skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Hearing damage

Kategori: Allmänt

A tear in my brain
Allows the voices in
They wanna push you off the path
With their frequency wires

And you can do no wrong
In my eyes
In my eyes
You can do no wrong
In my eyes
In my eyes

A drunken salesman
Your hearing damage
Your mind is restless
They say you're getting better
But you don't feel any better

Your speakers are blowing
Your ears are wrecking
Your hearing damage
You wish you felt better
You wish you felt better

You can do no wrong
In my eyes
In my eyes
You can do no wrong
In my eyes
In my eyes

In my eyes
In my eyes
In my eyes

Jag kom på en sak igår, som gjorde mig fruktansvärt frustrerad och arg.

Varför i helvete ska jag låta alla andra dömma mig?!
Varför ska jag bry mig om vad andra säger, det gjorde jag aldrig förr. Då kunde folk ta sig någonstans om dom sa något som jag inte höll med på, eller brydde mig om. Idag vill man bara krypa ihop i ett hörn och dö, om någon säger åt en att en hårslinga ligger fel.
Är det bara för man blir äldre, som man ska bry sig om vad alla andra säger och tycker?! Isåfall vill jag sluta åldras. För om det är till priset av att man blir sur, bitter, cynisk och känslig, så tack, men jag klarar mig.
Jag var allt utom känslig innan så.
Nej jag undrar var min pondus tog vägen. När min jävla anamma sprang ifrån mig...

Jag kan lika gärna erkänna det här också.. Pratade med läkaren i måndags om hjälp med vikten. Det har jag gjort innan också. Har gått på tabletter också, men dom hjälpte inte. Så nu bad jag om en remiss. Operation är inte mitt första val egentligen. Men jag vet ärligt inte vad jag ska göra mer nu...
Jag har tappat allt, och jag orkar inte leta efter det.

Ush, jag blev bara så arg igår.
Jag vill ha en ärlig chans. Och dom som inte känner mig, vet ingenting om mig, kan egentligen inte dömma mig heller. Så varför ska jag ta åt mig av vad dom säger!?
För att jag är precis om alla andra, mänsklig.

Många kloka ord sägs på skämt, ännu fler dumma ord sägs på allvar

 

Jävla bitterfitta. Men o andra sidan, läser du denna blogg, har du nog redan förstått det :D

Imorgon ska jag organisera i min lägenhet tänkte jag. Måste rensa ut och städa. Är ju prylbög ut i fingertopparna, så jag ska se till att göra av med en del nu. Måste ner till stan och hämta salvor och medicin med. Och köpa en ny klocka. Jo, försöka hålla lite i mina pengar också. Fick en sjukt dålig lön nu. Var ju hemma en vecka i juni. Och lönerna är inte färdiga än, får det retruaktivt (?) sen, men ändå. Surt.

Ska betala min räkningar nu, kolla sista Spartacus sen, och sen kanske lite mer film. På fredag har jag bestämt mig för att jag måste komma ut, så då blir det kräftskiva.

 

”och slutligen vill jag vända mig till Bella. Jag vill tacka för ditt stöd och vägledning då jag haft det kämpigt, oavsett om det varit i skolan eller på hemmaplan. Någon sa en gång till mig, att en god vän är som en gammal soffa. Då menar jag inte maläten, nedsutten och med fläckar i tyget. Nej, jag tänker mest på hur skönt det kan vara att komma hem till något sällskapligt, mysigt och bekvämt. Någon man känner utan och innan. Så är vår vänskap. I vått och torrt är du min gamla soffa och den kommer jag aldrig nånsin att kasta eller lämna på loppis..

Tack."

 

Det var Jennys student tal till mig.. Vart tog hon vägen!?

Den Bella hon pratar om!?!

 

Losing you

Kategori: Allmänt

All I have is you
It is all that I'm breating for
All I need is you
Now I can't make it through
I am losing you forever
I am lost in pain without you
I am leaving ground forever

All I have is you
It is all that I'm breating for
All I need is you
Now I can't make it through

Sitter hemma hos mor min nu. Hon bjöd på kinamat ikväll :D Man tackar!
Räkchips is the shit :) Nu bara regnar det, väntar på att klockan ska gå, så jag kan köra upp till min far och hämta pengar som han lånade. Intressepilar, eller hur!?

Var hos doktorn idag, mina arm bråkar med mig ibland. "Det är bara att träna. Ialla konstiga vinklar och hållningar, så ska du träna" Okej då.
Tog blodprov för att kolla om jag också har struma, mamma och lillasyster har ju det. Så.. Och det är visst ärftligt. Har kollat den en gång för och då sa dom att det inte var någon, men vad fan. Man kan aldrig vara för säker. Sen pratade vi allmänt om annat också, som vanligt.
Så, nu har jag officiellt semester. Har glott en massa film och läst en del. Lagom för mig. Har som sagt inget planerat annars, ska köpa en klocka det vet jag. Och betala alla mina räkningar, mindre skoj.
Till Cindy på onsdag, så ja.

Nej, bara en uppdatering, för att slippa sätta igång datorn hemma sen :)
Men jag har ju bara ett avsnitt kvar på Spartacus som jag måste se. Du hade rätt Cindy, det är riktigt bra, tyvärr är inte min dator det. Bajs vista!!!
Neej, om man skulle.... Tja, ta det lugnt eller nått ;D

The Unforgiven II

Kategori: Allmänt

What I've felt, what I've known
Turn the pages, turn to stone
Behind the door, should I open it for you?

Yeah

What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?



Nu mår jag illa..
Tittat på Remember Me igen.. Den filmen är så jävla bra. Åh, men det ligger i fatet att man blir deppig efteråt... Så jag fick sätta igång Inglourious Basterds (som jag inte sett färdigt första gången) för att lätta upp humöret lite.
Kan också vara att jag åt för fort, som jag är illamående.
Nåväl, nåväl.

Då har jag äntligen semester. From måndag egentligen, men slutade i ons. Och börjar igen den 24 sept. Rätt skönt det. Har hunnit titta en del på film, fick ju hem en del i onsdags. Men har som sagt en massa kvar att se.
Ska på dejt med Cindy nästa vecka, så ska vi se Vampyrer suger. Hehe.

Jag körde lillasyster till en fest i höja igår.
Jenny och Sandras barndomshem. En stor del av min uppväxt har också varit med där. Men jag blev ledsen när jag såg det. Det var inte alls som när vi var små. Klart att det ska förekomma förändringar på 15 år (tror jag att Sandra kom fram till). Men nu var det förfallet. Där var vissa grejer man kom ihåg. Badrummet var sig likt. Och en del av köket.
Så nostalgisk man kan bli. Som jag sa till min syster i bilen, dom hade en doft, speciell doft. En varm och betrygande doft. Den betydde säkerhet för mig. Och barndom. Och jag kunde känna den, mest i huvudet, doften av min barndom. Därför var det lite ledsamt att se vad det blivit av huset som jag och andra växt upp i.
Skulle egentligen inte stannat, men Nettan och Sandra ville att jag skulle komma in och hälsa.

Panik!!!
Tänk nu om där är någon man känner, som säger något, som ska prata med mig... Speciellt om det är någon jag inte träffat på länge, jag vet hur det brukar sluta....

Där var en hel del folk, men man höll sig i bakgrunden, pratade lite med dom man gick förbi. Sen var där solstrålar som kom fram och pratade med mig ändå.
Dennis kommentar värmde speciellt. Som han sa: "Man är fortfarande samma människa, med samma personlighet, förhoppningsvis, även om man kroppsligt förändras" "Och det är ju Bella. Du har alltid varit rolig och omtyckt, man ska inte bry sig om hur du ser ut"

Tyvärr är inte alla lika trevliga, utan ska påpeka det uppenbara istället. Så tack Dennis. Jag blev jätte glad, det var vad jag behövde höra. Speciellt från en människa som jag egentligen inte känner så väl heller.
Och tack Sandra och lillasyster Nettan för uppmuntran. Det var trevligt att stanna, om än att jag inte släppte er ifrån mig.
Min lillasyster är min skyddsängel <3

Annars ska jag bara njuta av min semester med att inte göra något speciellt alls. Läsa, titta film, spela tv-spel och sova.

Nej titta färdigt på filmen, och sen de sista Spartacus.
Kanske borde ta och titta på Xmen ikväll också, har ju fortfarande inte sett dom :)

Mannen i den vita hatten

Kategori: Allmänt

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår
Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov
Men älskling, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö

Vi ska alla en gång dö
Vi ska alla en gång dö
Vi ska alla en gång dö


Jag kan inte riktigt fatta att jag bara jobbar 2 dagar till och sen går på semester i 5 veckor. Gud vad skönt det ska bli. Och jag ska absolut inte göra något vettigt alls av tiden. Träffa folk, för tydligen är jag fortfarande intressant för vissa :)
Ska på läkarbesök också. Får nog ta till doktorn på torsdag. Min arm har börjat spöka igen, och nu går det upp lite i nacken. Inte så skönt. Remiss till hud i sept. Får se vad dom säger, om allt. Min tatuering och huden så klart.
Annars är det inget i planerat. Ska träff Ted så klart, men annars inget större.
Får hem en massa filmer och har en massa filmer hemma jag måste se, så det blir väl det som kommer hända typ. Haha, me and my life.

Har knappt suttit vid datorn nu på ett tag, har jobbat 6 dagar förra veckan så. Men sen orkar jag aldrig sätta igång den. Min dator är så jäkla seg. Har också hur mkt som helst att titta på från Cindy. Har inte hunnit se mer än kanske 4-5 avsnitt av Spartacus. Ska faktiskt titta litegrann när jag är färdig här tänkte jag. Tiden räcker inte till för allt man ska hinna med. Innan jag hunnit blinka så är semestern över också. Ska nog har 2 veckor i vinter också, får se.

Jag har lyckats skada min högra stortå också. Klippte för långt på nageln, så nu är tån blå, blodig och köttig :D Naminam! Jag hatar tånaglar. Därför tar jag alltid för mkt. Kommer sluta med att jag råkar klippa av tån nästa gång.

Var på kräfskiva med släkten i lördags. Väldigt trevligt. Även om släkten är som den är, brukar vi kunna ha väldigt trevligt tillsammans. Och det har faktiskt fått mig att fundera.... Jag blir trots allt 25 nästa år. Det har alltid varit mamma som haft hand om ens "kalas" för, så det känns som om nu när det hänger på en själv, så måste man göra något ordentligt av det. Och eftersom jag fått för mig (sedan jag var ung, eller yngre) att jag bara kommer bli 50 år, så ska jag ha levt halva mitt liv nästa år, och då får det blir storslaget. Har som sagt lite idéer på vad jag vill göra, men vi får se. Där är trotts allt mer än ett år tills dess.
Bror tyckte att jag och mamma skulle ha en 75-års fest i hans verkstad till sommaren. Meeen, det ville inte mamma. Haha.

Ikväll tror jag att jag ska laga mat... på riktigt...

Cats in the cradle

Kategori: Allmänt

And the cat's in the cradle and the silver spoon,
Little boy blue and the man on the moon.
"When you comin' home ?"
"Son, I don't know when.
We'll get together then.
You know we'll have a good time then."


Jag ber om ursäkt. Det har varit en hektisk vecka. Och jag tar tillbaka allt jag skrev om att jag inte behöver semester! Vilket skämt. Det behöver jag visst.
Nej som sagt, en hektisk vecka.
Jobbade förra helgen och var bara ledig i måndags. Blev inget danmark, men skopunkten med mamma istället. Så nu har jag 3 par nya skor. Ett par rosa!! Men det var riktigt sköna skor, och inte så mkt rosa. Så nu behöver jag inte köpa nya skor dom närmaste 5 åren, haha. Annars har det varit jobb. Folk som är sjuka så det har knappt blivit någon rast i veckan.. I fredags var det "dubbel pass". Först b-gården, sen bara hem och duscha, iväg och hämta Ted, och så blev vi skjutsade till Sofiero.
Och nu förstår jag verkligen varför jag lyssnade på Kent i min ungdom. Dom var riktigt bra. Och ännu bättre live. "All-Inclusive" konsert. Ingrid hade gjort fika åt oss, och det var en mkt trevlig kväll. "Förbandet", var ju inte mkt att hänga i julgranen. Men annars bra. Men jag var trött. Och vi kom hem sen.
Sen var det bara att ta sig upp igår morse. Liseberg väntade oss. Körde härifrån vid 8.30-tiden, efter att ha köpt frukost. Var där till 22.00 igår. Då var vi alla trötta och sega. Inte riktigt nöjda med åken. Där var för mkt folk...
Fick stå i kö i upp till en timme på det mesta. Lite synd. Men vi har haft tur när vi varit där annars. Mitt i veckan och senare in i augusti. Men vi hade en bra dag. Vi blev 9 st. Träffade vänner till småfolket där uppe.

Så idag är jag sååå trött. Jag har inte varit såhär fysiskt trött sedan, jaa, sedan jag var bakfull senaste, för över ett år sen tror jag. Min kropp är slut. Jag behöver semester!!
Men nu är det bara lite mer än en vecka.. Så det ska bli härligt.

Trodde jag hade mer att säga efter en vecka.
Visst fan. Var ju på bio med mamma i onsdags.
Såg Inception... Året lätt bästa film (nu ljög jag, men en av de många bästa iallafall)
Den går verkligen inte att beskriva med ord, för så jag förstår egentligen inte hur någon har kunnat få ner det på film. Nej, men det var sjukt bra. Sån man måste tänka i. Sånt gillar vi. Hjärngympa.

Vet ni?!
Dom har ett Ben och Jerry glasscafe på liseberg...
Varför har inte vi det här?!?!

Jag bjuder ut bilder på dom andra (jaa utan att fråga också)
För sen måste jag lägga mig, kroppen börjar stänga ner nu...