skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Thinking about forever

Kategori: Allmänt

I'm thinking about forever (I'm thinking about forever), missing you
I know you're so much better (I know you're so much better), we made it through
I'm thinking about forever (I'm thinking about forever), missing you
I'm tripping on whatever (I'm tripping on whatever), hearing you


Sitter och tittar på Den Gröna Milen och försöker få min sjuka dator att rippa mina nya skivor. Men det tar en hel jävla evighet. Äckligt. Jaaaa, jag vet. Jag ska lämna in den. Men så glömmer man och så behöver man den när man ska betala räkningarna, så jag ska försöka se om jag kan få iväg den nu snart....

Måste ju köpa en nya dammsugare också. Och nej pappa (och alla andra som undrar) den har inte varit någon dammsugarförsäljare här igen... Puh nej, dom hade jag sparkat ut med huvudet före. Nej, sladden till den jag har nu, fick för sig att smälta lite när jag städade sist. Så nu hänger den bara i en "koppar"tråd. Eller vad det nu är. Men jag gillar Philips dammsugare, så det får bli så.
Så, nu har jag fått hem film, cd-skivor och... ehum, en ny väska. Jo, jag köpte en för en vecka sen och igår fick jag hem min andra.
Som jag råkade säga hos Jenny innan: "Jag köpte en ny vecka förra veckan, så jag har bara använt den i en vecka".
Nåja, dom andra skrattade iallafall. Tokigt. Men jag gillar min nya väska :D
Och jag och Nina har kommit fram till att vi båda lever för filmerna. Det är vår anledning för existens.
Jag har ont i min rygg, blev en stressig men bra dag på jobb. Så vi stannade inte så länge hos Jenny. (Ursäkta Jenny om jag inte var så social, har huvudet på lite annat håll) Men jag hoppas böckerna blev bra :D Liksom den enda jag kunde komma på :D

Nej vet ni, det är 19 dagar tills jag går på semester. Känns inte riktigt så. Skulle förmodligen kunna jobba resten av året utan semester (säger jag nu). Så det blir nog skönt när man går ändå.
Får se om det blir danmark med mor och småfolket på måndag, annars blir det iallafall Kent och mest troligt Liseberg på fre och lörd.
Sen är det premiär för Predator också. Och sen Resident Evil i september. Detta kommer bli bra!!
Sen får vi se så allt annat också ordnar upp sig på vägen..

Dom har fått cola vanilj på maxi igen!
Jag är så lycklig!!!

Rockstar

Kategori: Allmänt

'Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blond hair

Hey hey I wanna be a rockstar

Hey hey I wanna be a rockstar


Mina fingrar är alldeles svarta, några av dom iallafall. Skulle hjälpa mamma färga ögonfransarna. Inte faaan tog det på dom, men dagen efter (vilket vill säga igår) vaknade jag upp och mina fingrar var svarta, precis som om dom är skitiga. Lagom roligt. Min första tanke var: Bara det inte sitter i ansiktet!!!
Hade ju varit pricken över i:et. Verkligen vad jag behövt, men som tur var, så hade det inte satt sig där. Nu får jag gå och skrubba händerna hela tiden istället :D

Har varit på bio ikväll (och nej, inte Eclipse idag...) Såg Knight and Day med Ted. Filmen var faktiskt riktigt bra. Roligt. Vi hann doppa ändorna i stolarna på Espresso house. Tog ju en evighet att få lite fika. Ska se Kent om 2 veckor. Kanske inte mina stora favoriter nuförtiden, men live är alltid roligt.
Ingrid klippte mig idag. Så nu är det No more Blondie Bella!!!
Trodde inte jag hade fått så långt hår, men vi klippte bort ca 1 dm. Men det behövdes.
Måste berätta, haha. Ingrid berättade en kul grej.
Dom hade varit på något uppträdande i hembygdsparken i tors. Där hade varit med en mörk kille, neger (ursäkta uttrycket, men det behövs för skämtet)
Negern berättade, om en gång då han träffat på en kvinna och frågade henne varför vi kallade negerbollar för just negerbollar? Inte för han hade något emot det, men han undrade.
Var på kvinnan svarade: För det finns inte tillräckligt med choklad i dom, därför negerbollar.
Då hade han undrat: Men hur mkt neger finns det i dom då?!

Jag tycker det är hysteriskt kul!!!!

Mina paket börjar sakta men säkert trilla in. Böcker, filmer, skivor!!! :D Men får kanske lugna ner mig med det, om vi ska åka till liseberg och om jag någonsin ska kunna köpa en bil..
Ser ut som om jag kanske får köpa en ny dammsugare. Sladden höll på att smälta sönder igår, vet inte hur säkert det är att använda den då. Blir nog en sån man kan hänga på väggen. Trådlös. Enkelt liksom. Och det är vad jag behöver, enkelt. Med tanke på vad som höll på att hända sist jag hade med dammsugarhandlande att göra.

Nej mina vänner. Räkningarna är fixade, jag är sugen på lite Harry Potter (kommer förmodligen somna), och det är en dag imorgon också. Ny vecka för den delen.
Btw, jag köpte en ny väska igår.... Med Betty Boop.
Ovanligt va?!

God natt kids!

Sleepless again

Kategori: Allmänt

Hopeless times approach
Just give into the chaos
Strangely I find comfort here
Impatient and curious of what may come

And so the rampage begins
Against the headache I can't win
Drain me

Keep me in the dark
I don't want to take part
Prefer to be forever numb


Jag har ont i magen. Inte sådär "Jag-är-dålig-i-magen"- ont i magen, utan konstigt roterande. Underligt. 
Nåja, man kan inte ha allt.

Har haft en bra dag. Varit hos Mia och hälsat på idag. Snart är det dags för bebis nr 2 :D Spännande. Och för en gångs skull (märk för en gångs skull) Sprang inte ett barn ifrån mig. Jag fick tom en puss och en kram!! Det ni. Annars har barn en tendens att springa ifrån mig skrikandes. Underligt, jag var omtyckt förr, men nu är det mina bröder alla barn går till.

Sitter och kolla Harry Potter nu, kollade Snabba Cash innan. Den filmen är verkligen bra. Blir lite irriterad på cdon, har beställt böcker från dom. (Hej, nu byter vi samtalsämne igen...) Det stod att det skulle ta mellan 4-6 dagar att få dom. Nog för att det är en ny bok också, som inte kommer ut förrän den 26:e, men dom brukar skicka dom andra även om man köpt det samtidigt. Nåja, inte så att jag inte har saker att göra ändå.

Fan, jag är sugen på något... Vet inte vad, men inget som jag har hemma. Som vanligt, men jag har ju glassbåtar, så jag får ta det.

Vet ni vad jag tänkte, jag vet en del som läser bloggen, men kan ni inte dom som läser, skriva en rad, alltid roligt att veta vilka som läser. Har ju kanske inte så mkt att säga, många gånger, och för det mesta är det gnäll, men tydligen imponerar det på folk :D Mohaha!

Jobb imorgon och på fredags. Sen får vi se vad jag och Ted ska göra. Fick aldrig något svar på vad han ville :P Haha.
Nej, tillbaka till fimen.
God kväll kids!

Btw:
GRATTIS I FÖRSKOTT PÅ FÖDELSEDAGEN JÄNNÜ :D
(vi ses den 31:a!!)

Numb

Kategori: Allmänt

I've become so numb I can't feel you there
Become so tired so much more aware
I'm becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you

And I know
I may end up failing too
But I know
You were just like me with someone disappointed in you

Jag mår lite illa.
Tror jag åt för fort... Är dessutom äckligt trött. Första dagen på jobb igen, sen den 7:e juli. Blir ju ändå en tid när man är hemma. Har gått bra, men har känt mig ganska off. Och dom jävla sömntabl. gör ju att man svettas ännu mer, tack liksom. Jag har ju inte alltid lidit av det.. Förstå min ironi... Äckligt. Tacka vet jag duschen.
Haha, på tal om sömntabl. Messade med lillasyster igår, och då hade tabl. börjar värka. Kan säga som så, att dom ljög ju inte direkt i packsedeln. Jag skrev en del snurriga grejer "Nej nu domnar mina ben för dig" Nettan undrade vad det var för tabl: "Eh det kan jag inte säga, men dom ligger här någonstans och gör ju vad dom gör".
Nåja, det lät bättre i mitt huvud, men vi skrattade gott åt det.

Har precis varit och handlat med mamma, gjort av med en massa pengar... igen. Köpte 3 filmer :D Miii! Transformers 1-2, och Underworld, Rise of the lycans. Ha, jag fick Transformers 2 för 15 kr. Slå det ni!
Nej men iallafall, hämtade ut mina hörlurar innan vi gick in på maxi. När vi skulle betala, slapp jag avstämning, skönt det ju. Lämnade fram mina filmer, men nog fan när vi ska gå därifrån så piper dom "Du-har-snott-något"-bågarna. Och skit nervös blev jag. Vänder nästan upp och ner på väskan för att visa allt. Hade ju 2 apotekspåsar, Transfomers 2 (som jag köpte på onoff och hade kvitto med i väskan). Så visade det sig, på typ 6:e försöket att det var hörlurarna. Så jävla typiskt. Men det blev ju bra iallafall.
Och lurarna är as bra!! Så jag är skit nöjd.
Köpte en knäskydd, fick så sjukt ont i knäet när vi handlade, men trots att vi mätte, så blev det för litet. Skit ihopa, jag får helt enkelt sluta bli fet.

Lekte med Asma i lördags. En väldigt trevlig dag, men det kan också vara därför jag har så jävla ont i benen.
Var först på väla, sen på donken, sen gick vi på stranden. Blev ju lite mer jobb för benen och fötterna än vad man är van vid. Sen hem och glo film, och sen blev jag sugen på nuggets. Så vi drog till donken igen... Och pinsamt nog, stod det fan samma brud i kassan igen...
Grattis idiot!

CINDY! Spartacus är skit bra, när min dator bara fungerar för det. Har inte kunnat se mer än 3 (eller är det 4? :S ) avsnitt än så längre. Men det fixar sig snart! Hoppas ni har det bra i Makedonien!

Nej, försöka hålla mig vaken, ska hämta lillasyster sen, hon ska jobba imorgon, så då tyckte jag hon kunde sova hos mig. Så nu kommer hon säkert skratta åt mig på riktigt när jag tagit sömntabl.
God natt kids!

Crystal Ann

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag äntligen känna igen mitt ansikte :D
Fick ju ny salva, medelstark kortison. Inget jag precis uppskattar att ha i ansiktet visserligen, men det är bättre det än att se ut som en brännskadad.
Börjar bli rastlös här hemma nu. Även om jag älskar min lägenhet, så kan dessa fyra väggar göra en galen.
Har gått igenom alla mina filmer idag. Har 249 st, och 12 boxar med serier (Desperate Housewives, Sex and the City, True Blood, One Tree Hill) Ger bort 5 filmer som jag inte är så fäst vid. Men samlingen växer fort. Och det tog sin lilla tid att skriva ner allt.
Rastlös? Jaa....
Ska sortera kläder och gamla brev imorgon tänkte jag.. Haha.

Min granne är.... Jag vet inte vad hon håller på med. Såg att där var vatten på rutorna, och då har jag ändå en stor balkong, och solen skiner ute. Öppnade och då häller hon vatten uppifrån. Jag bara stängde och tänkte för mig själv "Fanskapet ska flytta om 2 veckor. Håll ut!!!!!"

Sömntabletter hjälper, vad jag vet. Vaknar någongång under natten, men sover för det mesta.
Är hemma till måndag, sen blir det jobb igen. Ska faktiskt bli skönt. Har inte jobbat sen ons förra veckan. Man blir som sagt snabbt rastlös.
Men nu händer det snart mkt grejer. Hbg-festival nästa veckan,  Jenny och Frida fyller snart år. Kent-konsert med Ted i augusti, kräftskiva, och mitt lilla "ingrepp", och om en månad, knappt går jag på semester.

Well, rastlös (jävla tjat), men det var därför detta inlägg födes. Jag hade inget annat att göra.
Har ju precis pratat med pappa i en timme. Ha! Jag tycker om dig pappa, även om jag är brevbärarens!

Nej, glo lite Spartacus, och kanske spela lite tv-spel, om tiden tillåter.
Det var ju morgon precis, så det är väl tur ändå att tiden går.
Bara för det har jag beställt böcker, Skull Candy-hörlurar, hunnit med korsord, sorterat filmerna och börjat läsa Harry Potter igen....



Jag har verkligen för mkt fritid!

Disconnected

Kategori: Allmänt


Look at the dead outside my window
Wonder what's on their mind?
Why do they run?
They all seem to have a mission
But then they cry themselves to sleep

You'll receive what you give

And this is like nothing
I feel like shit
But atleast I feel something

Is this all you meant to be?



Jag ser ut som en brännskadad i ansiktet. Det gör ont!
Mina utslag är värre än någonsin. Ungefär som när jag fick det i början, det enda som fattas nu, är sprickorna i ansiktet.
Och nu börjar allt jobbigt stirrande och låtsas medlidande när man är ute. Så egentligen, varför undrar folk varför jag håller mig inne?! Jag vill inte att ni stirrar! Än mindre ler, lite sådär "Oj-vad-det-är-synd-om-den-tjejen-undra-vad-som-hänt"-leenden. Jag hatar det!

Var hon läkare igår, fick ny salva igen, och lite gamla på recept och sömntabletter, så vi får se om det funkar. Tog inatt, men kände ingen skillnad. Haha, men det bästa är fan när man läser bipacksedlen.

Allmän information
  • Beroende – när man tar denna typ av läkemedel finns det en risk för beroende, som ökar med dosen och behandlingstiden. (Som med många andra, så det får man leva med)
  • Utsättning – behandlingen med detta läkemedel skall trappas ner gradvis. Utsättningssymtom kan förekomma under en kort period där symptomen som ledde till att du började behandlingen med återkommer i förstärkt form. Det kan åtföljas av andra reaktioner såsom humörsvängningar, ångest och rastlöshet. (Hmm, det är nu man börjar undra, vad fan har jag gett mig in i?!)
  • Minnesförlust – Sömntabletten kan ge upphov till minnesförlust. För att minska risken skall du se till så att du får 7-8 timmars oavbruten sömn. (Ännu bättre. Fördärva mitt redan dåliga minne!!)
  • Psykiska reaktioner – Tabletterna kan ge upphov till beteendebiverkningar så som rastlöshet, upphetsning, irritabilitet, aggressivitet, vanföreställningar, vrede, mardrömmar, hallucinationer, psykoser, opassande beteende och ökad sömnlöshet. (Upphetsning?! Aggresivitet, ännu bättre. Jag är ju inte redan en bitterfitta, så det kommer bli underbart att umgås med mig! Opassande beteende? Kan någon utveckla detta påstående för mig?! Det kan bli ett intressant fall)
  • Sömngång och andra liknande beteenden – Användning av tabletterna kan leda till att människor i sömnen gör saker de inte kommer ihåg när de vaknar. Detta inkluderar sömngång, bilkörning, laga och äta mat, ringa telefonsamtal och ha sex. (Okej, vi kan ju stryka laga mat och ha sex. Men det kommer sluta jävligt illa om jag kör bil i sömnen, med tanke på att det inte alltid är det bästa ENS i vaket tillstånd.

Det stod en massa mer. Mamma och jag höll på att skratta ihjäl oss när vi läste det. För vad fasen är det egentligen för mening med att något som kan situtationen värre av det som ska hjälpa en?!
Jag är jävligt lätt road, som sagt.
Har iallafall varit hemma från jobbet sen i lördags, får se hur det blir imorgon, är det inte bättre då, är det nog bättre jag är hemma tors och fre också. Känns sjukt att inte kunna jobba bara. Jag mår inte bra av att bara sitta här hemma. Men jag kan inte heller vistas ute. Jag klarar inte av denna sjuka värmen, uppenbarligen.,,

Ska strax ner och hämta tvätten, ska se om jag kan kolla på Spartacus sen (CINDY!!) :D
Började kolla igår, men min dator är helt missuppfittad!!! Dumma tekniska skit sak!


Vad skulle jag inte gjort för att vara 16 år igen?!
Åh, skjut mig, eller också river jag av mitt ansikte!

Crap!

Kategori: Allmänt

Jag kom just på, jag diskuterade min "kriterier-lista-för-män" med Jenny igår i danmark.
Och jag skulle skriva upp det här, för att se om någon svarade xD

  • Du får inte vara för snygg. Jag vill inte behöva dela dig med andra tjejer
  • Du ska köra motorcykel. Det finns inget sexigare än killar i mc-ställ och svart hjälm med mörkt visir.
  • Du ska kunskap om bilar (denna tillkom precis) Med tanke på min kunskap om det
  • Du ska kunna laga mat. Annars kommer vi svälta ihjäl båda två
  • Och, om vi ska bo i hus. Måste du kunna ta hand om trädgården. Jag kan klippa gräsmattan, men längre än så sträcker jag mig inte
Så känner du att du passar, kör på! ;P


"För en kvinna som inte har sex, har du rätt många krav ändå. Med det är ju bra
Då vet du ju vad du vill ha iallafall."
"Ja, det är sånt som händer när man inte ha en bilstereo"

Metaphor

Kategori: Allmänt

You stole my pure intention
You are the sickness in between
Let me in, I'll bury the pain


Igår blev en riktigt lyckad och trevlig dag. Satt hemma först och kolla Sunes sommar. Fan nostalgitripp! "Har du hår på snoppen?"
Åh, jag älskar Håkan :) Har som sagt en del filmer att ta igen, får göra det snart.
Åhhh, måste berätta. Jag är ju tv-spels nörd också, inte den utvecklade typen, utan sån som står still och tvunget ska ha av allt det gamla. När jag var 12 år, och hade körtelfeber, var jag hemma från skolan i 2 månader. När febern väl var över, och jag kunde sitta upp igen, fick jag ett tv-spel som hetter Azure Dreams av mamma.
Det gick ut på att man skulle gå in i ett stort torn, samla på sig monster, och levla upp dom. Och så fanns det ett antal våningar i det tornet. Jag lyckades aldrig varva spelet själv. Och så lånades spelet ut och det kom tillbaka i bitar. Sedan dess har jag sökt, efter detta spel. Fick först ett bränt (som jag har kvar förvisso) men det tar sån tid att få igång.
Lyckades hitta spelet igen för något år sedan, men det var inte för vår region (europa, utan för amerika) Så samma långa prosses kvädes igen. Men så här om dagen, hittade jag det. Mitt tv-spel! Fick hem det igår, så jag har inte hunnit spela det än, men det var ren lycka! Hade man kunna samla den lyckan på flaska, hade vi inte haft krig i världen, kan jag säga :P

Nog om mitt "inte-så-spännande-liv". Jag och Jenny åkte till helsingör. Där vi glassade runt och shoppade lite. Jag mest :P Hittade billiga "foppa-tofflor", 2 par, till jobb. En jätte kortlek, som Jenny hittade först, så vi köpte vars en. Lite roliga kort och en laddare till ipoden.




En mkt lyckad och trevlig tripp till grannarna. Och sen hem och äta på uteserveringen. Vi gjorde "inbrott" i en av BajaMajorna på torget. Nöden har ingen lag :) Sen såg vi Eclipse..igen :D Vi och alla små folken.
Satt en stund på uteserveringen sen och sen hem och bråka med Jim i skogen.
Kollade Transformers 2 idag. (jag vet, för att kolla mkt film, har jag ändå sett väldigt lite)
Sen hem, har nu städat. Och sitter här och verkligen lider! Mitt ansikte är torrt som fnöske. Känns som sandpapper när man tar på det. Inga salvor hjälper, och det gör verkligen skit ont! Ataraxen tog slut igår, så vi får se hur mkt jag får sova inatt. Går det inte får jag dra till akuten eller något. På måndag ringer jag nog hud iallafall. Se om det finns andra salvor. Starkare sömntabletter.

Hade en jätte konstig dröm natten till igår. Min brors granne (han ville, på riktigt, byta sin bil mot min golf) Så jag drömde att hans flickvän drogade mig, för dom tänkte sno min bil. Men det var inga vanligt droger, utan en nermald pall, jaa träpall, så det gav inga utslag på proverna jag lämnade in på sjukhus. Men dom visste att jag blivit drogad. Nåja, dom lyckades inte sno bilen iallafall. Ha. Vem fan bil sno den liksom!?

Asma har gjort klart tavlan jag bad henne göra till mig.
Jag finner inga ord. Jag är helt tagen, och den är så mkt mig att det är löjligt. Jag tror fan Asma känner mig mer än jag själv gör!
Asma, jag kommer föralltid stå i tacksamhetsskuld till dig!!




Jag hade tänkt sätta mig och skriva ner alla min filmer, men jag orkar inte i kväll. Ska slänga soporna nu, och sen lägga mig i badet och verkligen hoppas på att få sova inatt.
Jag verkligen hatar sommaren, eller iallafall värmen!!!

Bulletproof

Kategori: Allmänt

You won't break me
no matter how hard you try
you can't shake me down
I'm fucking bulletproof

All I've learned, its like poison
all I've done, inside my veins
all I've seen, its like venom
all I know, it's all that remains


Det finns faktiskt goda grannar här uppe också. Damen som bor till höger om mig (pinsamt nog vet jag inte vad hon heter) satt och drack vin i fredags, med vad jag tror var en annan av våra grannar. Var ute och hämtade något i bilen och dom bjöd in mig. Dom frågade vad jag gjorde, och sa att jag gärna fick komma in och göra dom sällskap.
Tyckte jag fan var nice :D En äldre dam, men vad fan gör det.
Tackade dock nej då jag var trött och inte riktigt på humör. Så jag bad att få det tillgodo :)

Sommarfesten i lördags, alltid lika trevligt att träffa folk. Om det inte varit för värmen hade man nog varit trevligare. Men fick sån jävla klåda i ansiktet, och den sitter i än. Jag är verkligen ingen sommarmänniska. Huh!!

Eclipse igår igen, mohaha! Och igen på torsdag. Säg vad ni vill, I don't giva a fuck! Jag gillar det! Kusin Cindy lämnade en söt kommentar i förra inlägget. Hon undrade när jag skulle konvertera till vampyr. Fatta man hade sparat pengar då!! Då hade jag tom kunna köpa min c3o ;D Och en massa annat skit, som ingen egentligen har någon nytta av. Slippa laga mat, slippa gå på toa och dessutom hade man nog gått ner i i vikt.

Ja det är en tanke värd att tänka på. Jag är nog klar lagom till nästa film kommer. Om ett och ett halvt år.

Jag kidnappar Jenny på torsdag. Vi ska ta en tripp till danmark. Längesen vi gjorde något tillsammans.
Och danmark är ju alltid trevligt.

Har ont i halsen och hosta nu igen. Vad faaaaan! Hade ju precis blivit av med det andra. Sovit dåligt inatt. Katten håller på som vanligt om nätterna, och dessutom hade jag över 30 grader inne inatt. Har haft fläkten på hela natten, kanske därför man hostar igen? Ja, vad fan. Jag har inget val.
Känns ju som om jag har tusen nålar i ansiktet och det kliar var eviga minut. Mina ögon kommer nog att trilla ut snart, iallafall mitt högra, det kliar mest. (ja, idag är jag en sympatisökare, så TYCK SYND OM MIG!!!)

Frida, förresten, jag håller dig för ditt ord nu. Jag kommer och hämtar min försenade födelsedagspresent inom en snar framtid!!

Nej, bada en sväng och sen kommer jag förmodligen somna.

God kväll kids!

Scream

Kategori: Allmänt

We are ordinary people, we all live different lives
In the end we're pretty much the same
We're just living in different lies

We just live in different lies

We just live in different lies

As They scream, You scream, I scream

We scream, But no one listens

Abuse to feel superior

Is it working for you?

They scream, You scream, I scream

We scream


Som ingen, ingen, kan ha missat, så såg jag Eclipse i onsdags...
Jag kommer nog aldrig kunna beskriva känslan jag hade i kroppen när vi gick ur salongen. Min familj skulle beskriva mig som totalt sjuk i huvudet. Men det var så mkt för mig!! Jag darrade i hela kroppen och det kändes som om min kropp skulle lukras upp. Jag har hittat mina droger! Jag var hög av eufori! Så hög att jag ska se den igen redan på söndag, och ytterligare en gång till (minst) med min älskade Jenny! Hon hade ju vunnit fribiljetter.

Jag vet att allt detta låter sjukt, men detta är vad jag lever för. Min anledning till lycka i livet. Och folk får gärna skratta åt mig, hur mkt ni vill. Men jag har ju klarat mig rätt bra ändå :)
Åh, jag får rysningar bara jag tänker på det!!
Vi satt ute ett helt gäng och åt tillsammans först... När jag sen kom hem, var jag så upp i allt att jag inte kunde skriva, så därför känns det konstigt att beskriva känslan idag.. Nåja, jag ska inte bli långrandig.

Min granne spelar otroligt, onödigt hög och dålig musik. Men hon försvinner väl snart. Så då löser det sig förhoppningsvis.
Annars flyter allt på som det ska. Jobbar en massa. Men idag var jag på stan med lillasyster Jean. Gjorde av med på tok för mkt pengar, men jag köpte 3 par byxor, ett stikad väst och underkläder. Så jag kan inte klaga helt. Men det är ändå mkt. När jag dessutom hatar att handla kläder. Dels för man nu ser ut som man gör, men också för jag aldrig haft intresse för det. Aldrig varit mode medveten och aldrig brytt mig. Jag är en ganska tråkig människa.

Jag tänkte iallafall prata med min älskade Jenny imorgon, om jag kunde få en "dags-playdate", med henne. Är fortfarande skyldig henne en resa till grannarna danmark. Och tänkte om vi skulle åka över i veckan och njuta, gå på bio och sen dricka vin i hennes trädgård, eller också på min balkong. Vilket som artar sig. Vi får se.

Imorgon är det sommarfest i össjö. Tar med min några av syskonen, tror jag iallafall och Ted. Och så får vi se vad kvällen bjuder på.
Och tydligen har jag solat i "Blekinge", enligt några bekanta på stan. Eller också är det bara så att jag skiter i att sola för jag inte har energi eller ens tycker om att sola. Jag blir ju inte ens brun, så varför slösa massa tid på att ligga och pressa när det ändå inte händer något?!? Så det så...

Mitt ansikte håller på att klia sönder, och inte fasen finns det något som hjälper, nåväl. Jag har mig själv att skylla till vis del, och resten, det är gener..

Nej, min bubbla har redan spruckit, så jag ska spela lite tv-spel tänkte jag.

Btw, Caroline, du kommer att älska Eclipse!!
(tänkte om något mot förmodan missat det)