skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Onsdag 30 maj

Kategori: Allmänt

Okej, jag har ett erkännande att tillge.

Jag har träffat någon.

Jo, så är det. Jag har nyligen träffat honom. Och det var kärlek vid första ögonkastet.
Han är ungefär 50 cm lång, väger ge och ta lite över 3 kilo och kallas Alexander.
Tyvärr är jag inte kvinnan i hans liv, för det är ju hans mamma så klart, men jag kommer vara "hon-Disney-tanten-Bella" :)

Visst var det lite roligt? :P Som om jag skulle ha tid eller ork till att träffa någon, HA!



Men visst blir man kär?

Ska ner och kela igen på lördag, snutta lite. Kanske kidnappa honom. Får hinna byta adress innan dess.

Märklig vecka. I måndags fick jag ringa och sjuka mig. Ni vet det där med solen, eksem och klåda som gör sig påmind nu. Det hände i söndags. Och jag har tagit atarax för det förut, 2 st på en gång, men det var innan operationen, så nu tog jag en i söndags kväll när jag la mig. Det gick inget bra på måndag morgon. Jag kom inte ur sängen. Allt jag gjorde så gungade världen, gick i slow motion och jag mådde inte bra. Sov bort hela dagen, haha. Tänk vad fånigt, bara för jag inte tänkte mig för, fick jag sjuka mig och sen sova bort hela dagen, för det var det enda som hjälpte. Ungefär 24 timmar efter jag tog pillan, började jag känna mig som människa igen. Det stod också på bipacksedeln att det kunde dröja cirka 24 timmar.
Nåja, då lärde vi oss av det.

Idag har jag som sagt hälsat på kusin och bebis. Dom fick lite presenter och sen for jag och lillasyster till väla. Innan vi kom till Cindy inhandlades även en vattenkokare, ett par tygskor och en ny korg till min kära sambo här hemma :D


Kungligt eller?
Endast det bästa är gott nog åt mina herrar.


Sen har det varit tvätt och städa ikväll. Och kallt är det igen. Ska jag verkligen behöva rota fram täcket igen? Det ser nästan så ut. Imorgon är det jobb igen. Skulle kollat Flintstones ikväll. Cindy och jag pratade om det förra veckan, och sedan dess kunde jag inte sluta tänka på grisen dom har under vasken, så jag måste se den snart.
Har hunnit ifatt med min "skänka-bort"-hög nu. Nu har jag bara 15 filmer kvar att kolla som jag köpt. Och snart kommer True Blood hem också :D Så då får jag köra en runda med dom med.

Kom också på att jag inte pratat om vikt och träning på ett tag.
Jag har ångest för jag inte hunnit träna sen förra veckan. Men på lördag ska jag gå iväg igen. Jag känner att det behövs också, för min rygg är så skör.
Imorse när jag vägde mig stod vågen på 90.8. Snart under 90-strecket också. Och jag närmar mig 30 kg minus. Det märks på mkt. Kläder. Och framför allt BH:ar. Och det gör mig lite ledsen, men samtidigt ska det blir roligt att kunna köpa en fin/sexig/bekväm bh, som inte ser ut som "kom-och-hjälp-mig-dö"
Och så får jag ju snart unna mig ett xbox. Haha, så det enda jag förmodligen kommer träna i sommar, är mina tummar :D
Nejdå, jag ska ta tag i det på lördag igen.

Jag vet att jag ej bett om lov för denna bilden, men jag tror jag får dela med mig av den ändå. Bara för jag är kär i hennes barn :D (och han påminner om en liten Bella, som också sög på fingret som liten)



KÄRLEK!!!

Söndag 27 maj

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande otroligt trött.
Jag vet inte om jag ska sova eller har sovit.

Det har varit längesen jag haft en så full vecka som denna. Jag har inte hunnit från den ena grejen till den andra förrän det är dags för den tredje. Det resulterar i trötthet och en ond skuldra.
Men jag tror också att tröttheten kan vara en blandning av allt. Effekten efter operationen, mkt att göra och värmen.
Jag och värme har inte varit vänner på ett antal år heller, men förvånansvärt måste jag säga att jag inte lider så mkt av den nu, och det är ändå varmt. Missförstå mig inte, jag gillar den absolut inte, är mer en höst och vinter människa, men jag står ut nu. Kan ju också kanske ha att göra med att jag gjort av med en del av vikten som följt med innan. Vi får se, hoppas det blir en bra sommar, huden är egentligen mitt största problem när det är varmt, men vi håller tummarna.

Så, veckan har ju varit bra annars. Handlade hem och fyllde min frys i fredags. Kändes märkligt. Men nu är det gjort iallafall. Lyckades buda till mig en ny iPod, då min gamla gett upp. Var på 50-års gille och serverade igår och idag är det mors dag. Ska hem till min bror och äta middag sen. Har köpt något litet till min mor också :)

Loreen vann igår. Det var ganska tufft. Men det var ju också den enda bra låten, så det var rätt.

Snart är det skolavslutning på gång också. Jisses, det är 7 år sedan jag själv gick ut. Vart tog tiden vägen på riktigt?!?!

Jag måste snart få sniffa på lilla Alexander igen. Jag tror jag börjat bli beroende. Jag kommer förmodligen kidnappa Cindy och Miles pojk. Mys!

Nej det är söndag, jag har ont och jag känner mig snurrig av trötthet.
Ni får ha överseende :)

Tisdag 22 maj

Kategori: Allmänt

"Nej det är ingen vanlig dag, för det är lillebrors födelsedag. Hurra hurra hurra"

Jo, idag är det det. Så vi, nästan hela familjen -Nettan och pappa, var och besökte lillebror idag. Pratade skit och bara nördade oss som vanligt.
Kom och tänka på en grej innan. Just för att låta klyschig, men jag måste ha det sagt.
Vi är en speciell familj. Vi har gått igenom mkt och gjort förmodligen ännu mer. Och jag vet att namnet Friman ibland sticker i folks ögon, det har man fått erfara ett par gånger i livet. Och det är lite sorgligt, att människor som inte ens känner oss, dömer oss, bara för ett namn.
Men jag antar att vi är en sån familj, som man antingen älskar eller bara älskar att hata.
Och om det är det bästa jag får, så tar jag det. För vi vet iallafall vilka vi är, och vi tycker om varandra.

Hade kvalités tid med storebror igår också. Han undrade om jag ville vara med och grilla, då var det visst några stycken, men det hände något på vägen och det blev bara han och jag. Vi hinner aldrig umgås nu för tiden. Mkt för jag varit frånvarande i allas liv faktiskt. Så det var roligt att umgås. Vi har mkt gemensamt och vi umgicks så mkt i mina tonår att vi har mkt att gå igenom i minnena :)
Jag älskar mina syskon!

Och så till gårdagens stora.
Det blev en liten pojke för Cindy och Mile. En så jäkla söt unge att man bara vill äta upp honom.
Var inne och hälsade på mamman och lilla Alexander idag. Så liten och oskyldig han är.
Cindy kommer bli en strålande mamma :)
Jag har till och med bett om lov att få visa er detta mirakel, frågade bara om lov för en bild, men Cindy och Mile är stolta föräldrar så jag vet att hon inte kommer slå mig för jag ger er två :)


Det är kärlek vid första ögonkastet. Och han är så lik Cindy. Mile också så klart, men just nu är han mest lik Cindy.
Otroligt vad människokroppen kan åstadkomma på nio månader hör ni :)



Jag har fullt upp hela veckan, så jag får lite ångest för jag har svårt att klämma in träningen denna veckan. Ska jobba tis-fre, passa barn imorgon, hjälpa Cindy och bebis hem, träffa T, servera på en 50 års fest och fira mors dag. Så det blir nog ingen träning förrän sön.
Det får jag bjuda på denna vecka, jag får helt enkelt träna hårdare på söndag.

Lyckorus!

Måndag 21 maj

Kategori: Allmänt

Jag ska starta en kampanj.
En "Skjut-ner-dom-jävla-fiskmåsarna"-kampanj.

För dom är fan ute efter mig.
Tvättade bilen och gjorde den så fin förra veckan. Kände mig fånigt stolt efter det.
Sen var jag inte ute till bil på någon dag, men när jag kommer ut. Tro min ilska när hela, verkligen hela, bilen är nerbajsad av dom jävla fiskmåsarna.
Jag ska köpa ett luftgevär och skjuta ner dom jävlarna. Jag menar, egentligen, vad fyller dom för funktion mer än att bajsa ner överallt?
Dom måste ha någon inbyggd radar som säger: "Nytvättade bil, Nytvättad bil!! Attack, attack, attack!!"
Jävla mög.

Är uppe tidigt idag.
Har åkt med Cindy och Mile in idag och lämnat dom i hbg. Nu är det födelsedag på gång. Ganska exakt nu så rullas hon upp Cindy, om inget annat kommit emellan. Det ska bli så spännande. Jag har fått för mig ganska tidigt att dom ska få en pojke, så vi får se, vad det blir :) Vi önskar lycka till iallafall!

Helgen har gått i ett. Hunnit jobba, träna och träffa Cindy en sväng.
Så idag är det ledig dag, och jag är trött, så jag ska faktiskt bara slöa och vänta  på telefonen. Sen är det jobb igen, och löning i slutet av veckan. Har så mkt jag måste handla hem, så det känns sådär lagom roligt, men vi får ta det som det kommer.

Jaha, annars har folk det bra där ute hoppas jag?
Imorgon är det min lillebrors födelsedag, så det blir att rulla upp där en runda, försöka få in ett gym pass innan för sen är det jobb igen hela veckan.

Jag saknar England..

Onsdag 16 maj

Kategori: Allmänt

Ny badad och städad, både mig själv och här hemma :)
Har inte städat ordentligt sen innan vi åkte till England, så behövdes kan jag säga.

Ångesten över att vara hemma börjar lägga sig nu, efter en vecka liksom. Men det är för jag kommit in i mina rutiner igen, och jag har mitt lilla charmtroll här hemma också. Han har varit så mysig denna vecka.

Har precis kollat in Big brother, är inte mkt kvar av det nu. Där är mkt som slutar snart. Mitt kära Desperate housewives också. Den serien har jag följt sen den började. Får ta en genomgång av alla säsonger sen. Har nästan hunnit ikapp med alla filmer jag inte sett ännu. Högen med filmer som jag inte skulle spara är där bara en film kvar i, sen har jag bara 11 nya filmer till som jag ska kolla också. Haha, och en massa böcker att läsa. Det är en bra film och bok vår alltså.

På måndag är det dags för tillökning i släkten. Cindy och Miles lilla bebbe kommer :) Jag ser fram emot detta riktigt mkt. Dels för jag mer och mer får för mig att jag själv aldrig kommer bli mamma. Jag vet inte alls varför, det är bara en känsla jag haft med mig i flera år nu, och som bygger sig starkare och starkare. Men där kommer en massa bebisar i år, så jag kan nog gosa in mig på mina håll ändå :)

Nu är det fullt ös med jobb hela sommaren. Har ju som sagt inte semester förrän i slutet av augusti sen, så det blir att jobba på. Men så brukar jag göra, så det ska nog inte bli några problem.
Jag har ju grejer att fördriva tiden med ändå, om man mot förmodan skulle tycka att det går trögt.

Haha, måste bara berätta att jag spelade bingo lotto med lillebror och Mollan i söndags, och jag kom ganska snabbt på varför jag inte gjort det på flera år. Man är ett hårstrå ifrån att vinna en bil, 100.000 eller bara en fesen 100 lapp varje gång, men sen blir det inget mer. Så därför, kom jag nu på, slutade man bry sig om sånt skit. Men jag fick en trevlig stund med dom små iallafall..

Och bara för att jag måste vara lite negativ, för jag känner att det var längesen också..
Har ni tänkt på, att människan är ganska ego? Inte alla, men jag vet med mig att jag själv gör likadant, men försöker invika det, då jag verkligen hatar det.
Det handlar om människor som jämt ska avbryta en. När man berättar något, så klipper någon av en mitt i en mening, och jag blir så jävla arg att jag bara vill koka över. Jag vet med mig att jag kan göra det själv men jag försöker att inte göra det, just för det är så grymt oartigt.
Det slutar med att jag blir förbannad och skiter i vad det är jag vill ha sagt och går istället. Så skulle du märka att jag går under en konversation någongång, så vet du att jag förmodligen är förbannad för ett avbrott.
Nej men jag tycker det är osnyggt. Alla lyssnar ju automatiskt också på den som avbryter, istället för att lyssna klart på det man vill ha sagt.
OHYFS!

Så fick jag det sagt också. Det är en sak som verkligen retat mig de sista dagarna. Jag har känt mig avbruten jämt...
Försöker folk säga mig något med detta? Pratar jag för mkt kanske?
Det kan ju också vara så enkelt... Men då är det ändå trevligare att säga det än att avbryta...
Så det så.

Nej, krypa ner och läsa lite, imorgon är det jobb och gymmet som gäller igen innan en hel helgs arbete.

Lördag 12 maj

Kategori: Allmänt

Jag får börja med att be om ursäkt för min frånvaro. Allt gick så jäkla fort i England och ännu fortare när man kom hem kändes det som. Jag inte mått så bra sen jag kom hem heller, insåg ganska snart att jag hade separations ångest. Vilken märklig känsla. Jag har aldrig mått dåligt av att komma hem annars. Jag älskar mitt hem, men allt kände så grått och tråkigt när man kom hem, så jag ville bara tillbaka. Men det kan väl bara tyda på bra tecken eller? Att man trivdes över förväntan och bara längtar tills nästa gång man ska åka dit?

Det var en helt fantastisk vecka som jag inte skulle bytt bort för något i världen. Förhoppningsvis kommer Gary och Sue upp i november när fader min blir gammal.

Så vad hände och hur gick veckan då? Ni fick ju lite och läsa under tiden, och det var mer eller mindre så att man levde ett drömscenario. Vi köpte en massa prylar, och inte en massa onödigt skit som jag annars är kände för, men tillräckligt för att lägga på min väska 4 kg. Haha, lite kläder faktiskt, en del smycken, en massa goda body produkter från Body store, som var så jäkla billigt att man började gråta när man gick in där. Ett par träningsskor, som jag för övrigt invigde igår :)

Dom hade gjort en sko av engelsk lakrits, tror jag det är, men godis iallafall, det luktade ganska gott när man gick förbi den :) Vi var i Nottingham och kollade Robin Hood och shoppade i Derby. Och förresten Jenny, det var inte det Ripley som du trodde. Vi har bott i mellersta England, och där finns kanske 3-4 Ripley i hela england sa Gary, så det var inte samma ställe.


Vi besökte den äldsta puben i hela England, strax nedanför slotten i Nottingham, in i bergsväggen typ. En ganska cool upplevelse och massor att se som sagt. Jag blev aldrig mätt på nya intryck.

Vad tror ni? Kan jag bli nästa Katniss Everdeen? Eller inte kanske, för det måste man nog kunna hålla bågen rakt..


Ja, kul var det iallafall, och människorna jag träffade på vägen, kommer jag alltid att bära med mig. Och tanken på att gifta mig med en Engelsk man nu, är ganska lockande efter deras landskap, mentalitet och charm. Vem vet, det kanske blir en gift kvinna av mig med då? :)

Livet här hemma flyter på som vanligt annars. Började med att mjukstarta på jobbet i 2 dagar. Fick hem min lilla katt, som jag nog ska lämna iväg fler gånger, han blev så kramgo och kärleksfull när han sen kom hem. Packade upp min väska först i går, ville ju inte att det skulle ta slut.
Iväg var jag på tjejkväll med mina två kusiner i helsingborg efter att jag varit och jobbat och tränat.
Det var riktigt trevligt, vi är 3 jämn gamla tjejer, som har växt upp när vi var små, sen har det gått i perioder, så det var verkligen roligt att ses.
Fick kela med Victorias Sphynx. Extrem ful egentligen, men sån personlighet. Jag blev kär direkt. Om det inte vore för att dom är dyra, hade jag nog skaffat en. Hon hoppade upp och la sig över axeln på en och bara låg där och mös. Kärlek.

Nej nu har jag dragit ut en massa på detta.
Ikväll blir det bio med T, Dark Shadows. Johnny Depps nya. Kan nog tänkas bli kul :)
Så nu tänker jag bara ligga i sängen och sörja med min depression och kolla film...

Söndag 6 maj

Kategori: Allmänt

Tiden flyger förbi här. Även om det känns som om jag varit här länge, så har tiden också gått fort. Vi var varit ute på många shopping runder :) men jag har fortfarande pengar kvar, haha. Men ett större problem för mig är hur jag ska få ner allt i min resväska. Men det löser sig alltid.
Idag har vi varit ute i Markeaton, Gardens of Remembrance och tittat på det ställe där de spritt ut Johns aska. Ett mkt fint ställe, absolut ett ställe jag skälv skulle kunna tänka mig art kunna ligga utspridd på. Och solen skimmer för oss idag, så John har nog varit med oss. Annars har dagarna varit grå här, och aningen kalla, men inte värre än att man överlever. Sen när vi kom tillbaka hade Gary gjort en helt fantastisk söndags middag åt oss. Och jag fick äran att hjälpa honom med ost såsen, som blev bra mottagen, trott eller ej. Imorgon blir vår sista dag här, men för tisdag får vi gå upp tidigt och åka härifrån redan vid sju tiden. Men jag ser fram emot att komma hem också, till min egen säng, till mitt lilla Troll. Men jag kommer att sakna England fruktansvärt mkt. Människorna här chockar mig än. Trevligare människor får man leta efter. Jag trivs som fisken i vatten, så frågan om jag känner tillbaka känns ganska dum. Nettan fotade tom deras små mjölk dunkar i affären, för dom blev hon lite kär i. Jodå, så så ser dagen ut så länge. Vi var ute igår, på fest och sen den lokala "för mig kända" puben. Och sen hem till Gary och Sue och vi satt och skämtade halva natten, så idag är man ganska trött. Ska nog ta och läsa lite och sen vara lite social med dom andra.
På återseende, och tills dess får ni titta på mjölk dunkarna :)

 

Fredag 4 maj

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit vakna ett tag. Sue håller just på att göra frukost till oss. Jag ska strax gå ut och njuta av mitt te. Igår var vi i Nottingham och kollade in Robin Hood statyn. Vi gick aldrig in på slottet för det är väldigt dyrt, så det sparar vi till en annan gång. Sen åkte vi tillbaka till Derby och jag och Nettan gick på shopping runda :) jag gillar verkligen detta stället, och människorna är så trevliga. Verkligen alla är. Idag ska vi koll in lite mer av Ripley, byn vi bor i. Och jag är lite smått kär i detta ställe. Jag får massor med beröm för min engelska, dom är visst väldigt imponerade av hur bra jag pratar, så allt film tittande har verkligen gett utdelning utöver min egen vinning :)
Nej, frukost väntar, även om jag redan varit vaken i 2 och en halv timme :) good day mate!

Nettan får stå för dagens bild, sådär nyvaken ❤

 

Tisdag 1 Maj

Kategori: Allmänt

Jag är på dock för trött för det här egentligen, men jag var ju tvungen att skriva ett inlägg innan jag lägger mig, hinner ju inte skriva imorgon.

Dagen har verkligen rullat på. Var och lämnade bort hjärtat imorse, och det var hjärtskärande att behöva lämna honom, även om jag vet om att han kommer ha det hur bra som helst. Han kanske till och med skaffar sig lite kompisar med katterna runt omkring. Han gick och gömde sig i sin transport bur när jag skulle gå, så jag fick inte riktigt säga hejdå till honom, men jag hoppas och tror att han vet att jag älskar den lilla krabaten.

Om en vecka får jag hem honom igen...

Efter det var det hem och äta, börja packa och städa här hemma, för att man inte ska behöva komma hem till en massa skit. Sen hade jag en date med Cindy, så vi gick och kollade lite baby kläder och fikade en stund, sen var det dags med kvällsmat hon Mile. Där vi båda kom fram till att vi inte varit på ett majbål sen tidernas begynnelse. Och att vi dessutom inte varit på något ute på Sven Jons udde. Vilket vi blev MOBBADE för. För då var man tydligen inte ängelholmare om man inte visste vart det låg.
Nåja, vi hittade dit iallafall, och vi tog min mor med oss.

En mkt trevlig stund.

Sen skulle jag haft en bättre sista kväll med mamma, men eftersom min pappa förmodligen blev påkörd, överkörd eller avrullade från något högt stående som barn, så har han inte kondinationen till att fixa det som ska fixas, så Bella fick göra det....
Förlåt mamma! Jag ska köpa med mig något riktigt fint hem till dig!

Hon lovade vattna mina blommor också, älskade, älskade mamma!!

Nu är jag då hemma, trött så ögonen håller på att gå i kors, men jag ville skriva ett litet hej då till alla. Imorgon drar vi tidigt, tåget går 9.45 och sen bär det bara iväg mot okända mål..
Jag är sjukt taggad.

Cindy, glöm inte höra av dig på onsdag.

Mamma, glöm aldrig att du är bättre än alla andra, och att du betyder mer än livet självt för mig!

För jag är på gott humör, och sjukt trött, tänker jag bjuda på 3 bilder för er:

Bilden tagen ikväll

Denna bilden är från 25 års festen, ta ingen notis om hur osmickrande jag ser ut,

bara det faktum att jag nu själv ser att jag är mindre :)

Denna bjuder jag på, bara för jag kan :D 

 

God natt och ta hand om er här hemma! Vi ses snart igen! Puss!!!