skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Fredag 30 november

Kategori:

Fönstren är putsade, gardinerna och stjärnorna uppe. UTAN några missöden i år :)
Jag har städat och pyntat hela lägenheten och nu är jag ny badad.

Jul känslan är inte vad den var förr, men jag känner det i magen ändå. Detta ät en mysig års tid. Jag tror till och med att det snöade lite innan :S

Tre dagars ledigt. Fre-sön. Imorgon ska jag ut och leka med mamma. Vi ska handla en jacka till henne. Så får vi se vad det mer händer av dagen sen. Jul skyltning på söndag. Och sen ska jag äntligen träffa knä specialisten på måndag. Hoppas på bra resultat, ja vi får se helt enkelt.

Bara för det är fredag och jag är i "mys-mode", så tänker jag dricka öl och läsa ut Andens kraft, för att sen glo på Jurassic Park :) kan man inte vara nostalgisk med känslan av jul, så kan man det med filmer :)

Nedan ser ni också min fot från förra året. Minns ni!? Shit.
Och ändå bröt jag den aldrig.
Och alltid ska dom tjata på en att p-spruta gör en benskör. Och då vägde jag betydligt mer, och borde nog ha brutit den. Ack ack ack. Nu ska vi inte hänga upp oss på den som kunde vara. Jag har en kall öl som väntar på mig :)

 

Söndag 25 november

Kategori: Allmänt

Jag är ytterst nöjd med mig själv...
Efter en massa hektiska veckor börjar jag få lite mer balans på livet och mitt schema.
 
Jag sitter just och lyssnar på Stiftelsen, som jag är såååå såld på. Åh vad man blir lycklig när man inser att sverige (jag ska ärligt erkänna att jag precis fick slå upp hur sverige stavas!!!) har bra musiker. För vi är inte speciellt bra på film, några få undantag dock.
Men jag rekommenderar er att lyssna om ni inte redan gjort det.
 
Igår provade jag luftgevär med Mr T. Det var jäkligt roligt och bra mkt svårare än jag trott faktiskt. Kanske något jag borde börja med, för det kräver djup koncentration. Vilket inte alltid infinner sig hos mig, haha.
Sen kollade vi stå upp komikern Eddie Izzard. Och jag köpte, ehum hör och häpna, ett kg godis på hemmakväll :S
När ska jag någonsin hinna äta upp det liksom?!?! Nåja, det var mkt karameller, så dom springer inte sin väg. Haha.
 
Jag har äntligen fått hem kallelse till läkarbesök med en knä specialist. Så nästa måndag ska jag träffa honom och sen får vi se när det blir operation på det. Hoppas det blir efter jul iallafall. Jag ska jobba hela julen och nyår, PENGAAAAAAAAR!!! Mohahahahah!
 
Har betalat räkningarna nu, så nu återstår lite handling och julklappasköp. Inte för att det är så lite egentligen, men det löser sig alltid.
Ska till hud mottagningen i december också. Men, peppar peppar, så är huden bra nu. Känner stickningar när det växlar mkt i vädret, men annars mår den bra. Precis som jag :D
Är inne i en trött period igen, så jag kan somna nästa varsom, närsom, hursom.
 
Nej, nu ska jag städa undan här efter mig och forsätta lyssna på mitt nya beroende!

Onsdag 21 november

Kategori:

Tack så jätte mkt för alla grattis och mitt trevliga sällskap på kvällen.

Jag hade en mkt bra födelsedag. Lugn och stilla men ändå med dom jag ville umgås med. Storebror var dock sjuk och min lillasyster glömde gratulera mig :O
Det är inget bra syskon status alltså ;) Haha, men hon bad om ursäkt när hon kom på sig själv efter att jag stirrat ut henne i några minuter :)

Min mami var snäll och lånade ut sin lägenhet så vi kunde vara där <3
Vi blev 9 stycken så det behövdes ju. Hade blivit lite trångt att klämma in alla min lilla yta på 34 kvadrat, haha.

Jag fick mkt fina saker också. Presentkort på ansikts behandling, på bokia och på en klippning ;) är rätt sugen på att gå ner och be om min undercut nu :D mami kommer inte bli glad, det vet jag. Men jag vet inte om jag ska hålla på det lite, tills det blir lite varmare. Nåja det märker vi :)
Jag fick även filmer (Jennys kommentar till Johan och Mollan "Vågar ni verkligen köpa filmer till Bella?!?!!") Det känns som om folk känner mig :) Haha.
Och fina blommor.

Som sagt tack så mkt till alla som messade och till dom som firade min dag med mig.

Detta var bara en parantes i städandet. För ikväll blir det bio igen :) Woho!

Jag hade ju verkligen det bästa sällskapet man kunde tänka sig att fira sin födelsedag med :)
Busungar!!!

Söndag 18 november

Kategori:

Jag är trasig.

Jag känner mig misshandlad.
Jag har haft världens längsta, nyktra bakfylla någonsin.

Pappas fest i fredags gick över förväntan väldigt bra :)
Jag tror att alla hade trevligt och god mat.
Pappas present från oss var nog oväntad. Han fick fallskärms hopp. Han var tvungen att sätta sig ner när han insåg det. Haha. Inte lätt att bli "äldre".

Jag höll ordning på det mesta, och efter två dagars släppande av ungefär 50 flak av diverse drycker fram och tillbaka, så mår mina ärmar sådär. Men det gav mig en extra boost idag, att gå och träna, då jag inte gjort det på 16 dagar. Men det var ju också förkylningens fel.

Jag fick träffa min favorit farbror (jag har ju bara en, så det kanske inte faller sig så konstigt), och hans son, men kusin, som jag inte träffat på 7 år. Det var roligt. Självklart var det roligt att träffa mina andra släktingar också. Och skönt var det att allt löste sig smidigt och lätt.

Breaking Dawn, part 2 då alltså. Jag är inte besviken. Min topp två av fem filmer måste jag säga. Nina och Nivi, dom små liven, dom kollade midnatts visningen, så dom visste ju vad som hände. Och döm om min förvåning alltså. Som sagt jag är inte besviken. Ska faktiskt se den igen på onsdag, men två som ännu inte sett den. Så jag kommer nog känna som Nina när hon satt sidan om mig och jag bars tappade hakan :)

Jag har precis läst ut Vingar av glas. Uppföljaren till Halvblod. Som vanligt får man en bitter eftersmak i munnen, och den tredje boken kommer om ett år. Huh. Men vad vore väl livet utan väntan? Tiden går så fort ändå, så innan man vet ordet av.
Vet inte riktigt vad jag ska läsa nu bara. Har inga nya böcker på lut, och jag har önskat mig några, så jag vågar inte köpa några nya. Får väl läsa om någon nu. Haha. Nööööörd!

Nej efter denna helgen skulle jag behöva sova i en evighet känner jag. Men livet kallar på en imorgon också. Och efter det fyller man ju år med. Inte för att jag blir äldre, mer bara ett konstaterande att alla andra blir äldre :)

Jag borde sova, skriva dagbok och göra en massa, men nu är jag uppe varv, så jag får nog bråka lite med katten istället :)

Tisdag 13 november

Kategori: Allmänt

Lika bra jag njuter av min sista vecka som 25 åring nu, för sen går det bara utför ;)
 
Nej jag slutade fylla år efter förra året, så nu blir jag inte äldre. Det vore något det, som i In Time :D Men då skulle man ju helst göra det med Timberlake också. Meooow.
 
Jaha barn, så vad händer?
Förkylningen lever och frodas än. Jag blev hemma från jobb i lördags, när jag knappt sovit något och det kändes som om en elefant bodde i mitt huvud och en ekorre hade bajsat mig i munnen flera gånger om, så gav jag upp. Jag spenderade hela dagen i sängen. Kollade färdigt på desperate. Och sen kollade jag lite Casper på det :D
Flyttade mig faktiskt från sängen till soffan under söndagen :D
Och premiär spelade Resident Evil 6 (som min lillebror för övrigt förmodligen varvat ett 20-tal gånger redan och garanterat asgarvar åt mig när jag berättar)

Har börjat läsa Halvblod igen, för nu kommer fortsättningen på tors :D Yaaaay! Lycka! Julen kommer tidigt i år!
 
Har varit nere och hämtat nyckeln till lokalen för pappas fest. Skulle egentligen velat träna idag, men när näsan fortfarande snorar och kroppen värker, är det nog ingen bra ide. Så jag får hålla mig till helgen.
Imorgon är det lång dag på jobb för att sen fira med Breaking Dawn part 2 :D:D:D
Sen köra och handla med faren min efter det. Det är totalt full rulle här. Allt som ska fixas och försöka ordna med allt som inte löser sig.
 
Nu vet ni, stod vågen på den där siffran som den lurade mig på ett tag sen.
78.6 :D Men nu tror jag inte den ljög för nu har jag vägt 80 ett tag och varit förkyld, så jag tror kroppen hänger med igen :D Snart 40 kg alltså. Minus 40 kg och 10 storlekar.
Det hade jag aldrig kunnat tro. Men å andra sidan hade jag aldrig trott att jag kunde vara så dum att jag inte tog min kropp på allvar innan det gick utför.
Alla gör vi våra misstag, jag är glad för att jag lära mig av, de flesta av mina ;)
 
Ja just det.
Livet tar inte alltid dom vägar man trodde från början.

Fredag 9 november

Kategori: Allmänt

Dagens fråga?:
"Hur mkt snor finns det i en förkyld näsa?!?!?!"
 

Herre min get, det tar aldrig slut. Det bara rinner och rinner och rinner och fortsätter rinna.
För att inte tala om hur ont man har i kroppen. Och jag som ville träna idag.
Tji fick jag.
 
Fick ju nya övningar av Måns sist. Han var ju inte jätte imponerad över min "utveckling". Haha.
Nåja, jag fick träningsvärk efter det han visade och kunde inte sitta ordentligt på 4 dagar. Så nu kan han inte säga att det inte har effekt iallafall.
 
Min katt och jag mår annars bra. Om man bortser från årets andra förkylning nu då.
Känns som om jag blivit överkör av ett tåg. Jisses.
Katten är iallafall vaccinerad och mår bra. Har dock gått upp ett halv kilo på ett år, så det får vi hålla koll på. Min lilla fis!
 
Nu såhär, när jag har alldeles för mkt fritid och tänketid, har jag i mitt eget sinne hittat på en kontaktannons för mig själv. Hahaha. Måste ju ta steget ut liksom, alla andra har ju redan det dom ska. Släkten har barn, hus, ska gifta sig och allt det där. Fast å andra sidan är det där nog allt jag inte vill. Hum...
 
Nej, skämt å sido, här är min kontaktannons :)
 
"Hej.
Jag är inte världen snyggaste, och jag har absolut inga kunskaper som är värda att veta, mer än onödigt vetande.
Jag pratar för mkt, ganska ofta om min katt eller perversa böcker jag läser. Eller filmkaraktärer jag ska gifta mig med, som tex Bane i Batman.
Jag är uppväxt med min dysfunktionella familj, var av 2 bröder och en syster. Så jag kan allt om att pilla navelludd och fisa i kapp.
Jag är usel på att laga mat, du dör förmodligen vid provsmakning.
Jag har billig humor, vilket kanske är ett plus, för jag skrattar lätt.
Jag har inte haft ett förhållande på 6 år, så jag är praktiskttaget ny på området.
Jag är förvirrad och otroligt klumpig, så du bör inte vara rik, eller omringad av saker, som kan gå sönder.
Jag är egentligen ganska tråkig, för jag jobbar mkt, och gör jag inte det, så läser jag, eller kollar film, eller ska läsa, eller ska kolla film.
Så egenligen är detta mer ett klago-ego-brev, än en kontaktannons.
Mest för min egen skull"
 

Min kontakttbild skulle förmodligen se ut som något sånt här, på en förkyld Bella :)
 

Sen kom jag inte längre, för jag skulle ner i tvättstugan.
Men man kan ju undra om någon hade svarat på det där.. Haha.
Jag hade förmodligen själv gjort det.
 
Nej vet ni, mitt huvud håller på att gå i bitar, så jag måste ha huvudvärkstabletter, kanske kolla om jag har feber och sen krypa ner på soffan och kolla sista säsongen av Desperate Housewives.
 
På återseende. (i mitt tillstånd, så blir det nog på andra sidan

Torsdag 1 november

Kategori: Allmänt

November.
Min månad.
 
Som barn visste jag bara om att pappa och jag fyllde år i november, men nu, nu fyller alla år känns det som. Haha.
Jag är en fattig lapp denna månaden, och jag blev en aning konfunderad när jag gått upp i tjänst, 5 %, men det inte står så i mitt schema.
Jag hoppas verkligen dom löser det, för jag vill inte ha en massa extra tid att ta ut, jag vill ha mer pengar! Gaaah!
Girig...
 
Jag sitter nu och njuter av saffrans gifflar, en av mina stora svagheter. Jag brukar annars hålla hårt på att inte äta eller dricka något som har med julen att göra innan julskyltningen. Meeen, jag kunde inte hejda mig när dom låg där på hyllan och bara skrek efter mig. "Bella, Bella, Bella! Ta oss, du vet att du vill. Hjälp oss att tuggas och njutas! TA OSS"
Ungefär sådär lät det. Helt sant.
 
Nu är jag ledig i tre dagar, ska bli rikigt skönt, även om det är full planering på dom också. Ingen ro och ingen rast! Imorgon ska jag träffa PT:n på tränings akademin för att lägga upp nytt schema, sen tvätta och städa här hemma.
Lördag är det kalas hos Nivi, sen är det min och Ninas "halv åtta" kväll, med halloween tema :D Blir inte så avancerat för mig del dock, fattiglappen ni vet. Men det kommer bli en riktigt trevlig kväll, och jag ska fira med att dricka staropramen :D Naminam!
 
Livet flyter på som vanligt. Arg på jobb, seg hemma, dålig på att höra av mig till folk och så rullar det på :)
 
Är inne på sjunde säsongen av Desperate housewives nu. Men fick ju hem den sista delen i "Fallen ängel" serien, böcker alltså, så den håller jag på med nu. Inte besviken än så länge.
 
Annars är det jobb som gäller, planera pappas fest och försöka få till julklapparna.
Nej nu har jag inte tid, jag måste skratta åt Gabrielle när hon leker med dockor!