skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Onsdag 29 augusti

Kategori: Allmänt

Åh, det bubblar i hela kroppen.

Jag är rastlös så jag snart drar ner mina tapeter och ändå inte.

Jag har haft en hemma dag idag, spelat lite tv-spel och, ja det tog mig bara ett halv år att se filmerna, men nu har jag kolla alla Fast and furious filmerna. Och jag vet inte varför jag väntade så länge, för dom är ju riktigt bra, som alla redan har påpekat för mig.

Och nu har jag satt igång Trolltyg i tomteskogen, för jag vet inte vad jag vill göra. Känns som om någon slängt in en dos kolsyra i kroppen, för det känns som om allt bubblar. Jag vill göra allt och inget på en gång.

Var i halmstad med T i lördags. Badade på sannarpsbadet. Och nu vill jag bara fortsätta simma. Jäkla skit ställe ängelholm är som aldrig blir klara med hur det ska bli här. Och att det vi nu hade, har totalt kapitulerat i kaos.

Och i söndags hade jag en inne dag igen, i måndags...? Vad gjorde jag då? Jo jag handlade med min mor ju. Och gick på stan med lillasyster. Igår lämnade jag min bil igen, (reservdelen dom saknade kom igår), sen promenerade jag bort och lekte med Cindy och Alexander. Vi pratade strunt och sen gick vi en runda på stan och fikade. Och då kom lillebror och lillasyster. Lillebror följde med mig och hämtade mitt "framsäte". Så nu är bilen i fullt trim. Inga lampor som lyser, och det blev ändå lite billigare än väntat. Sen åkte vi och köpte pizza hos Sami och Martin, som jag hade praktik hos när jag var 14 år gammal. Och dom minns mig än, och tycker fortfarande att jag är den bästa praktikanten dom haft. 11 år, och dom berömmer mig än. Sånt uppskattas. Jag rodnade nog lika mkt som en tomat är röd när jag gick därifrån. 

Tack Sami!!!

Sen körde vi hem och spelade tv-spel, eller lillebror spelade, jag satt och skratta. Sen spelade vi lite kort och bara mös. Inte så ofta jag umgås med lillebror, så jag tyckte det var roligt när han sa att han ville följa med mig hem.

Imorgon tänkte jag åka en liten sväng till väla och ikea. Lämna in lite gamla tv-spel och handla ljus. Och sen blir det att träffa Mickis och Emil :D Barn lekar som väntar :D

Fredag åker jag nog en sväng till Helsingör med mami! Kvalitetstid!

Annars vet jag inte vad som händer. Jag ska förresten vara min kusins "partner" på lördag. Och.... jag ska prova dricka för första gången sen op. Oj, undra hur det kommer gå. Börjar smått med cider och öl. Eller kanske bara det ena, det vet jag ju inte än.

Oh, jag känner verkligen inte igen mig själv. Jag borde nog inte vara ledig, jag blir knäpp och min kropp mår inte bra av det. För varje gång jag har semester beter mina axlar sig illa.

Träningen har jag inte riktigt fått in heller, Tränade förra måndagen, och sen simmade jag ju faktiskt i lördags, men denna veckan har det inte blivit något. Men jag har promenerat en del. Äsh, jag får ta det till helgen helt enkelt, för jag hinner inte innan dess.

Nu vet jag inte vad jag ska göra? Kolla True blood eller spana in min man i Inception, eller leka E.T samtidigt som jag tittar på den? För den vill ingen annan se med mig.

Jag är lite sugen på att gunga också, som jag brukade göra hos mamma.

Märkligt också är, jag har ju precis läst igenom mina dagböcker, och konstigt nog, har jag sett eller stött på massor av människorna som jag skrivit om då, som jag inte sett på flera år, nu nyligen. Det är lite läskigt tycker jag.

Näha, om jag ska försöka ta tag i mina "bubblor" och göra något produktivt.

Torsdag 23 augusti

Kategori: Allmänt

Är det verkligen bara den 23 idag?

Ja uppenbarligen. Känns bara som om det vore typ den 28 eller något. Eller vad pratar jag om?!?

Jag är vilse nu förstår ni. Har varit igång med att städa och röja upp här hemma nu i två dagar, eller egentligen i tre. Började i tisdags. Men kom inte så långt, fortsatte igår, men kom inte mkt längre och idag har jag gjort klart. Jag har sorterat en massa och ska slänga mkt och lämna en hel del till loppis också. Där står 4 stora påsar i hallen plus en kattpelare. Jag har ju bara inte plats till allt.

Jag kom över mina brev och gamla dagböcker igår. Läste breven från Jimmy (som försvann för många år sen nu). Och jag började läsa mina gamla dagböcker. Innan har jag mest bläddrat i dom. Men nu ska jag läsa dom.

Och, ursäkta mamma, jag vet att du läser här ibland. Men jisses vilken slampa jag var. Eller ombytlig iallafall. Där är ju ett nytt namn på varje uppslag. Och då var där 3 dagar emellan varje gång, inte tre månader som det är nu.

Men det är kul att sitta och minnas. Otroligt också hur minnet fungerar. Att man kan få tillbaka den känslan, doften, smaken igen. Har precis kommit till den delen i mitt liv då jag fick mitt hjärta krossat, på riktigt, för första gången. Och jag kan även nu när jag läser det, må dåligt över det. Precis som, ibland kan jag känna doften av en viss parfym, som en gammal pojkvän använde. Och genast är jag 15 år igen och ligger i hans tröja och sniffar.

Otroligt och samtidigt väldigt läskigt hur hjärnan fungerar.

Idag, kan jag ärligt säga att jag hade en otroligt bra tid på nyhem. Men när man läser dagböckerna, låter det lite annorlunda. Haha.

Sitter och lyssnar till theme musiken till Hunger Games. Det är riktigt bra. Undra när den skivan kommer ut? Jaa, för vet ni, jag köper fortfarande mina skivor!

Men å andra sidan bör jag hålla i mina pengar nu. För ni vet det där med att jag lämnade bilen på service? Ni vet att jag önskade att dom inte skulle skinna mig?... Jo, det var ju just det.

Kalaset går på 7500... Ja ni får gärna bli chockade. Men vet ni, jag orkar inte bry mig, Bilen behöver jag, och det måste fixas, klart surt med så mkt pengar. Men min första tanke när killen i luren sa det var: "Men då blir det inga julklappar i år..."

Ja, det var min första tanke. Sen kom ju också, faaan jag har inte så mkt pengar. Så då fick vi ringa "the bank of pappa", som räddade situationen :D tack pappa!

Så om någon känner en väldig impuls att göra något bra och viktigt, så kan ni alltid skänka mig en slant eller två :)

Nej men bilen kommer ju förhoppningsvis bli bra sen. Så jag kan återgå till mitt, det kan jag ju ändå, nåja.

Nej, på tal om att göra av med pengar... Nu ska jag betala min räkningar. Wohoooo!

Sen blir det True blood! Naminammmm!

Måndag 20 augusti

Kategori: Allmänt

Idag har jag officiellt gått på semester. Helgen var bara en försmak och smart tänkande :D
 
Det har varit full fläkt hela helgen faktiskt.
Bio med mor och Janne i torsdags. Och filmen vara faktiskt väldigt bra måste jag säga. Var inte jätte sugen på den från början, men jag blev ju inte heller besviken.
 
Sen var det fredag. Jag tvättade, fick träffa pappa och hans nya flamma, lyckades få 2 kg kräftor utan att betala dom själv, och sen for vi iväg på kräftskiva hos Carina och Lasse. I deras mysiga växthus. En mkt trevlig kväll för övrigt.
 
Många har nog redan sett den bilden, från facebook, men då får ni skylla er själv. Så det så. För jag gillar den. Och dessutom ser mitt hår väldigt mkt ut. Me like! Och jag och min bror är som vit och mörk choklad!
Visst blir ni sugna va!?!?
 
I lördags kom lillasyster hem, så då var jag hos mor min och hälsade på. Igår var jag och syster och rättade till ryggarna, fick träffa en del av Berntsen familjen, och även Jenny, Sam och Jim. Sen fastnade jag hos min mor igen innan jag körde vidare för att dirigera barnarbete... Hahaha.
 
Idag har jag äntligen fått min egen tid att börja. Jag lämnade min prover för 6 månaders kontrollen idag. Vågen stod imorse på 85.6, alltså 32 kg allt som allt. 25 kg sedan operationen. Jag känner mig ganska nöjd. Men ner till 70-75 ska jag iallafall.
Sen stack jag och tränade. Och det var en omväxling eftersom jag brukar göra det på e.m. Men det var skönt att sen kunna komma hem, lägga mig i badet och bara glo på film. Så nu har jag sett 3 filmer idag. Ska kolla in lite True Blood nu tänkte jag. Och imorgon lämnar jag in bilen för service. Och hoppas på att dom inte skinnar mig. Ska börjar stor städa här hemma också, Gör ju det varje semester. Ska rensa ur min garderob. Och bara allmänt få vara.
Jag har inte riktigt fattat att det är semester än, och det gör jag nog inte förrän det är dags att börja jobba igen, för det är så mkt man vill hinna med när man är ledig. Men det här ska nog ordna sig.
 
 

Torsdag 16 augusti

Kategori:

Nu jävlar är det semester!!!!!!!! Och detta firas med nuggets och smarties flurry ;D
Ikväll blir det bio med mor. Och lillasyster, krya på dig!
Yaaaay!
Jag har så mkt att göra, att jag inte vet var jag ska börja!

Måndag 13 augusti

Kategori: Allmänt

Tre dagars jobb kvar, sen är jag ledig i fem veckor. Det ska bli skönt ändå.
Hinna ta igen min förlorade tid. Filmer, böcker och allt annat som blivit liggande. Kanske ska köra en ride i garderoben igen också, för nu är där med säkerhet kläder som är för stora.
 
Idag har jag kollat lite film ändå. Har suktat efter Disneys Robin Hood ett tag, så det blev den imorse, och sen kollade jag Fröken Sverige också. Sen gick jag och lekte med T, och vi kollade in Ice Age 4. Riktigt roligt. Ice age är ju ändå vad det är liksom. Man kan inte annat än skratta. Men tydligen förstår folk på bio inte det, för det var bara jag och T som skrattade. Och ändå var där iallafall 4 personer till.
 
Jag lämnade för ett tag sen in bilder som Jenny tog på mig, för många år sedan. Hade bara negativen och ville ha över dom på en skiva. Efter många om och men, då jag inte fick någon tid för när jag kunde hämta dom, så ringde jag och jadi jadi jadi, så hämtade jag iallafall dom idag. Och lyckan blev ännu bättre när jag insåg att jag missförstått priset, det skulle inte kosta 500, utan 150. Tackar tackar!
Och nu har jag precis gått igenom fjorton bilder av mina ungdoms år. Jag saknar den tiden ibland..
 
 
 
Jag bjuder på tre bilder, som jag själv gillar väldigt mkt. Och jag tackar Jenny för den dagen.
 
Sitter just nu och bränner en massa musik till min bil, då jag insett att jag har en mp3-skiva läsare typ. För just nu ligger det en helt hög med skivor utan namn i bilen. Och jag har snöat in på Bullet for my Valentine :D
Åh mina vänner, det är kärlek för öronen!
Jag måste uppskatta min ipod mer och vara ute och gå oftare!
 
Det händer massor även denna veckan. Jobba nu som sagt tis-tors, sen är det semester. Och den börjar med att äta ute med min mor och sen gå på Total Recall, för att sen gå på kräftskiva hos kusin Carina på fredag. Och dessförinnan ska jag även hinna klämma in Cindy och Alexander och träningen förstås!
 
Nu ska jag njuta av musiken och sakta somna till mina öron som kommer "gråta" av lycka!
 

Torsdag 9 augusti

Kategori: Allmänt

Okej, en bröst operation ska det garanterat bli när jag är klart med allt annat. Dom kära vänner ser ut som ledsna hundöron nu förtiden. Mjuka skinnpåsar. Huh, läskigt. Nej det måste rättas till. Kosta vad det kosta vill, men det är ett måste.
 
Jaha? Hur har er torsdag varit?
Själv har jag hälsat på min bror, ätit lunch med mamma och syster på stan och bara "chillat" liksom. Beställde filmer igen, men det är till när The Dark Knight Rises kommer ut. Så tänkte jag uppgradera min Batman samling, så jag beställde alla tre i bluray. Yaaay! Har precis räknat på det, i oktober får jag hem filmer för 1400 :S
Jösses.
 
Men det är en tv-box och ett tv-spel involverat så, därför springer det iväg. Men vad fan, jag lägger ju inte pengarna på mat längre, så då får jag köpa något annat. Och julklapparna får bli lite billigare i år, än de brukar vara :)
 
Jag har funderat också. Igen. En sak som retar gallfeber på mig.
Val.
Alla människor har en möjlighet att göra val. Bra eller dåliga val, men alla kan man göra dom. Ja, och jag kommer låta som en elak människa, men alla får stå för sina val. Jag retar mig på att folk kommer och säger att än det ena eller det andra har ställt till det för folk. Men vad fick dig att göra som du gjorde då? Jo ditt val! Alla människor har ett val att ta ställning till. Ska jag svänga höger eller vänster? Ska jag slå honom eller inte? Ska jag ta livet av mig eller inte? Allt består av val som människor väljer att göra. Och därför gör det mig förbannad när man "försvarar" en sak, genom att släta över det med något annat, när du faktiskt gjorde ett val. Jag vet själv hur det är att lida för mina val, vilket också ledde fram till en operation, som jag egentligen inte skulle behövt göra, om jag gjort rätt val.
 
Nej, ursäkta, men det känns som om det enda som varit på tapeten i mitt liv den senaste tiden, är hur människor valt. Eller vad dom väljer att göra, som sen går ut över andra. Stå upp för ditt liv och dina val! För det är du som ska leva med dom resten av ditt liv sen. Ibland blir det dock jävligt många andra som också får lida med dig, och det är inte rätt.
 
Jag har gjort min del i att ställa till inte bara mitt liv, utan andras i min omgivning också, men jag försöker ta lärdom av det, och bättra mig därefter. Och om någon är av annan åsikt, så snälla säg. För jag vill inte gå emot mitt eget ord.
 
Jaha barn, nära och kära, grannar och bekanta. Minns ni när jag skrev att det var semester om 8 veckor? Om 6 veckor? Om 4 veckor? Nu är det snart kommet. Om en vecka exakt, har jag precis gått på semester! Åter igen, inte för jag tvunget känner att jag behöver det, men det ska bli skönt att bara få rätta mig efter mig i 5 veckor. (Egentligen 4, men man lägger ju sitt schema smart för sig.)
Har hunnit kolla 2 av dom, hur många var det nu? 28 filmerna som väntar på mig. Nästa vecka får jag dessutom hem Hunger Games :D Yaaaaaaaay!
 
Just nu sitter jag och återupplever min barndom med King Kong lever. Där satt vi i soffan, jag och mina lillebror, som av extas alltid drog sig i snoppen, mohaha! Vi fattade inte ett ord, men det var ju King Kong, hur mkt mer behövde man veta?
 
Jag är sugen på chai latte. Och nu har jag ju både pulver och mjölk hemma :D

Söndag 5 augusti

Kategori: Allmänt

Ha, det krävdes att man skulle prata om kärlek och lägga upp en bild på min "blivande" man för att få 60 sidvisningar på en dag. Fuck me, I'm famous :D
 
Jag behövde idag. Idag har jag absolut inte gjort någonting vettigt. Jag har kollat Big bang theory precis hela dagen. Men jag räknades just alla filmer jag har i lådan som jag ska se. Där ligger 28 st nu, och där är fler på väg. Vad tror ni jag ska göra på semestern? :)
Nej men det händer så mkt, och jag är sällan hemma, så det är mkt jag inte hunnit med här hemma faktiskt. Har en hel hög med böcker på lut också. Jisses. Var mitt liv såhär när jag var smal förr?
Men då var man ju yngre också, inget att passa mer än skolan, typ.
Nej så min ovettiga dag kändes väldigt vettig.
Har ju faktiskt också hunnit gå igenom min film lista och ska skriva in alla mina nya filmer nu, för den jag hade, det var nog fasen en lite från 1900-frös ihjäl.
 
Lite ångest, har inte tränat nu igen på 2 veckor. Men det har varit mkt där emellan, så jag har knappast suttit still. Träffade Jenny, Jim och Sam i onsdags. Blev bjuden på mat och fick en kasse med kläder med mig hem. Tackar tackar! Sen har det ju varit ljusfesten. Och där träffade man lite folk. Min bror kom hem igår, men jag har inte hunnit prata med varken honom eller far min, så får ta och göra det med. Jag har placerat om mina foton. Fått lite mer ordning på dom. Lekt med Cindy och Alexander. Och jobbat så klart,
Nu är det ju inte mkt kvar innan det är semester. 1 &½ vecka kvar.
 
Har som sagt inget speciellt planerat till semestern heller. Ska lämna bilen på service, besiktiga den, och klämma in träningen. Sen blir det slappa för resten av slanten. Som sagt, har ju en del att kolla in här hemma. Man kanske ska göra så att jag verkligen stänger ner allt i en vecka. Mobilen och allt, och bara slöar här hemma. Undra just om jag skulle klarat det själv? Ha, så klart jag hade.
 
Nej barn, om jag skulle krypa ur dom här shortsen och linnet jag gått runt i hela dagen och glida ner under täcket istället.
Men först måste jag kolla in min film lista :D

Onsdag 1 augusti

Kategori:

Oh herre min get, herre min get, herre min get! Nu är jag kär. Jag ångrar verkligen inte den sista Batman filmen. Så sjukt bra! Och jag har ännu en gång ändrat mig. Jag kan ju inte gifta mig med Sheldon Cooper, då han i verkligheten är homosexuell, så då får man ta någon annan. Jag har ju också varit inne på Ralph Finnes, då han så klart är ganska läcker som Voldemort, men nu har jag hittat en ny kärlek. Han är egentligen lite för biffig, men vad fan, då är där mkt att krama. Jag ska gifta mig med Bane, eller Tom Hardy :) He is sex on a stick, som man säger ;) Eller bara sexig biff. Åh jag dör. Hur ska jag nu kunna somna?!?! Och jag som ska upp och jobba imorgon! Äsch, jag får klara mig igenom detta. Det är jobbigt att vara olyckligt kär! Min blivande man det där. Jag slår vad om att mamma kommer älska honom!!!