skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Måndag 9 februari

Kategori:

Då sitter man på bussen på väg hem igen.
Men snart kanske det är tvärtom, att jag är på väg på besök när jag åker denna sträcka igen..

Som dom flesta redan vet nu, har jag planer på att flytta upp till pojkvännen i Oslo.
Vi har pratat om denna i perioder & nu har vi mer eller mindre bestämt det.
I helgen var det en stor dag, för jag fick nyckeln hem till honom. Haha, är inte det nästan samma sak som att nästan vara gifta? 
Jag håller på att fixa med allt som ska förberedas, papper som ska in, vad man ska ha med sig upp osv.
Jobbet vet jag kommer ge mig tjänstledigt, för det har dom pratat om redan när jag sa Magne skulle flytta till Norge. Lillasyster kommer bo i lägenheten, lite på prov för oss båda. För om det inte skulle gå, så känns det bättre att man har något att komma hem till. Och så får lillasyster prova bo själv.
Jag ska ärlig erkänna att detta stressar upp mig, det gör mig lite nervös. Många frågar om jag kommer klara att flytta ifrån familjen eftersom vi har sådan kontakt.
Det är väl just det jag är rädd för också. Att jag på något sätt ger upp allt jag känner till.. För en annan människa. Inte så att inte jag kommer vinna på det, lönen är bra mkt bättre, jag slipper gråta varje gång jag måste åka ifrån mitt hjärta.. Och familjen finns kvar. Över telefon, Internet & dessutom bara 6 tim bort. Det kommer att gå bra. Bara jag som är nervös för att klippa navelsträngen. 
För visst är min man värd allt detta? Allt jag är villig att ge honom när han ger så mkt tillbaka. 




Jösses människor. Kan ni tänka er att Bella ska bli sambo? Undra vilka slagsmål det kommer bli om musiken, vilken film det blir idag eller om vems fisar som luktar mest (det gör helt klart mina).
Sambo. Det låter så jäkla vuxet. Men det är väl det som är meningen, för även om jag är en 12 åring i huvudet så lever jag ändå i en vuxen kvinnas skepnad (;

Så vad har hänt sen sist?
Nyår kom & gick. Jag var i Oslo, missade fyrverkerierna pga dimma & var så kissnödig att jag hotade med att kissa i en papperskorg om Magne inte hittade en toalett. Vilken Bitch man kan vara när man är JÄTTTTTE kissnödig.

Självklart kan inte det nya året börja utan lite otur & sjukskrivning.
Jag & Magne var ute & åkte skridskor & jag har verkligen bevisat nu att jag kan stå still, på en plan yta & ändå trilla (visserligen med skridskor på). Smällde o svanskotan & tydligen handen också. För efter 6 timmar på bussen hem, fick jag gå till hbg lasarett & röntgen. En spricka i handleden, gips i några dagar & 2 veckors sjukskrivning blev det på den. Tss. Jäkla klantröv.

Jag hade iallafall fint besök & sällskap på sjukhuset sådär mitt i natten (:

Så det blev inga brott eller skador denna gången i Norge. Men vi var ute & promenerade en runda på havet. 
Ja, nu läste rätt. Promenerade på havet. Det har frusit så mkt på vissa håll att man kan gå på isen där. Så det har vi gjort. Annars tagit det väldigt lugnt. Var på bio en kväll & käka ute. Pratat & planerar mkt för det som komma skall. 

Annars är det mkt jobb som vanligt. Många som fyller år nu. Ska fira SnyggHåkan till helgen. Vi ska på premiären till fifty shades of Grey på tors 😁👏👍 
Den har vi sett fram emot tag nu 😏

Imorgon är det Leffes födelsedag. Han skulle blivit 51. Minns förra året då mamma, jag & Janne tog bussen ut & han inte var hemma. Men han kom nästan joggandes när vi ringde. Tänk så påfrestat hans hjärta måste varit redan då... 
Iallafall, älskade lille morbror. Du är saknad & jag kommer tända ljus för dig.

Nej, återgå till lite sömn, det alls går. Annars får jag kolla film eller något 😊

På återseende kids 😘❤