skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Torsdag 30 juni

Kategori: Allmänt

Fy fan vad jag är bra!
Katten säger det ju inte, så jag får säga det själv :)

Nu har jag städat, tvättat, ska snart ner och hämta tvätten och ätit nypotatis :D
Så helt värdelös är man ju inte :)

Transformers 3 igår, riktigt riktigt bra. Och den nya tjejen, Rosie Huntington-Whiteley, var riktigt duktig, och då ska det ändå tilläggas att Megan Fox lätt är världens snyggaste! Men inte vidare smart i sina uttalanden. Men det får ju bli hennes problem, jag kan glo på henne ändå :)

Nu hoppas jag att där inte kommer en fortsättning bara, för det skulle förstöra en massa. Mjao.

Snart är det Harry Potter också :D Det ser vi också fram emot. Sista filmen, shit. Vart har tiden tagit vägen!?!?!
Och jag har en hel hög med filmer att kolla här hemma med. Och jag måste planera om min bokhylla, för snart får jag inte plats med filmerna. Jisses, vilket problem va?!? ;)

Sommarfest hos Berntsen's på lördag. Ska se hur det ser ut med syskonskaran min, hur många som ska med. Min lillebror var snäll och informerade mig i morse, KVART ÖVER FYRA! att han ville med. Ehum, sen blev hela morgonen lite svamlig efter det.

Min lilla räka (bilen) går som en klocka. Har lite skönhetsfläckar som måste fixas till, men annars är det bra. Måste kolla upp min försäkring också. Popppppers!

Nej, om jag skulle ner och hämta tvätten, duscha och lägga mig mellan rena lakan. Nu har jag ju lagt undan täcket igen :)

Torsdag 23 juni

Kategori: Allmänt

Men glad midsommar då!

Jag är jätte trött. Har mer eller mindre suttit i bil hela dagen. Och idag köpte jag min bil :D


Jag trivs bra i pappa/Mattes bil, så det fick bli en liknande. Och jag är nöjd. Där är litegrann som måste fixas, men inte värre än att det går att lösa. Bror min sa att min bil har potential :D det ni!

Och nu är jag fattig igen. Så vi får se hur det går :)
Äsh, det ska nog fixa sig.

Jag borde gå och bada, fast risken är överhängande att jag somnar i badet, så jag kanske bara får ta en dusch.
Sen fick jag ju precis hem en massa filmer att titta på, närmare bestämt 5 stycken och sen har jag ytterligare 3 nya här hemma att se.
Nåja, midsommar imorgon, jobba i helgen, och på söndag skulle Nina komma hit och vi ska kolla Transformers 2, nu inför nästa vecka :D
Idag har varit en bra dag!

Tack för hjälpen pappa!

Tisdag 21 juni

Kategori: Allmänt

Jag har, på riktigt fått ticks i mitt vä. öga. I underdelen av "ögonlocket"
Förstår ni hur jobbigt det är?! Det är det enda man kan tänka på, speciellt som jag haft det ett tag nu också.

Huh, dålig lön denna månad också, eftersom jag var hemma sjuk i en vecka förra.
Och jag har inte hunnit kolla bil än. Pappa kommer hem på ons, så då vill han nog ha saaben igen, men då kanske han kan hjälpa mig med bil? Guuh.

Älskade kom hem igår. Jag var nere och hämtade henne på stationen kvart över 12 inatt, så jag är dödens trött nu. Ska försöka få tag på biljetter till Transformers 3 nu, men han är seg idag. Sen är det snart Harry Potter :D
Bara så ni vet, jag kommer inte messa runt till alla, utan dom som vill att jag ska boka, får säga ifrån. Det blir sånt meck att hålla koll på vilka man ska messa och vilka som svarat, så det är lättare ni hör av er isåfall.

Ska försöka ta mig ner till kusin Nina en sväng också, se hur hon bor nu, och kanske kolla film. Eller också bara sova.
Att en människa kan bli så trött?!?!

Jag är sugen på kina mat, räkchips :D Åhhh, vad det hade varit gott!

 

Lördag 18 juni

Kategori: Allmänt

Hela min själ sjunger.
Jag har hittat, låten, som man på engelska skulle kalla: The soundtrack of my life.

In Flames, The Puzzle
http://www.youtube.com/watch?v=4qDv2FZtCak
(ja, jag vet inte hur man länkar upp filmen på min sida, så ni får helt enkelt själv kolla upp den)

Jag vet att folk kommer skratta åt det jag säger nu, men den låten hjälper mig att andas.
Jag känner verkligen hur hela min kropp ställer in sig på "off mode", och hela jag slappnar av, jag får en klar helhetsbild, och men den förstår jag på något sätt meningen med livet.
Skratta om ni vill, men om ni inte kan sätta er in i en sån situation, så är det jag som skrattar åt er, för ni går miste om så mkt!
Jag får en utomkroppslig upplevelse när gitarr solot kommer in i slutet av låten... Åhhhh.

Hela jag svävar iväg när jag hör hur underbart det är!
Detta är verkligen meningen med livet!

Jag körde ner en sväng till klitter igår (stranden) efter en helvetisk kväll på jobb. Men det blev inget bra, där var en massa "barn". Men jag kunde inte låta bli att le när jag ändå insåg att dom är precis vad jag var, i den åldern.
Satte mig och kollade solnedgången liten stund, sen körde jag hem igen.
Det är alltid väldigt "rensande" för själen att sitta ner och lyssna till havets brus och lösa livets gåtor.

Ikväll blir det besök. Jonas och hans flickvän kommer, så vi ska kolla film. Det ska faktiskt bli riktigt rolig, att diskutera film, med någon som uppskattar det lika mkt som jag.
Var och köpte lite nya filmer på onoff härom dagen (hade en rabatt check på 100 kr att nyttja ju!) Och tjejen i kassan kunde också sina filmer. Roligt. Trodde nästan att det var något folk höll på att ta dö på, för visst finns det enligt andra viktigare saker än att häcka hemma och glo på film... Hmm.

Jag drömde konstigt i natt. Jag drömde om Frida (svartkonst), toaletter, gothare, rave, julpynt och om att städa rum man hyrt. Ingen aning.

Nej jag känner mig redo att inta position soffa, colan är kall och sällskapen kommer snart. Ikväll firar vi med pizza.

Och på måndag, kommer älskade hem!

Onsdag 15 juni

Kategori: Allmänt

Jag gråter av lycka!!!

Sitter och lyssnar på In Flames nya skiva :D Och jag gillar't! Har inte hunnit hört hela än, har ju varit flitig och ute på äventyr idag.

Städat och tvättat. Fick precis mejla vaktmästaren (det skulle jag tom. gjort tidigare, men har inte varit hemma)
Den lilla tvättmaskinen fungerade inte. Luckan gick inte att stänga. Och sen höll jag på att aldrig få ut min reda tvätt ur dom som funkade. Dumma maskiner! Nåja, nu har jag iallafall rena kläder och en ren lägenhet.

Månen ser läskig ut. Igår var den nästan full och nu är den bara sådär konstigt halv.

Jag har varit hos kusin Cindy. Övat engelska, vilket jag nu undrar hur fan jag kunde få vg i?!?
"Yes, alltså, I have fat feet, so, I cant fit in shoes. Alltså have I duck feet."

Jaha du. Duckfeet alltså. Jojo, kommer man inte på något annat, så hittar man på.

Nej, om jag ska älska min nya skiva, reta mig på cdon, för dom helt plötsligt gjort av med en bok jag bokat(?!?!?!). och läsa lite innan jag ska sova. Dagen har gått fort. Hoppas imorgon gör det också.

Jag borde försöka hitta en bil jag kan köpa också....

Lördag 11 juni

Kategori: Allmänt

Nu är jag trött.
Men iallafall: Ett stort GRATTIS TILL LILLASYSTER!
Hon var den sötaste studenten igår, självklart :)

Men nu märker man hur trött man är. Nu är det klart och gjort. Och nu säger kroppen ifrån. Jag skulle behöva semester nu. Jisses, det blev en lång kväll igår och upp tidigt i morse för att städa av lokalen vi var i. Samma som jag hade min studentfest i, och ändå helt annorlunda. Dom har gjort om hela stället, så det var riktigt fint där.

Jag har bara sovit 4 timmar inatt, så jag känner att mina ögon håller på att gå i kors. Har precis kollat min älskade Resident Evil, Afterlife. Och jag gillar musiken i filmen, så nu rullar efter texterna bara för att jag ska få höra musiken :)

Jag tror jag ska lägga mig snart. Ska upp tidigt och köra pappa imorgon och sen har vi hela söndagen på oss att hitta på allt möjligt.
Stort Grattis även till kusin Jenny som blivit klar med sin Art Director kurs nu. Och till Mollan, som också tog studenten igår :)

Nej, läsa, tills det inte går länge :D

(Mollan)

Torsdag 9 juni

Kategori: Allmänt

Där är verkligen så mkt jag borde göra. Men jag är så otroligt trött.

Sitter och lyssnar på Dead by April och tänker på Twilight. Lyssnade på dom när jag läste böckerna, och kan verkligen minnas alla känslor och allt jag läste precis till dom olika låtarna. Och hela det albumet passar in på böckerna. Hm.. Jo.

Student imorgon. Och det kommer verkligen bli skönt när det är över. Det känns som om jag inte kunnat tänka på något annat den senaste tiden. Men jag minns själv hur det var. Och jag unnar verkligen lillasyster det. Hon har kämpat som ingen annan jag känner för att nå dit hon är idag. Min lilla Jean :)

Alltså, jag borde gå in och bad, raka benen, vässa kajal pennan (WHAT!??!!?), ta fram kläderna till imorgon, rensa kattlådan och egentligen dammsuga, men det känns som om det är lite sent nu. Och bädda sängen. Men jag orkar verkligen inte. Har varit full rulle hela veckan som sagt, och imorgon blir det minst lika stressigt, så egentligen är det korkat att inte ta tag i det nu.
Min far var här i natt, då min bror haft otur i sin lägenhet.
Det var.... en upplevelse :) Haha. Men kändes dumt att inte erbjuda när jag ändå ränner runt i hans bil nu.

Skattepengarna har kommit :D Och jag har tittat in en Polo som jag eventuellt vill ha. Ska kolla om Matte eller kanske pappa har tid att åka med mig, om den finns kvar, och se om det är värt att lägga pengarna på.

Jaha, men istället för att hänga här och skrika med Dead by April, borde jag nog göra någon av ovan nämnda. Men å andra sidan.....

 

 

 

(dessa bjuder jag på, det är trots allt 6 år sedan jag tog studenten imorgon!)

 

En gång ska du vara en av dem som levde för längesedan

Tisdag 7 juni

Kategori: Allmänt

Det jag kommer berätta nu, är en aning pinsamt... Eller nej, det är nog jävligt pinsamt, men man måste få bjuda på sig själv ibland...

Jag älskar när det åska och blixtrar och allt vad som händer i luften. Jag tom gillar doften av det..
Igår jobbade jag kväll, och vilken kväll sen. Jobbet gick bra, men värmen. Den kommer verkligen bli min död. Och det är inte humant att jobba i 30 grader utan luftkonditionering. Så mkt som jag svettas (tyvärr är det en problem som jag lidit av sedan tidiga tonåren) gör att jag borde försvinna. Bokstavligt tala "rinna" bort!
Iallafall, kom hem och det var varmt här hemma med.
Fick ta en sömntabl. i vanligt ordning. Och precis som den börjar verkar, börjar allt detta "fyrverkeri" utanför mitt fönster. Och jag var redan lite i extas eftersom jag just sett trailern till Breaking Dawn ännu en gång :D

Jag är en typisk människa som sover i mina underkläder, tro fasen det också, nu när det är så varmt. Och eftersom jag måste ut och kolla, så tänker jag mig inte för....
Jag går ut, i mina underkläder (bh, trosor), och kollar in vädret. Undra vad fan mina grannar tror om mig?!?! Som tur är, har jag inte fönster mot innergården, men har ett "hem" av något slag precis framför min balkong. Jaha. Så sådär var det med det. Där stod jag och kollade in blixtarna.
Katten pep ut, och jag höll på att glömma honom på balkongen, jävla tur att han inte försökte hoppa över räcket eller någonting.

Jag minns att jag gjort allt detta, men inser inte vad jag gjort, förrän nu efteråt. Och jag skyller allt på tabl. Och värmen, denna jävla värmen!

Jaha, sådär ja. Där har vi min pinsamma vardag igen. Någon annan som känner för att bekänna något?
Känns som om detta var en jävla dum idé...

 

Måndag 6 juni

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad jag gör uppe nu. Som under många andra nätter...

Men det var meningen att jag skulle vakna.... Jag har precis sett... Jisses, jag håller på att kissa på mig!
Som den nörd jag är, kom jag ihåg att det vatt MTV Movie awards idag/inatt. Jag har inte sett hela, men jag vaknade, för en timme sen, precis innan det tog slut. Och fick se den första trailern till: (trumvirvel)
Breaking Dawn!

Naminam! Jag kommer kissa på mig!

Att den sen i övrigt är så varmt här, att jag garanterat hamnat i helvetet, det stör ju inte alls nattsömnen.

Fläkten går på högvarv, täcket åkte ut igår kväll och jag bara hatar sommaren!

Nej om man skulle kolla trailern en gång till och sen försöka sova. Jag har ju trotts allt sovmorgon...
Och fan och hans moster bör veta, att min sömn behövs efter denna vecka...

 

Lördag 4 juni

Kategori: Allmänt

Grattis på 20 års dagen kusin Louise!

I eftermiddag ska vi alltså till henne på "kalas".
Sitter och lyssnar på Justin Timberlake. Haha, me like. Det påminner om resan till bulgarien och lättare tider.
Jag ska verkligen bli man i mitt nästa liv.

Ehum, måste ju ändå berätta om när jag bytte lampa på pappas bil igår.
Stolt som jag var, lyckades jag hitta rätt lampa (eller nja, jag fick ju hjälp i affären), fixade ett mekonomen kort också, så man får 10 & rabatt alltid. Haha, okej. Jag handlar ju ofta bil grejer, men skit i det. Pappa visade mig hur jag skulle göra i ons, tror jag. Så sagt och köpt, gick ut och gjorde allt som pappa visat. Och det blev rätt och jag tyckte det lyste, så jag var stolt som fan. Messade pappa: "Det finns nog hopp för mig också"

Men inser snart att det fan inte alls lyser! Crap. Messade pappa igen, hade trodde det var en säkring. Jaja, jag får försöka fixa det sen, måste till jobb. När jag väl slutat, går jag ut och läser i instruktionsboken var säkringarna finns, och jag börjar pillar runt. Men det verkar liksom inte hända något. Jag tar ut lampan igen, och inser då, att jag förmodligen satt i den gamla lampan i bilen igen. Jävla tur att jag inte hann slänga den "nya" lampan då då.

Faan, fruntimmer. Det var bara att messa igen, och ta tillbaka "mitt hopp".

Nåja, alla har vi våra "talanger". Jag börjar tro att min bara är att göra bort mig och snubbla över mina egna fötter.

Jag är rastlös. Jag borde slå in min syster presenter, och jag borde duscha och noppa ögonbrynen.
Jag ska nog göra det...
Så kanske den där känslan av att ha hela världen på mina axlar släpper...

 

Torsdag 2 juni

Kategori: Allmänt

Det kryper i hela kroppen. Det känns som om någon sitter och drar naglar mot en griffeltavla i mitt huvud.

Det har varit en jobbig tid.
Jag har jobbat massor, men nu är jag snart lite ledig framöver. 20 års kalas på lördag, träffa Ted på söndag och nästa vecka är det student.

Jag insåg igår, att jag bott här i 2 år redan. Känns som om detta året gått ännu fortare än det förra. Som vanligt har jag egentligen inte mkt att säga. Har tagit igen mig i True Blood nu, är inne på säsong 3 (har alltså kollat dom två första för att ha koll på läget) Så är inne i mitten på s. 3 som sagt.
Vet inte vad jag gjort med min höger hand. Har haft ont i den länge. Vilket ändå har sått ett frö om möjligt reumatism?! Fick köpa ett nytt hand stöd. Kostar för jösse namn 250 kr! Jisses, det är dyrt att bli dålig..

Nej jag är inne i en riktigt dålig period. Och det känns som om jag verkligen måste ta tag i det snart. Men jag är en typisk människa ala "mycket snack, lite verkstad"
Jag har fått ställa in mina playdates flera gånger nu för minnet sviker mig, massivt. Eller också är det bara det är tankarna helt enkelt är inne på annat spår.
Tss, if walls could talk, min vänner...

Is this what you wanted to be
Alone standing by yourself
Is this all you wanted to be
Or was that a cry for help
By yourself, by yourself, by yourself

Is this what you wanted to be
Alone standing by yourself
Is this all you wanted to be
Or was that a cry for help!

It's stranger than fiction
How you've decayed
It must be so lonely
Lost within your ways