skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Torsdag 8 maj

Kategori: Allmänt

Hey kids!
Då fick jag lite tid över igen ;)

Idag fyller mannen i mitt liv 5 år. Min lilla katt börjar bli stor. Detta betyder också att jag snart bott här i 5 år. Märkligt. Jag minns när jag flyttade in som om det vore igår.
Jag trivs bra här, i min lilla etta. Men jag borde verkligen ta tag i att rensa ur en massa saker jag inte behöver. Jag är ju en samlare av onödiga ting :)

Har börjat jobba igen, men situation fingrar & händer är fortfarande inte bra. Nu spricker dom igen & gör ont för nu använder man händerna igen. Men det är skönt att få lite vardag igen.
Idag har jag faktiskt min första "egentidsdag" på länge. Har läst en del & bara legat i sängen & tagit det lungt.
Det behövs ibland. Det är ändå mkt som händer runt en just nu & jag känner mig lite splittrad & otillräcklig. Där är så mkt man vill göra & kunna & jag blir trögtänkt när det inte går.
Den sista tiden har jag haft svårt att veta vad jag vill eller inte. Och jag vet inte riktigt vem man ska vända sig till för att få svar.
Det känns som om livet borde vara lättare ibland.

Maj månad iallafall. Var på möhippa för min kusin i lördags. En fantastiskt kul dag & kvällen avslutades perfekt med utgång, dansa & musik. En Bella som gör bort sig mer än en gång under dagen. Råkar avslöja vad vi ska göra flera ggr. Kastar mig själv & klotet halvvägs ut på bowlingbanan & avslutar med att kasta klotet efter mig. Tror ingen var förvånad efter att umgåtts med mig hela dagen, men alla hade nog ganska roligt ;)
Jag saknar verkligen att få dansa av mig. Jag brukar stå & dansa för katten här hemma men han tittar mest konstigt på mig ^^
Sxtackars kille, han får stå ut med mkt.

Snart är det bröllop, min lilla gräddkola som fyller 2 år, lillebror som också fyller år. En ny kusin som förhoppningsvis kommit till världen.
Ja, där är en del på gång. Jobb & så också ju.
Nästa helg tar jag en tripp till Frankfurt för att träffa mansköttet. Träffas så ofta vi kan men det är tufft. Jag är kär..

Jahaja, om man skulle chilla vidare med en ny bok nu, kanske ta sig ut en liten sväng. Ikväll tänker jag ta ett långt bad, fundera en massa & ligga där tills jag är ett russin.

Ta hand om er kids & på återseende.
Puss.