skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Lördag 19 juli

Kategori: Allmänt

Jaha go vänner.
Då sitter jag med min nya dator (som jag inte hade räknat med, men när den andra krashar har man inte mkt till val), i ett städat hem & bara njuter med musik & lugnet på min semester.
Jag må ha varit hemma i 2 månader, men denna semestern är ändå välkommen :)
Det blev en intensiv månad på jobb, mkt som skulle göras & hinnas med.
 
Men nu njuter jag.
Imorgon åker jag till mannen & Oslo i 2 veckor. Inte bara Oslo, vi ska till köpenhamn med kryssning, till stockholm (som jag för övrigt aldrig varit i). Så nog händer det saker alltid. Ibland känns det som det händer för mkt & jag hinner inte andas, haha. Men jag är nog till vis del kvar i mitt gamla sätt med min egentid. Jag värderar det fortfarande enormt mkt.
 
Vi har hunnit med bröllop förra helgen. "Moster Carina" & Lasse gifte sig i sin trädgård. Ett väldigt fint bröllop. Och Jenny & Sandra hade gjort det så fint. Duktiga tjejer.
I onsdags träffade jag Cindy, Alexander & faster Tessa med nya kusinen William. Det ledde till en spontan vin kväll i kattarp i torsdags med god mat & fint sällskap. Och jag fick så klart massa bebis mys & såpbubbleblåsande med Alexander.
Igår spenderade jag morgonen med Mr T & senare kvällen med mami. På jakt efter en duschkant till henne åkte vi nästan land & rike runt. Vad gör man inte för sin älskade mami?!?
 
Jag har turen att jag är omringad av så fantasiska människor. Storebror & jag har umgåtts en del också. Men jag saknar min lillebror & lillasyster som man knappt ser nuförtiden. Måste boka in lite träffar med dom också. Lovat bilder till lillebror hur länge som helst nu. Hoppas på att familjen kanske kan ta en tripp till liseberg när jag kommer hem till skåne igen... Om två veckor :)
 
Jag har också turen att ha en väldigt fin granne. När paniken kryper på en för man ska vara borta i två veckor men har för liten väska, då får man låna Ninas mkt större väska & hon fick låna min toalett, men det är en annan historia. Hon & lillasyster är fina nog att ta hand om mina andra man medans jag är borta. Jag har för böveln aldrig varit hemifrån i 2 veckor förr. Hur ska allt detta gå?!?!?
 
Detta kommer bli ett lite test för mig & mannen antar jag. Vi har aldrig umgåtts så länge förut. Än mindre sovit tillsammans så länge. Det blir spännande att se vem som dampar först. Kommer förmodligen bli jag ;)
 
Nej vet ni, jag ska lägga mig i badet, med en bra bok & sen kolla in en av alla mina mååååånga filmer jag har att ta mig igenom, under semestern har jag bestämt :)
 
Hoppas alla har det bra i sommarvärmen, så återkommer jag med uppdatering :)

Tisdag 8 juli

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta en god väns råd & göra rätt för mig.
Förlåt, mina kära & få läsare för min frånvaro.

Tiden.. Ja vad ska jag säga om den. Det finns för få timmar på dygnet, jag ägnar mig åt helt andra saker & jag glömmer berätta om min liv för andra. Även om det inte är så spännande alla gånger, kan det vara roligt att dela med sig av det lilla man har.

Så det har alltså gått två månader sedan sist. Mkt har passerat, mkt har hänt.
Bröllopet för kusin Victoria & Magnus. En mkt trevlig & uppskattad kväll. Det var längesen jag hade så roligt & ännu längresen jag sträckte min lårmuskel. Så går det med öl, högklackat (vad händer där liksom?), musik & lite för halt golv. Men jag bjuder på det.
Barn har fyllt år, både Alexander & Sam. 2 år redan för jösse namn. Jag har blivit utnämnd till gudmor åt snyggaste barnet Lucas.
Jag hann återgå till jobbet en vecka, för att sen bli sjukskriven igen. Mina händer var verkligen katastrof. Så efter nästan två månaders sjukskrivning, fick jag äntligen tid till min hudläkare. 4 olika salvor & ljusterapi blev läsningen. Och jag älskar min läkare för att han tar mig på allvar & börjar direkt. Händerna är numera väldigt fina, synd knappt att dom varit så dåliga. Ljusterapin är nog bra för mig, när man inte bränner sig. Det blir så när byxorna kasar ner & man utsätts för uvb strålar på delar som inte varit involverade från början. Men det börjar ordna upp sig nu :)

Har hunnit träffa min norrman ett par gånger också. Varit i Oslo & han har varit här nere. I helgen hjälpte han mig med en ny dator, då katastrofläge var utgångspunkten på min gamla dator. Så nu har jag fungerande Internet & dator.

Det har förmodligen hänt för mkt på två månader för att jag ska minnas mkt, men jag ska bli bättre på det här. I helgen är det bröllop igen, sådär lite spontant :)
Ännu en anledning att klä upp sig lite & jag får en anledning att använda min fina röda korsett ;D

Imorgon ska jag på playdate med kära kusin Cindy & gräddkola. Det var längesen jag såg dom nu, så det är på tiden.
Jag känner att jag sällan är hemma eller har tid till saker, så jag måste boka in saker för att inte glömma. Tjejkväll med brudarna, 3 oktober. Det är framförhållning :) Men det blir så när alla jobba olika.

Jobbar denna veckan & nästa, sen blir det 4 veckors semester. Tyvärr blir det inget England i år, vilket jag verkligen sörjer. Men istället åker jag till mannen i 2 veckor & vi ska hitta på grejer. Så det kan nog bli bra ändå :)

Återgå till min bok nu, sen sova, det är ju jobb igen imorgon.
Jag ska hålla er bättre uppdaterade :)
Puss kids