skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Torsdag 20 mars

Kategori: Allmänt

Jaha kids. Då har det gått en tid igen, jag vet att jag är dålig på det här. Men det är som med "det vanliga livet", jag är sämst på att höra av mig, haha.

Situation manskött & jag... Vi balanserar på en väldigt tunn, väldigt skör tråd. Nu har vi inte setts på en månad snart. Tanken är att jag ska åka upp till Norge nästa helg. Så vi får se vad som händer. Som sagt, skör & tunn.

Det känns tyvärr som om mkt otur drabbat mig & min familj sista månaden. Men jag antar att det går i perioder. Man märker väl sånt mer när man själv är nere.

Så vad har hänt sen sist då? Jobb i vanlig ordning. Försöker träffa & umgås så mkt man kan med människor runt en. Har lekt en del med Cindy & Alexander. Igår gjorde vi järnvägsmuseet med Jenny & Sam också :)
Spännande dag.
Sen har vi fått ett nytt underverk i familjen. En liten Lucas fick Sandra & Dennis i söndags. Jag var ute & hälsade på & fick sniffa på underverket i torsdags, efter en minst sagt påfrestande dag själv.

Som sagt otur har varit efter mig lite sista tiden. Lämnade in bilen, för krockskadan, stod utan bilen i 2 veckor. Åkte på lite feber & var hemma 2 dar, hela situationen med "Han". Och så i tisdags morse vaknar man kissnödig, var på jag får gå 2 ggr & sen hugger en smärta i vänster sidan av magen/ryggen in. Det var smärta jag aldrig varit med om. Ringde sjukvårdsupplysningen som sa att jag skulle ringa ambulans. Efter några samtal från & tillbaka, stod så ambulansen nedanför. Det tog några stick i armen innan dom fick rätt på det & kunde ge mig smärtstillande. Sen var det mot Helsingborg. Träffade 2 olika läkare, några sköterskor. Fick lite mer smärtstillande, och dom klämde & kände. Njursten sa dom. Men för att utesluta att inget hänt efter min g,astric bypass, så kollade man med ultraljud & röntgen. Men allt såg bra ut & njurstenen hade förmodligen kommit ut av sig själv. Men det var många timmars väntan, men jag mår bra igen. Och det avslutades som sagt med ett besök hos Sandra, Dennis & Lilla Lucas.

Här övningskört lite med lillasyster också. Där ska nog bli en förare av henne också ^^

I lördags hade vi tjejkväll med tjejerna i släkten & imorgon ska jag ha en med tjejerna på jobb. Det ska bli trevligt för sen är det jobb i helgen igen.
Men nu, nu ska jag ringa Ängelholmshem & framföra ett klagomål.

Ta hand om er kids!
Puss