skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Måndag 29 april

Kategori: Allmänt

Vad hände med mina fem dagars ledighet?

Den försvann.
Nu är det bara borta. Jag skulle vila upp mig var det tänkt. Men istället har jag haft fullt upp varje dag, kommit hem efter tolv nästan varje kväll, hunnit besöka två landskap och nu känner jag mig en aning bortkommen faktiskt.
 
Som sagt tanken var att jag skulle vila upp mig. Men jag känner mig nästan tröttare än innan.
Jag skulle nog behöva sova i en månad.
 
Jag har haft mkt kvalitetstid med storebror :)
Var med när han tatuerade sig i Halmstad (landskapsresa 1), han har bjudit på mat några kvällar, vi har bara snackat skit och varit en sväng på ikea :D
Härligt. Familjen är viktigt.
Umgåtts med Cindy och gräddkola, varit på marknad i höganäs.
Varit och hälsat på pojke i Småland (andra resan)
 
Jag är nöjd som tusan med dessa dagarna, men jag känner att kroppen inte är nöjd med mig. För lite sömn, MKT FÖR LITE sömn, vilket resulterar i den där konstanta huvudvärken som drar i nacken. Och illamående.
 
Men jag är inte död, så jag är nöjd :D
Har åkte både fin bil, Corvette och motorcykel idag också. Miie miie!
Imorgon är det jobb igen. Valborg dessutom, ska nog ner till hembygdsparken med Cindy och gräddkola om vädret tillåter så.
 
Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
 
Jag är nog mer vilse än jag tror...
 
(Dessutom skrämmer det mig en aning att jag knappt kan stava eller skriva rätt nuförtiden.. Jag är nog lite sjuk på alla vis ändå)

Fredag 19 april

Kategori: Allmänt

Jag mår bra nu :)
 
Jag har hittat ett nytt beroende i låten Imprint of Pleasure som jag hörde hos min lilla storebror idag :)
Den får hela kroppen i harmoni och man vill bara gunga med.. Kärlek!
Vi "överraskade" honom :) Hjälpte honom med disken gjorde jag med. Duktig flicka säg!
 
Jag känner att jag varit så effektiv denna veckan, även om det grämmer mig att jag skjuter upp min träning mer och mer. Men jag har helt tappat det, speciellt som min ipod inte funkar heller. Och det gör snart inte min dator heller, för den bråkar med mig :P "Hör du det ditt eländiga skrälle!?! Du åker i väggen!"
 
Veckorna springer förbi hela tiden. Jobbar jag inte så har jag nästan ändå alltid något inbokat eller så ringer min kusin "spontant" och bjuder in en på fläskpannakaka, bara man har lingonen med sig :)
Idag har jag själv varit duktig och lagat mat :O
Jodå, det är rätt. Bella lagade mat. "Falugott" kallar min mamma det. Skivad potatis med falukorv och purjolök i ugnen. Det var så enkelt att inte ens jag borde kunna misslyckas med det, och det gjorde jag inte heller :D
Så nu är jag mätt och har fyra lunchlådor som ska in i frysen.
 
I tisdags hade vi kusin dejt i hembygdsparken. Bella fick leka med Alexander och gunga :D
Kul när vi är tre tjejer i mer eller mindre samma ålder (27,26,25), som kommer bra överrens och som fått upp kontakten, egentligen bara det senaste året. Nu försöker vi träffas så ofta det funkar för oss alla, och i tisdags hade vi tom tur med väderet :D
I onsdags körde jag ner till klitter efter jobb. Gick ut och satte min längst ut på bryggan, på med solglasögonen och pluggade igen öronen och somnade en stund i solskenet. Vilken härlig timme.
Men det räckte visst inte, kroppen var inställd på "sleep mode", så när jag tänkt att jag skulle putsa fönstren så däckade jag i soffan istället.
Haha, men jag tog igen det igår. Putsade fönster, tvättade, bytte gardiner och rullade ut "gräsmattan" på balkongen och Troll kom ut och sniffade runt en sväng :)
Nu är våren här har jag bestämt :D
Hann även med en handlerunda med storebror och lillasyster, "spontan fläskpannkaka" hos kusin och herr Snygg och städa. Även om jag blev klar vid 21.30 :D sen blev det badet och helkroppsrenovering på det.. Woho!
 
Det blev ingen dejt idag. Hade annat jag behövde göra kände jag. Ska kanske träffa i helgen, vi får se. Jag vågar snart inte säga något, för jag lägger för mkt hopp i det. Bättre att ta saker som dom kommer och när man minst anar det, så händer det.
 
Jag mår bra nu.
 
 
Jag gungar....

Söndag 14 april

Kategori:

Tiden går för oss alla dödliga.

Och man försöker fylla den med allt som är värdefullt.
I veckan lärde jag mig vad som är väldigt värdefullt för mig. Inte så att jag inte visste det innan, för min familj är mitt allt, men ibland händer grejer som gör att man får ett klarare perspektiv på saker.

Jag har spenderat en del tid med min storebror. Vi har alltid haft en nära relation men vi har inte umgåtts så mkt den sista tiden. Men jag känner min bror. Hans svagheter och hans fantastiska sidor, och han är en underbar människa. Jag hoppas allt får ha en "Mathias" i sitt liv :)
Vi har börjar kolla Walking dead tillsammans, så jag ska försöka fortsätta kolla in det. Igår var vi på roadtrip till hbg. Sen hos mor vår och skrattade åt härligt uttalade meningar :)

Men genomgår några gånger i livet, saker som får en att se på andra och på livet på ett annat sätt. Vi måste ta vara på det som är nu. Att växa och utvecklas med det.

Annars har det varit mkt jobb. Datingen? Jodå, ska träffa en kille på fredag och så får vi se. Denna gången tar jag inte ut något i förskott. Man lär sig av sina misstag :)

Igår var jag och mr T på bio. Såg Mama. Inget jag rekommenderar. Men jag lever på andras rädsla. För det är så underbart att se alla andra bli så rädda att hela stolsraden skakar. Jag önskar jag vara så lättskrämd. Men jag får leva på andras så länge ;)

På tisdag blir det picknick i hembygdsparken med kusinerna :) Så vi hoppas på fint väder.
Sen måste jag försöka träna i veckan. Över en månad sedan sist nu. Såhär kan vi inte ha det.

Nej ni småbarn, nära och kära, bekanta och galna.
The Hobbit rullar på här, så jag får ägna mig lite tid åt den :) Gollum är trotts allt ganska underhållande :)

Onsdag 3 april

Kategori:

Därför gillar man sitt jobb:

Bella kommer in för att hjälpa "tanten" med middagen. Hon är blind och hör väldigt dåligt. Idag ska hon få hjälp med maten, då hon ligger och vilar.

Bella: "Smakar det bra?"
Tanten: "Jadå tack, men nu vill jag inte ha mer"
Tanten tuggar, Bella börjar nynna på en låt.
Tanten: "Åh, kan du inte sjunga lite för mig?"
Bella: Skrattar "Jag tror inte du vill det egentligen"
Tanten: "Jo, en liten trudelutt kan du nog dra för mig"
Bella: "På riktigt så kan jag inte sjunga, tom. katten springer ifrån mig när jag försöker där hemma"
Tanten: "Vad är det för fel på katten?"

Därför gillar jag mitt jobb, hur slitsamt och dumt det än kan kännas :)
99 åriga damer är verkligen inte så tokiga :)