skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Måndag 28 mars

Kategori: Allmänt

Så, helgen kom och gick. Och nu är det sommartid till och med.
Man blir lika förvånad varje år man ändrar, för det blir ju så ljust allting. Och vi vet ju alla att jag gillar vintern, allt utom snön och det skitet. Men våren är härlig den också.

Jag måste börja med att tacka Nina för tipset om kommande film sidan! Det är ju lite pinsamt att påstå att man älskar film, men inte vet vad som kommer härnäst :P
Så nu har jag mer koll på läget. Och unnade därför mig själv att betälla hem 5 nya filmer :D
xXx, Rainman, En djävulsk romans, Gone in 60 seconds och Gilpert Grape.
Nöje eller hur?! Me like :D Men så blev jag lite parfym sugen också.. Jag tror jag har problem, vill inte påstå att jag är en "shopoholic" men en "knarko-filmo" isfåfall.. Som Nina sa, filmer är mina "skor".
På tal om film, såg I am number Four i lördags. Den rekommenderas. Jag tyckte den var skit bra, vad alla tidningar mm än sagt om den. Men å andra sidan har jag och mina vänner en tendens att älska de filmer som blir sågade!

Och jag insåg just, att min ipod bråkar, antingen det eller datorn, men det vore inget nytt med den iallafall. Så jag kanske får införskaffa en ny mp3:a?

(nej just det, du var ingen shopoholic) Äsh, man lever bara en gång.

Haha, tittade på Törnrosa igår, eller förgår(?!). Det var ju ens dröm att bli som Aurora när man var barn, men med facit i hand nu, är jag nog mer som den blå fen, Magdalena. Rund, envis, dum och lite bitter. Haha. Underbart!

Fick tag på min kontakt i Halmstad idag, så nu har rett ut det lilla misståndet angående min lön. Det visade sig, (som vanligt) att det var jag som skrivit fel, fast utan att veta om att jag gjort fel, så hon hittade mitt brev nu, och så skulle hon försöka lösa det så fort som möjligt till mig. Herre min get! Detta är ju just varför jag aldrig skulle klara av att sitta som chef, eller vad man nu är, där man sitter som hon. Ja, skit samma.

Annars är läget lugnt. Min sömn ställer till det enormt för mig. Nu har det börjar hacka även med sömntab :S Ja, jag får ha en dag i veckan sen, där jag tar igen min sömn, en "sömndag". Bara det att det inte skulle funka för mig, eftersom jag har svårt att sova på dagarna.

Nej, en liten update bara. Nu återgår livet till det normala imorgon!
Pussen, kramen, klappen!

Torsdag 24 mars

Kategori: Allmänt

Stort Grattis på födelsedagen Jenny! (vet inte ens om hon läser här, men wtf! Jag har iallafall messat henne också :D )

Jaha, då har man precis sett till så räkningarna blir betalda också. Men jag är ändå lite upprörd (märk skitförbannad) Jag får ingen lön från halmstad imorgon....???? Jag har försökt kontakta min kontakt där, och hon ringer inte tillbaka. Hon lämnade bara ett meddelande på min telefon att enligt henne hade jag inte skicka in någon lönerapport sen i dec?!? Ehum, men jag har ju fått betalt, så helt fel har det ju inte varit. Men nu har hon precis tagit över, då min andra kontakt är tjänsteledig. Men åhh! Varför ska det börja bråka nu för?!?

Ringde idag, men hon var borta hela dagen, pratade in en meddelande till henne (igen) och hoppas på att få tag på henne imorgon. Varför ska det börja dumma sig nu liksom? Det har ju funkat i ett helt år innan detta.
Nåja, vi ska nog få rätsida på det, men surt om dom slarvat bort mina papper eller någon liknande.

Idag har jag varit duktig. Man skulle kunna tro att jag julstädad. Har rensat i lådor och torkat av i dom också. Så nu är här rent och fint igen! Tills imorgon ungefär :)

Mådde inte alls bra igår, vet inte om det är någon förkylning som bråkar med mig. Men råkade somna, utan att ha tagit sömntabletten, natten till igår (jag vet hur dumt det låter), men när jag sen vaknade halv 2 var den natten körd för mig. Så jag var alldeles kallsvettig och mådde illa på jobb igår. Men som tur är, har man bra arbetskamrater, som byter med en, när dom ser att man inte mår bra. Så det blev en lugn kväll sen. Men för att vara säker på att få sova ordentligt, vilket jag inte gjort på 3 nätter innan, så tog jag en sömntab. (jag brukar annars bara ta dom de gånger jag vet att jag ska upp tidigt och är beroende av min sömn) Och när jag sitter och läser för mig själv, och pillan början verka, så på något vis "lurar" man sig själv att tro att man inte ensam. Så jag satt och läste högt och pratade med mig själv igår, kl halv 11 på kvällen. Jag försökte "hjälpa" dom jag läste om och tyckte att dom var korkade när dom inte gjort som jag sa.
Har förmodligen ätit något också. Vilket jag inte riktigt har något minne av. Jag minns att jag tog en korv, men att jag sen la in den andra i kylskåpet. Men den var borta imorse, och istället hade jag senap i bokhyllan?!? Jag kanske minns det, men jag ska inte säga för mkt :P

Herre min get, som sagt, humorn är låg.

Nej, jag hade tänkt göra en helkroppsrenovering men jag orkar verkligen inte ikväll. Men duscha ska jag, och sen ska jag krypa ner under mina rena lakan! För imorgon är det jobb igen, och sen ska skafferiet tvunget fyllas på!

Pussen, kramen, klappen!

Söndag 20 mars

Kategori: Allmänt

God kväll, mina kära läsare.

Här sitter jag och snorar och mår illa. Har känt mig, "sjuk" varje kväll nu. Mår illa och det bränner innanför ögonen och man känner sig allmänt hängig. Inget bra alls. Bara jag inte blir sjuk på riktigt så får jag nog stå ut.
Haha, och att jag snorar, det beror nog på den där "näs-inhalatorn" hos min lillsyster igår. Ni vet sån där, istället för nässpray, så hade man en sån "mentol-inhalator" till näsan. Dom finns inte här längre, men min bror hittade några i Thailand till henne. Man fick alltid dra in som fasen med dom svenska, så jag gjorde det nu också. Och jag lovar att jag blev halvt ansikts-förlamad. Den var SKIT SKARP! Nettan, mamma, Carina och Lasse bara skrattade åt mig, när jag sprang runt där och skrek hur ont jag hade i näsan. Mina stackars slemhinnor blir nog aldrig sig själv igen...
Så, tror det satte igång min näsa istället, haha.

Annars är saker och ting som det brukar. Jag läser mkt nu. En nu bok igen, Släktet. Också om vampyrer (nähäää), men inte den där söta sorten, detta är elaka, döda människor och dricka deras blod sorten :D Har lyckats hitta tvåan också, (det är en serie på tre böcker) men jag kan inte hitta någon information om när, var och hur den tredje kommer ut. Nåja, vi tar det som det kommer.
Det har inte hänt så mkt annars. Jo, storebror kom ju hem :D Och jag fick en god parfym! Och han fick en "rasta-man" vododocka av mig :D Haha. Noll humor, jag vet.

Lillasyster blev 19 igår. Herre min get. Nu har mamma snart inga tonårsbarn kvar. Även om familjen Friman oftast beter sig som om vi vore 12.
Mamma sa här om dagen:
"Nu måste Matte komma hem snart, innan det blir en härdsmälta och läcker ut en massa saker från kärnkraftverken i Japan.
(det är visserligen en 400 mil emellan Japan och Thailand, men min mamma är nervöst lagd)
Då svarar jag:
"Då kommer han hem med en jäkla utstrålning!!"

Ni fattar hur låg humorn är alltså? :P

Frida, jag har inte sett Dead Set. Vad är det för något? Död är ju alltid intressant :P

Sitter och tittar på Världens bästa hotell på kanal 3. Jag skulle lätt vilja bo där. Dom är för söta!

Nej, jag ska inte ta upp er tid. Jag ska lägga in mitt sommarschema, se om jag får igång itunes och min ipod som krånglar, och bara allmänt, söka lite sympati för jag mår lite dåligt! ^^
Hur är det med er därute kids?

Puss!

(ps, jag får väl göra lite smygreklam för pappa, www.ronnyfriman.com)

Måndag 14 mars

Kategori: Allmänt

Sådär ja. Jag har ont i magen. Min läkare sa att jag nog har lite släng av magkatarr. Så jag fick piller. Hann inte ta någon ikväll, och så åt jag köttfärssoppa. Inte för den är stark eller så, men det gör ont. Jisses.

Vilken vecka det varit. Mamma som trillade och fick en rejäl hjärnskakning, vi åkte till loppis och köpte en massa böcker. Jag har jobbat, Eric Saade vann mello och jag har magkatarr.
Min bror var också dålig ett tag, och fick ligga på sjukhus i Phuket. Men han mår bra igen. Men han fick visst dropp och grejer. Illa illa. Men nu kommer han hem till helgen. Jisses, kan inte tro att det redan gått 5 veckor. Det har gått så fort.

Måste bara snabbt sammanfatta en hemsk dröm jag hade natten till igår, (det lilla jag nu lyckats sova pga utslagen).
Alla vet ju att jag är lite svag för zombies och vampyrer, om inte, Grattis! Iallafall, jag och Jenny var på någon stor gård, som typ en hembygdsgård eller något, inte bara vi alltså, utan en massa andra människor också. Allt var bra först, sen fick alla panik och började bete sig konstigt. Jenny försvann och jag blev av med min väska. Och jag retade mig verkligen på just det med väskan. Slutar med att jag tog någon annans väska (vem skulle nu behöva den om alla blivit till zombies?!?!) och springer ut för att leta efter Jenny. Hon sitter och gömmer sig i någon hage eller liknande, inte långt från allt tumult och väsen. Jag hittar henne, och beklagar mig väldigt över min försvunna väska (men vem bryr sig, världens undergång är här Bella!!) Jag börjar rota i väskan, och hittar då ett fotopaket. Hinner aldrig ta upp bilderna, men det står "Dennis och Alice" på dom. Varför just det fastnade, det kan jag inte säga, inte en aning. Jag och Jenny tittar iallafall på varandra och inser nu, att vi båda förmodligen kommer att dö. Då säger vi båda: "Ska jag dö med någon, så ska det bli med dig".
Vi börjar gråta och sen vaknar jag gråtandes.  Det var läskigt.
Ännu läskigare när man faktiskt vaknar gråtandes.

Tror det är mkt allt som händer i världen just nu som också påverkar en. Det är riktigt obehagligt med ännu en tsunami och härdsmälta i kärnkraftverken.
Jag är inte troende på någon vis eller så, men man kan ju inte låta bli att tro, att ödet ändå vill mena något med detta? Jag är en typisk människa som alltid tänker: "Det händer aldrig mig" Jag vet att jag kommer få äta upp det en dag, för det kommer att hoppa upp och bita mig i röven bara för jag alltid säger det. Och med allt som händer nu... Det får en att tänka efter..
Och att drömmen då också hade sin inverkan..
Men jag undrar fortfarande varför Dennis och Alice fastnade?!

"Ni får ursäkta, jag är lite frånvarande för närvarande"

Onsdag 9 mars

Kategori: Allmänt

Jag mår illa. Riktigt, riktigt illa. Inte som i "sjuk-illa", mer "panik-illa"
Sandra gjorde en facebook till mig igår...  :S
Jag trodde på riktigt att hon bara skämtade först, men sån tur hade jag inte visst. Och jag blir illamående för jag insåg just hur lätt det är bara fixa det i någon annans namn, hur som helst. Men att sen ta bort ett konto, det går inte!! Man kan bara avaktivera det. Hur sjukt är inte det? Det var fasen mer säkerhet på att avaktivera det, än det förmodligen var att starta det.

Jag vill börja med att förklara varför jag är så anti facebook. Okej, jag är en människa som, om du säger ”spring vänster”, så springer jag åt höger. Jag gillar inte att göra som folk säger, och att folk då snarare tycker att det ska vara ett krav att ha en facebook, det går emot mina principer. Det andra är, jag vill inte bli beroende av något sånt igen. Jag hade min period när jag var 14-18. Jag hade helgon, lunar och ja, vad där nu fanns. Men jag orkar inte med det igen. Jag mådde dåligt och stressade av det, och då var man bara skolungdom. Men nu "ska" man vara vuxen, och jag har inte tid att må så dåligt av det igen. Även om sidan säkert är jätte bra på många vis, men jag orkar verkligen inte. Jag har även ett äckligt stort, kontrollbehov, och detta är en sån sak, som jag inte kan ha kontroll över, utan lätt skulle bli ”beroende” av.  Jag vill inte. Därför blev jag nu stressad, illamående och får panik. Och så inser jag, att jag nu ändå finns där, för alltid.
För att man sjukt nog inte kan ta bort ett konto. Och då var det inte ens jag som startade det.
Plus då, att en massa människor blev lurade att tro, att jag fixat facebook (okej, det kan jag ju skita i egentligen, eftersom det inte ens var jag som gjorde det), men så tror dom att man är där, och så är jag inte det.

Jag blir ledsen, när folk dumförklarar en, eller, återigen försöker få det till en anledning till varför man ska skaffa det, för att man inte vet vad dom pratar om, bara för dom läst/sett/hört det på facebook.
Och uppenbarligen, kan det inte vara något "bra" om jag nu sitter och mår skit för det.

Och Frida. Förlåt! Jag menade inte att vara krängd. Jag borde snarare lyssna på dig, du som kan det här med att blogga. Men, även om du inte känner mig längre, så vet du vilken surkärring och envis jävel jag är, och jag har alltid rätt. Även när jag har som mest fel :) <3

Så, (kanske) till vissas besvikelse, men jag avsäger mig facebook. Jag har inget konto som jag tänker använda. Så ni vet.

Måndag 7 mars

Kategori: Allmänt

Jag ska börja med, att jag egentligen inte har något att skriva. Det händer inte tillräckligt mkt i mitt liv, för att jag ska har något att skriva om.
För det andra, om ni inte vill läsa om mitt miserabla liv, mina problem, mina beroenden, och hur negativ jag egentligen är, då är ni på fel plats.
Så, då har jag det sagt.

Jag är på dåligt humör, för jag ont i mina ögon, mitt ansikte stramar och mina öron är torra och kliar. Jag får gå till min läkare och kolla om han har något åt mig. Och jag behöver sömntabletter. För denna sommar, kommer inte att bli lätt.

Jag väntar hem en massa saker som jag köpt, men tydligen har ingen bråttom med att posta sakerna.

Vi har ställt in resan. Eller ja den blev ju inställd ändå, men vi valde att ta den senare, eftersom Jenny fått nytt jobb och Sandra hade bekymmer med bilen. Det första är ju skit kul, att Sandras bil inte funkar, är kanske inte så bra. Men det är ungefär som med min bil. Självmordsbenägen som den är. Och jag behöver också en ny bil. Och frågan är hur länge min hud pallar detta också. Jag kommer skala av den... Så den resan sparar vi. Så får vi se om vi åker till sensommaren istället. Och jag tar tillbaka mina semester dagar.

Insåg att jag suttit i telefon nu i en timme, så här hände det inte mkt. Nej, ni förstår vilket liv jag har? Jag lyckades till och med somna en halvtimme i badet imorse. Lite jobbigt när man inser att vattnet är kallt bara.

Alltså, för att svara på din fråga..
Min dator är igång, ungefär lika ofta som jag bloggar. Vilket vill mena med, ungefär 2-3 gånger i veckan, om ens det.
Jag skriver hellre 2 långa, än 15 korta, för jag skulle själv aldrig läsa om någon gjorde det.
Och du Frida, där är ingen som tvingar dig att läsa...

Nej, på torsdag blir det loppis med Jenny. Och på onsdag tror jag att jag får gå till min läkare. Men ikväll, ska jag läsa och förhoppningsvis kan jag sova inatt.

Onsdag 2 mars

Kategori: Allmänt

Jösses, nu är det mars också. Huh, tiden går för fort ibland.
Och min dator är seeeeg. Huh, jävla vista. Åter igen. Bläää!

Jag lyckades få tag på en ny mobil i måndags. Fick köra till väla med lillasyster igen. Haha, nåja, det funkar. Jag har ju inte precis någon annan telefon att nås på. Jo, en banantelefon har jag ju. Men inget abonnemang på hemtelefon, så det hjälper inte så mkt...

Idag gjorde jag ju bort mig.. Vadå, skulle det vara ovanligt?!?! :D Men vad fan, kan någon skratta på min bekostnad så varsågod.. Skulle handla på vägen hem efter jobb. Ringde och kollar med banken, så allt stämmer. Då inser jag, att tanten i luren säger att jag bara 200 kr på konto. Men vänta nu här, igår var där 1600?!?! Och jag tankade och tog ut lite pengar, vilket borde gjort att där borde vara 1200 kr kvar.  Vad hände med tusenlappen?!?! Oh herre min get!
Min lillasysters kort har precis blivit skimmat, så jag blev ju klart nervös över att det skulle ha hänt något med mitt. Ringer lillasyster, bara för att liksom. Kommer fram till att jag nog ska köra ner till banken och kolla. På väg ner, blir jag stoppade av polisen vid rönne. Ingen fara!!!! Nej pappa, jag blev inte av med körkortet. Dom hade bältes kontroll, och duktig som jag alltid är, kör jag alltid med bälte. Men nog fan blir man nervös ändå. Där kommer jag med min självmordsbenägna bil och man vet aldrig vad dom säger.
Iallafall sticker in på banken, får hjälp, men tjejen ser ingen konstigt på mitt konto. Hmm? Men där fattas ju 1000 kr. Då inser vi mitt fel! Nettan lånade 1300 av mig i måndags, men det har konstigt nog inte registrerats förrän som igår, och jag trodde jag tagit det från ett annat konto.
Alltså, allt var mitt eget fel, så hade jag bara kollat upp det ordentligt, så hade jag inte behövt stressa upp mig. Tjejen på banken, måste trott att jag var störd som störtar in där: "Jag tror mitt kort blivit skimmat" Det pinsamma sen är ju att man alltid ska bortförklara sig. "Jo men min lillsysters kort har precis blivit skimmat, och en kompis till henne. Så jag drog förhastade slutsatser du vet... Hehe, eeehehe".

Jaja, nu är det lugnt iallafall. Sitter mest och fryser här hemma. Har precis gått igenom 2 STORA säckar med kläder från Jenny. Där var en del jag kunde ha, men också, mkt jag inte kunde ha. Nej vet ni, detta suger. Jag måste ta tag i mitt liv.. Imorgon... Haha! Äsh, jag vet inte vad jag ska jag säga.

Igår var jag iallafall en runda hos Jim och Jenny. Pratade skit, hon klippte mina toppar och vi rensade som sagt henne garderob. Sen träffade jag Cindy och får låna lite böcker. Idag har det varit jobb. Och nu är jag trött. Sitter i en nostalgitripp och lyssnar på Dune. Hahah.

Jag fick hem mina Keyblade smycken idag :D :D :D :D
Messade Cindy och berättade:

"Haha, jag fick hem mina Keyblade med posten idag :D "
"Ett stort Grattis. Vilken ska du bära först?"
"Tack det känns bra. Tror inte jag kommer bära dom som smycke, mer kul att ha liksom, haha"
"Om du varit kille så hade nog prylbög passat. Men du kan få vara Drottning över allt onödigt skit istället"
"Det låter som en underbar titel. Passar perfekt"
"Haha, den är din"

Jag gillar att vara omtyckt för den jag är :D

Nej, om jag skulle läsa lite kanske. Jag är lite sugen på film också, men jag vet inte vad. Det är både på gott och ont att ha över 300 filmer att välja mellan :D