skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Onsdag 30 januari

Kategori:

Hur ofta brukar ni se ut såhär?!
Det var visst en ansiktsmask jag fick av lillasyster, mot finnar och skit (har aldrig haft problem med det förr, men sen jag gått ner i vikt så ska det jävlas)

Men jag tycker snarare att jag liknar Arnold i rovdjuret en aning....

Söndag 27 januari

Kategori:

Det smakar lite galla i munnen.
Inte så att jag kräkt eller något, jag har bara haft en jävla tur ikväll.

Detta är en av alla många anledningar till att jag HATAR snön!!! Det är inget vettigt allt med den.
Där kommer jag, med min lilla Egon i rondellen vid Coop. Snöat har det ju gjort. Blött snö dessutom. Kör inte alls fort eller konstigt på något vis. Men när jag kommer in i rondellen och ska blinka mig ut, så får bilen sladd och för en 90 graders sväng mitt i körbanan, så bilen stannar tillslut med röven på fel håll i körbanan. Så jag står som om jag ska backa ur rondellen. Tur som jag hade, kom där inga bilar efter mig och att Egon är så liten som han är. Annars hade jag planterat bilen i någon av stolparna, men vi ställde oss bara fint på fel håll istället.
Och som den hysteriska människa jag kan vara, så började jag bara skratta först. Och fick köra ett extra varv för att komma ur rondellen. Då jag åter igen höll på att få sladd men klarade mig igen.
Mår därför lite illa nu, när man får hysteriska utbrott måste det få utlopp på annat vis också.

Nåja, bara en parantes liksom. Egon och jag mår fint annars.
Imorgon ska jag baka kanelbullar med kusin och baby gräddkola :)
Cindy skrattade åt mig när jag köpte kanelbullar att värma hemma från Ikea. Men jag var så sugen då (och det ska tilläggas att jag ännu inte hunnit värma någon) Så hon undrade om vi skulle baka imorgon. Och det tyckte jag lät bra. Har inte bakat på flera år! Sista jag gjorde kanelbullar var jag nog fortfarande så dum att man åt av degen när det höll på att jäsa. (Inte för att jag inte skulle kunna göra om det idag)
Och så ska jag såklart sniffa gräddkola. Även om han sällan luktar gräddkola nu för tiden. Luktar gott gör han iallafall. Och diggar sin tant Bella gör han också ;)

Sen ska jag träffa mami imorgon. Henne har jag inte träffat på 2 veckor. Tror aldrig det gått så långt tid förr. Jag har en liten överraskning med till henne också. Så det ska nog bli bra ;) min lilla mami!

Nej, nu har jag klagat färdigt och ska äntligen få krypa ner under täcket. Som jag efter en lång dag, nästan önskar att jag inte ens lämnade alls innan idag ;D

Onsdag 23 januari

Kategori:

Yaaaay. Nu är det snart löning :)
Ännu en gång har man överlevt januari.
Mina armar gör det snart inte längre dock. Var hos min läkare förra veckan, tog nya prover, så får vi se vad dom säger.

Jag säger iallafall ONT!!!

Jag har slut på böcker. Så nu får jag läsa om något. Detta något blev böckerna om Sookie Stackhouse. Ska köpa nya böcker sen, men tänkte vänta till bokrean sen. Och dessutom har jag ju, åter igen ett tiotal filmer i lådan som ska ses.

Alltså jag bara måste.... Jag fullkomligt älskar när folk får utbrott. (Med viss ironi) Ni vet R8:an, som jag nämnde att jag dreglade över på tränings akademin? Jag var ju tvungen att skryta om det för storebror. Han svar är så underbart, men hans utbrott när han sa det är oslagbart;
"Om man kör en R8, då tränar man fan inte på tränings akademin, för då har man ett eget jävla gym hemma!!! Ful är han också. Han som kör bilen. Jag såg honom"

Oslagbart kul. Men å andra sidan är jag också kände för mina, inte så egna och inte så vackra utbrott :)

Jag hade något annat jag skulle skriva också, men det försvann. Så det var nog inget viktigt.

Händer så mkt på jobb just nu att jag ska vara nöjd att huvudet fortfarande sitter kvar.
Så för att fira, ska jag nu diska och den tror jag att jag skiter i film lådan och firar med Sunes sommar istället :)

"Har du hål på snoppen?!???"
Åh jisses vad kul det är!!!

Måndag 14 januari

Kategori: Allmänt

Sådär, gott folk, nära och kära, vänner och bekanta.
Nu är det bevisat.
 
Isabelle Friman är en mes!
 
EN MES MED STORA BOKSTÄVER!
 
Har just varit iväg med syster, och skulle köra ett träningspass på tränings akademin, cxworx.
Låter skit spännande och Matte skulle också varit med, men han är sjuk.
Men redan när vi kör in mot akademin, är gata full med bilar. Jag har aldrig sett så mkt bilar där förr.
Paniken kom krypande ganska fort då.
Sen kom den ännu mer när vi såg hur mkt folk det var där inne, och bubblan spack sen när vi egentligen skulle gått in.
Både jag och Nettan tyckte det var extremt jobbigt och vi mådde båda dåligt av det, så vi gick därifrån. Att träna styrka var inte att tänka på efter det heller, för det var för mkt folk.
(En bra grej var att jag fick se min drömbil utanför. En svart audi R8, ohhhh naminam!!!!)
 
Nej jag fick panik. Att träna för mig själv, med min musik och i min egen takt det går bra. Men inför en massa andra, som dessutom gjort det flera ggr förr, det får det till att vända sig i magen på mig.
Jag tror, eller jag vet att jag inte kommer försöka mig på det igen, och så får Måns säga vad han vill.
 
Jag har lite ångest över nu också att ipoden ännu inte är okej.
Det är ju min "bubbla", mitt sätt att stänga ute världen och få vara för mig själv när jag tränar. Eller sitter på rast på jobb.
Jag skulle, seriöst nog, kunna skita i träningen, just för jag inte har min musik.
 
Så efter att, för tredje gången nu, ha installerat itunes, så ska jag försöka få ordning på skiten. Annars kommer jag lägga mig ner och gråta, riktigt stor tjuta!
Bara så ni vet!
 
Jenny påpekade för mig också att jag inte skrivit om vikten och hur det går på länge, och jag insåg att hon hade rätt.. Hahah.
Mkt för allt annat tagit tid för mig. Men vikten ligger still fortfarande på 77 kg. Men nu märker jag ju hur saker "flyttar sig" i kroppen istället. Jag ser muskler och senor, där jag aldrig sett det förut. Byxor är svårt att få att passa utan skärp. Sånt som jag själv märker nu.
Ska väl på återbesök snart kan jag tro. Jisses, nästan ett år sedan nu ju. Sjukt vad detta året gått fort.
Hoppas på att kunna gå ner till 70 kg iallafall, sen är jag nöjd.
Får ju också tänka på att muskler väger mer än fett ju :D
 
Imorgon ska jag till läkaren. Situation "Smärta i axlar och armar", har inte gett med sig. Och vi får nog kolla upp det där med det reumatiska på riktigt.
Jag kan inte "vinka" med min vänter hand, sen en vecka tillbaka. Har gått mer linda sedan dess och mina axlar dom bråkar alltsom oftast. Känns som om någon står med... en gaffel tex. och river inne på benet i axel/armen. Samtidigt som någon står med blåslampa utanpå och bränner.
Märklig förklaring, men det är nog det närmsta jag kan komma.
 
Ja herre min get, idag får ni genomlida mina fobier och krämpor, även om ni inte vill :D
Jag ska bråka lite till med datorn, äta och sen lägga mig badet, för som sagt tidigare, så fryser jag alltid nu förtiden ;)

Lördag 12 januari

Kategori: Allmänt

Min hjärna håller på att implodera och jag äter snart upp mina händer.
Dumma, dumma, dumma, dumma, dumma, dumma ipod!
 
Har försökt rätt till den enda sedan igår, men fanskapet bara bråkar med mig.
Skit skit, jävla skit!
 
Så för att rensa tankarna från ondo och bli på bättre humör, tänkte jag skriva lite. Om en person som får mig på bra humör, ibland ;)
Men för att han gör mina dagar bra, så för att bli på bättre humör, så tänkte jag ge honom ett gott ord på vägen också :)
 
Min bror, min kära storebror.
Som jag sagt tidigare, så har man pratat och pratar fortfarande mkt om familjen Friman. Och du antingen älskar oss eller hatar oss. Vi har en tendens att hamna i dom facken.
Iallafall, Matte och jag var och gymmade tillsammans i torsdags. Vilket, för mig var en jäkla kick. Jag ville verkligen visa honom, han som tagit så god hand om sin kropp efter sin operation, att även jag kan och vill.
Jag tom. sprang lite på löpbandet, (vilket är en skräck för mig, både för knäet och jag är rädd att ramla), och jag tog i ordentligt. Så jag kanske ska ha honom med mig, så jag verkligen pressar mig själv som Måns vill :)
 
Nej, min bror är en stor inspirationskälla för mig. Han har gått igenom mer än någon annan jag känner på sina, ändå ganska kort räknade 28 år. Jag säger absolut inte att han är en ängel, för det är ingen, han har hittat på hyss precis som alla andra och han får stå för sina misstag, men i grund och botten är han en otroligt snäll människa.
Han berömmer när det är befogat, men han tillrätta visar också när det är befogat.
Vi älskar och hatar varandra som syskon ska göra, men vi vet också att vi alltid finns där när det verkligen gäller.
 
Så, nu fick jag skriva av mig lite och göra någon annans dag lite bättre kanske :)
 
Men tyvärr bråkar itunes och ipoden med mig fortfarande, så snart åker datorn ut genom balkongen!
Arrrrrgh!

Onsdag 9 januari

Kategori:

Ibland får jag lust att gråta när jag lyssnar på Takida.....

Tisdag 8 januari

Kategori:

Jag drömmer mkt igen.
Otroligt mkt. Färgstarka, mag starka, läskiga och verklighets trogna drömmar.

Ibland när jag vaknar, har jag svårt att veta vilket som är på riktigt och inte. Just för det jag drömmer handlar om människor runt omkring mig, och situationer jag befinner mig i.
Det är otroligt jobbigt.

Jag drömde natten till igår, att jag var mamma. Mitt barn var skrämmande likt mitt "låne barn", Alexander :) Men jag var ingen bra mamma. Det var fruktansvärt. Utan att gå in på detaljer, så kan jag säga att så som jag var i drömmen, så skulle socialen knackat på dörren tämligen fort. Så dålig mamma var jag.

Och jag fick samma känsla som efter mitt möte med "djävulen" för några veckor sedan. Denna drömmen ville ju säga mig något. Eller?
Mitt psyke ställs på ända

Cindy påpekar ofta när jag leker med Alexander: "Och du säger att du inte ska ha barn".
Men Alexander är inte min, jag kan överlämna honom när det blir jobbig eller när jag är inte är vad han leka med längre.
Men med egna barn?

Nej, jag är i ett dödläge. Men å andra sidan behövs en manlig del i det hela, så jag behöver inte oroa mig än :)

Jag fryser. Men det gör jag jämt nuförtiden. Har tänt ljus och ska kolla in gremlins nu :) Efter att för fjärde gången har läst "Femtio nyanser" böckerna :) Ja jag är en nörd. Men nu när det är gjort, kanske jag kan koncentrera mig på att ta igen min "film låda" :)

Så nu har jag en paradis ask och en mogwai som väntar på mig :)