skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Technologic

Kategori: Allmänt

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, Pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.


Me sa like! :D
Eller något.
Faan nu har jag snart gjort av med lönen igen, jag beställde precis böcker, men det är ju faktiskt 2 julklappar där också ju, så helt fel är det inte, plus att jag handlade en del idag i stan också.
Ni vet det där jag sa med begränsningar?! Det finns inte. Det bara existerar inte. Om det bara inte vore så jävla svårt att handla till mina bröder. Mamma och Nettan hittar man alltid något till.

Men det är ändå rätt illa, att jag sitter men vantar och mössa på inomhus just nu. Och då har jag också en massa levande ljus tända. Vet inte om det är min soffa som snor all värmen eftersom den står nära elementet, men enligt min, humm, vad heter det nu igen, Gallileo, kan det stämma? Iallafall, en sån termostat som han gjort, om den stämmer, så har jag under 13 grader här inne, och det verkar ju konstigt, för den står högst upp i bokhyllan, och värmen stiger... Väl?
Var det inte därför man skulle krypa om ut det börja brinna? Neej, det var röken man skulle akta sig för då...? Nåväl. Vi kan ju konstatera att jag fryser iallafall?

Vet ni vad??! Min pappa hade glömt bort min födelsedag. Japp, det är helt sant. Och jag vet inte hur, för det sa han nog aldrig, hur han den 26:e (!!!!!) kom på att han var lite sent ute. Men han ringde och sa grattis då, men han ska föralltid få höra om den gången då han glömde bort sin dotters födelsedag i 6 dagar. FÖRALLTID PAPPA! (Du hade kommer bättre undan om du köpt mig en ny tv ;P )

Idag fick jag ett meddelande från discshop, att där är på väg ett paket till mig, och vet ni vad för ett?! TROLLTYG!!!! Yaaaay! Lycka! Mina "jag-jobbar-6-dagar-på-rad"-dagar tar slut imorgon, och förhoppningsvis (märk förhoppningsvis) kan jag fira min ledig dag på onsdag med lite Fjant och tomtar :D Om inte snö kaoset ställer till med en massa förseningar i trafiken. Vilket vi inte får hoppas, eftersom jag väntar Eclipse på fredag och Inception nästa vecka. (som om jag inte redan ligger efter med en massa filmer att titta på) Tänkte storstäda och eventuellt pynta på onsdag också, jag är en sån som inte orkar ha det upp ändå till, "när-fasen-det-nu-är-i-januari" så det åker ner när jag har semester i januari då, så då får jag sätta upp det nu, så jag hinner rasta dom små tomtarna.

There are marks in the pavement
You walk this route too many times
What if I changed the signs
Would you even take notice


Jag älskar den meningen, den har verkligen betydelse. Jag ska som sagt gifta mig med In Flames sångare, eller Robert Pattinson, eller Gerard Butler. Nee, jag ska ju inte gifta mig.. Bara om han är irländare eller skotte.

Nej jag har egentligen böcker och massor av filmer att ta igen, så jag ska nog börja med den där boxen med Kvarteret Skatan som jag fått låna av Ingrid för jättte längesen.
(lite pinsamt att erkänna det här också, eftersom jag var så lycklig när jag vann den, men jag har ju inte ens sett Tron än :S, jaa liksom en parantes bara)

Så, vad har vi lärt oss av detta?
Att Jag förmodligen kommer få alzheimers senare i livet och glömma bort mina födelsedagar, eller främst mina barns födelsedagar (eftersom det visst ligger i släkten), att jag har ingen som helst kontroll över mina pengar och julklapps handeln (jag borde han en godman som ser efter min pengar) och antagligen den viktigaste: låt det inte börja brinna i min lägenhet, för jag minns inte hur det utvecklas, förmodligen inte hur jag hittar ut heller :S

God kväll kids! ;P

Drenched in fear

Kategori: Allmänt

How does it feel to be demolished?
Vaporized into thin air
Strange new feeling to be nothing

All the words I hear

They don't mean a thing
All the words I hear
They don't mean a thing
All drenched in fear
And the hate you bring

Make me bother, I dare you

I've got the strength I need
I'll await my darkest moment
When the guilt doesn't get to me

Jag ska fasen ta mig gifta mig med Anders Fridén. Sångaren i In Flames, bara så han kan sjunga mig till sömns när jag vill!! Åh, jag älskar deras musik, och jag tröttnar fasen aldrig heller! Naminam!

Jag hade en väldigt bra födelsedag måste jag säga. Även om "Du kanske glömde att gratta mig igen, pappa". Matte och Amandra bjöd på god mat, och jag fick presenter jag inte räknat med. Årets, neej fel, tidernas tomte av Jenny och Jim :D Fick även parfym, presentkort, en guinnes rekord bok, en super snygg Betty klocka :D mm. Så jag va nöjd.
Fullt ös med lilla Edwin, som förresten, inte sprang ifrån mig av rädsla, mer för han blev sur för man inte ville busa. Och han kallade mig vid namn, det ni. Framsteg. Men jag undrar hur länge han tror på att Jim har något samarbete med Jultomten.... Haha.

Sen fick jag min mössa av Ingrid i söndags. Grön och skönt. Sen nästa ut som den jag stickade en gång, jaa tänk, jag har stickat EN sak iallafall, men det är längesen nu.

Min dator dog precis, och jag hade egentligen skrivit en massa redan, men jag fick starta om den iallafall. Jag får nog fan lämna in den, för den funkar inte som den ska.

Det gjorde inte mitt huvud här om dagen heller, funkade som den skulle. Cindy skulle bjuda mig på mat, skulle vara där kl 18. Och jag var redan lite sen, och så snöade det ju. Skulle iallafall tanka, så jag körde bort till Jet macken. Öppnar luckan och lägger locket på taket. Men då funkar inte pumpen helt plötsligt, fast att människor tankade där precis då.
Jaja, fick köra vidare iallafall till coop. Och när jag kommer ner där, inser jag att jag kört med öppen lucka och att locket är borta. Fuckfuckfuckfuckfuckfuck! Fick tankat, messa Cindy att jag blev sen, ehum. Och så fick jag köra tillbaka och försöka leta. Inget på macken, inget i korsningen vid onoff, kör ner mot alla jäkla "vind-någonting" gatorna, och ut på 9o vägen, precis som jag kört innan. Och då slår det mig.. Även om du nu skulle hitta ditt jävla lock här, mitt på 9o vägen, hur ofta stannar man då?! "Jo men vänta, jag ska bara ha mitt tanklock." I kolsvart mörker en snöig kväll. Lycka till ditt dumma fruntimmer! Jisses. Ja jag fick inse mig besegrad, messade bror och frågade vad man gör, körde ner och åt med Cindy och hade trevligt. Och igår fick jag helt enkelt köpa ett nytt. Körde faktiskt vägen runt en sväng igår också, bara för att...

Men jag var duktig igår också, putsade fönsterna och hämtade upp mitt julpynt. Har satt det i bokhyllan i köket, för det är lite tidigt än, men mina stjärnor är uppe, och gardinerna då. Som jag fick åka och byta en, där var ett stort hål i mitten av en av dom. Men jag mitt godtrogna pucko, sparar ju aldrig på kvitton, så det var bara bra att jag kunde byta, annars hade jag fått skylla mig själv.

Nej eftersom hela min dator bestämde sig för att bli kaputt, får jag göra om min julklappsbeställning.
Tur att jag börjar 16 idag, så min dator hinner med vad den ska göra, för snabb är den ju absolut inte!!!


The Mirrors Truth

Kategori: Allmänt

Without even trying
Let this night explode
Without even trying
Find the exit sign
And disappear!


"Nej det är ingen vanlig dag, för det är Bellas födelsedag!
Hurra hurra hurra!"

Yaaay, så, grattis Bella... Åh tack Bella!
Jag har alltså varit 24 nu i 44 minuter, det ni.. Äsh, jag fyller bara år nästa år också, sen lägger jag ner skiten. 25 känns liksom lagom sådär :D

Har ju redan hunnit få en del presenter dessutom. Draperiet av Cindy (och Mile skulle jag tro, även om han tycker att jag är konstig), och så ska vi ses i veckan och hon ville bjuda på middag. Inte mig emot. Jag fick en Betty ring av Caroline och döskalle isbitsformar av Ann-Charlotte. (Detta skulle då, tror jag, vara inflyttningspresent en gång i tiden, men eftersom jag aldrig bjuder hem folk, fick det bli en födelsedagspresent istället) Bion ikväll, bjöd mamma på. Och så fick jag en söt hjärtformad skål med ett lila ljus och lite juldekorationer i av Carina och Lasse (och alla medföljande barn) Lasse blev sur, för jag inte skulle bjuda på smörgåstårta, eftersom jag inte kommer fira det något särskilt imorgon. Bättre att spara till nästa år.

Nej vi har haft en trevlig dag idag. Igår var jag på utbildning och sen städade jag hela lägenheten, eftersom jag ska hinna med en massa annat nästa vecka.
Idag, iallafall, hämtade Jenny mig vid kvart i 11, vi åkte och handlade cola, eller jag gjorde, men jag fick inga krämbullar, som jag haft smaken av i munnen hela morgonen. Får se om jag kan fira med en imorgon istället. Dom hade ju billigt på willys.. Jaja.
Vi var hos Nivi och Jesper, aka Adam, vid 11, satt och småpratade lite.
Vi började kolla Harry Potter vid kvart i tolv, och sen gick tiden framåt. Vi åt kebab, och jag som längtat så efter flottiga pommes, blev lite ledsen när dom blivit friterade för länge, så dom var bara hårda.. Meen, sen trillade det in fler folk allt eftersom tiden gick. Och sen var det dags för bio, och jag kan inte säga att jag är besviken. Även om jag och Nivi hittade små fel, men det gör vi alltid, därför är det både på gott och ont att vi sitter bredvid varandra.
Men filmen var bra, och jag kände att dom fick med mkt, och det blir nog ändå ganska bra att dom delat upp filmen. Eftersom man blev ganska besviken på 6:an. Så nu har vi höga förväntningar på del 2, som kommer till sommaren :D

Och, alltså, det blev två, "dagens-skratt-moments" också.
Eftersom jag, den otekniska inte kan lägga in en youtube film, så klistrar vi iallafall in länken.
http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4
Potter Puppet Pals: The Mysterious Ticking Noise

Tack Nina för du visade denna, jag skrattar så jag gråter (fast just nu gäspar jag mest efter en lång dag)

Och så har vi Bellas kommentar till Jesper, om hans projektorduk, när alla andra är djupt koncentrerade på filmen:
Bella:
"Hur stor duk har du Jesper?"
Sandra:
"Bella hörde du dig själv precis, eller vad det lät som att du sa?!"
Bella:
"Njaa...?"
Jesper:
"83 tum"
Sandra:
"Jävla vad stor den måste vara...."


Alltså, jag och min släkt lider av morbid, äcklig och dum humor.

Så, idag fyller jag ju år, men det blir inget stort firande, ska hem och äta middag hos storebror, eftersom han snart ska opereras, så ville han bjuda nu, eftersom han inte kan äta så mkt sen. Så jag får se det som "mitt" firande :D
Nej, nu är mina ögon trötta, och jag ska kolla på Potter och hans pals en gång till innan jag lägger mig!

Godnatt alles!

Sing for the moment

Kategori: Allmänt

C'mon, sing with me, sing for the years
Sing for the laughter, sing for the tears,
Sing it with me, just for today, maybe tomorrow the good Lord will take you
away...


Där ser ni, vad var det jag sa? Denna helgen skulle gå så sjukt fort. Och nu är det ny vecka, snart helg igen. Och då blir jag gammal. Huh, ja, året har gått fort, verkligen. Det har varit en bra helg.
Ha, vi satt och sjöng med till dr Bombay i bilen till Lalandia, ni vet där i bilköerna. "Hurry hurry hurry, buy my ris and curry".. Ja, det var tider det.

Men det bästa med att åka bort, är ju alltid att komma hem, man inser att man saknar det. Speciellt efter sängarna/bäddsofforna dom har på lalandia. Mina höfter mår inte bra nu kan jag säga.

Så det var skönt att sträcka ut mig i min egen säng inatt. Men sov inte mkt för det. Lillasyster ville sova här, och så har hon hosta. Men det märkte jag först när jag skulle sova. Ungen slutade andas så fort hon haft sina attacker, tro man satte sig rakt upp då. stackarn. Så det var nog tur att jag var ledig idag också, så jag verkligen hann ladda upp.

Idag köpte jag årets första julmust, har inte öppnat den än dock. Jag har ju en regel, för mig själv, att jag egentligen inte dricker det förrän den 1:a advent, annars hinner man tröttna på det. Men nu var jag sugen, och var ju affären så.

Sitter och kollar Desperate Housewives. Så jäkla roliga.

Nej, titta på fruarna och sen lägga mig, inatt får jag förhoppningsvis sova utan problem :D

Men jag kan ju inte lämna in, utan några visdomsord från helgen:
Alfred till Bella när vi åt frukost: "Du är så metodfull"
Bella: "Vad sa du mobbad?

När jag skulle ta min sömntablett hann jag ta en klunk vatten, men fick sen panik och frågade rakt ut till alla min stuga (Jenny, Jim och Sandra)
"Kan man dricka vattnet i danmark?!"
Sandra:
"Fan vad stolt din mamma kommer bli över dig...."

Bara för jag kan...

Kategori: Allmänt

Just nu ligger jag i vår stuga på Lalandia :D
Sandra lyckades hitta tv 4 här, så, vi hann inte se idol, men vi får se vem som åker ut.
Det tog tyvärr länge tid än det skulle att ta sig hit. Små folket hade inte packat allt dom skulle, vilket gjorde en viss fördröjning, och så hämtades dom i skolan också. Men vi kom iväg vid 1 tiden, var i danmark vid strax över 2.
Sen började det, BILKÖERNA! Vi satt fast i bilköer i mer än 1 och en halvtimme. Surt, men vad fan. Nu har vi ätit tacos, och imorgon blir det en massa badande :D Vi kom inte fram nu precis alltså, vi var här vid 18 tiden, men som sagt, nästan 2 timmar försvann. Bara för dom dumma danskarna har fått för sig att dom ska bygga om danmark, och sen var det en olycka någonstans på vägen, inget vi såg dock.
Nåja, småfolket har redan hunnit bada en sväng och imorgon är det vår tur. Utebanan, here we come!
Så bara för jag kan, lämnar jag ett fotavtryck, eller åtminstone tangent avtryck från danmark!
Men jag måste erkänna att jag saknar mitt monster där hemma!
Tack Jenny för jag får låna din dator, så jag kan se till att jag vinner Tron :D
Me love you loooooooong time!
(Du ska få en EXTRA fin julklapp!)

--------------------
Jag vann Tron!!!!!

Mad World

Kategori: Allmänt

All around me are familiar faces
worn out places, worn out faces
Bright and early for the daily races
Going nowhere, going nowhere
Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I wanna drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

And I find it kind of funny

I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very very, mad world, mad world

Vet ni, nu är jag ledig i fyra dagar :D
Och dom kommer försvinna i ett swiiiish! Drar ju till Lalandia imorgon. Bada och bråka med danskarna.
Alltid roligt, hehe, eller?

Nej jag borde egentligen lägga mig i badet, men jag insåg hur mkt klockan var och hur trött jag är. Fast att man haft flera dagar på mig att planera, så kom jag på allt i sista minuten:
  • Packa
  • Växla pengar
  • Städa här hemma
  • Ringa Sandra och lillasyster för att se vad som gäller
Där emellan har jag ju jobbat också.
Huh, man skulle kunna tro att jag redan tagit min sömntablett, får inte ihop detta riktigt. Faaan, jag skulle ju slå in julklappar också. Jag får helt enkelt gå upp i tid imorgon, så jag hinner med allt det sista. Har packat det mesta, imorgon åker handdukar och toalettgrejerna ner också. Och jaa, jag hann ju växla idag.
Fick fint besök under kvällen också. Först ringde Jim och Jenny så dom kom upp, sen kom Sandra med.
Jenny äter ju så lite nuförtiden, så Jim hade med en halv pizza till mig, men självklart hade jag precis ätit, så det får bli min färdkost innan jag drar imorgon.

Förstår ni nu varför jag tror jag tagit min sömntablett? Jag bara svamlar.
Äsh, hoppas jag vinner Tron på tradera imorgon, den går ju ut 22 imorgon, så jag kan inte hålla koll på det.
Shit vad det blåser nu. Det dallrar i mina fönster.... What!?!? Det dallrar?

Vi kortade ner Harry Potter maratonet. Annars skulle det gå på 14.5 timmar. Och då får vi börjar kl 4 på morgonen, om man ska hinna äta och allt också.
Meu, jag vet inte vad jag ska skriva.

Nej jag tror jag ska göra det sista jag kan ikväll, och sen lägger jag mig och läser lite Jurtjyrkogården. Kommer nog inte så långt känner jag på mig.

Next in line

Kategori: Allmänt

I am the chosen next in line
Sent to slaughter all mankind
Reap the souls, born to die
No reason for you to fight


Huvudvärk. Bultande, kallsvettande huvudvärk. Nu har jag iallafall precis ätit, så vi får se om det ger med sig.
Jag får alltid huvudvärk, när jag har jobbiga situationer eller funderingar framför mig.
Har haft en del tankar den sista tiden, både på gott och ont. Vilket då ger en huvudvärk. Har alltid svårt att ta beslut, men när det väl är fattat, brukar det blir bättre. Så min huvudvärk släpper snart.
Jävla tjat om min huvudvärk!

Nähä, en hel vecka sen sist. Tiden går fort. Jobbar så mkt jag kan nu, och ändå känns det inte tillräckligt.
Nej jag måste verkligen komma igång med mitt actionhjälte jobb, så jag kan börja tjäna en massa pengar.

Var i Lund med Ted i fredags. Måste säga att det är en mysig stad. Även om man kände sig något vilse. Och jag hittade en ny (eller ny, jag har nog aldrig haft någon tidigare) favoritaffär. Lagerhaus. Åh, jag drömde mig bort där. Köpte lite små grejer, synd bara att det är dyrt. Men men. Jag får som sagt se mina begränsningar och inte köpa för mkt julklappar om jag ska överleva. Hittade garn också, på T*G*R, den danska affären, (men som låg i lund), så nu skulle Ingrid sticka två mössor till mig, eftersom jag råkade krympa den jag fick av henne. Illa!

Idag har jag haft med mig Troll på en tur. Inget han precis uppskattade, då han hatar att åka bil. Men han blev vaccinerad och mår bra. Han är en tuff kille på 4 kg. Han har gått upp 1.2 kg på ett år. Tänk om en annan kunde säga det... Ehum....

Såhär ser visst folk på mig, när jag blir lite för engagerad i filmer på bio, alltså, detta är Ninas ord, om Bella, när vi såg Saw 3D:

Bio återigen.. med Jenny, Jim & Bella. (: Kollade denna gången på Saw 3D. En mycket bra film.. Bella satt och skratta lite då och då.. Något som inte stämmer, där. Men tycker om henne ändå.

Jag älskar att engagera mig i film! Så det så!

Jag har förresten lyckats hitta Tron på tradera. Måtte jag bara vinna filmen nu också...

Och vet ni... Jag har precis gjort av med 3600 kr på mindre än 3 min!
Jag, Jenny och Sandra har bokat en resa till Tunisien (Cindy!!) i maj!
8 dagar, med halv pension. Underbart! Så det är rätt billigt ändå.
Den 16-23. Då drar vi. Sova ute i öknen har vi planerat in iallafall. (Snacka om paniktankar. Skorpioner, spindlar, galna kameler)

Såhär ser vårt hotell ut:



Värsta Mama Mia grejen :D
Oh, jag längtar. Första gången sen vi var i Bulgarien som jag ska utomland. (Vi i skåne räknar ju inte danmark som utomlands precis)
Så nu får vi se hur det blir med ullared, haha.


Btw btw!
Nu har dom lagt upp bilder på Breaking Dawn :D Kristen och Robert är och filmar i Brasilien :D Yaaay!

Falling to Pieces

Kategori: Allmänt

Everything is you
But you're falling to pieces
Let me get you through
I'm falling down with you
Everything is lost
I help you through the darkness
Let me lead you to a place that's calm for you

VARNING!
Vredesutbrott på gång!

Den där jävla kärringen som parkerar sidan om mig.... Om hon inte lär sig att parkera, med sin stora jävla volvo, kommer hon snart att komma ut till en mindre fungerande bil. Jag har fan haft överseende med henne länge. Hon bara svängen in i "rutan", men inte fan står hon i SIN ruta. Jag höll på att inte komma in på min parkering nu ikväll. Nästa gång kör jag in i hennes jävla bil! Kärring! Hon kör fan sämre än vad jag gör, och det ni (dom som känner mig vet att det säger en del). Hon var så jäkla koncentrerad på när jag backade ut nu i somras, så hon själv backade rakt in i bilen som stod bakom henne. IDIOT!

Vredesutbrott två: Jag slänger snart ut min tv genom fönstret. Den tjuter! Åh, jag måste verkligen köpa en ny. Ta mig fan! Nu har jag huvudvärk också..

Såå, nu har jag fått det ur mitt system :D
Jag var på bio igår, The Last Airbender, och jag kom då på, vad jag ska bli när jag blir stor!
Jag ska bli en Actionhjälte :D
Det ni. Fatta tufft eller. Jag vill också kunna ta emot hur mkt stryk som helst, kunna göra en massa häftiga moves i luften. Var smidig som Alice i Resident Evil, vara tuff som Arnold i Rovdjuret och lömsk som Thomas Jane i the Punisher. Så ja, jag ska bli en actionhjälte.
Det tog bara 24 år att komma på, och det kommer ta ytterligare 24 år innan något händer :D
Men jag har ett mål :D

Filmer var för övrigt riktigt bra igår. Vilket jag inte hade trott från början. Men hade den varit dålig, så hade det inte gjort något, eftersom jag ändå får betalt för att gå på bio, och inte ens behöver betala den själv :D
Imorgon blir det bio igen. Saw VII, 3D. Som allt annat nu för tiden, tyvärr. Men detta blir nog bra.
Hade ett film maraton med mig själv i lördags. Såg 6 filmer. Det ni! Och jag somnade inte från en enda! Jo, i slutet på Terror på Elm street, 4:an. Dom sista 5 min. Men sen var jag igång. Såg alltså Freddy filmerna 4-7. Och sen såg jag också Djyrkjyrkogården. (tror dom stavar den så på svenska?) Ser du Cindy, jag såg en massa läskiga filmer, men inte en enda mardröm :D (haha, mobbad!!) Började kl 15 och var klar vid 01. Lagom sådär. Och Robert Englund är lite sådär, gammalt sexig på något vis. Haha.

Ja, nu har jag bara en massa andra filmer att kolla igenom också. Men det kommer.
Har också tagit extra turer nu i nov, så man får lite mer lön i december. Men jag måste nog också inse mina begränsningar som människa. Jag har inte råd att köpa en massa julklappar iår. Jag ska försöka ta mig upp till Ullared, köpa det jag kan där, sen får jag nog ge fan i det. Har en dålig känsla med bilen, så jag kanske blir tvungen att köpa en ny, tidigare än jag trott. Och då en ny tv, och allt annat som behövs däremellan.

Nej, klockan försvinner. Bio imorgon, jobb resten av veckan. Ska till Lund med Ted på fredag, vara barnvakt på kvällen. Och visst fan, jag måste ringa veterinären imorgon.
Ja, alltid är det något.

Men om en månad, får jag hem min älskade Fjant :D lovelovelovelovelovelove!!!