skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Söndag 30 oktober

Kategori: Allmänt

Om 3 veckor är jag alltså 25 år. Fattat att tiden går fort.
Det känns ibland som om man åker med ett skenande tåg, som aldrig tänker stanna, så man får helt enkelt följa med, vare sig man vill eller inte. För hoppar du, ja, då tar det slut helt enkelt.

Jimmy var med i tidningen igår, på tal om ingenting. Det är underligt hur människor bara kan försvinna. 7 år sedan nu. Det är sånt man alltid tänker, det händer aldrig mig. Men 2 personer jag känt, har försvunnit runt mig, och det är ganska mkt. Det är för mkt.

Just nu sitter jag i mörker (ja jag orkar aldrig rulla upp för mina fönster) och lyssnar på musiken från Resident Evil; Afterlife. Me like! Men känner sig alltid lite konstig dessa dagar då man skruvar fram eller tillbaka klockan. Haha, underligt.

Igår var vi och handlade iallafall. Så nu har jag det mesta hemma. Det står kassar överallt med saker som ska ner till roddklubben när det är dags. Jag har lite små saker som måste fixas innan bara. Och imorgon ska jag och Nina köra ut till Jenny (och träffa deras nya familjemedlem) och så ville dom hjälpa mig planera lite. Så vi får se vad som händer. Det ska bli spännande. Slå till stort, eller slå inte till alls liksom. Haha.

Boktjuven har jag läst ut, en bok jag varmt kan rekommendera. Man får ha ett visst intresse för andra världskriget, men inget måste, för jag tror man gillar den ändå. Men nu jag känner inte samma sug att börja på den andra boken jag lånat av Cindy. Metro 2033. Men jag får ge det en chans, jag brukar ju inte ge upp. Det bara ta lite mer tid än vad man räknat med ibland.

Snart är det bio också :D Jag ser riktigt mkt fram emot det nu. Har precis kollat lite intervjuer och så som Robert och Ashley gjorde när dom var här i fredags. Man känner sig riktigt pepp. Ohh...

Jaha, imorgon är det jobb igen, så ikväll ska jag skrynkla ihop i badet en sväng, och försöka ta mig in i världen av Metro 2033 då. Jenny imorgon eftermiddag, tisdag fyller Tedelito 18 :D Och det är jobb, sen på ons ska vi till Lund. Roligt roligt! Och tors är det städ/tvätt dag och sen ska jag ut och äta med arbetskamraterna på kvällen, för att sen gå på och jobba hela helgen. Så ungefär så ser min vecka ut, det är full rulle.

Ja, egentligen ända fram till festen, och det tar ju inte slut där, för sen är det julen på intågande.
Barndop, bio, fest och jobb tar upp min tid i det närmsta.
Och så måste jag få tid att ringa veterinären för den årliga vaccineringen av mitt lilla monster :)

Tisdag 25 oktober

Kategori: Allmänt

Nu löser sig saker, sakta men säkert. Jag har 20 kg potatisgratäng i kylen och 7 kg kassler i frysen. Om inte det räcker, börjar jag gråta.
Det ser faktiskt ut som om nästa alla kommer, där är inte många som tackat nej. Så det blir mkt folk. Tur att man inte gör sånt här alltid. Haha.

Har precis som alltid fixat till med räkningarna. Pappa ringde igår och hjälper mig lite på vägen. Tack!
Så det känns bra.
Och jag blir så glad av musik! Åhh musik musik musik!

I'm tired of trying to please the world
That spins around me.
This time I'm doing it for me
And me alone.
I don't need anyone
Don't think I ever did.
Not trying to be selfish
Just doing what I know...
I'm a menace!
Satt och tittade på Lejonkungen i natt. Och jag bölar varje gång, och sjunger med i alla sånger.
Kommer ihåg att jag hade, eller lillasyster hade, en band med alla låtarna på, som jag drog med mig ut med bandspelaren och så satt vi och gungade på dagis på pappis och sjöng till Lejonkungen.
Den filmen är ju verkligen barndom!

"Det är HERR Hackspett för dig, PLUTTEN!"

"Han e så söt o alldeles ensaam. Ska vi behålla honom!??!"

"Jag trodde det var bollar av gas, som brinner miljontals mil härifrån"
"Pumbaa, du är en gas boll"

Oh, underbart!

Jo det är full rulle nu fram till jul egentligen. Jag kommer jobba mkt, försöker klämma in lite extra turer också, så man tjänar pengar. Ska till Lund en runda, och snart är det Breaking Dawn! Och ja min fest ju, herre min get. Tiden försvinner!

Nej jag borde äta frukost och duscha innan jobb.

Men jag tänkte bjuda på 3 fina bilder, på tal om ingenting!



Det är alltså min lillasyster som är för nyfiken för sitt eget bästa på Ikea.
Sen är det kel med baby Emil och Nettan!
Och sist då, så kan jag inte klaga på hur det går till när jag jobbar. Jo, jag får betalt för det jag gör på den sista bilden!!
Ibland har man det jävligt bra!

Torsdag 20 oktober

Kategori: Allmänt

Jo som ni kanske förstod så hade jag inte den bästa dagen i mitt liv förra veckan.
Men helgen och denna vecka har rullat på som vanligt.

Jag har nog inte gjort så mkt sen. Fick en "akut" tid till min läkare i måndags, min arm, min vänstra, det kände som om den hängde i en ensam tunn tråd och bara dinglade, och försökte jag röra den, gjorde det ont så in i helvete!
Så det var ju inte lönt med en kortison spruta, men vi tog blodprov för att kolla om det är något reumatiskt och så fick jag remiss till sjukgymnast. Så jag får väl ta tag i det också.

Idag har jag varit effektiv och städat, tvätta, hunnit fixa presenter och nu sitter jag här. Och insåg för en stund sedan, att jag inte ätit något på hela dagen. Jag köpte mat innan, men eftersom jag är som jag är när jag städar, drar ut på tiden och hittar en massa annat att göra, så glömde jag visst att äta.
Jag får kanske ta ett päron sen. Jaa ni förstod rätt, jag har något "grön" i min kyl och det är inte möglig ost. Haha.

Igår snusade jag bebis. Och fick träffa Mickis :) Sen träffade jag farfar. Som mår bättre. Han var väldigt trött igår, men dom har börjat gångträna honom och det ser bra ut. Sen bjöd Cindy mig på mat.... igen :D (Puss!)
Raggmunk, det var gott.

Jag hade dumma drömmar inatt, om forna tider och om att jag var elak. Ovanligt mkt mer elak än "Bella-elak". Jag berättade hemligheter som inte var mina att berätta och gnällde över hur mkt jag saknar mina kängor! Haha..

Jag har njutit hela eftermiddagen av Five Finger Death Punch's nya skiva! Den 3:e riktigt bra skivan i år. Jag är kär!
Och nu fick jag jäkligt ont i magen, det där päronen kallar verkligen på mig.

Snart är det bio, fest och lön! Inte riktigt i den ordningen, men det är på gång iallafall!

Torsdag 13 oktober

Kategori: Allmänt

Jag känner av sviterna från igår.

Igår var nog fan året värsta dag. Och jag mår kass.

Dagen igår började så underbart att jag vaknade tjugo över fyra på morgonen, (skulle upp sex) men kan inte somna om, så jag får ligga och läsa.
Och kvällen innan insåg jag, att jag nog fått punktering på bilen, men hoppades på det bästa. Men när jag gick ut, så var det ett faktum. Jag hade jättttte mkt punktering.
Så jag gick bort för att ta bussen, som jag inser, att jag missat, för dom har ändrat tiden och det hade jag glömt. Så jag fick ringa jobbet och säga att jag blev sen. Till detta hör, att jag inte kunde gå (vilket nog hade gått fortare annars) för jag har inflammation i min stortå. Men jag ringde lillasyster så hon stack upp tidigare.
Dagen på jobb sen gick ganska bra, men jag flöt mest runt i en dimma.
Och sen kom e.m och jag skulle på massage :) Och den tackar jag för. För det behövdes. Men jag höll ju på att bli sen till det också, återigen för att jag glömt att dom ändrat busstiderna. (och min jävla tå som bråkade med mig)
Men sen kommer alltså pricken över i:et

Pappa hjälper mig ut med bilen till verkstan, så vi sprayar skum i däcket och kör ut. Sen lurar han mig först att mina vinterdäck är ett par "skrott-däck", men det var inte dom, men jag måste köpa 2 nya vinterdäck också iallafall. Men till mina sommardäck, det visar sig iallafall vara en spik som punkterat. Och det ska gå och rädda. Så jag kör in till en däck firma. Nej då går det inte att rädda, enbart för att jag och pappa sprayat det med skum. "Annars var ju däcket fint" Pung. Ett nytt däck alltså, okej. Det gör ont, för det är mina fest pengar, men jag måste ju. Helt plötsligt är där ett däck till som behöver bytas, och då hade han inte samma däck, så det fick bli dyrare däck. Nu, mina kära läsare, kusiner och vänner, kommer det "fina" i kråksången. Jag fick köpa två nya sommardäck (som ändå ska bytas ut snart, och jag måste ändå köpa nya vinterdäck också) och lägga alla mina sparade (än så länge) festpengar, 2000 kronor på däck!

Så jag kommer att få bjuda på filmjölk på min 25 års fest.

Ibland är världen så jävla grym. Visst, man tjänar ju pengar för att göra av med dom, och nej jag är inte dum i huvudet, för jag förstår att en bil kostar en massa, men varför ska allt komma på en gång?!
Nej det var verkligen inte min dag igår...

Mina guldkorn var klart att jag fick massage och att min älskade kusin bjöd mig på mat, även om jag i min iver att hjälpa henne, lyckas bränna våra stekta ägg, hmpf.
Nej jag fick kvalitets tid med Cindy och vi satt och beklagade oss över hur surt livet är med dyra bilar och pengars värde.

Vi har kommit fram till att vi ska bli miljonärer, vi har bara inte kommit på hur än...

En bra sak då är, jag har läst ut Det...
Nej det fick mig inte på bättre tankar idag. Fan ta gårdagen, fan ta den!

Måndag 10 oktober

Kategori: Allmänt

Hellu.

Ny vecka igen.
Jag har precis suttit och slickat igen 10 brev. Min tunga smakar skit och är alldeles sträv. Men nu är det klart iallafall, jag fattas en adress bara. Och jag lyckades korta ner frimärkena till 9 st. Det ni. Haha. Så nu får ni snart ett kort i lådorna :D

Jag har beställd en födelsedagspresent till en vän idag också. Jag ska hitta en doppresent till lilla Emil sen också. Men det får vänta tills lönen kommer. Jag är ruinerad! Haha.

Jag har haft en bra helg. Jobbat, men den har varit bra. Bror fyllde ju år i fredags också. Så vi var hos honom en runda.

Jag har helt fastnat för låten Made of - Nause. Mysig, den ena Amanda i idol sjöng den i fredags. Men jag vet inte, jag klarar inte riktigt av henne. Moa eller Linni, det är tjejer som kan. Och så gillar jag Olle.

Sen jobbar jag tis-fre denna vecka. Ska på massage på ons. Som jag längtar. Jag ville leka med kusin Cindy en dag också, så jag tänker ringa henne ikväll och se om hon kan klämma in mig kanske ons då, i sitt tajta schema. Åter igen klagar jag på att man inte fick någon bruksanvisning på hur livet skulle skötas! Där är så mkt man ska hinna med och också hinna lära. Fy tusan.

Jag börjar längta efter julen, samtidigt som jag vill att den ska vara över. Går inte riktigt ihop, men jag får ångest när jag tänker på den. Julklappar. Huhh!
Men så får man kanske också inse sina begränsningar Bella.

Nej nu ska jag kolla in lite maskerad kläder och förhoppningsvis läsa ut den förbaskade Det boken!

Fredag 7 oktober

Kategori: Allmänt

Grattis på födelsedagen storebror och faster!

Jag satt just och själv skulle skriva mina inbjudningskort, men jag tappade inspirationen.

Så istället kollade jag in kommande filmer, och såg att dom sökte folk på biografen, så jag skickade in en intresseanmälan. Haha. Jag vet egentligen inte varför, men jag gjorde det iallafall. Så får vi se, har sökt jobb där innan, men där är nog andra som går före. Även om min film samling nu är på 350 filmer. Haha.

Jag städade och var duktig igår, och vandrade en stund längst memory lane. Satt och tänkte på när min mamma förklarade för mig att Meatloaf, artisten ni vet, att det faktiskt betydde köttfärslimpa. Och som vanligt tänkte jag tillbaka på forna tider. Och kom fram till, att när/om jag blir smal igen, ska jag klippa undercut. Jag har alltid tyckt det varit sexigt, men med ett ansikte som mitt, så passar det inte riktigt. Så ett mål!

Idag ska vi hälsa på farfar och storebror. Jag ska försöka lämna tillbaka ett par gardiner, om det nu går, för måtten var fel och dom passade inte alls här hemma. Nåja.
Det trillar in en massa böcker och filmer igen :D Happy happy!
Men nu måste jag verkligen spara mina pengar till mig fest.

Jag får ju jobba 75 ett tag till, så det ska nog lösa sig, men sen ska man byta däck och besiktiga bilen också. Och det gnager mig lite i bakhuvudet.

Jag träffade Mickis och Emil här om dagen. Underbart! Livet är fantastiskt, även om man ibland önskade att man fick en bruksanvisning på hur man ska hantera det. Jo

Nu har jag betalt in till lokalen, men jag måste lämna in papperna också. Så jag ska försöka göra det idag. Mkt att göra, och ännu mer att tänka på.

Vi kommer bli ca 50 pers, om alla kommer. Herre min get!!!! Tur att jag bara firar vart 5:e år. Haha. Jag har inte ens inbjudningskort så det räcker, så jag får messa några, taskigt men sant. Jag är ju inte så rik. Och 23 frimärken är dyrt.

Nej nu svamlar jag. Jag borde ta något att äta och skriva inbjudningskorten.

Btw, Robert Pattinson kommer till Sverige, jag kanske ska skita i min fest och åka och träffa honom istället??! Tss, hur stor chans har man där tror ni?!?!

Måndag 3 oktober

Kategori: Allmänt

Okej, jag måste få av lite aggro energi igen.
Min parkeringsgranne, hon till vänster om min fina lilla saab. Henne kommer jag att köra över en vacker dag. Nej inte ens det, en regnig dag. En när snön ligger över hela jäkla vägen så jag kan se hur dom förblöder och dör i vägkanten.

Idioten KAN INTE PARKERA!!!! Och det är inte bara som jag säger. Ni vet sån, domino effekt, så blir det här med. Hon kan inte parkera i sin jävla ruta, så då kan ingen annan det heller. Hon är.... så dum, så dum, så himlen alla änglar skrattar åt henne!
En gång backade hon in i bilen bakom, för hon kollade mer på vad jag gjorde än vad hon själv skulle göra. Humf.

Sådär, då kan vi lämna det bakom oss.

Jag blev lite glad och lite stolt över mig själv idag.
Jag vet ju inte säkert hur folk uppfattar mig, eller jo ibland gör jag. Jag får ofta höra att folk inte tror att jag kan vara sur eller arg, för jag alltid är på så gott humör! Åter igen, humf. Vet ni, det är lika lätt att lura folk med ett leende, som att trycka ner fläsket i tajta tröjor. Haha.
Iallafall, jag tror att folk nog tror att jag är en människa som inte låter mig "köras över", om ni förstår.
Och det var jag nog förr. Men inte så mkt nu. Jag undviker konflikter om jag kan, jag lägger mig inte gärna i sånt som jag inte har med att göra, och jag skulle helst inte vilja veta någon hemlighet i hela världen. Vilket i princip går emot allt av hur jag var förr. Men så är det iallafall inte.

Till saken, innan ni ger upp och skiter i att läsa det. Jag har känt mig lite orättvist behandlad för en sak på jobb, och jag hade laddat upp för att ta upp det med min chef ett sen jag fick veta. Och idag tog hon mig lite "off guard", med att berätta att jag ska fortsätta jobba 75% ett tag till, så jag glömde att prata med henne. Men det gnagde mig ändå i nacken, så jag gick ut och tog upp det ändå. Då kommer min "riktiga" chef in, (jag pratade med min gruppchef) och berömmer mig för att jag stod på mig. Och det kände ändå bra.

Förr fick jag, enligt mig, oftast skit för att jag stod upp för vad jag tyckte och sa, och det är lite därför man drar sig för att egentligen säga vad man vill. För att jag egentligen blivit lite konflikträdd. Inte så att jag fegar ur, mer att jag skiter i det och inte orkar bry mig. Men idag blev jag stolt över mig själv, att jag sa ifrån. Och det blev ju bra i slutändan ändå.

Så, en liten klapp på axeln till mig.

Och en super stor kram till er som erbjudit mig kramar på alla håll och kanter! Puss!

Söndag 2 oktober

Kategori: Allmänt

Jag börjar bli riktigt orolig över denna läskiga dimma.
Jag vaknade igår och mådde riktigt dåligt, psykiskt och jag tror jag blir väldigt påverkad av dimman, hur man nu kan bli det, det vet jag inte.

Vädret har ju annars varit helt underbart i helgen. Var och åt i hbg igår, och sen en runda till väla. Köpte ett par byxor för är det någon som sliter på sånt skit, så är det ju jag.
Det känns som om denna helgen gått fortare än det brukar göra.

Farfar blev flyttad hit till ä-holm i fredags, så nu kan vi alla besöka honom. Jag och lillasyster var där en sväng i fredags och ska ner idag igen.
Jag har haft bra "första dagar" på jobbet. Sen får vi ju bara se hur det löser sig med allt annat också.
På något sätt ska det nog gå.
Jag vet att folk alltid säger åt mig att det tar så mkt energi att vara sur och bitter, och ja visst gör det det, men om man inte vet något annat då? Om man är omringad av besvikelser hela tiden!? Hur ska man då kunna känna något annat?

Jag har ont i min kropp på ställen jag inte ens visste att man kunde har ont i. Har haft det ett tag också, nåja, det är väl den negativa energin som äter upp mig.

Jag har fått hem bekräftelsen på roddklubben :) Så idag har jag betalt den, och nu får vi bara se till att allt på vägen hänger ihop. Ska få tag i en kostym också. Men jag vet en som jag vill ha, så vi får se. Och jag har fina vänner som erbjuder sig att hjälpa mig. Vilken tur det, för jag vet egentligen inte hur man arrangerar en maskerad. Hahah

Det blev lite rörigt nu känner jag. Jag har ändå sovit ut ordentligt idag. Jag sov ända till 10 idag. Woooo.
Läser på Det, men boken är ju så jäkla tjock att det känns som om den aldrig tar slut. Haha.

Vet ni vad jag skulle behöva?! En rejäl kram.