skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Aerials

Kategori: Allmänt

Aerials, in the sky,
when you lose small mind,
you free your life.

Life is a waterfall,

we drink from the river,
then we turn around and put up our walls.


Jaha, god fortsättning då kids :D Hoppas ni alla fick vad ni önskar, och kanske lite till, men att nu alla hunnit njuta av julen och familjen.

Jag är ju en som tar stort på jultraditionerna. Kalle Anka, julskinka, och att bara få vara med familjen. Och jag tycker det är kul att vi även firar med släkten än, även om vi växt på alla håll och kanter :D

Men julen har varit lugn annars. Mest en massa mys och jobb förstås. Jobbade ju i helgen och det blir jobb nu tis-fre innan jag sen är ledig i 2 veckor. Lycka! Det ska bli så skönt att skita i allt. Jag har bara 2 saker inplanerat, en sväng till danmark och en film kväll med Petra och kanske Therese. Ska messa (gör en mental "kom-ihåg-lapp") Vilket påminner mig igen... Jag skulle egentligen kört till maxi och handlat efter alla bravader idag, men jag har totalt glömt bort vad det var jag skulle köpa. Tändargas ja, och sånna rån, som man har till ost, och det kom jag ihåg med hjälp av ledordet ost. Men det var något mer, och jag kan för allt i världen inte komma på vad det var. Jaa, minnet är kort men intensivt som man brukar säga. Jag borde förmodligen simma runt i en skål egentligen.

Nej, men idag köpte jag "min julklapp" :D Fick pengar av mor, far och morbror till en ny tv, då den gamla som sagt tjöt så man trodde någon ströp katten. Okej, kanske inte så allvarligt, men irriterande nog när man satt och kollade film. Så jag kollade upp lite på internet imorse, ringde och tog upp Jennys lunchrast med mitt prat om tv-apparater och vilka som var bäst. Det blev tillslut en Finlux LCD 32 tums :D Jag är så nöjd! Lillasyster är nog mindre nöjd. Det var hon som fick hjälpa mig. Hämtade henne iallafall efter en träff med Ted. Vi körde upp i rappet och hämtade den gamla tv:n, som vägde BLY! Men vi fick ut den tillslut. Men då börjar bilfan att dumma sig igen, så vi fick ju putta igång den som vanligt. Körde tv;n till återvinningen (nej jag har inte någon särskild koll på miljön, men jag källsorterar och fattar att man inte kan slänga tv:n vid de andra soporna, även om folk ibland tycks tro att man kan det) Och så bar det av bort till onoff. In och hämta min tv och 2 Disney filmer ( :D ) Sen ut igen, med en betydligt lättare tv. Men vad händer då tror ni? Jooo, ni vet det där lilla problemet med bilen? Det kvarstod. Så vi fick putta igång den där på onoffs parkering, bort och lämna av den nya tv:n, men vi lät bilen stå igång och sen ner och hämta kinamat, och så hem till mor.
Var väl där i 2 timmmar eller något, meeeeen, tror ni bilen startar när jag ska köra hem?!? Neeeej. Så det var tur att Nettan och Affe väntade, för dom fick hjälpa mig som vanligt. Så jag tror lillasyster är måttligt trött på mig och min bil nu. Bara hoppas att den starta imorgon och de kommande 3 dagarna som jag ska jobba, lite surt annars.

Nåväl, tänkte faktiskt bjuda på några av mina julklappar som jag fått:

Alltså, så blev det med mina fina tv:D   
Fick ett par tuffa örhängen av Jim som ser ut som dragkedjor (vet inte om han har någon baktanke med detta dock)

Bok av mor, och lite filmer
Ett sällskapsspel, en fin ram av lillasyster och jätte fina kulor till min piercing i läppen. Jag har ju aldrig tänkt på att man faktiskt kan byta ut dom lite emellanåt.

Och, garanterat den coolaste julklappen EVER. En bok om Vampyrologi :D Super tuff. Självklart min kära Jenny som alltid ska sätta huvudet på spiken. (Heter det nu så!?) Har bara hunnit titta i den som hastigast, men den verkar hur tuff som helst, eller du Cindy, den är ganska Hipp! Ehum.

Ja, som sagt, hoppas ni alla fått det ni önskar, och annars, jaa too bad liksom.
Snart nyår igen. Herre min get, tiden försvinner som vanligt. Så, jag bjuder på lite frågor, såhär innan året tar slut, mest för att fördriva tiden innan jag ska krypa ner i den varma sängen:

Gjorde du något år 2010 som du aldrig gjort förut:
Sparat pengar för första gången? På riktigt alltså... Ägt en bil i mitt eget namn. Annars inget vad jag vet. Jaa jaa, jag vet, jag är en otroligt tråkig människa!

Höll du några av dina nyårslöften:

Förmodligen inte. Ni vet, lötfen är till för att brytas.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år: 

Mia fick en flicka, Julia, och Helena fick en pojke, Viktor.

Dog någon som stod dig nära: 

Inte i år, nej.

Vilka länder besökte du: 

Danmark

Är det något du saknade år 2010 som du vill ha år 2011: 

Bättre framförhållning, mer "Liv" i mig själv, EN NY BIL!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid minnas, och varför:

Okej, som den nörd måste jag nog ändå säga den 30:e juni, Eclipse-premiären. Annars, ja, då är det väl också alla andra bio premiärer jag varit på, men inte kan datumen i huvudet.

Vad var dina största framgångar i år: 

Ja, inte fan vad det bilen iallafall. Hm? Att jag lyckdes skaffa mig ett extra jobb?

Största misstaget: 

Som vanligt. Chips och allt annars skit.

Har du varit sjuk eller skadat dig:

Jag har ju min dumma axel/arm. Och ryggen som tagit stryck. Annars? Nja, som vanligt så skadar jag ju mig i tid och otid, har ju fortfarande en lite fläskläpp kvar, sen min "falukorvs-incident"

Bästa köpet:

Kan jag säga det redan? Tv;n? Och alla filmer så klart :D

Vad spenderade du mest pengar på:

Kuggfråga? Filmer så klart, men också en hel del böcker iår. Och självklart julklapparna.

Gjorde någonting dig riktigt glad: 

Kvalitetstid med vänner och familj. Det är sällsynt nu när man är "vuxen".

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2010: 

Hm, In Flames säger jag nog bara. Svårt att ta en liksom.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år: 

Gladare, men ändå bitter. Det är mitt kall här i livet, som sagt.

Rikare eller fattigare?: 

Rikare. Har ju som sagt "nästan" lärt mig hur man sparar pengar, och sparkontot har inte varit helt tomt en enda gång, även om det minskat i värde lite då och då

Vad önskar du att du gjort mer: 

Umgicks, tog hand om mig själv mer, på ett bättre sätt menar jag då.

Vad önskar du att du gjort mindre: 

Gnällde så mkt.

Hur många One night stands? 

Är det verkligen lönt?

Blev du kär i år: 

Jaa, jag ska ju gifta mig med Jake Gyllenhaal, enligt min dröm inatt. (Jag tittade på Prince of Persia igår)

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året: 

Hata är ett starkt ord, men ja, där finns personer jag tycker väldigt mkt mindre om, om man säger så.

Största musikaliska upptäckten: 

In Flames? Har jag glömt att nämna dom? Men då ber jag om ursäkt.

Något du önskade dig och fick: 

Pengar till en tv. En Soda Stream, böcker och filmer. Jag är ganska lätt att göra nöjd egentligen.

Något du önskade dig men inte fick: 

Vinst på en lott eller något

Årets bästa filmer: 

Åh, denna listan kan verkligen bli lång...  Eclipse, Harry Potter och dödsrelikerna, Tron Legacy, Resident Evil Afterlife. Ja, där är säkert fler, men jag kan inte dra alla nu.

Vad gjorde du på din födelsedag? 

Blev bjuden på mat och bara tog det lugnt med familjen.

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre:

En c30. Helt säkert, lite mer pengar, mer umgänge

Hur skulle du beskriva din stil år 2010: 

Stil? Har jag någonsin haft någon stil? Jaha, mjukt och skönt då, kanske

Vad fick dig att må bra:

Film, bra böcker, familjen och vännerna

Vem saknade du:
Mormor och morfar

De bästa nya människorna du träffade:

Har väl inte precis träffat någon ny så, men Ted och hans familj kanske.

En värdefull läxa du har lärt dig i år:
"Synden straffar sig själv"


My December

Kategori: Allmänt


And I give it all away
Just to have somewhere
To go to
Give it all away
To have someone
To come home to

This is my December
These are my snow-covered trees
This is me pretending
This is all I need

 

Huuuh, det är kallt mina vänner. Tidernas (eller bara vår eller Bellas) kallaste vinter. Det är fasen ta mig snart istid igen. Herre min get!
Jag borde verkligen gå och lägga mig, ska ju upp och jobba imorgon. Men har precis sett till så mina räkningar blir betalade efter en minst sagt stressad dag.
Kände att jag behövde skriva av mig innan jag går till sängs. Vilket uttryck egentligen. Går till sängs, haa!

Nej jag har nog inte haft den bästa dagen idag får jag säga, och ändå är jag ganska nöjd :D
Började med att jag vaknade med världens fläskläpp. Jag har aldrig haft herpes i hela mitt liv, och det är inte precis som om jag ligger och hånglar med någon nu förtiden, men ändå ser min läpp för jävlig ut. Och jaa, det gör lika ont som det ser illa ut.
Det finns ju då en fin förklaring till detta, iallafall i ett Bella fall som detta :P
Jag stod och stekte falukorv igår, och använder då gaffel (inget jag rekommenderar nu i efterhand) Och en bit korv fastnar på gaffeln, och jag ska ta den, förmodligen i denna "mat-till-munnen" incident lägger jag den alldeles för varma gaffeln mot läppen, men märker ingenting då. Får sen en blåsa som blir öm och röd. "Det går över till imorgon" tänker jag. JOHO! Nej då är läppen ännu större och ser nu ut som sju-svåra-år, som min mamma skulle uttryckt det fint. Ush!
Alltså, kan ni berätta, om ni känner någon annan som, stoppar en glödhet gaffel i munnen eller något helt idiotiskt som att välta en nästan full Coca Cola flaska, och direkt efter ändå ska dricka…. Splattttt! Så var det med det rena lakanet. Haha.
Åh, jag kan bli så road av mig själv ibland.

Iallafall, till dagen som varit. For iallafall iväg till jobb, med min fina läpp, i "Frys-ihjäl" vädret. Dagen på jobb går ganska bra får jag säga. Sen åkte fam. minus en Matte till Väla. Var ett tag på rusta också. Och när vi ska därifrån, startar inte bilfan!!! När det är 20 minus och bilen stått still hela natten, då kan den starta, men inte nu, när det ändå var uppvärmd! Men den gick igång, på något vis iallafall, så till Väla vi for. Där var inte så farligt mkt folk som man kan tro. Hittade det jag skulle och lite till. Gjorde en dagens god gärning också. Mannen före mig i kön till presentkort, gick utan sitt presentkort :S Och jag hann ju se det, och även läsa hur mkt det var på, så jag ropade tillbaka herrn, och han blev glad när han insåg att han annars kunde gett bort 500 kr till en främling.
Så, det var min goda gärning det! Och jag bad faktiskt, kanske inte gud, men något, att bilen ändå skulle starta eftersom jag var så snäll!
Vi kom därifrån :D Woho. Droppade in och lämnade julklappar hos Ted, meeeen när vi ska därifrån, så startar bilfan inte igen!!! Det är precis som om den går bakut när den är varm eller något. Jag och Johan fick putta igång den, och den har gått sen ikväll. Så ja, jag vet inte vad jag ska säga.
Iallafall fick vi stressa bort och handla till bror, och sen ner och lämna mamma och sen hem snabbt, snabbt. Ladda mobilen och sen ut igen. Jag skulle ju äntligen få se TRON Legacy :D Yaaay! Jag är inte besviken. Jag kanske till och med har hittat ett nytt substitut för Robert Pattinson :D Haa, det ni!
Om det blir sluddrig eller konstigt här nu, så ber jag om ursäkt. Sömntabletten som talar nu.

Nej, men jag kom hem också. Uppenbarligen. Så imorgon är det jobb, handla det där sista och sen fira lillejul med släkten :D Hem och städa lite efter det, och sen är det fan julafton på fredag.
Gud, tänka vad man stressar upp sig för detta egentligen. Speciellt min stackars mamma <3

Neej åhh gud vad kallt det är nu. Tror jag får dra av mig mina sura strumpor och gå och lägga mig, och så får vi se hur fläskläppen ser ut imorgon kids!

Tills dess:

God Jul och Gott Nytt år önskar BELLATE!

 




Gud jag har huttrar så datorn den står här och hoppar i mitt knä...
Nej, nu börjar det gå runt.
Pussen, kramen, klappen!

Kryptonite

Kategori: Allmänt

If I go crazy then will you still
Call me Superman.
If I’m alive and well, will you be
There a-holding my hand.
I’ll keep you by my side
With my superhuman might, kryptonite


Okej, jag kände att det nog var dags att sätta igång datorn ändå. Men det skulle jag nog inte gjort, för nu dummar den sig värre än den någonsin gjort. Jävla vista! Tyvärr kommer det sluta med en olycka med denna datorn, om den inte slutar dumma sig. Måhhh!

Jaha, över en vecka sen sist. Tiden går så jäkla fort, och ändå hinner man som vanligt inte med allt. Jag har inte ens hunnit se Inception än. Jisses. Jag kanske ska kolla den ikväll då, men idag är jag trött. Jaha du.
Nej, känner mig lite förkyld också, så jag är ganska lättretad. Tappar humöret ganska lätt. Men det har ju knappast med förkylningen att göra egentligen ;P

Mina kära vänner, det är fasen ta mig julafton på fredag. Och vet ni, jag jobbar i en och en halv vecka till, sen har jag 2 veckors semester. Då ska jag låsa in mig och ta igen mig helt. Min kropp gillar mig inte just nu. Men så har jag mest stressat den senaste veckan också. Har mer eller mindre bott i min bil. Som för övrigt gick igenom besiktningen :D Ja, ett fel, men det kan jag leva med att fixa, hade inget ljus på reg. skylten. Så bror har tagit väl hand om min bil. Men nu har jag en masssssiv spricka i rutan som jag förmodligen måste byta, om jag vill få bilen såld.

Ja vilka problem man har.
Min bror mår.... bättre får jag säga. Och nu börjar man se att han går ner :D Han kommer försvinna. Halva min bror kommer vara borta. Som vi skämtade om hos mamma i helgen, Vin Diesel (?) är redan upptaget, så han får bli Mathias Bensin, och då ville Johan självklart vara med, så han skulle bli Johan Etanol! Mohaha! Ni måste inse vår låga humor nivå.

Vilket påminner mig om... Nu står jag ensam. Jag har blivit backstabbad. Min bror har skaffar facebook. Jaa, nu är det så. Nu är jag den enda Friman (från min familj vill säga, kan ju inte tala för alla släktens Frimans) Som inte har facebook. Och neeej, det är inte lönt ni börjar tjata. Om jag inte hinner uppdatera min blogg mer än en gång i veckan, hur ska jag då hinna med något annat? Neej tack. Jag klarar mig. Jag må vara sen i utvecklingen (?), den tekniska, men jag klarar mig. Jag har ju en mobil.

Man borde nog ha mer att rapportera efter en vecka, men då jag jobbat större delen av det, så hade det egentligen inte hänt så mkt. Och denna veckan blir det också jobb, handla dom sista julklapparna, tvätta och sen är det som sagt julafton på fredag, och på torsdag ska vi fira med släkten.

Nähä, inget roligt på denna fronten. Jag ska hålla er mer underättade under veckan.
Nu ska jag ta mig något att äta. Pasta Carbonara tror jag det blir.


God kväll!

Btw. Jenny, när ska vi se Tron Legacy? Jag börjar få abstinens, annars ser jag den själv :D

(jag hittade en massa Dune låtar på spotify. Snacka om att jag blev 16 år igen!!!)

Hard to See

Kategori: Allmänt

Im growing so disturbed
Nothing makes sense to me anymore
Im learning to resist
Becoming more than you ever were

Cant explain, whats come over me (come over me)

Cant explain, why its so hard for me,
So hard to see your side.

Projecting all my anger

I cant seem to get this through to you
The walls are closing in
I dare you to walk in my shoes

Cant explain, whats come over me (come over me)

Cant explain, why its so hard for me,
So hard to see your side.

Your side..

I wont see your side


Vet ni vad som retar mig? Otacksamma och fega människor.
Igår blev jag arg, besviken, ledsen, men framför allt sur. Man gör så mkt man kan, men om det är fel, så får man höra det på omvägar. Inte av personerna själva. Men jag blir så sur på mig själv också, för jag blivit så feg och inte säger ifrån själv. Jag hade ju sagt att jag skulle säga ifrån, men när jag väl stod där, blev jag för feg och bara gick. Jag orkar inte stöta mig med folk. Jag blir mentalt blockerad. Så från och med nu, ska jag sköta mitt, inte lägga mig något annat, eller någon annans, och så får jag bara hoppas att folk gör likadant.

"Kan du någonsin bli arg? Du är allt på så gott humör när man träffar dig"
Det kanske är dags att låta bli det, och bli den bitterfitta jag är ämnad att vara.
Nej förlåt, men jag blev sur igår, både för jag själv var så feg, och för dom som ska vara mina chefer är fega. Ush.

Nåja.
Nu sitter jag och lyssnar på musiken till Tron Legacy :D Fiiint! Avslappning. Som sagt, känner mig mentalt blockerad idag. Har ju också varit på väla med Ted. Det tar verkligen på krafterna. Livsfarligt är vad jag skulle vilja kalla det. Men jag hittade lite julklappar iallafall. Sen får vi se, det andra kommer senare.

-----------------------
03.30
Okej, jag har precis kommit hem. Fick köra iväg ganska snabbt. Storebror hade fått ett slag, eller mer än så, i magen. Först var han okej, men sen blev han blek, kallsvettig och sluddrig. Vi fick ringa ambulans. Och det där är fan i mig sjukt det också. Först ville dom inte skicka någon, för han var kontaktbar, och då kan han åka sjukresa/färdtjänst, what ever. Då ringde min syster upp och skällde ut dom igen, och då skulle dom skicka en inom 30 min. Dom minuterna kom, och dom gick, så ringde vi igen, för då var han märkbart sämre. Och då skickade dom en igen, som dom sa, alltså hade dom inte skicka någon den första gången, eller andra gången blir det. Men han kom iväg nu, så vi får se vad det blir av det... Ush.
Jag är helt stel i kroppen. Gillar inte sånt här.
Kommer ju inte kunna sova till någon reda heller, innan man får veta något igen. Ska ju köra in och hämta honom och lillasyster. Men vi får se.

Ush, det här är verkligen inte min helg.
Men det blev ju bra med att Jay vann igår iallafall.

Ush nej, jag måste försöka slappna av. Så ska jag besiktiga bilen på måndag också. Snälla håll tummarna för att den nu går igenom.
Guhh.

Back in the day

Kategori: Allmänt

Where were you when it happened?
Where could you be found?
Were you at the front of the stage?
Or in the underground?

From SF out to Old Bridge

New York back to LA
The world of metal changed forever
Back in the day

Well that was back in the day

And if you weren't there
It doesn't matter anyway
Because you wouldn't understand

Tisdag. Ikväll är det Desperate Housewives igen :D
Det var ju inget förra veckan. Dom nämde något om att detta kunde vara sista säsongen? Verkligen? Vad ska jag då göra? :S Har ju följt serien sen den började gå på tv.
Jag tror jag måste byta batteri i glaskulorna i fönstret. Dom lyser lite dåligt.
Nåja.

Helgen har gått, igen. Så nu är det fan snart jul. Och jag har inte slagit in mina julklappar än, några har jag ju. Men sen måste jag köpa lite mer också. Huh vad jag suger på det där. Nåja, något blir det nog. Idag är jag trött. Jag vet inte riktigt varför. Måste vara denna snön, jag blir så nervös när den kommer. Höll ju smart nog på att plantera mig själv i en vägstolpe här om kvällen. I söndags, vi skulle på kalas hos Maliina. Och jaa, jag vet att alla andra bara skrattar när jag berätta, för folk tror inte på mig, och hur jag kör (inte sen "jag-körde-i-diket"-incidenten) Men nu var det ju en massa snö, och det kom bara mer, så när jag körde i typ 20 och skulle svänga vänster, så låste sig bromsarna och jag kunde inte styra. Och i ren panik, så bromsar man ju ännu mer. Jag bara såg hur bilen kanad fram mot stolpen, men stannade typ 5 cm ifrån den. Tack min goda get för det! Har inte riktigt råd att köpa en ny bil nu, men så kanske fallet blir ändå, om den inte går igenom besiktningen på måndag. Men Matte hade kollat upp att det inte var lag på backljus. Så vi får se.

Bror ligger i kristianstad nu. Han blev opererad igår, men sen trodde dom att han fått en blödning i buken, så han får stanna till imorgon också. Men han hade ätit och var uppe och gick litegrann, så det känns ju bättre iallafall. Och hans värden hade gått ner, så det verkar vara på god väg nu. Böffe!

Fasen, alla har nya mobiler överallt. Och jag kommer på mig själv med att också titta på nya. Men den jag har, har jag ett år kvar på avbetalning. Nåja, blir nog inte fler sånna i framtiden, utan köper en kontant istället. Men jag är lite intresserad av HTC, många i släkten har en sån nu. Lutar åt en så sen. Men nu måste jag blir klar med julklapparna, Mamma fyller 50, fickpengar till resan och då kanske också en ny bil... Och just det, en ny tv. Och alla filmer där emellan. Jag tror jag har ett beroende. Det är inte bra...
För att svara på din kommentar Frida: Sen jag flyttade hemifrån, har jag nog utökat min samling med närmare 200 filmer, och det kommer fler, ja. Har lite över 300 nu tror jag. Jisses. Haha.
Men det är ändå långt ifrån vad min far har. Men det växer, ständigt.

Så nu är jag ledig imorgon, blir väl att jag slår in julklapparna då, på torsdag är det jobb igen, och sen barnvakt på kvällen och jobb på fredag. Sen är det idol final :D Jaaaaaay!

Ja, det ska nog blir bra detta.
Men jag har saknat mina kompisar Sora och Riku, så jag tror jag får spendera lite tid med dom också, när jag väl finner tiden ;)
Nej, en varma koppen tror jag. Det är ju som vanligt skit kallt här inne.

God kväll!

Both of Me

Kategori: Allmänt

Breaking out in silence
As we crawl beneath the gate
Run, run so much fun
Doesn't it feel great
Over the wall, the great escape
We pledge you this and vow
That you'll never, ever catch us
You'll never get us now

Breathing hard, we got to get away

Never going back to yesterday
Run and hide from the enemy
But you can't stop the both of me

Aooooouuuuu, gäsp!
Jisses vad trött jag är. Men nu är jag ledig i helgen, ska bli så skönt. Imorgon ska bror hjälpa mig med bilen, får se om det går, sen ska jag på bio med Ted. Vi ska se Saw, Ted har inte sett den än. Och Bella säger ju aldrig nej till ett tillfälle av blod, skräck (även om jag inte själv blir så rädd) och slakt :D
Mysigt sånt. Sen blir det tvätt och kalas på söndag.

Nu missar ni väl inte för allt i världen att rösta i idol? Ni kan ju inte ha missat vem jag håller på... Eller?! Åh men för säkerhetsskull, JAY!
Måtte inte han åka, men efter hans uppträdande ikväll kan han fan inte åka. Den mannen är som sänd från ovan. Detta är meningen, att han ska vinna!

Annars?
Jodå, jag har handlat lite fler julklappar, och imorgon eller på söndag, ska jag försöka göra färdigt Jennys. Och så ska dom klart packas in allihop också.
Jenny kom och besökte mig i onsdags, när jag pyntat och städat en massa här hemma. Så vi delade en kebabrulle och kollade Trolltyg :D Jenny tittade lite konstigt på mig när jag sjöng med i låtarna, men jag har ju sagt att det var min favoritfilm som barn ju...
Idag, fick jag som den Twilight-nörd jag är, hem min Eclipse box :D Yaaay! Så nu kan jag också låtsas att jag är förlovad med Robert/Edward. Fick även hem mina böcker idag, så nu har jag lite mer och läsa. Alltid trevligt, men jag ska ju också hinna med alla filmer. Har ju som sagt en del kvar. Och det rasar in en massa nya hela tiden. Nästa vecka får jag hem Inception också. Om ni inte sett den, SE DEN!

Nu jävlar får vi veta vem som går vidare i idol.........

GÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOSSSSSSSSSS!
Jay gick vidare! Ta mig fan!!!! As bra! Hans Metallica ikväll, var fasen nästan bättre än orginalet. Måtte det hålla nästa vecka också, det är fan värt att få en dyr telefonräkning bara för att rösta på honom!
Så.. nu när jag vet att jag kan sova gott inatt, så kan vi rösta på Olle. Orkar inte riktigt med Minnah. Tjejen har talang absolut, men efter katastofen med Erik och Kalle förra året så måste det stå mellan två bra killar. Kalle skulle ju vunnit, men ack det gick ju som det gick.

Nu drar jag iväg för mkt. Som sagt jag är trött. Jag tänkte krypa ner och lägga mig nu, bråka lite med katten eftersom han hela tiden välter en massa saker.
Jag hade mer och skriva, men vem orkar lyssna på någon som snart somnat vid datorn?

Det var som Jenny, när hon pratar i sömnen:
"Vill du ha båda kvittona?"
Snacka om arbetsskadad.

Undra vad jag säger då?
"Vill du ha saft eller mjölk och dricka?"
"Jag ska bara fylla på med blöjor"

Nej, herre min get, skärp dig Bella!