skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Måndag 25 februari

Kategori:

Okej, jag blev inte så sjuk som jag trodde jag skulle bli. Höll i sig till tisdagen, men var hemma onsdagen också, för att bara på den säkra sidan. Vet inte riktigt vad det blev med mig, fick ju lite feber och mådde illa med en djävulsk huvudvärk, men sen släppte det igen. Känner mig mör i kroppen fortfarande dock. Så det kom kanske "aldrig ut" egentligen. Nåja, jag mår bra nu och jobbar igen :)

Men jag är lite nere. Har totalt tappat min tränings lust. Känner mig litegrann som man var förr. Hittar på anledningar till att slippa träna. Jag vet att man måste ta tjuren vid hornen och bara göra det, men just nu känns det bara drygt.
Jag hoppas jag hittat gnistan snart igen.

Jag var på tropikariet med Mr T i lördags. Det var riktigt roligt. Även om jag har reptiler och spindlar och sånt, så var det roligt :) massa söta apor man bara ville ta med sig hem :) så det rekommenderar jag. (Inte att ta hem aporna, men tropikariet)

Igår fick jag spontan och oväntat tebesök av bästisen Jenny och sötnosen Sam :) pratade strunt och åt kanelbulle. Sen åkte jag vidare till nästa gullunge, Alexander och Cindy, för mer mys och lite Kill Bill :) god mat och efterrätt :) Haha.

Nej, imorgon drar bokrean igång :) (Så ni kan ju gissa vad min anledning att "hoppa gymmet" imorgon är)
Shoppa böcker ska det göras och jag funderar på att köpa två tröjor jag hittade på hm.
Nej nu svävar jag. Ikväll ska räkningarna betalas och nu väntar jobbet strax.

Puss haj!
(Jag träffade Doris på tropikariet och Gullgos Sam lekte med Troll)

Kommentarer

  • Frida H säger:

    Åh, du får ju komma in en helg då jag jobbar ;D Så bjuder jag på "nyttig" lunch till er!

    2013-03-04 | 18:09:09
    Bloggadress: http://livingdeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här: