skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Onsdag 28 mars

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och är gråtmild igen.

Nu har jag läst ut Hungerspelen, (alla tre) och det är andra gången jag läser dom, och jag bli lika rörd nu som första gången. Jag älskar att läsa ut böcker, men tycker det är sorgligt när något tar slut. Och litegrann för man så gärna själv vill vara "hjältinnan" ibland.
Jag får ofta tankar om att jag vill göra något bra, nyttigt eller ja, något som gynnar någon annan när jag läst såna böcker. Att jag ska komma på något som kan hjälpa världen, om än bara med en liten detalj, så skulle jag vilja.

Men vad har jag för idéer att komma med, utöver mitt löjligt stora och barnsliga fascination vid böcker och filmer?

Äsh, jag är nöjd. Men samtidigt känns det som om en bit av en flyger iväg med varje läst bok. Så skulle jag nog beskriva det, men jag vet inte riktigt om ni förstår hur jag menar, haha.

Ledig idag, solen skiner. Ska ner på Mindful träff sen. Och sen ska jag träffa Cindy.

16 kg borta från min kropp nu. Imorgon är det vanligt mat som gäller. Jag ska få börja med knäckebröd :D Lycka!
Spännande.
Alltså måste jag göra en inköps lista nu på saker jag ska in handla.

Annars händer det grejer hela veckan. Och tiden rinner iväg fortare och fortare. Snart åker vi till england också. Har en del saker jag måste fixa till det också.
Jaha, nu ska jag nörda mig och kolla Big Brother, för att skingra mina tankar från en sci-fi värld, som tack och lov inte existerar... än....

Söndag 25 mars

Kategori: Allmänt

Efter noggrant övervägande måste jag säga att jag är väldigt nöjd med the Hunger Games :)
Självklart så hittar man alltid saker man stör sig på och som man vill ändra eller som man tycker dom missat (speciellt om man läst böckerna också), men over all, är jag riktigt nöjd :)

Man får ett slags lugn i kroppen när man varit spänd så länge. Men jag kan ju lätt gå och kolla den igen. Bara för sakens skull :D Haha. Men det är ett bra film år, så jag får hålla på mina presentkort.

Idag skiner solen igen. Skönt, det har varit sån läskig dimma i flera dagar nu att jag nästan fått för mig att jag ska möta ett pyramid head eller en sjuk nurse utanför dörren när man kommer ut. (Silent Hill skadad)

Jag hade tänkt och promenera bort till rusta och ica en sväng, måste köpa hem lite mat. Och så eftersom jag glömde vrida fram klockorna igår kväll, så när jag skulle göra det imorse så tog jag nog dö på en av mina klockor. Så jag får väl köpa en ny. Men så kom jag också på att jag behöver städa ur bilen. En flaska cider gick sönder i den igår så där är en massa glas och det luktar en aning i bilen. Hmm. Jo, jag får nog köra ut och dammsuga och tvätta av mattan tror jag.

Så kan jag promenera när jag kommer tillbaka istället. Så får det bli. För sen är det jobb hela vecka igen så då känner jag att jag inte hinner städa ur den och jag kan inte ha det så.

Jaha, gott folk. Vad händer annars? Internet fungerar igen :D Har ännu inte hört något om iphonen, jag väntar in en väska jag inte kunde låta bli att köpa i veckan. Den har tryck som en gammal Nes kontroll på :D
Och så väntar jag också hem ett Resident evil 1 spel. Jag har slitit ut det jag har här hemma.

Så ser min söndag ut iallafall. Lillebror ville att jag skulle komma och kolla 3D tv hos honom, vi får se vad tiden utvinner :)

Fredag 23 mars

Kategori: Allmänt

Det känns som om det är något viktig dag idag? Men jag kan inte minnas vad det skulle vara.

Nåja.
Jag ligger och myser med In Flames, mina "vi-hjälper-dig-att-andas-låtar". Man tackar :)
Jag är helt spänd i hela kroppen och jag längtar verkligen tills imorgon kväll. Åhh, Hunger Games. Sjukt vad tiden går. Läste dom för lite mer än ett år sedan drygt, och nu ska jag se filmen :) Och alla har väl vid detta nu fattat att jag lever för mina böcker och filmer. Jag tror jag ska skita i att skaffa familj, jag har ju redan min här :) Bland mina låtsas kompisar och alla män jag redan är "gift" med. Nej nu svävar jag iväg igen.

Men jag tom. drömmer och filmer och då är man beroende :)

Börjat jobba igen. Man blir minst sagt inkastad i arbetet. Men det känns skönt, jag gillar att ha något att göra. Man känner sig mer effektiv då.
Jag har lite ont i min kropp dock. Mina handleder bråkar med mig igen, och mina axlar. Men jag fick en ny övning på Mindfulness träffen i onsdags. Mindful yoga. Så det kanske kan hjälpa lite. Ska dock erkänna att jag har svårt att ta mig tiden till mina övningar. Jag glömmer bort det lätt och så är jag så disträ att jag försvinner iväg jämt och ständigt. Så då ska jag nästan göra det nu här efter så jag inte glömmer det.

Vikten rör på sig lite igen. Det kommer viktplatåer man passerar med jämna mellan rum. Men allt som allt är det 15 kg borta nu. Igår morse var jag nere på 102 kg. Snart under 100 strecket igen. Vilken milstolpe. Jag minns hur jag grät för mig själv när jag insåg att jag gått över den. Jag hade jätte svårt att acceptera vad jag gjorde mot mig själv och hade lovat att det aldrig skulle gå så långt. Men det gjorde det. Och det med besked.
Är inne på min sista vecka med purékost, så nästa vecka ska jag sakta börja äta vanligt mat. Och nu har jag börjat känna av "sug" mer. Saker som jag vill prova äta. Taco tex. Alla grönsaker där, gurka, lök, tomat och sånt. Just nu är det bara kokta grönsaker. Nej det ska bli spännande. Och det tvingar ju som sagt mig att tänka efter, vad gör jag? Och hur gör jag?

Och på tal om allt och inget. Jag har gnällt det senaste om allt från sim kort till mitt internet. Jag har fått hem en ny "dongel" till mitt internet, den har inte kommit igång än, så internet är fortfarande slöare än en pensionär med rollator i uppförsbacke. Men det ordnar sig förhoppningsvis när det nya börjar fungera. Och till telefonen då. Jag som är så tekniskt kunnig i allt... Ehum... Har bestämt mig för att ta mig an en iphone :O
Galna människa!!! tänker ni då. Men jag behöver förnya mig nu :) Med mitt nya liv på intåg. Vet inte riktigt när jag får den, men det skulle vara inom 1-2 veckor, och jag beställde det i söndags så. Önska mig lycka till. Det kan jag nog behöva, för denna telefon kan man inte kasta i väggen när det inte går som man vill. Det är ju inte en 3310 precis.

 

Jag fick hem skattebeskedet igår. 17.500 tillbaka. Man tackar, man tackar :D Kommer väl till pass till sommaren. Har 3 grejer som jag säkert vet att jag måste göra. Betala bilen, och så vill jag köpa en ny bokhylla/tv-hylla (det börjar bli ont om platser för mina filmer) Och så vill jag ju belöna mig med en ny spel konsol, det lutar åt ett xbox, min lillebror tyckte det var bäst. Så vi får se. Och så ska jag ju klart spara lite pengar också. Inte göra av med allt på en gång.

 

Har haft lite missöde med min lön som det är denna månaden, men det löste sig till något bättre när jag pratat med lönekontoret. Dom ville ge mig 5400 i lön :S Inte riktigt vad jag hade räknat med.

 

Men nu ska jag inte gnälla mer. Jag får smörja in min ömma kropp och göra lite yoga tror jag :)

 

Imorgon är det Hunger Games!! Är det någon som vågar slå vad om hur många gånger jag kommer se denna på bio? ;)

Söndag 18 mars

Kategori: Allmänt

God jävla morgon då.

Jag hatar min dator, eller nej inte datorn, jag hatar internet. Men å andra sidan för att kunna hata något, måste man HA NÅGOT!!!!!
Nu sitter jag i min vrede och väntar på att kundtjänst kan öppna så jag kan ringa och klaga.
Så jävla tråkigt, jag hade problem med mitt sim kort för inte länge sen och nu ska internet börja.

Jag som sitter och ska peppa mig själv för Hungerspelen nästa helg. Jag gråter snart. Där är en massa nya klipp jag vill se och så kan jag inte. För mitt jävla internet bestämmer sig för att vara slöare än en 90 åring med rollator.... I UPPFÖRS BACKE!!!!!

Nästa etapp i mitt liv är ju Hungerspelen som går upp på bio nästa helg. Jag har sett fram emot detta i ett år nu. Första gången jag såg att dom visade klipp från den på svensk tv, grät jag nästan. Jag satt och hoppade i sängen klockan 3 på natten :)
Detta kommer bli så stor och så bra att man inte kan tycka illa om det. (Jag vet Cindy sitter och asgarvar åt mig nu, för jag är så känslig när det kommer till böcker och film)

Okej, nu kryper jag tillbaka till skamvrån....
Har precis pratat med kundtjänst, som för övrigt var väldigt trevlig. Och eftersom jag är så efter som jag nu är, så visar det sig att jag har ett gammalt avtal och inte det som dom erbjuder idag. Ehum... Så once again, Bella har skitit i det blå skåpet och ber om ursäkt...
Vi ska lösa mina problem imorgon, han hade lite problem med programmet nu, så han skulle hjälpa mig imorgon.
Snel häst....

Okej, så nu blev jag på lite bättre humör igen..

Jag har haft en bra vecka i övrigt. Tiden bara rinner iväg och nu börjar jag jobba igen på onsdag. Det ska faktiskt bli skönt. Men så jobbar jag bara en månad sen är det semester. Haha. En vecka till England, så då kommer jag ju att göra saker.

I fredags var jag uet och gick med Cindy i vår vädret :) Fick tom ta av jackan för det var varmt. Härligt. Sen var det bio med Nina. Som ringer mig lite i panik några timmar innan och undrar om jag är rädd för spindlar. Hon har alltså hittat två döda, som hon inte vågar röra. Så jag gjorde mig i ordning, åt och körde dit. Satt och tramsade och pratade en massa film och böcker med henne och Maliina. Sen var det Underworld, Awakening. För första gången på typ, någonsin var vi bara 2 som gick på bio. Vi brukar annars boka upp hela den bakre delen av salongen. Haha. Men vi hade trevligt. Jag berättade att jag har en "Transformers" som står på min grann-parkering. Och det blev mkt skratt.
Nu väntar jag bara på Hungerspelen som sagt. Det är mitt nya beroende.

Ohhh.

Jag tänkte putsa mina fönster idag, men det ser inte lovande ut, så jag får kanske vänta.
Imorgon blir min lillasyster gammal. Tyngdlagen sätter in och hon är inte längre en tonåring :D Mohaha! Welcome to the club :)

Nej, nu ska jag.. Tja, vad ska jag göra? Tror jag får läsa lite nu när jag rett ut dagens stora problem..

Adjööö.

Måndag 12 mars

Kategori: Allmänt

Jag måste tipsa om en otroligt hemsk, men samtidigt väldigt bra bok. Har själv fått låna den.
Började läsa igår kväll och har läst ut den idag. Man kan inte lägga den ifrån sig. Jag är ju inte den som följer nyheterna så slaviskt. Brukar tom. skoja om att 3;e världskriget hade kunnat bryta ut och jag hade inte märkt det förrän efter en vecka. Läser knappt någon tidning eller kollar nyheterna som sagt.
Men denna händelse minns nog alla. Arbogamorden. Mamman Emma som blev misshandlad och fick sina barn mördade.
Jag ska erkänna att jag är både arg, ledsen och en aning skärrad när jag läst ut boken. Mest känner jag nog med mamma och alla hennes nära och alla som drabbades. Det är sjukt hur det kan gå till i världen.
Nej jag rekommenderar den. Man kan inte låta bli att påverkas av det.

Ush!

Min mage är lite strulig idag. Cindy ville ut och gå ikväll, men vi ska ta det imorgon istället. Men efter att jag pratat med henne och läst ut boken, fick jag en väldigt huvudvärk och kände mig instängd. Så jag gick ut ändå.
Innan jag visste vart jag skulle, så hittade jag min själv på väg in i hembyggdparken.
Jag gick ner och satte mig och gungade lite. Jag älskar att gunga. Man får aldrig vara så mkt barn som när där är gungor involverade. Och så gjorde jag min dagsläxa också. (har en tendens att glömma bort den annars) Där kom fram en liten tjej och stirrade på mig. Så jag tittade runt mig lite, där finns alltså 8 gungor, 1 upptagen, den jag har och hon väljer att stirra på mig. Så jag frågar henne: "Vill du ha denna gungan?" Otroligt men sant, så får jag till svar: "Ja, jag hade tänkt det". Okej, hon fick den, men också en tillrättavisning av sin mamma för hon inte tackade för att jag lämnade den till henne. Haha.

Satte mig på en bänk och satt där och stirrade en stund istället. Och kom så helt och tänka på när jag och mina kusiner var där för flera år sedan. Och jag fastnade i "vindmöllan" eller vad det nu heter. Tokigt blev det iallafall.

Skrattade lite för mig själv och sen bar det av hemåt igen. Gick in en sväng och sa hej till mormor och morfar också. Också lite av sentimentalt värde efter boken man just läst.


Och nu sitter jag här med omelett (jag har fått en liten förkärlek till denna rätt) och ska snart lägga in mitt sommarschema har jag tänkt.

Pappa har bokat resan till england nu. Ska åka den 1/5 och kommer tillbaka den 8/5. Har hittat ett pensionat till min herre här hemma, ska försöka få in honom där. Känns inte bra att han skulle vara hemma själv i en hel vecka. Så, men det löser sig.

Annars mår jag bra. Bara magen som kurrar hela tiden och inte vill som jag vill. Vägning igen på ons. Så får vi se vad som händer. Kan märka det litegrann på kläder och så nu, men jag ser inget på mig själv. Jo, mina bröst... Dom försvinner. Och det är väl det jag kanske gillar minst. Men vad fan, om det är priset jag får betala för detta, må det så vara!

Nähä. Nu har jag ett schema att få ihop, så.

Tills vi hörs, läs "Varför gråter inte Emma?"

 

Torsdag 8 mars

Kategori: Allmänt

Vet ni, ni borde lyssna på låten Without you med David Guetta och Usher.
Den får en verkligen att bli på bra humör :)

Men idag är jag på bra humör också så :) *nynnar*
Det ska erkännas att jag var trött i tisdags så jag somnade en kvart in i Desperate Housewives. Får helt enkelt kolla reprisen på söndag. Morgon pigg är jag, men att hålla ögonen öppna efter kl nio, det går inte. Enda anledningen att jag gör det nu, är för jag fick en "powernap" i badkaret :)

Jag har äntligen fått bada, för första gången på nästan 3 veckor :D (jo jag har ju då duschat emellan, så jag har inte varit skitig i 3 veckor)
Min kära kropp behövde det. Sänkas ner i värmen och bara njuta. Skrubba mig riktigt ren nu när agrafferna är borta också. Fila fötterna och raka benen. Det är verkligen underskattat. Jag vet nog inte vad jag skulle gjort utan badkar faktiskt. Jag får köpa mig ett som jag får ta med mig om det händer något :)

Idag började jag med mat alltså, purékost. Inte för jag är hungrig, men inte heller mätt. Jag är neutral om man kan säga så. Så till middag gjorde jag hemmalagad mos med köttbullar och ärtpuré. Det gick segt. Gott var det, men det tog emot. Omelett med skinka och morotspuré till kvällsmat. Fattar ni att Bella blir tvungen att laga mat? Oh. Bara det är ett projekt att ha under uppsikt. Haha.

Jag har städat hemma idag också, och tvättat. Jag har inte städat på 3 veckor, så det behövdes. Och nu sitter jag då, som en nygräddad bulle med handduken om mig i en ren bäddad säng och njuter.

Frida: Du undrade hur länge jag väntat på op.
Man är kanske inte så jätte intresserad, men jag tänkte dra en kort version av mig då.

Jag har inte alltid varit tjock. Jag har däremot alltid varit kurvig. Bröst, höfter och "kärlekshandtag" är något jag fick tidigt. Jag sportade inte mer än någon annan i tonåren. Jag spelade basket några år, och jag dansade några år. Men till följd av skolan och dåliga knän (som jag har medfött) fick jag lägga ner den verksamheten.
På gymnasiet skaffade jag mig mitt första långa förhållande. Som också var på distans, men det hade nog inte spelat någon som helst roll. Man skulle iallafall mysa till det när man sågs. Och det blev mer och mer och jag la till mina former en del. Efter två och ett halvt år tog det slut. Och jag hade under tiden gått upp ett par kilo, men inget som störde mig enormt. Jag började jobba och tjänade mina egna pengar, som alltid gick till min stora last. Chips.. Ehum..
Ingen träning men alltid jobb gjorde att man sket i att äta och tog chips istället. Mkt lättare så. Till det kom ju olika händelser på vägen som gjorde att man inte mådde så bra alltid. Mkt gjorde när man hörde hur folk man en gång kände viska bakom ryggen på mig: "Shit kolla in så fet hon är". Det blev inte bättre precis utan gjorde att jag isolerade mig mer och mer. Just för jag en gång varit smal.
Detta handlar om en tidsperiod mellan 2005- fram till idag då. Så från min trivselvikt på 75 kg (det är min trivselvikt, men jag kan inte minnas vad jag vägde då jag träffade Linus) lyckades jag gå upp till 117.5 (glömde lägga till dom där 1,5 kg som jag la på mig under min "frosseri-helg" innan pulverdieten).
Så allt gick ganska fort utför.
Min bror och kusin Jenny opererade 2010, Matte i december.
Efter att ha provat med bantningskurer tills man kräktes av det, orkade jag inte mer. I augusti 2010 bad jag min läkare om remiss för gastric bypass. Sagt och gjort. Fick hem papper på att det skulle ta upp emot 24 månader, jag ringde och hävdade vårdgaranti, då kortades det ner till ett år cirka. Och det stämmer ganska bra. I december fick jag hem papper om mitt möte med Aleris i lund, den 19 januari var jag där och den 22 februari blev jag opererad. Min bror fick nog vänta något längre. Men min mamma och jag har ungefär samma vänte tid. Hon fick ju en vecka efter mig.

Så så ser mitt liv ut. Ja, jag misslyckas, men jag tänker inte göra det igen. Å andra sidan finns det värre saker än att vara tjock. Och så länge man tar tag i sina problem och VILL göra något åt dom, är det det som räknas. Iallafall i min bok.

Nej, kära vänner, bekanta och annat hittepå, det är waaay past my bedtime, så jag ska göra mig i ordning för sängen. Plåstra om min mage och sen sova!
Go natt!

Tisdag 6 mars

Kategori: Allmänt

Lycka finns åter i min vardag.
Jag fick tillbaka min telefon igår. Och vad konstigt det blev att gå från en samsung till sony ericsson. Ja du Bella, barn dör i afrika och du hotar med att gråta blod om du inte får tillbaka din mobil. Det känns ganska fånigt nu eller hur?
Men jag är glad iallafall :)

Jag känner mig hel :)

Cindy följde med, eller körde med på en tripp till väla/ikea. Hittade ett par bra jogging skor :) Det blev ett par puma som jag tror jag kan trivas bra med. Köpte faktiskt lite nya örhängen och hårband också.
Sen for vi in på ikea, och sprang vilse, fast vi hade pillar att följa. Så typiskt oss. Men jag fick tag i ett par nya säng ben, dörrhängare, klädrullar och lite annat smått och gott. En lång men trevlig e.m. Inte lång egentligen, men tiden bara försvann för oss. Och gissa vem som däckade kl 10 igår kväll? Haha.

Jag glömde ju ta med att jag ska ner och ta bort agrafferna idag :) Ta bort "klia"-plåsterna också :) Skönt ska det bli. Imorgon är det dags för vägning igen. Hade ju gått ner 5 kg förra veckan. 110-105. Så vi får se hur det ser ut imorgon. Ska hälsa på min mor idag och nog försöka ut och gå lite i mina nya skor :)

Men nu tänkte jag nörda mig. Jag har faktiskt lyckats fastna i Big Brother :S Har ju inte kanalen så jag får kolla internet. Haha. Snart är jag också en datanörd igen, men utan facebook. Mohahah!

Måndag 5 mars

Kategori: Allmänt

God morgon.

Det har varit en rörig natt. Lite svårt att sova och komma till ro. Men är pigg som en lärka nu igen :) Dock var jag inte det när telefonen ringde klockan sju. "Dags för tabletter!" Skrek den.

Jag hoppas på att få ett sms idag, om att man mobil är klar att hämtas. För nu har den ändå varit klar sedan, minst i torsdags morse. Nu vill jag inte vänta längre. Har lite ärenden jag tänkte göra när jag ändå är på väla. Ska ju köpa joggingskor och så tänkte jag smita in på ikea. Behöver köpa nya sängben. Hela min sängram är sen och jag flyttar så ofta på sängen, så skruvarna är helt kaputt. Så jag ska satsa på bara ben. Och så behöver jag ha hem lite ljus.

Så jag hoppas verkligen på det smset idag. Måndag annars. Jag var trött igår så jag orkade inte promenera då, men jag måste gå in nya skor, om jag nu får tag i idag. Och solen skiner. Så ska försöka med det.

Jag har en bra vecka att se fram emot. Jag får börja äta purémat på torsdag :D Potatismos, köttbullar, fiskgratäng och lite sånt smått och gått. Det ska bli skönt att få något att "tugga" i lite. Något annat än soppa. Haha. Det är Desperate Housewives imorgon :) Sista säsongen dock, men det är alltid något.

Jag har suttit och spånat på ett gammal ps2, Resident Evil spel på tradera. Som dom flesta vet har jag en väldigt förkärlek till mitt älskade Resident Evil. Men det kostar ändå 300 kr, och jag är lite sugen på hela Prison Break boxen också. Som också ligger på runt 250 kr (och då har jag inte räknat in frakten) Så, ångest. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag borde spara mina pengar dessutom. Man blir inte rik på att vara sjukskriven och jag ska snart åka till England också, så jag borde verkligen spara mina pengar.

Nåja, det löser sig sa mannen som sket i vasken.
Nu ska jag ta mitt mellanmål och sen tänkte jag duscha. Håll nu tummarna för att jag får åka och hämta min telefon idag. Annars gråter jag nog blod ikväll!

Fredag 2 mars

Kategori: Allmänt

God morgon alles!

Bra morgon. Och mina nätter blir bättre och bättre dom också. Jag vaknar ofta men jag känner mig utvilad när jag "vaknar" för att gå upp sen. Och det är tidiga morgonar men sen däckar jag vid 10 tiden. Men det är skönt för man känner sig härligt utmattad.
Sitter och skrattar för mig själv nu och lyssnar på Sean Banan. Mello låtarna.
Tror Loreen har en stor chans, men sen lägger jag ju självklart min egen röst någon annanstans :) Svårt att gissa ju! Nörd!

Jag hoppas på att få sms från siba idag, min mobil har lämnat verkstaden och det hade den redan igår morse, så jag hoppas jag kanske kan få hämta den idag. Ska smita in en sväng på väla också. Måste köpa ett par bra jogging skor. Det är inget vidare att vara ute och gå i skateskor. Gick en runda på 30 min med Cindy i förrgår och hade så ont i fötterna när jag kom hem. Så jag måste köpa ett par bra skor. Viktigt nu.
Hämtade hem mor igår. Hon såg ut som jag kände mig för en vecka sen, men detta kommer hon fixa galant!

Det blev ganska komiskt när vi var där. Dom hade en gästbok som vi skrev i. 3 Frimans på rad. Bra eller dåligt? ;)

Solen är framme idag :D Jag hoppas verkligen på att få köpa skor idag så jag kan ut och gå, det kan jag ju ändå, men det gör ont. Haha. Vadå expert på ursäkter?

Började med studien för Mindfulness i onsdags. 30 min övning varje dag, men det ska bli spännande och se vad det ger. Att man verkligen kommer in i det. Lära känna sin kropp. Just nu är det kroppskänning som gäller. Det ni, det gäller koncentration och avslappning.

Så var det det här med belöningssystemet.. Jag läste precis i Jennys blogg, och hon har gjort ett bra system av det liksom.
Men jag verkar inte riktigt komma på hur jag ska lägga upp mitt. Har redan gått ner 10 kg, ska det vara att jag unnar mig skor då? Hmm. Jag är så kass på sånt här. Fick tips av Frida också, men jag vet som sagt inte hur jag ska lägga upp det.

Kanske något sånt här då:
-10 kg: Nya träningsskor
-15 kg: ????
-20 kg: boka massage?
-25 kg: ???
-30 kg: Ullaredtripp för nya kläder
-40 kg: köpa ett xbox eller ps3?
-"när jag känner mig nöjd med min vikt" kg: klippa undercut

Haha, jag har verkligen inte tänkt igenom detta känner jag. Men det är samtidigt svårt. Jag har alltid resonerat så, jag tjänar mina egna pengar nu och kan köpa det jag vill har eller behöver, så hur ska jag få in belöning i det? Jag har ju alltid belönat mig med "skit" innan. Böcker och filmer köper jag ju alltid, så det kan jag inte belöna mig med. Hångla upp Anders Fridén eller Jimmie Strimell är nog inte så populärt med deras fruar, så den kan jag inte heller delge. Äsh vad fan. Kom med mer tips. Eller låt bli :)

Jag mår just nu bra ändå :D