skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

......

Kategori: Allmänt

Jag lever.
Så ni vet. Har inte tid att skriva, så jag återkommer så fort jag kan.

Bara så ni inte tror jag glömt eller försvunnit!

Lördag 16 april

Kategori: Allmänt

Jag ligger fortfarande i sängen. Och jag gillar´t :P
Det är ju för fasen lördag, och jag har insett hur mkt jag uppskattar min säng :)
Har läst en del och tittat lite tv nu, (för det bör kanske tilläggas att jag varit vaken sedan halv 8) och nu tog jag fram datorn då då. Blev lite sugen på att spela Mahjong :D Tufft.

Ikväll blir det bio då, med mamma. Annars har jag inte mkt planerat. Ska köra lillasyster imorgon, till farfar. Vi får tydligen låna storebrors bil (chock!!!!) eftersom min.. ja, jag vet inte ens vad jag ska säga om den ens.
Shit, så är det påsk nästa vecka också. Huuuh. Jag ska jobba hela påsken, kan lika gärna tjäna extra pengar eftersom den ändå bara är påsk.

Åh, det ringer typ aldrig på hemma hos mig, om det inte är Jehovas eller andra Jesus dyrkar typer, och då underviker jag att öppna. Men så i förrgår, stod där 2 små killar, och då kunde jag inte skita i att öppna. Den ena ville sälja majblommor och så hade han nog sin lillebror med sig. Typisk att man aldrig har pengar hemma då ju. Haha, dom började kela med Troll och prata lite istället, killen var lika glad för det. Då blir man så glad. Minns själv när jag sålde. En kille i min klass, var en av dom som sålde mest i hela sverige (man kan undra hus fasen han lyckades med det i lilla ängelholm) och fick åka och träffa drottningen. Woho! Haha, nåja, vi var med i tidningen 3 år på rad iallafall.

Nähä, om jag skulle göra något vettigt, som att hoppa i duschen och sen göra min i ordning, ska ju med bio med mor som sagt. Och jag bjuder på kåldolmar hemma hos mamma :D

Onsdag 13 april

Kategori: Allmänt

Jaha, då har jag jobbat och inte orkar skriva sedan sist.
Det har hänt mkt, och ändå inte, men med mitt liv jämfört, så har det hänt mkt.
Jag har jobbat, ätit ute med Jenny och Jim, varit på Torstens, 2ggr :O

Jag är liksom aldrig ute och fikar, men nu var jag på Torstens två dagar på rad. Först då med Jenny och Jim efter maten, (i torsdags då) och i fredags fikade jag med Therese och Asma. Så jäkla trevligt. Sen försvann vi hem till Tess och där bara försvann timmarna.. Haha, som vanligt. Sen var det Väla med Ted i lördags. Och gissa om det gjorde ont i själen när Ted berättade att dom tagit bort Skivlagret... :(  Det var ju en av mina favorit affärer där. Huh... Nåja, jag köpte en ny väckarklocka, en som med projektor. Så jag inte behöver slå ner allt i hyllan när jag ska se vad klockan är, utan bara trycker på en knapp. Väldigt smidigt tycker jag.
Sen var jag iallafall hos mamma på kvällen, kom hem sen där också. Jenny stackar´n ringde mitt i natten och kom inte hem, så hon kom och sov här. Så det har varit sena kvällar hela helgen.
Och så missade jag Fenomen för jag hämtade lillasyster på stationen. Och som vanligt är ju tågen aldrig i tid!!

Men jag insåg i kväll, att jag saknar min lillasyster. Hon har dessutom en present till mig :D Jag ska se om hon har tid att träffa sin hagga till syster någon dag.
Ska på bio med mamma på lördag. Och så ska jag någon dag bjuda in mig till Cindy, för hon har godare Chai latte än dom på Torstens :D

Jag har sån jävla klåda i min höger hand. I handflatan. Och handen är svullen. Gaah! Tok!
Jag har iallafall varit duktig idag, jag har putsat fönster, tvättat och bytt gardiner i vardagsrummet. Och nu är jag ny badad, har precis lagt i Harry Potter i dvd:n och ska nu mysa.
Imorgon är det jobb igen, och förhoppningsvis, får jag en "lugnare" helg denna gången :D

Hur är ser era liv ut?
Puss!

Tisdag 5 april

Kategori: Allmänt

Jag fryser, för jag är trött. Och så mår jag sådär kass igen, precis som jag gjort flera kvällar innan.
Jag har en dålig känsla i magen. Ni vet den där magkänslan (kanske inte alla har den förresten), men som har en bra förmåga av "varna" en, när något är på gång. Jag har alltid litat på min magkänsla, och vill väl också tro att det gjort mig rättvisa många gånger. Jag har iallafall haft en "känsla" sen igår, men jag kan inte sätta finger på det. Och känslan har aldrig suttit i så länge. Den brukar gå över, när jag kommit på vad jag glömt, om något hänt eller liknande.

Nej. Jag litar på min magkänsla, och just nu känns det inte bra. Om jag bara kunde komma på vad det betyder..

Nu är min bil verkligen självmordsbenägen. Bror lånade den igår, och i förrgår började den "klicka" konstigt. Men igår slog den slint. Den hackar och har sig. Precis som om den "kippar efter luft". Den dör så fort man försöker gasa. Så man vågar knappt röra pedalen. Jaja, dör den, så dör den. Då får vi bara hoppas att jag kan hitta en billig cykel, tills jag vet hur mkt jag får tillbaka på skatten.

Alltså, jag måste bara få prata om den underbara programmet, Fenomen på kanal 5. Jag hoppas att jag inte är den enda som tittar på det?!?! Uri Geller är sten cool, och jag har alltid gillar när man kan "lura" hjärnan. Det är allt från svävande fjädrar, till att dom "planterar" tankar och idéer i huvudet på folk. Skedar som böjer sig och klockor som börjar fungera. Så jävla coolt! Har ni inte sett det, rekommenderar jag er verkligen att göra det, om man gillar sånt ju.

Jag är sugen på bio. Men det kommer en del bra filmer som ska ses nu. Är lite sugen på den amerikanska versionen av "Låt den rätte komma in". För den svenska sög verkligen. Boken är skit bra, men filmen var så pinsamt kass.

Men det kommer ju Water for Elephants, (som jag ska se med mamma). Är rätt sugen på Red Riding Hood också, och World Invasion, Battle Los Angeles. Den ska jag nog locka med Ted på :D
Och snart får jag hem Tron Legacy och Harry Potter i filmsamlingen (som, när jag uppdaterade den här om dagen, nu består av 305 filmer och 14 boxar, av olika slag. Me like :D )


Jaha, ikväll är det Desperate Housewives igen.
Jag måste nog gå och ta en huvudvärkstablett, vira in mig i en film och elda värmeljus utav bara faaasen om jag ska överleva denna kvällen.
Vad gör ni ikväll kids?
Pussen, kramen, klappen!

Bara en liten parantes:
"Frida har alltså tingat fen Flora, den röda. Nu är det alltså Fina och Aurora kvar?! Jenny får nästan vara Aurora nu, när hon är så fin"

Postat av: Frida H
Hahaha.. ska vi då försöka sy en klänning till Jenny? ;) "

"Jag vill ha den blåååååå!"

---------------------------
Äsh, eftersom annonsen togs bort, tog jag bort länken.
Det var iallafall en Polo, precis lagom till mig, både storleksmässigt och kostnadsmässigt.
Varför kan man inte få skattepengarna nu för?!

Fredag 1 april

Kategori: Allmänt

Ha, vilket skämt va... Ehum..

Jaha, nu sitter jag här med ångest. Jag har gjort av med pengar igen. Men egentligen inte på något dåligt, men kanske inte något jätte nödvändigt heller. Jag köpte en hylla att sätta över toalettstolen, vilket jag blev ganska nöjd med, och om jag orkade bry mig lite till, skulle jag ge er en bild... Men iallafall. Och eftersom min lilla vän Troll här då, blev sådär, skit förbannad på mig härom kvällen, när jag duschade honom (han luktade verkligen illa, fråga mig inte hur, för han brukar inte lukta) så kände mig samvete att jag behövde köpa något till honom. Jag köpte en ny klätterställning (det ska nu tilläggas att han redan har en 2 vånings i lägenheten och en 1 vånings nere i källaren) Men den nya var ett skämt. Den är nog fasen för kattungar, men det stod det ju inget om, så hur skulle jag veta?!?! Jaja, är huvudet dumt, får plånboken lida.
Köpte ett tre pack mekaniska möss också, dom gillade han :D

Så ja. Jag har inte haft en bra dag, och ändå har den varit bra. Blev ganska nöjd med hyllan i badrummet när jag väl fick den på plats. Det är alltså en jag köpte på lidl för 200 kr, som man spänner fast mellan golv och tak. Tre stora hyllor, som jag nu har närmare badkaret då, med schampo och dyl. Så jag får väl säga att jag är rätt nöjd.
Synd om mig eller hur?! :P

Jenny, jag hoppas inte du tror att jag "dissade" er innan. Kom fram till att jag nog lät lite otrevlig när du ringde. Men som sagt, samvetet som gnagde lite och ja, jag hade "huvudet under armen" så att säga. Så förlåt. Men jag är ledig sön e.m. Så jag kanske kan komma ut då, så kan vi titta på film och äta?!

Cindy bloggar :D http://cindycecilia.blogg.se/
Duktig kicka! Förresten, jag är sugen på sån där, chai latte?! (heter det så?) Vi får fika snart!

Frida har alltså tingat fen Flora, den röda. Nu är det alltså Fina och Aurora kvar?! Jenny får nästan vara Aurora nu, när hon är så fin (det har hon alltid varit, men ja, ni fattar vad jag menar)

Sitter och kollar Gone in 60 (ser du Cindy?) seconds. Man kan inte låta bli att blir lite kär i bilar efter denna film. Kollade en Djävulsk romans innan, och efter det tog jag ett bubbelbad. Ni vet ett sånt man alltid hade som barn, tog i för mkt skummedel så där är skum över hela badrummet. Sånt skumbad :)
Underbart!

Jag babblar som vanligt. Nästa vecka hoppas jag på fika med Therese och Asma!
Tack för film tipsen Frida. Dom ska kollas upp :D King's Speech har jag hört mkt om!

Nej, dregla över fina bilar. Eller egentligen bara en, samma som Cage, Ellenor :)

Puss!