skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Iris

Kategori: Allmänt

I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
I just want you to know who I am

 

 

Detta är ju egentligen en kärlekslåt, men texten passade väldigt bra in på mig kände jag, när jag som vanligt satt i bilen och har för mkt att tänka över..

 

Covers är ju också skit bra. Som Machinae Supremacy's cover på Britneys Gimme more. As bra! Eller Evergreys Dilba cover på I'm Sorry.
Ja, mumma!

När Jay tom. kan sjunga en Backstreet Boys låt, och få mig att rysa ändan i benmärgen, då kan man fan sjunga. Det var ju mina idoler, som en liten "flick-snärta" ju :) Men nu är fan Jay min idol. Linneas framträdande fick mig att gråta. Vilken gåva bruden har.

 

Jag vill också kunna sjunga :/ Jag har ju liksom ingen såndär, egenskap. Om man bortser från mitt maniska pratande och irriterande sätt att hoppa folk och helt enkelt att jag är så klumpig att jag kan stå på en plan yta och ändå trilla. Men jag vill också kunna sjunga, dansa eller rita. Äsh, jag får leva på att jag har vänner som kan det. Men dom kunde ju delat med sig lite... eller??! :D

 

Vet ni, är katastrof läge på gång. Min stackars kryddhylla, mina mjölkakannor, mina behag. Dom lider. Imorse, ni vet sådär lagom sömndrucken, man går halvt om halvt i sovande tillstånd mot toaletten (ja, jag erkänner här och nu att jag endast sover i trosor) Gissa vad jag gör? Jag har min bokhylla, kanske lite farligt nära min säng. Vänder lite för fort, och med bröst, som är lite för stora för mitt eget bästa ibland, och väldigt piercade (vilket jag ofta glömmer bort) så fastnar piercingen i bokhyllan och bröstet går åt ett håll, och jag åt ett annat!!!

 

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

 

Behöver jag säga mer? Min bröstvårta behöver en egen Bh. (Ja nu är det fan för sent att gnälla för att jag skriver om mina bröst, om du redan läst såhär långt! Du har själv valt att läsa det, och jag har varnat er förr, så det så!!!)

 

Mina grannar har förmodligen trott att det var en jordbävning kl kvart över sex på morgonen. För jag visste inte om jag skulle skratta, gråta eller skrika, så jag hoppade i golvet istället.


Och inte nog med det, så har min bh skavt hela dagen, så under mitt högra bröst, är jag skinnflådd. Så killar, gnäll inte över pungsvett. Ni har aldrig varit på väg att dra av er bröstvårta!
Ush, det var en obehaglig upplevelse, värre än när jag satte dit stavarna.


Nej, imorgon blir det en sväng med mamma på stan och sen bara njuta av min lediga helg. På söndag blir det bio med Ted. The Last Airbender. Och jag har ju fått höra att den ska vara bra, så det ser jag fram emot. Och Jackson Rathbone.. Åh, naminam!


Nej, nu ska jag faktiskt äta lite chips med vitlöksdip, för det är synd om mina små hjärtan!!!
(Empatisökare!! Så tyck nu synd om mig!!!)

Somewhere I Belong

Kategori: Allmänt

I wanna heal, I wanna feel what I thought was never real
I wanna let go of the pain I’ve felt so long
(Erase all the pain till it’s gone)
I wanna heal, I wanna feel like I’m close to something real
I wanna find something I’ve wanted all along
Somewhere I belong


Jag är så trött att mina ögon håller på att tränga ur sina hålor.
Satt och somnade, jaa, jag satt och somnade i soffan innan. Jag kan ju mer eller mindre somna var som, när som och hur som. Utom på nätterna tydligen. Haha. Men jag har sovit bra  ett tag nu, men det kan ju klart var sömntabletterna...

Blev iallafall en sväng till ikea och väla igår. Gjorde av med för mkt pengar, som vanligt. Idag med. Och man ska ju inte handla på tom mage. Men det är ju mitt område, seru! Och folk bara lurar mig på en massa pengar. Igår lurade fiket mig på pengar. Vi beställde en barnportion (lillasyster är ingen stor ätare precis), men fick betala för en vuxen. Och då såg tallriken ändå ut precis som på bilden, så hur fasen ska vi veta att den skiljer sig från barnportionen?!
Personalen där var väldigt knepig. Men jag orkade inte bråka om det, fick ju maten billigt ändå. Men personalen borde fasen gå en charmkurs. Hon kunde inte ens le. Sånt tycker jag är lite otrevligt.

Idag fick jag betala för 3 balsam, fast jag bara köpte 2. Som vanligt kollar jag aldrig kvitton. Undrar just, hur mkt pengar jag blivit av med på så vis genom åren? Ja, herre min get.
Handlar ju inte om mkt pengar, men iallafall.

Jag kastar dom omkring mig ändå :D Åh håhåh, jag fick hem mer filmer idag :D Och... en nyckelring, som ser ut som en 8 bitars nintendo kontroll :D Oj vilken nörd jag äääärrrr!

Köpte blommor att sätta i fönsterna igår också, plast. Katten har varit framme och luktat och tuggat lite. Bara han ger fasen i gardinerna. Kom på att man kan spraya med lite citron, för det gillar dom ju inte. Så får vi se om han kan låta blir dom då.

Nej, ikväll blir det sängen tidigt tror jag. Är ju otroligt trött, och imorgon har jag sovmorgon!

In Your Face

Kategori: Allmänt

I don't give a flying fuck motherfucker!
I don't give a flying fuck motherfucker!
I don't give a flying,
I don't give a flying,
I don't give a flying FUCK!

INCOMING!


Say one, more word

I double dare you, BRING IT ON!
Its my world, you're in it
It'll take you down in a minute

You can alter your look

And diversify your image
But the truth seems like
A bitch slap in your face

INCOMING!

Åh, det är alldeles kladdigt här.
Rikspuckot har varit igång igen. Välte flaskan med cola som stod sidan om sängen, men vad gör jag då?! Jag öppnar den för jag insåg att jag skulle ha. SMART!!!! Det är jävligt dumt att vänta tills kolsyran slutat bubbla. Vilken idiot som helst vet ju om att man inte öppnar en flaska direkt efter ett fall?! Åh, dumma fruntimmer! :D

Nåja, man får vara som man är, när man inte blev som man skulle!
Jag gillar det uttrycket, använder det rätt ofta faktiskt :D

Bytte namn på bloggen också. Cross my heart, hope to die. Också ett uttryck som, enligt mig, säger väldigt mkt, inte bara direkt översatt, utan vad det står för. Ehh, ojdå, nu blev det lite... djupt och konstigt

Jag har fått hem dom där, Vemma shotarna nu. Som ska ge en en massa energi och grejer. Får se om det funkar, fick en reaktion i ansiktet när jag provat det hemma hos mamma. Nu ska jag inte ha förutfattade meningar, för det kan ju vara vädret också. Meeen, som en negativ människa, ska jag alltid se det värsta i allt :D
Blev fasen rädd när postgubben ringde på dörren. Där är aldrig någon som ringer på hos mig. Och när jag kollade i titthålet, var där ingen. Men såg honom sen igen, så då fick jag öppna.

Har gjort en inventering i mina filmer idag. 269 stycken finns nu, och det är utan alla mina boxar. Och det kommer fler filmer :S Har ju en tendens att beställa fast att jag inte ha pengar. "Meeen, dom är ju billiga nu." "Det är den enda jag fattas för att ha allihop" "Har du någonsin sett en film där Johnny Depp göra en bättre roll?!?"
Man är kreativ när man är desperat.

Det blir Lalandia också. Även om jag har dåligt samvete för det nu. Jag kan bara inte släppa det. Och igår, blev jag precis som min bror, illamående och äckligt påmind om hur snabbt tiden går. Det var 2 månader till julafton igår. Jag har inte köpt en enda julklapp!!! Åh panik! Jag har haft turen att vara färdig vid denna tiden annars. Och nu är där så mkt man ska fixa också. Den där jävla skit bilen utan backljus. Annars får jag fixa en snabb cykel och spara ihop snabbt som fan till en bil.
Huh, nej det var som ett slag i magen. Inte det att man inte vet att tiden rinner iväg, men det var läskigt att inse det, där vi båda stod på maxi igår. Och ren panik drar jag tag i mina bröder: "Vad önskar ni er??!? Ni måste säga något, så jag hinner handla innan jag får panik!!!" Matte kunde nog gett mig en smäll där och då, för han själv blev så påmind om det. Det är mkt nästa år också ju.
Mamma blir 50, lillasyster tar studenten, jag blir 25. Gaah! Ge mig mer jobb, bättre betalt och fler timmar på dygnet!

Men jag kom på att jag har lyckats köpa en julklapp var till alla. Beställde just vars en julklapp till syskonen. Och mammas är snart påväg. Då vet vi att där iallafall är 4 klappar under granen i år ;D

Läste ut Cresendo igår. Uppföljaren till Fallen Ängel. Åh, den slutar precis sådär, så man bara måste läsa uppföljaren. Jag vill NU! Vet inte alls när det kommer en ny bok, då Cresendo precis kommit ut. Har inte haft sån ångestattack sen Harry Potter. Och då började jag ändå läsa dom efter den 5:e boken, så jag behövde bara vänta på de 2 sista. Och Twilight hade jag turen att alla redan var ute.
Åh, så triviala grejer att hänga upp sig över!
Jag har inget liv!!! :D

Nej jag har gått igenom mina filmer, skickat in alla räkningar och imorgon planerar jag en tur till väla och ikea efter jobb.(speciellt nu som jag suttit och beklagat mig 2 ggr, över att jag inte har några pengar!!) Måste köpa plastblommor för att förebygga min katts bravader i gardinerna. Och en present till en person som snart fyller år ;D
Så nu mina vänner, tänker jag dedikera mina tankar åt Resident Evil Nemesis :D

---------------------------
19.04
Okej, jag kom aldrig så långt som att spela tv-spel. Sparade alla mina inlägg från bloggen på datorn istället. Så helt plötsligt hade jag 79 sidvisningar, mot mina vanliga på kanske 10-15. Haha, jag som trodde jag blivit poppis :D

Meeen, jag kom egentligen in för att berätta. Jag är i EXTAS! Helt sjukt, jävla lycklig! Ni kan aldrig gissa, vilken film som ska komma på dvd i december. Min absolut bästa (förutom Törnrosa och Bumbibjörnarna) barnfilm!
Trolltyg i tomteskogen!

Åhhhhh, jag är så lycklig att jag skakar!!

"Var är fjant!?"
"Här e jag mamma!!!!"

Åhhhhh, lycka!!!

Dead End

Kategori: Allmänt

I'm not afraid to bleed
But I won't do it for you
A star among hypocrites
The melody of our time

So say goodbye to the world
We are the dead that walk the earth

Scream your lungs out
Wait for laughter
You don't have to wait for ever
Here's the next disaster!

Hur kommer det sig, att alltid, när jag planerat vad jag ska skriva, att allt bara försvinner?! Som om någon står och suger ut allt på andra sidan. Vilket är ganska troligt i mitt läge ;)
Min katt har DAMP. Ursäkta... Han är förmodligen den första i historien att ha det, men jag lovar. Något är fel.
Mitt älskade monster.

Jag var duktig igår. Och jag hade trevligt kvällen och natten till igår.
Och neeeej, ni kan börja andas igen. Jag har inte träffat någon. Men min underbara Jenny var hos mig. Först var vi hos mamma. Provade något nyttigt hälsogrejs, och beställde grejer för 600 kr. Bra Bella, bra! Men det kanske kan hjälpa mot eksemen. Och allt som kan hjälpa på den fronten är välkommet.
Sen åkte vi hem och kollade Skönheten och Odjuret. Oh underbara barndom!
Igår städade jag och gjorde i ordning räkningarna, som ska betalas snart.

Sen jaa. Som vanligt. Jag hittade, eller nej fel, men jag öppnade en sån, ni vet stjärntecken bok, som jag haft sen jag var typ 12. Började läsa och insåg att inget passade på mig. Jag är skorpion, som min pappa. Av 10 grejer, stämde 2 saker. Det är att jag hade svårt att bjuda in andra och låta dom komma mig nära in på livet, och att jag som barn alltid ville vara i centrum. Sen var där att jag var det sexigaste tecknet (kanske i mina yngre tonår, men icke i helvete det sexigaste) att jag vara en bråkmakare, att jag alltid startade bråk. Knappast, jag är inte konflikträdd, men jag bråkar ju inte precis i onödan. Jag skulle ha en karriär inom mattematik. Gaaaaaah! Vilket skämt! Ja, där var en massa skumma grejer. Nu är boken 12 år gammal, typ, men ändå. Kom igen.

Jobba morgon imorgon. Precis tagit sömntablett. Inte dom nya, för dom fördärvade fasen ta mig min sömn ordentligt. Morgon på söndag också. Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Har ju inga pengar precis, så jag ska nog försöka spela lite tv-spel och kolla film.

Vad fan hände precis?! Linda åkte ur idol!... Men vad fan??!
Vad hände?!

A Tout Le Monde

Kategori: Allmänt

Don't remember where I was
I realized life was a game
The more seriously I took things
The harder the rules became
I had no idea what it'd cost
My life passed before my eyes
I found out how little I accomplished
All my plans denied

So as you read this know my friends

I'd love to stay with you all
smile when you think of me
My body's gone that's all

A tout le monde (To all the world!)

A tout mes amis (To all my friends)
Je vous aime (I love you)
Je dois partir (I must leave)
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free

Idag är jag gnällig. Idag är en gnällig dag.
Jag har ont i armen, som vanligt. Fick hem papper på kallelsen till röntgen. 13 veckor. Åhhh! Jag har hunnit göra en protes av den innan dess, armen alltså. Nåja, jag antar att det kunde varit värre.
Jag är arg på katten också. Jag försöker verkligen med allt, men jag vet inte om han är inne i någon trotsålder. Han lyssnar inte på mig, och jävla tur att jag inte är rädd om mina gardiner. För jag kollade på dom i köket innan, han har verkligen totalt fördärvat dom. Snälla någon, hjälp mig!!... Jag vet inte vad jag ska göra. Jag får nog skaffa en större lägenhet, så han har mer svängrum. Vill ju inte göra av med honom på något vis, men ibland skulle jag kunna hänga upp honom på toadörren...

Börjar noja över det här med att hinna med allt också. Och att pengarna ska räcka till till allt. Ska ju till Lalandia snart, har nog egentligen, verkligen inte råd. Men sen tänkte jag, jag har ju inte gjort så mkt annat i år. Jag gjorde inget på semestern. Och i danmark är man ju ganska anonym, så..
Hade tänkt klämma in en julklapps resa till Ullared snart också, men pengarna! Gaaah!
Ush ush ush!
Nej, urdåliga anledningar egentligen jag vet, men vad ska jag annars stressa upp mig över?! ;)

Kollade röda kvarns hemsida nyss. Saw VII kommer ju nu, och sen Harry Potter och till mitt stora, pulserande hjärtas förtjusning, kommer dom även visa Tron Legacy :D Mjaaaao!
Jag vill gå på bio. Det är ju längesen nu. Sista var ju.... Resident Evil, och det är ju längesen nu :)
(Inte undra på att jag aldrig har några pengar kom jag på. Bio eller så beställer jag hem filmer)

Jäkla fruntimmer :)

Nu är jag ledig i 2 dagar igen, så jag ska försöka reda ut mitt liv här hemma, vilket vill säga mina räkningar.
Alltså, jag vill egentligen klargöra en grej. Jag får det att framstå som om jag är jätte fattig och lever illa. Eller kanske inte... Men jag har pengar, jag bara har en förmåga att dra förhastade slutsatser. Jag är en negativ människa, och tänker därför också som om allt är dåligt nog för världens undergång redan imorgon.
Vad synd att jag inte lärt mig att leva efter "ta vara på varje dag" då :)

Hade en Resident Evil kväll med Ted i lördags förresten. Kollade 1-3. Vilket fick igång min kärlek för tv-spelen igen. Så i söndags, satte jag mig och varvade 1:an och 2:an (första delen med Leon) Har börjat spela med Claire också, men bara dör hela tiden, för jag är optimist (i tv-spels världen är jag oövervinnerlig!!!)
Men jag tackar fortfarande dagen, då jag fick mitt Resident Evil 2 av Linus i års present. Det är nog en av tidernas bästa present. Vilken jävla tur jag har! Men jag kan ju lova, att Linus fick valuta för pengarna. Att spelet ens fortfarande fungerar är ett tecken på det :D

"Hej, mitt namn är Isabelle Friman, och jag är en total nörd" Akta er, det kanske smittar!

Vet ni, musik är underbart!!!

Och nu är det dags Desperate Housewives.

Imorgon får jag förhoppningsvis hem Skönheten och Odjuret!
Då blir det magi på bästa möjliga barn nivå :D 
Och jag kommer att älska varje minut av det!!!

Breaking the Habit

Kategori: Allmänt

Memories consume
Like opening the wound
I’m picking me apart again
You all assume
I’m safe here in my room
(unless I try to start again)

I don’t want to be the one

The battles always choose
‘Cause inside I realize
That I’m the one confused

I don’t know what’s worth fighting for

Or why I have to scream
I don’t know why I instigate
And say what I don’t mean
I don’t know how I got this way
I know it’s not alright
So I’m
Breaking the habit
Tonight


Jag fryser. Det är något fel på min lägenhet. Det måste det vara. Men å andra sidan har jag varit lite kallsvettig hela dagen. Äsh, skit i hopa!
Åh, Crystal Ann är en skit bra låt. Intrumental, lugnt och fin, ganska kort, men å vilka rysningar man kan få.
På tal om rysningar, hade en så obehaglig dröm natten till idag, eller imorse egentligen.
Typiskt nog diskuterade jag och lillasyster drömmar igår, så man kände sig extra påverkad när jag vaknade.

Var på jobb, inne hos en boende. Vet inte vad jag egentligen gör där inne, men jag hör inget utifrån på ett tag, helt plötsligt hör jag ett tjutande. Springer ut och inser att det är rök, brandrök. Men ingen personal syns till. Kollar in i de andra boendes rum, men där ingen alls.
Nu är jag inne i stadiet, där jag fattar att det inte är på riktigt men lika jäkla illa ändå. Springer in och drar ner damen jag varit hos och får ut henne utanför byggnade. Och där är alla, men dom verkar inte fatta att vi varit borta, eller ens tänkt en tanke på att vi var där. Visade sig senare, att det börjar brinna i ett rum, där någon rökt och tappat cigaretten.
Såhär, låter en dröm aldrig läskig eller obehaglig, men det känns skumt att komma till jobbet idag. Speciellt efter mitt samtal med lillasyster igår, om just drömmar.
Och på jobbet kom jag på, att en lampa i kylskåpet gått sönder här om dagen, haha, och jag med min fantasi, fick för mig att det nu skulle börja brinna hemma istället.
Som ni nog förstå, så är fallet inte så :D

Ush, har haft dåliga nätter annars. Igår var den jobbigaste på länge. Tog en av de nya slömntabletter vid 23-tiden. Kollade klockan sen, då var hon 00. Kollade igen, 00.40 och sen igen 01.40. Då blev jag förbannad och tog en tablett till (då jag kunde ta 1-2 tabl) men det händer inte ett skit!! Tror jag kan ha somnat mellan 03-04, men vet inte säkert, för snart ringde klockan igen, kvart i sex. Då är jag förmodligen så påverkad av pillerna, att hela min dag blir fördärvad.
Att jag bara kom till jobbet är egentligen ett under.
Men å andra sidan somnade jag på soffan kl 20 igår, och la mig och somnade 22 i sängen och sov till fram på morgonen, och somnade sen om igen till halv 9. Så jag har fått nog med sömn inatt.

Men andra ord, kommer denna natten att suga.
Åh, dagens i-landsproblem. Bellas hjärnspöken, drömmar och dåliga sömn ;P

Var och hälsade på farbror Kalle igår (egentligen Niclas ju) Han hade fått nya grejer i hö knä. Men det ska bli bra, så nästa år tar dom hans andra.
Det var trevligt. Kalle är den jag alltid tyckt bäst om på pappas sida. (och då är dom ändå 6 syskon, 2 pojkar och 4 flickor) Var ofta hos honom som barn, och när dom sen fått min kusin. Har så många minnen, allt från när han bodde i klippan och jag sov hos honom, och då var jag inte gammal. Vi åkte in till leksaksmagasinet och han köpte ett Sega. Haha. Alla turer på liseberg. Mjo.
Läskigt, han är lik pappa och ändå så olik.

Nej vet ni, nu fryser jag så mkt att jag måste lägga mig under täcket.
Dessutom kliar mina "mjölkakannor" ;)

Jay är vidare i idol :D:D:D:D:D:D

Spring

Kategori: Allmänt

Spring
Erlöse mich
Spring
Enttäusch mich nicht
Spring für mich
Spring ins Licht
Spring

(Jump
Redeem me
Jump
Don't disappoint me
Jump for me
Jump into the light
Jump)


Några dagar sen.
Tiden flyger förbi, och kan nog aldrig säga, att hur jobbigt det än är, eller hur sakta man vill att tiden ska gå, så gör det inte det längre.
Och man blir inte precis yngre.

Nå, vad har hänt under tiden? Storebror blev 26, han bjöd på mat och jag har agerat taxi, (kanske oftare än man själv vill ibland), jobbat, läst. Är snart färdig med Twilight på engelska, sen blir det Cresendo.
Men där är så mkt som blir försumma pga min sjuka "bok-slukar-tid".
Jag är verkligen en dålig vän på det planet.
Jag vet att jag alltid varit sämst på att höra av mig, men snälla förstå då också, att just nu, suktar jag inte efter sällskap. Jag trivs med min ensamhet. Trivs.. Det är kanske inte riktigt rätt ord, men jag mår bra av den just nu.
Så jag förstår också varför folk inte söker mitt intresse, men jag antar att ni blir mer sårad än jag.
(Oh herre min get, vad ego det lät :S )

Har massor med film att ta igen också. Och åter igen, jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Jo egentligen gör jag, men jag som sagt lever i böckernas värld förtillfället.

Jag har varit ganska grinig den sista tiden. Jag vet inte hur jag ska få allt att gå ihop. Tid, jobb, pengar, familjen mm. Det löser sig alltid på något sätt, men ändå. Mamma är hemma, nyopererad. Kapaltunnel (?), imorgon eller på torsdag ska vi hälsa på farbror Kalle, som skulle få nya knäskålar. (Låtet knappast som något behagligt)

Många fyller år i det kommande, däribland jag själv. Men bryr mig inte om att göra någon stor grej av det, blir ju bara 24, bättre att spara det till nästa år.

Jag sover ju som en kratta om nätterna. Men igår var ganska kul, vaknar iallafall vid 9 (efter att ha snurrat i sängen, större delen av natten) Det första jag känner på morgonen, är ett begär att få bygga en koja. Ni vet sån, där man drar täcket över alla möbler och drar med sig hela en liv in under. Man lämnade problemen på utsidan och under där, var man oövervinnerlig. Det blev ju självklart så, att jag inte gjorde en koja, jag har inte uttrymme nog för det. Kände mig som ett barn större delen av dagen. Underbart.

Natten till idag var inte rolig, då hade jag ändå tagit sömntablett. Somnade vid 1, vaknade vid halv fem. Ehhh!
Gick inte att göra något åt det heller, satte igång tv:n, läste lite och spelade på mobilen. Min arm värkte som faaaan.
Insåg att jag var nog trvungen att gå till Erling idag. Hoppade in i duschen halv åtta. Var där vi halv nio.
Han klämde och drog lite. Fick en kortisonspruta till och han skickar en remiss till röntgen. Om inte mina domningar i handen försvinner inom någon vecka, skulle jag ringa igen. Då får jag ner till Lund också, för att kolla nerverna.
Fick nya sömntabletter.

Sen körde jag ner till stranden och gick längst råbocka och klitterhus. Jag kände mig ganska nöjd med mig själv, där jag satt på bryggan, rumpan mot den kalla och våta underlaget. Men nog fan skulle någon kommentera det. "Du borde inte sitta när det är så kallt och blött. JAG hade inte gjort det".
Nej, men å andra sidan är du på väg ner i det iskalla vattnet för att bada, så du borde bry dig mindre om mig och koncentrera dig mer på att inte drunka, så ska jag se till att jag inte får urinvägsinfektion...
Nåja, jag gick tillbaka till råbocka, och jag ska säga, att det är ganska avslappande att lyssna på Rammstein till vågornas brus :D
Jag har fan varit duktig idag!

Ikväll blir det tv. Desperate Housewives. Kollade Sweeney Todd innan. (Då jag låg och sjöng låtarna för mig själv imorgon, för att förhoppningsvis somna om igen, var jag tvungen att se den idag)
Ikväll blir det kalas, så jag ska fan festa med en Risifrutti.

Och jag som inte ens äter gröt egentligen!
(Nu har du haft en del att läsa Jenny!!!) :D

Someday

Kategori: Allmänt

Someday, somehow
Gonna make it alright but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)

Someday, somehow
Gonna make it alright but not right now
I know you're wondering when


Huuuh.
Jag fryser. Kan det vara förkyldning på väg?! :O Eller också har jag råkat stänga av elementet igen. Men jag har sån där, ni vet svidande, brännande känsla när man andas in genom näsan. Är det bara jag som får det kanske?..
Nåja, det vore ju inte ovanligt.

Åh, alltså, jag bara måste berätta. Jag hade den sjukaste drömmen natten/morgonen till igår.
Som alla vet, älskar jag tv-spel. Mitt favorit är nog Kingdom Hearts, en blandning av Final Fantasy och Disney. Sjukt bra. Iallafall, jag satt och tänkte på det i förrgår, så det kanske är därför min dröm tillkom.

Så, jag drömde att jag gick runt i ett Törnrosa slott. Helt plötsligt blir jag kallad till förhör, varför vet jag inte. Så jag tog mig upp taket, genom sånna luckor, som ni vet Alice (Alice i underlandet) tar sig in igenom. Ut på taket, där satt han som skulle förhöra mig, plus min far och mina bröder. Mina bröder hade lika frisyrer, som min lillebror just gjort, ala Rammstein stil, undercut. Bara det att det var kritvitt! Förhöret börjar, och min pappa avbryter och säger emot mig för något, jag blir förbannad och skäller ut honom, varpå pappa blir arg, börjar gråt och helt plötsligt går därifrån. Jaja, men skit i det då människa! Helt plötsligt börjar någon skjuta med eldkanoner runt oss, så vi får ta skydd genom dom små luckorna. Nu är det bara jag och mina bröder. Vi kryper in och kommer helt plötsligt fram som karaktärer ur Simpsons :S Vi springer vidare igenom en annan lucka, och nu är vi i skogen med bambi.. Vidare igen, till Sjöjungfrun, som jag tror var det sista jag såg innan jag vaknade.

Okej, hur ska man då tyda denna drömmen!? :D

(Okej, jag kollade just elementet, och gissa vad?! Jo, jag hade stängt av det igeeeen!)

Nu måste jag kolla, eller om det bara är jag som är tokig och har tvångstankar. Kan inte ni också få för er att frenetiskt titta på eller göra saker som är helt.. skumma ibland?!
Jag har snöat in på att tvätta mina händer med olika tvålar för att sen sitta och lukta på dom. Är det konstigt?..
Mamma och lillasyster tittade konstigt på mig när jag sa det..
För några år sen blev jag helt till mig av att höra någon bläddra bland papper...
Åter igen, vad betyder sånna här grejer?!

Jag har en massa filmer att ta igen också. Har bara hunnit se 2 filmer i Freddy Krueger serien. Har en massa nya jag inte hunnit se heller och det kommer ständigt nya.
Tron Legacy kommer i decemeber. Lätt att jag ska se den. Snygga skådisar och en bra film :D
Borde se om den från 80-talet går att hitta. Men det borde den ju.
Harry Potter kommer, Saw VII kommer nu i oktober.
Åh, så mkt att göra, men så lite tid..


Nej, om jag skulle värma lite oboy eller te och läsa lite igen. Eller titta på film?
Nej, men vad jobbigt det blev.

Tända ljus får jag nog göra, till elementet har återhämtat sig!

Darkness of the Unknown

Kategori: Allmänt

Åh fredag.
Första veckan på jobb, avklarad.

Imorgon blir det att fira Jim. Nu är det idol som gäller. Jay Jay Jay!! Jag får rysningar när killen öppnar munnen.
Åh!
Vet ni vad jag gjort idag?! Jag har sniffat bebis!
Och en liten, knappt 2 månader gammal sötnos. Åh hon luktade så gooooott!
Det är baby yra nu.
Helena och Andreas fick en liten pojke igår. Grattis!

Nej jag har sagt det förr, och säger det igen. Jag ser fram emot den dagen jag själv blir mamma.
Det är ju trotts allt därför vi är här :)
Men tills vidare, får jag nöja mig med mitt lilla monster till katt :D

Jag är lite konfunderad.
Jag har för mkt pengar på kontot. Jag gillar det inte... Jag köpte böcker och betalade då jag köpte och först drog dom pengarna, men nu verkar dom vara tillbaka. Men där är ändå för mkt. Jag gillar det inte!!!
Finns det något värre än att inte veta hur det ligger till.
Just när det gäller pengar blir jag så sjukt orolig.
Vi får se hur det löser sig, annars ska jag stämma banken!
Gripen är inte så jäkla bra egentligen.

Nej, jag ville egentligen ingenting, mer än att skryta om att jag luktat på bebis idag!

Nåja, choklad dags!
Puss!

Btw, glöm inte köpa Rosa Bandet! Viktigt viktigt!