skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Söndag 30 januari

Kategori: Allmänt

Jag måste erkänna att jag fortfarande känner mig vilsen i min dator :S

Jag är ju så jäkla oteknisk att det är pinsamt (iallafall när det gäller datorer) och jag vet inte riktigt vad det är som känns fel.

Jaha, iallafall.
Igår kom jag på en ny uppgift för mig här i livet. Ann-Charlotte messade att även hon hade blivit trakasserad av samma snubbe på maxi, från 3, som jag hade blivit. Jag måste alltså ta tag i mitt problem nu, insåg jag.
Min uppgift framöver, blir att komma på så många anledningar som möjligt, för att slippa prata med dom. (fan, jag kom precis på att jag måste bort till maxi en sväng idag igen, måtte han inte vara där då :S )
Jag vet att jag en gång sa att jag inte var 18 på city gross. Det är jag inte heller, jag är 24. Han blev lite smått sur när jag påstod att jag inte var 18, men lät mig gå, men när jag senare kom ut med bilnycklarna i handen, blängde han bara och sa: "Jaså, du var inte 18?!" Nej, men det är jag ju inte, det vore en lögn.
Så nästa gång för jag prata engelska eller något och säga att jag är en dum turist på besök. Ni kan alltid komma med förslag? Så jag kommer över denna fobi av telefon (ja, även andra försäljare i mitt fall, ehum, typ dammsugare)

Det har varit en lugn helg, eller ja, lugn och lugn, jag spenderade typ hela dagen med att städa och leva i bilen igår. Gjorde en ordentlig storstädning här hemma, delade på soffan och dammsög och torkade golvet där under. Äckligt kan jag säga, men jag hittade locket till mitt usb minne iallafall :D
Och så gick jag igenom lite gamla papper, hittade dikter som Jenny skrivit till mig när vi var yngre, hittade speciellt två, som jag tänkte dela med mig av:

Om du är Nasse, är jag Puh.
Ingen bästis är som du.
Vi brukar gå på bio, och hur kul är det på en skala från ett till tio? (TIO!)
Du och jag ska alltid vá, och det tycker bara vi är bra.
I pennan är det inte mera krut, så denna dikt måste ta slut.
(Ps, jag kom på denna själv, och vi kommer alltid att vara bästa kompisar)

Vet inte hur gamla vi kan har varit där, men i yngre åren iallafall. Helt underbart. Haha.
Sen har jag en annan, som jag fått senare, men den är faktiskt riktigt fin. Jag tror nog jag ska ha den på min gravsten..

Älskade ängel, fallen från himlen,
Vad skulle jag göra utan dig?
Du är mitt ljus i de mörka vimlen,
Ingen kan slita dig i från mig.

Inga ord krävs för att få mig att lyssna
Jag vet att min närvaro uppskattas ändå.
Många tårar kan få dig att tystna,
Jag förväntar mig inte att alltid förstå.

Men att ha dig vid min sida
Min bevingade vän
Vill jag att du ska veta
Uppskattas om och om igen.

Om inte det är vänskap (som jag vet att jag inte alltid gjort mig förtjänt av) så vet jag inte vad det är.
Den ska jag hitta en plats att hänga upp, borde nog rama in den. Dom har skrivit ut den, så där är med en bild på en Miranda-nalle också, som sitter med ryggen emot, men utsikt över havet.
Kärlek!

Jo, sen agerade jag taxi igår då. Hann precis bli klart med städningen för att sen hämta släkten och lillasyster som skulle på fest. Sen hem, satte och glodde lite film, och sen blev jag frågad om jag kunde köra till Halmstad. Frågade och gjort. Körde lite vilse, men så är det ju också det här med mitt lokalsinne. Tommy lovade att jag skulle tatuera in det i pannan på mig. Han kan ju ge mig en GPS istället :D
Fick bra betalt med löftet att jag ska köra hem honom idag också. Så så fort han "mår bättre", ska jag köra honom.

Lånade alla Prison Break boxarna av storebror igår kväll. Tänkte att jag har något att göra nu när jag väntar på alla böcker man bokat, som ska komma hem.
Men om ni har något boktips, så snälla säg. Vad som helst, jag kan inte hålla på att börja om med alla böcker här hemma hela tiden :)

Nej mina vänner, läsa lite till, sen får jag väl se när Tommy ska hem, och så ska jag våga mig bort på maxi, huh.

Ikväll ska jag göra ugnstekt falukorv :D Åh, naminam!
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Fredag 28 januari

Kategori: Allmänt

Detta känns lite.. underligt. Jenny gjorde om min dator igår, eller, ja, jag vet inte vad det tekniska "verbet" är för vad hon gjorde, men hon gjorde min dator fabriksny. (nu kanske ni förstår min tekniska utveckling)
Så jag känner inte riktigt igen min egen dator. Känns som om jag missat något väldigt stor här nu.

Det dumma datorn vill inte installera msn, och så ska jag försöka komma ihåg allt jag hade på den innan. Inte för att jag klagar, absolut inte :D Jag sparade fasen ta mig 200 kr på att Jenny hjälpte mig. Brännaren funkar igen, och datorn verkar ändå ganska okej, hur man nu kan "märka" om en dator är okej eller så.
Så, jag borde betala Jenny istället, men det fick jag inte. Jag fick inte ens betala henne för kvällsmaten. Nåja, jag får helt enkelt bjuda igen. Vi hade iallafall trevligt, det enda jobbiga var när mobilen ringde tidigt imorse och det kändes som om man hade värsta bakfyllan. Haha.
Ingenting blev ju som planerat igår, eller jo litegrann blev ju.

Var iväg och handlade efter jobb, och självklart, nu kommer det här fram igen, med hur Bella faktiskt lyckades köpa en dammsugare för 37.000. Det kom fram en kille från 3 (som vanligt står dom i utgången och hur upptagen jag än försöker se ut, så lyckas jag aldrig), han bad om 2 min, men jag slösade bara 30 av HANS tid. Han försökte locka på mig en helt ny mobil, nytt internet och allt skulle bli så bra så. Det tror jag säkert, om jag bara kunde lära mig att gå och inte stanna när dom försöker fånga mig. Jag skulle komma så mkt billigare undan med dom och allt skulle bli bra, om jag bara sa upp mitt abonnemang som jag har nu. Och jag sa jag kan inte, ett X antal gånger. Då lutar han sig bara fram och frågar: "Vad är det du inte kan?"
Åh, jag hatar när folk pressar mig på det viset. Jag sa att jag var nöjd som det är idag, och ändå vinklade han allt till att jag skulle spara pengar om jag övergick till dom. Men ge dig då! Jag är nöjd!
Jag gick därifrån med hans telefon nummer och löftet om att jag skulle ringa idag. Tror ni jag har gjort det?
Nej, för nu kan jag ju låta bli att prata med honom, när han inte är all up in my face.
Huh, det blev värsta skräckscenariot med dammsugaren igen. Och jag hade världens huvudvärk när jag kom hem.

Så att energiknippet Jenny kom, var bara ett underbart tillskott :D Och vi fick en del skratt. Det där är ett ansiktet, som inte ens en mor skulle kunna älska!"
Skadeglädje är den enda sanna glädjen, as always!

Vi skulle spela nintento, men då ringer det någon från Trygg Hansa (jag har bilförsäkring där) Han skulle bara kolla så allt stämde med de uppgifter jag lämnat in. Och helt plötsligt börjar han prata om olycksfallsförsäkring. Jag förklara att jag har en genom facket och att min mamma redan har en barnförsäkring på mig där (man går som barn tills man är 25 där) Då påstår han helt plötsligt att den är annullerad. Öhh va?! Jodå, den är annullerad och jag har ingen försäkring. Till detta hör, att jag och mamma pratat om detta för bara några dagar sen.
Han lyckas iallafall skriva in en ny och ger mig en mejl adress att nå honom på.
Ringer mamma för att berätta, då har dom först ringt till henne och sökt mig. Så hon var beredd, vad hon inte var beredd på var att min försäkring skulle vara annullerad. Mamma blev rosenrasande!
Vi försökte få tag på killen igen (därför blev det inte mkt tv-spelande för oss, för jag fick guida mamma i min mejl eftersom min dator då var under behandling), men vi missade nog en bokstav i hans namn, så därför gick inte mejlet iväg.

Idag kom jag ner till mamma, hon ringde upp till dom och fick prata med en annan kille. Mamma förklarade allt, och kille kollade efter, men min försäkring fanns kvar där, och det är personligt budet inte efter adressen, så dom kunde inte skylla på att det var för jag ej bodde hemma länge.
När dom väl rett upp allting, förklarar killen, att dom ringer hem för att göra en koll på bilförs. typ och att han inte alls kan se mamma försäkringar eller om något skulle vara annullerat. Så killen mamma bad så hemskt mkt om ursäkt (för att dom har falsk och inkompetent personal) nej, det gjorde han inte, men han bad så hemskt mkt ursäkt och tog bort det som skrevs in igår.
IDIOT! Jag höll på att bli lurad på en försäkring. Som dessutom var sämre än den jag har hos mamma, så varför skulle jag betala för 2 försäkringar?! Plus att han skrev den som vuxen, och det är jag inte förrän i november, så det så!

Så det blev lite kvalitets tid med mamma och storebror i eftermiddag också. Det är roligt. Och det är kul att se hur mkt bättre min bror mår. Han strålar :)

Så, nu har ni fått läsa om mitt tråkiga liv om hur lättlurade jag är.
Ha, vilket ironi!
Nu ska jag se om jag kan få "min" prägel på datorn igen. Den känns liksom konstig i mina händer just nu.

Tisdag 25 januari

Kategori: Allmänt

Jag har ont och är öm i varenda muskel i hela kroppen, jag lovar.
Träningsvärk och ont. Vilket verkligen inte beror på träning, så det är ganska surt att man ska behöva ha ont.
Det känns ändå lite bättre idag än vad det gjorde igår.

Det var ju så va, att jag och Ted skulle köra och hämta pizza i lördags, och dom har trätrappor utanför dörren, nästan, men iallafall. Jag tänkte mig inte för att det var ganska halt, så jag gör en 2011 års vurpa där ute. Halkar på översta trappsteget och sätter mig på samma för att senare trillar/ramla/kasa ner de sista 3 stegen. Stötte emot med armbågarna, ryggen och kanske nacken. Jag är inte riktigt säker. Då blev man ju mest chockad. Och min första tanke var "Bara jag inte satte mig på hundarna" För dom sprang ut innan oss.
Det råkade nämligen vara så att en av hundarna ville kela, och hon kasade på mina hala byxor och trillade ner från soffan precis innan vi körde. Jag är INGEN djurplågare, det får ni inte tro. Jag fick riktigt dåligt samvete efter det, och det var också därför min första tanke när jag trillade var att hundarna inte fick vara i vägen. Förstår ni nu min klumpighet?!
Så ja, det är ingen befogad träningsvärk.


Nu har jag precis pratat en stund med "Anka" och betalt mina räkningar. Vilket inte alls var så roligt. Vi klagade på hur alla alltid lyckas smyghöja alla räkningar. Det är fan elakt. Dom borde smygsänka den istället. Vi är snälla nog att använda deras tjänster, så då borde man bli belönad. Meeeen icke.
Men det är ju bara att gilla läget, alla behöver vi tak över huvudet och en telefon att ringa ifrån.

Sen får jag nog verkligen tänka på att lämna in den här skithögen till dator. Den gör aldrig som jag vill och jag har inte riktigt tålamod att bråka med en dator. Ni kanske förstår mitt problem?

På tala om pengar. Jag blir lite sur för det här med Blueray. Jag kollade Avatar igår, och det skiljer en massa på dvd och blueray. Vilket jag inte tycker är rätt. Hur kan dom få bioversionen av filmen till att skilja på ca 10 min. mellan dvd och blueray?! Så alltså gick vi miste om nästan 10 min på bion, för dom inte visade den i blueray eller vadå?
Okej, nu överdriver jag, men det känns lite fånigt. Och ännu fånigare att jag går på allt och måste köpa en blueray snart då ju, för jag går miste om väldigt mkt inser jag ju nu. Men vem bryr sig?! Det är ju inte som att jag inte lägger pengarna på dvd ändå. Haha.

Det är väldigt dimmigt ute. Nästan litegrann som Silent Hill :D Haha. Det såg ganska läskigt ut när jag tittade ut igår, och inte ens grävmaskinerna rörde sig. Dom gjorde det efter en stund, men när allt stod sådär stilla och det var tyst överallt, var det lite skräckfaktor över det. Tufft.

Nej som vanligt har jag inte mkt att berätta, så jag bara skriver för skrivandets skull.
Så jaa, jag kanske borde göra något vettigt?

Fredag 21 januari

Kategori: Allmänt

Fredag.
Snart är januari över. Och alla min räkningar ramlar in. Detta är varför man inte gillar januari. Alla räkningar är helt plötsligt mkt dyrare än vanligt. Dåligt. Jo.

Alltså, jag måste bara berätta om en av mina (alla) dåliga vanor. Jag läser alltid den sista meningen i alla böcker. Okej, kanske inte alla, men många. Men varför gör man det!?? Vilken idiot vill förstöra nöjet för sig själv på det viset?!?
Jag minns fortfarande den gången jag läste sista meningen i "När Lucy Sullivan skulle gifta sig".. och det var inte ens jag som läste boken... Det var Jenny! Detta är många år sen. Vi hade småbråkat när dom bodde i Hjärnarp. Hon satt och tjurade i ena änden av sängen och jag i den andra. Och när jag trodde att hon inte lyssnade, läste jag meningen högt. Tror till och med att jag nästan exakt minns meningen "Och jag kommer alltid att älska Daniel" Hoppsan!

Jag kan ju säga, var Jenny sur på mig innan var det inget emot vad hon blev. Det fördärvade visst hela boken för henne. (och jag fördärvade det precis för alla er som läser/tänkte läsa den)
Men meningen men detta var alltså, att jag ju skulle berätta, som alla redan känner till, så har jag ju min besatthet vid vampyrböcker (fjortis!!!!) Håller på med Vampire Academy, och läste ut 2:an imorse, och tog fram den 3:e boken. Läser på baksidan, och så gör dom även reklam för en "tjuvläs här" sida på baksidan. Läser den sidan, och sen hoppar jag bak och läser den sista meningen... Okej jag tänker inte var så otaktisk och elak att jag skriver vad det stod, men det var ju irriterade nog att denna jävla ovana inte kan hålla sig borta. Min självdisciplin sviker mig massivt, på mer än ett sätt. Men å andra sidan får det en att vilja veta mer om vad som leder till denna enda mening.
Jag vet att någon (denna någon, var min stackars mamma) sa, när den sista Harry Potter boken kom ut, sa att den sista meningen hade något med Harrys ärr att göra. Och gissa vem som var tvungen att kolla upp detta??!? Jag kan säga att det förstörde hela min livs syn. Ingenting blev sig likt efter det. Och min stackars mamma fick ta så mkt skit för att jag läst, denna sista mening i en bok.
När ska du bli vuxen Bella?!?! Aldrig, det svara min Disney hylla för :D (ja även de andra alla barnfilmer jag har samlat på mig)

Det var ju tänkt att jag skulle kolla Beetlejuice nu. Men klockan blev väldigt mkt såg jag. Fick ju reda ut allt det här med min syster studentklänning.
Jag sätter nog igång filmer och somnar till den. Åt en räkmacka som inte var av denna värld ikväll, god som faaan, men jag kunde ju inte låta bli att äta upp alla räkor. Och nu är jag ungefär ett ton tyngre och rullar fram :D
Det var dagens solstråle :P

Jag behöver träffa Jenny snart. Jag är i stor nöd av energiknippe. Och solstrålar!

Faktiskt Cindy, så är VA-böckerna bättre än vi trodde. Dom är faktiskt jävligt bra.
Imorgon blir det mat och Disney kväll med Ted. Vi fick ju skjuta upp det från förra helgen.
Var på röntgen igår, så vi får se, det skulle ta en vecka innan man fick besked. Så håll tummarna för att dom hittar något, eller inte, bara jag får ett slut på det här. Det värker inte lika jävligt som förra veckan, men jag har ont.
Iallafall, nästa vecka får jag hem Resident Evil: Afterlife :D
Mjao!

Vad gör ni i helgen kids?

Måndag 17 januari

Kategori: Allmänt

Michael Jackson är jävligt bra... Hans "nya" med Akon är riktigt bra. Men jag har ju fortfarande mina In Flames i hjärtat. Vadå kontrast!?
Ny vecka och semestern är över. Det har gått fort, men det känns ändå att man varit ledig. Så det ska bli skönt att komma iväg och börjar jobba igen, för man blandar ihop dagarna, så det ska bli skönt. Men jag ser inte fram emot att jobba när jag har så ont i mina armar. Nu är det i båda, mer i vänster än höger dock. Men nu har det börjar gå upp i nacken och huvudet också.
Åhhh, vad hon gnäller!

Ja, det ska jag tala om för er att jag gör. Min katt lyssnar ju inte, för han har hört det så mkt nu. Och jag kan faktiskt aldrig minnas att jag någonsin haft så ont förr. Jag är den enda i familjen, eller vänta, neej, Nettan har inte heller brutit något. Men jag har haft mitt knäproblem sen jag var barn, utöver det har jag varit "ganska" frisk.
Nu känns det som om allt drabbar en på en gång. Okej, att jag är en tjockis är mitt eget fel, men eksemen också, delvis eftersom jag "lockat" fram den, men ändå. Varför ska allt komma på en gång? Nästa vecka kommer jag har cancer.
Nej fyyy Bella! Nu var du inte rättvis.
Jag får helt enkelt inse mig besegrad och ta livet som det kommer. Det hade jag fått göra ändå, men om man har den inställningen, så kanske det ändå funkar lite lättare. Jag får se det som när jag piercade bröstvårtorna, jag tror att jag kommer dö av smärta, men när det är gjort, så är det inte så farligt. Så får jag väl se livet också... Fattar ni hur jag menar?

Tiden till röntgen kom hem idag iallafall, ska dit på tors. kl 16.oo. Dom kanske skyndade på lite nu när där kom in en andra remiss. Ja, vad vet jag. Vi får helt enkelt se.

Mamma och jag hälsade iallafall på farfar i lördags. Han såg ganska kry ut ändå, och han sa själv att, utöver omständigheterna, så mådde han bra. Underligt ändå, har egentligen aldrig haft särskilt bra kontakt med mina farföräldrar, men ja. Fick veta en del om min släkten också. Inte undra på att man är som man är, det ligger visst i släkten :P Haha.
Sen träffade jag 2 av mina fastrar också. Det var roligt. Har inte träffat Tessa på länge. Jo, släkten är stor. Och alla blir vuxna.

Sen hade jag besök av Therese och Petra. Måste säga att det inte alls blev som planerat, men timmarna gick fort som fasen och vi hade trevligt. Det blev ingen film, alls. Bara tjejsnack. Hmm, men det är skönt att veta, att jag ändå känner mig bekväm i vissa personers sällskap. Vet ju hur jag kan vara annars. Men vi hade trevligt, och nästa gång blir det hos Petra i hennes fina vindsvåning :D

Jenny hade kollat upp med resebyrån nu också. Men blir ju lite orolig över allt man läser nu. Men dom hade sagt till henne att vi skulle ha is i magen. För dom går på UD:s (tror jag det kan ha varit) "order". Och än har dom inte sagt något om att resa just dit vi ska. Men om det skulle ändras, så hjälper dom oss, så vi får en ny destination under samma tid och för samma pengar. Och Jenny har en försäkring, genom sin hemförsäkring, som ändå gör att vi har... sånt.. vad heter det nu? Ja iallafall, avbeställningsskydd heter det nog. Så skulle något gå snett, så får vi pengarna, eller en del av det tillbaka, eftersom resan står i hennes namn. Så ja, vi får helt enkelt ha is i magen och se då.
Har fixat recept på Twinrix också, men det är visst rätt dyrt, så jag får se hur det blir. Jag har snart länsat mitt sparkonto igen. Jag vet inte vart alla mina pengar tagit vägen, men jag har fått låna en hel del av mig själv redan och dom ska ju tillbaka också.
Huh ja.

Nej, gå in och ta ett bad, hoppas på att det inte gör lika ont i dag. Sen ska jag nog sätta igång En fiende ibland oss, lägga mig under det varma täcket, och tänka på hur dagen ska gå imorgon.
Jag har onsdag att se fram emot. Då ska jag träffa bebisar igen :D

Fredag 14 januari

Kategori: Allmänt

Pain, pain, pain!!!!

Denna oändliga smärta i armen. Jag gick till läkaren igår. Jag kunde inte sova, än mindre röra armen utan att det skar i hela axeln. Fick en kortison spruta... till, eller hur det blir, för nu är det trots allt den andra armen/axeln. Och så skickade han en remiss till, att dom ska kolla båda axlarna/armarna när dom röntgar. När det nu blir. Men inatt har det varit jobbigt. Somnade visserligen tidigt igår, eftersom nätterna varit vad dom varit, så jag dog nog vid halv elva redan. Meeeen, jag vaknade kl tre. Och där låg jag. Hörde att någon gick ute i trapphuset, så jag hoppades på att klockan kanske var sex, meeen nej. Glodde lite på tv, sprang på toaletten och försökte röra armen så mkt jag kunde. Men jag börjar snart gråta så ont det gör ibland. Satte igång En amerikans varulv i London, för jag trodde jag kunde somna, men inte det heller. Så visserligen har jag sovit från halv elva igår kväll till tre imorse, men inte sen. Kanske någon timme på morgonen.
Känner mig lite grinig.

Avbokade med Ted idag, kände att det inte var rätt att dra hit honom, när jag mår som jag gör och speciellt inte när jag vet hur sur jag blir när jag har ont (jäklar vad jag alltid måste ha ont då)
Doktorn frågade om jag har reumatism i släkten. Jo, farmor har, och när jag pratade med mamma sen sa hon att mormor hade gikt. Jaha. Är detta alltså en tanke? Att jag kanske ha reumatism?
Åhh nej. Det gjorde tom. ont när jag badade ikväll. Åh, mitt hjärta är krossat!

Jenny ringde imorse, så hon kom in en sväng och hälsade på. Roligt att se henne, och hon blir mindre för varje gång man ser henne. Och det klär henne något otroligt :D Men hon har alltid varit fin, min Jenny.
Men hennes farmor är dålig, så vi får hålla tummarna för det bästa nu.
Mamma ringde ikväll också, farfar har blivit inlagd på sjukhus igen också. Något med hans lungor igen... Vi ska se om vi kan komma ner en sväng innan Cindy imorgon.

Det retar mig att jag bara fastnar för en massa böcker, som man aldrig vet om där kommer en fortsättning på, och hur många isåfall. Och jag är ju sämst på internet. Håller på att läsa Vampire Diaries nu (kan ju säga att det skiljer sig bra mkt från serien, som jag ändå har tappat bort helt) Så finns det 4 böcker ute på svenska, men jag såg något på bokia igår, men fattade inte vad det var. Åhhh. Och så vill jag läsa resten av Sookie Stackhouse böckerna, så jag får nog beställa dom på engelska.  Jag lyckades hitta Törst nu iallafall, så jag kan börja på dom böckerna. Vampire Academy. (vadå: "Hej jag är en vampyr nörd??!?")
Min mobil är bajs, så jag får nog försöka köpa en ny iallafall, om där är pengar över från lönen.

Dom varnar för att man inte ska resa till Tunisien nu, där händer visst en massa grejer. Meeeen, kan dom inte lösa det till i maj? Jag har ju redan betalt min resa och jag vill verkligen iväg.

Neej, denna veckans semester har inte alls varit lika bra som förra veckan. Det var roligt att träffa Mia i onsdags, och det ska blir roligt att träffa Petra och Therese imorgon :)

Jag insåg det nu också, köpte hem sån cider igår, alkoholfri från ica. Är verkligen sugen på ett glas nu efter badet. Tar en slurk, och inser att det är en LIGHT cider!! Gaaaah!
Vart är världen på väg mina vänner?!
Vart är världen på väg!??!?

(nu måste jag ta en värktablett innan jag börjar gråta)

Tisdagen 11 januari

Kategori: Allmänt

Klockan är 22.22. Då får jag önska mig något!! *önskar*

Sådär ja. Jaha. Tisdag då. Jag kan då säga det, att timmarna bara flyger förbi när man spelar tv-spel. Även om det är spel man redan spelat och kan (är inne på min omgång av Kingdom Hearts igen) så försvinner tiden.
Men jag har hunnit titta lite film idag också.
En Julsaga. Denna underbara saga med Ebenizer Scrooge. Minns att mamma hade den som Musse Pigg version när vi var barn, mamma har nog kvar den än. Och man kan inte annat än gråta av lycka när Ebenizer helt plötsligt blir "god".
Så när man satt där och bölade lite, så tänkte jag "Ja, vad fasen, då kan vi lika gärna titta på Ladder 49 och bölat lite mer"

Sitter och kollar den nu, och dricker iste. Två riktigt bra skådisar i en och samma film, kan den blir bättre. Min älskade Joaquin Phoenix och John Travolta. Jaja.
Gick förresten igenom min filmlista ikväll. 290 st är där nu, men sen väntar det 3 filmer på posten och det kommer ett till snart och en massa mer sen, så jaa. Jag tror ni fattar vart jag är på väg.

Igår gjorde jag bort mig igen. Jag är ju galen i det här med ljus, rökelser och oljor. Och jag hade såna rökelse "pyramider" kvar, så jag tänkte att jag skulle elda upp dom. Jodå, sagt och gjort. Men jag tände nog lite väl många på en gång (typ sådär en sju stycken) Det rök ganska mkt kan jag säga. Så jag fick öppna upp här och vädra ut medans rökelsen brann ner. Vad jag inte då heller tänkte på var, att jag satt på ett glas underlägg!! (vi vet alla att glas spricker om det blir för varmt) Så ja.. Ni kan nog gissa.. Medans jag står där och viftar ut rök för glatta livet, brinner rökelsen ner och underlägget spricker. Vilken jävla tur för mig att det sprack på bordet och inte la sig någon annanstans och började brinna. Smidiga Bella! Jag förtjänar nästan guldmedalj i smidighet.


Jag borde lägga mig tidigt känner jag, sover dåligt nu igen. Min kropp mår verkligen inte bra. Nu har som sagt min vänster arm börjat krångla. Jag måste nog ner till doktorn och kolla upp det. Förhoppningsvis kommer väl tid till röntgen snart, det stod 13 veckor. Och han skickade den i oktober, så det är snart tid. Dessutom ska jag ner och lämna cellprov igen imorgon. Hmm.
Sen ska jag träffa Mia och hennes änglar. Det ska bli skoj. Har inte sett henne sen i somras.

På fredag är den Disney kväll med Ted, lördag 18 år kalas hos Cindy för Pernilla, haha. Och sen filmkväll med Petra och Therese efter det. Så jag har ju en del inplanerat i veckan. Ovanligt för att vara jag ju.

Nej vet ni, jag ska försöka se om brännaren fungerar, annars får jag ta tag i det och lämna in datorn.
Och så ska jag självklart böla färdigt till filmen här nu.

God kväll!

Fredag 7 januari

Kategori: Allmänt

Tack för maten och god kväll mina vänner.
Fredag igen, jisses. Nu har jag bara lite mer än vecka kvar av semestern. Haha, jag är inte optimist, jag är pessimist. Glaset är halv tomt och inte halv full :) Inte när det gäller semester iallafall.
Jag har precis gett mig en god kvällsmat. Det blev kycklingfilé med pommes och tzatziki :D Åh, denna underbara röra med gurka och vitlök. Okej, det enda jag själv gjorde var kycklingen, men det är ändå framsteg. Som vi alla vet är ju inte matlagning Bellas grej. (det är som sagt den där fläskläppen för några veckor sen tecken på. Den är för övrigt borta nu, endast ett lite, lite sår kvar, puh)
Men gott var det iallafall. Blev ju liksom lite besviken igår.

I förrgår tog jag fram en burk med mat i, från frysen då, som jag var säker på var korv stroganoff, för att låta den tina upp som till igår. Men när jag tittade i den, såg det mer ut som kyckling i curry. Förmodligen för det varit i frysen för länge då. Nåja tänkte jag, det blir bra det med, för jag var nog mer sugen på kycklingen då.
Så igår när jag öppnade burken, var det korv jadi jadi iallafall. Jaha, sur blev jag, för det är ju dumt att skriva på sakerna vad det är du sätter i frysen. Men fick värma den iallafall. När jag värmt den, och kryddat och smakar av den, var den skit äcklig!!! Förmodligen har den varit i frysen för länge och där var ju inget ris i den heller. Gaaaah! Så, jag fick slänga en hel burk med korv jadi jadi.. Dumt.
Men det blev ju ravioli istället. Varför jag berättar detta vet jag egentligen inte? :S

Någon som vill lära mig laga mat kanske?! Äsh, jag har ju för fan en kokbok på över 500 (om inte mer) så nog fasen ska jag väl kunna göra något ur den. Det handlar bara om lathet och dåligt med tålamod. 

Jag satt och tänkte på det innan, jag undrar när dom ska skicka tid från röntgen för min arm/axel. Hmm. Anledningen till mina tankar är nu, att det har börjar göra ont i min vänster (er höger) arm istället. Och som vanligt kollar dom inget annat än det som står på remissen. Så jag kommer att ha väntat i 13 (eller var det 16?!) veckor, och så går problemet över i min andra arm. Så då kanske det blir en ny remiss på 13-16 veckor. Åh.. Ja vad fan, tid är det enda vi har här i världen. Även om jag tycker att den inte räcker till.

Sitter och spelar King Kong just nu. Kul spel. Spelade Harry Potter igår, men dom är så läskigt lätta att dom varvar man på bara några timmar, och det är ju inte så kul. Tacka vet jag Azure Dreams (som jag spelat sedan jag var 12, dock med en ganska stor lucka sedan spelet sen försvann, men jag hittade det igen på tradera) Det har jag fortfarande inte klarat ännu. Och det är ett PS1 spel till och med. Och mina kära vänner i Kingdom Hearts :D Blir nog en släng med dom också när jag är klart med Kong. Så såhär effektiv har jag varit idag.
Fördelen med att bo själv och ha semester, är att man inte behöver klä på sig, (jag gillar min morgonrock) att jag får sitta här i soffan och lukta hur illa jag vill och skrika fula ord åt tv när jag förlorar i spelen :)

Så tillbaka till spelet och sen tar jag ett låååångt bad :D

God natt?

Kategori: Allmänt

Jag har kommit fram till att det blir jobbigt att hitta en ny låt för varje inlägg, eller egentligen inte, eftersom det finns sådär, ett par miljarder... Men iallafall, det blir lättare med rubriker.

Så, vad gör jag då vaken i denna sena, eller tidiga timme? Det kan man undra.
Till och börja med, vill jag åter igen be om ursäkt. Dom där jäkla sömnpillerna gör en "full". Nej men samma effekt typ, man blir läskigt ärlig och konstigt skrivsjuk?! Fick läsa igenom mitt inlägg nu precis, och även om jag menar det jag skrev, så lät det nog ganska burdust. Så.. Ja.

Lillasyster ligger i bäddsoffan nu. Hon vaknade för jag började asgarva åt henne. Hon pratar i sömnen något så otroligt. I förrgår natt gapade hon om att jag skulle skicka maten. Okej? Och så smaskar hon. Läskigt. Vi la oss båda ikväll, vid strax innan 12-tiden. Efter att ha kollat på Vampyrer suger. (Denna underbara dåliga humor) Men jag har en sådär natt, då det är svårt att sova. Så jag vaknade för någon timme sen igen, och har inte riktigt kunnat sova sen dess.
Och när jag lägger mig ner, och har satt igång tv:n igen, för det brukar få mig att somna, tänker jag för mig själv. "Undra nu om det kommer att synas på min elräkning att jag köpt en mer energisnål tv, eftersom min tv alltid är igång" Och då jävlar far jag upp:
"Faaan, har jag betalat tv-licensen?!!!???"
Vem fasen, kommer på halv tre en onsdag morgon, att man kanske har glömt bort att betala tv-licensen?!
Så, nu sitter jag alltså här. Men jag är vaken iallafall.
Minns för några år sen, när jag bodde hemma hos mamma, då drömde jag att jag gjorde något på datorn, och har alltså, i sömnen, startat datorn. Och det var på den tiden man lät msn loggade in automatiskt. Så jag vaknade av att kompis undrade vad jag gjorde uppe så sent på natten. Ja herre min get.

Min semester har iallafall, enligt mig själv, börjat effektivt. Jag storstädade hela lägenheten i måndags (efter att ändå ha hunnit köra folk än hit och än dit och tvätta). Men jag blev också klart strax innan 22. Drog ner allt julpynt och satte upp nya, eller andra gardiner. Rätt skönt att ha det gjort, även om mamma tycker att jag är tråkig som har så bråttom.
Idag for vi till Danmark, som sagt. Hade en väldigt trevlig dag måste jag säga. Och jag gjorde lite fynd, som vanligt, men mest var det skönt att komma bort lite. Och vi har alltid så trevligt, jag och Ted. Det som inte är roligt, gör vi roligt.

Och så har vi samma sjuka humor. Och sen så drog jag som sagt med mig småsystern hem igen.

Därför är jag vaken i denna tidiga timme.
Men jag borde verkligen försöka sova nu, när jag kollat att tv-licensen faktiskt var betald och allt. Hann faktiskt kolla så allt blivit draget som det skulle och det hade det ju.
Nåja.

God natt då, eller snarare god morgon?!

Nemo

Kategori: Allmänt

Oh how I wish
For soothing rain
All I wish is to dream again
My loving heart
Lost in the dark
For hope I'd give my everything

Jag hade egentligen börjat skriva ett inlägg igår, eller nu är det väl förrgår då, men så ringde broren och vi skulle hämta min bil, så han skulle fixa den. Så då fick jag packa ihop.
Sagt och gjort, dom hämtade mig och vi körde till jobb, eftersom bilen stått där sen i tisdags. Meeen, vet ni vad. Den startar direkt. "Hmm, okej". Men kör den till verkstaden säger min bror, så vi kollar vad det är för fel ändå.
Kör efter dom, så fort jag skrapat rutorna.
Kommer ut, och bror gasar för att göra bilen varm. Gasar lite till. Stänger bilen, och startar den, stänger den och startar den.
Nå? Vad har vi lärt oss här?! Ingenting! Bilen fungerar igen tydligen.
Men jag börjar fan undra om jag bara har fått för mig att det dummat sig. Men det kan inte bara vara inbillning, eftersom småfolket, alltså syskonen sett det också. Iallafall lillasyster nu, när vi hämtade den nya tv förra veckan.
Vilket leder in mig på ännu en sak. Dom har billiga mobiler på expert. Och jag funderar på, om man kanske ska köpa sig en ny kanske? För att hänga med och vara lika häftig som alla andra. Och den är inte så särskilt dyr heller får jag säga.

Nej, nu är det sömntabletten som talar som vanligt. Trodde inte den skulle verka så fort.

Nu har jag alltså semester då då! Imorgon åker jag, Ted och lillasyster över en sväng till våra danska grannar och ser vad dom har att erbjuda såhär i början på januari. Ja, då är det alltså 2011. Jag och Ted har stått ut med varandra i 1 år nu. Vi började ses för ett år sen. Herre min get vad tiden går fort. Men vi trivs och vi har roligt, eller iallafall jag, jag kan ju inte svara för Ted, men jag tror han har roligt han också :P


Jag vill ändå be om ursäkt.. Jag vet att jag gjorde folk besvikna på nyår. Men jag mådde inte bra, och kände inte för att sitta och vara social när jag redan haft en äckel vecka, och som bestämt tänkte avsluta i att jag skulle få feber och snora runder. Jag gick bort och handlade till mor, och sen tog jag bussen ner till henne och dog på hennes soffa, när jag inte satt och bråkade med min lillasyster. Åt och dog lite till på soffan. Sen gick lillasyster. Och klockan blev dags för Bella att ta bussen (för nu då funkade inte bilen nej. Den la av i tisdags, och stod nu på jobb då alltså och har inte gjort en knop förens igår då ja...) Så då fick vi, Jag, mamma och morbror skåla kvart över 22 för det gick inte riktigt att göra det annars Så skål!!! Och så gick jag till bussen. Hade en trevlig pratstund med chauffören. Och sen gick jag hem och drog fram lite ost och rån. Väntade på klockan skulle slå tolv. Och när det gjorde det, satte jag mig på köksbordet med katten och vi tittade på fyrverkerierna. Och han blev inte så rädd som jag trodde.

Jag måste få vara ego nu och säga hur skönt det var att har nyår på det viset. Jag fick maten serverad. Hade ändå lite sällskap, och sen hem och bara sitta med katten. Jag kanske missade ALLT men jag missade INGET! Folk förstår nog inte att det har en tendens att hända saker med/om/till/via (yeah, ni fattar) Fam. Frimans medlemmar. Jag känner inte mig själv särskilt skyldig just så, men ja. Det händer grejer. Men det gjorde det inte i år, och det var så jäkla skönt! (Om man tyvärr bortser från att lillasyster pojkvän väljer att göra slut med henne nyårsafton, så var dagen lugn)

Jag grät en skvätt när jag såg fyrverkerierna. För det var absolut inte så jag är van att se dom. Men jag ska heller inte säga, att jag tyckte det var jobbigt. Som sagt, mår man inte heller 100 och ändå vill vara med på en punkt, då kolla man ut genom fönstret. Med min vapendragare sidan om mig!

Så... Jag ber verkligen om ursäkt, om jag gjorde någon väldigt illa. Det var verkligen inte meningen. Men ibland måste man få tänkta ego. Jag älskar ert engagemang, ert ork att lyssna på ens gnäll. Och jag gillar det nog, för jag själv var så engagerad en gång. Så jag vet vad det är ni lägger ner, hur mkt. Men som jag har sagt innan, delar av "Bella" är borta, och det är lika jobbigt för mig, som kanske det är för er att acceptera det. Men så är det, så snälla, sluta leta, och ta emot min ursäkt istället!


(Vill bara påpeka, att detta verkligen är sömntablettens fel, för jag vet knappt vad skrivit. Det får vi rätta imorgon då alltså!