skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Måndag 25 februari

Kategori:

Okej, jag blev inte så sjuk som jag trodde jag skulle bli. Höll i sig till tisdagen, men var hemma onsdagen också, för att bara på den säkra sidan. Vet inte riktigt vad det blev med mig, fick ju lite feber och mådde illa med en djävulsk huvudvärk, men sen släppte det igen. Känner mig mör i kroppen fortfarande dock. Så det kom kanske "aldrig ut" egentligen. Nåja, jag mår bra nu och jobbar igen :)

Men jag är lite nere. Har totalt tappat min tränings lust. Känner mig litegrann som man var förr. Hittar på anledningar till att slippa träna. Jag vet att man måste ta tjuren vid hornen och bara göra det, men just nu känns det bara drygt.
Jag hoppas jag hittat gnistan snart igen.

Jag var på tropikariet med Mr T i lördags. Det var riktigt roligt. Även om jag har reptiler och spindlar och sånt, så var det roligt :) massa söta apor man bara ville ta med sig hem :) så det rekommenderar jag. (Inte att ta hem aporna, men tropikariet)

Igår fick jag spontan och oväntat tebesök av bästisen Jenny och sötnosen Sam :) pratade strunt och åt kanelbulle. Sen åkte jag vidare till nästa gullunge, Alexander och Cindy, för mer mys och lite Kill Bill :) god mat och efterrätt :) Haha.

Nej, imorgon drar bokrean igång :) (Så ni kan ju gissa vad min anledning att "hoppa gymmet" imorgon är)
Shoppa böcker ska det göras och jag funderar på att köpa två tröjor jag hittade på hm.
Nej nu svävar jag. Ikväll ska räkningarna betalas och nu väntar jobbet strax.

Puss haj!
(Jag träffade Doris på tropikariet och Gullgos Sam lekte med Troll)

Söndag 17 februari

Kategori:

Okej, jag fick som jag ville. Indirekt.

Jag hoppades, lite på skoj att jag skulle bli sjuk, så man fick vara hemma och vila upp sig lite från jobb. Då där händer alldeles för mkt just nu.
Men jag hoppades kanske lite för mkt.

Ni vet den där reklamen, för många år sedan, men gubben som satt över ångande vatten och säger något i stil med: "Ni kvinnor gnäller över att föda barn, men ni vet inte hur det känns när en man blir riktigt förkyld"
Då tänkte jag kontra med: "Ni vet alla hur det känns när man är magsjuk, du kan inte behålla någonting. Sätt er då in i det, fast på andra hållet. Ni vet inte hur det känns, när man bara vill spy, kroppen riktigt krampar efter det, men du kan inte"

Den du....

Började med illamående och ont i magen i förmiddags på jobb. Har alltså inte kunnat äta något och knappt druckit. Jag blir ju väldigt förvirrad med min nya "mage" också. Försökte kräka (ursäkta då), men det går ju inte. Har ju ingen "mage". Vilket gör en förvirrad. Jag har ju inte varit sjuk med denna kroppen tidigare.

Så, nu ligger jag här, men feber, ont i kroppen, illamående och en huvudvärk som inte är av denna värld. Har legat i sängen sedan jag kom hem klockan tre. Ingen träning idag inte :/

Ringde mami innan. Det finns inget bättre än en mammas tröst när man är sjuk. Hon erbjöd mig och Troll att komma ner om jag blir riktigt dålig, så jag inte är själv. Åhhhh, älskade mami!

Nej, illamåendet tar över, jag får försöka sova lite igen.
Jag sökte mest lite sympati.

SÅ GE MIG SYMPATI!!!!!! :)

Torsdag 14 februari

Kategori:

Cindy säger: "Jag vågar nog visa denna för dig, för du har väl växt ur Skellington fasen"

Då tar hon fram en slips för barn.

Men vem blir lyckligare än Bella?!? :D

You made my day!! <3
(Tack för frukosten också förresten)

Tisdag 12 februari

Kategori:

"Att vara eller att inte vara...."
"Och frågan är, ska jag orkar vara irriterad eller ska jag lägga ner det? Det är frågan"

Det känns som att springa i ett minfält just nu. Ett stedsteg och det säger BOOOOM!
Allt ligger på ytan och jag märker själv hur sur och irriterad jag är. Vilket inte gjorde saken bättre när jag kommer hem och dom där jävla post människorna har gett mig fel post..... IGEN!!!!!!
Jag heter inte Rolf Freimann och jag bor inte i 2B!
Och till råga på allt, ni vet min parkerings granne, jag kan nog ha nämnt henne en eller två gånger. Där stod iallafall en annan bil idag. Som skulle ge sig på försöket att backa in.
Behöver jag utveckla min mening?
Vi kan iallafall sammanfatta att mina grannar tittar konstigt på mig när jag skäller för mig själv.

Idag är det "fettis dagen". Så, för att inte vara sämre än någon annan, tänker jag fira med en semla till kvällen. Nu är jag mätt. Stuvade makaroner med korv. Så avancerad är jag. Men det blev en lång dag på jobb och den eviga huvudvärken jag går med konstant ger sig till känna mer än vanligt nu.

Imorgon ska jag träna igen. Första gången på en månad. Jag har helt tappat suget för det. Det har varit så mkt annat att tänka på nu. Och min arm som bråkar allt som oftast. Så imorgon gäller det. Vikten har ju stått till länge nu, jag pendlar mellan 76-78 hela tiden. Smått irriterande det med. Och på fredag ska mor och jag på års besöket. Jag är lite nervös för vad dom ska säga faktiskt. Ehum...

Nej, för att återgå till min film här och för att understryka min irritation och hur lite jag bryr mig, får ni njuta av min åsikt av Facebook.


Så.... In your face(book). Ahahahahhhaahahahahhhahahhhhhaaa!!!!!!