skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Söndag 27 januari

Kategori: Allmänt

För att sammanfatta denna "sportlovsvecka" (vilket jag verkligen inte haft, ett lov alltså) så finns det bara en mening.
Det har verkligen inte varit min vecka!

Jag har jobbat varje dag, verkligen varje dag. Även om laserdome och biljard inte är så ansträngande eller jobbigt, eller tråkigt på något vis. Så ska det ändå till att man ska iväg.
Min kropp lägger av nu, bokstavigt talat. Antingen är den sjukt trött, eller också ja, håller den på att bli sjuk. Jag har ju inte varit så upptagen som jag varit denna vecka, sen... Ja jag minns inte ens när det var.

Inte bara upptagen, jag har klantat mig, haft otur och bara haft en väldigt inte lov-aktig vecka.

Inte nog med att jag är elak i normala fall, det är jag även i påverkan av sömntablett.
Jag skickade visst ett sms till min syster i måndags. Nej, ett mms. En jävla fyrklöver och en varningsskylt med en klocka som springer iväg:

"Gick allt bra sen eller? Dead By April var ju med i melodifestivalen. Jisses. Men du, skulle du jobba imorgon kväll och sen tis morgon? (Bella har tagit sömntablett) (Ja, jag skrev på riktigt det sista inom parantes i messet, plus att det då blev ett mms)

Sju minuter senare skickar jag:
"Har du redan somnat kanske. För du ska kanske jobba imorgon. Men, här sitter ju jag och gråter för Micael Scofield dör. Det är fan elakt. Nej men sov du"
(och där kom spoilern som jag försökte undvika förra veckan, men har du läst såhär långt, får du skylla dig själv)

Så, tydligen är jag elak, även när jag är påverkad.

Jag fick bara tillbaka typ: "Vad fan är det för fel på dig då?!" Ganska förståeligt.
Annars har det som sagt varit mkt jobb.
Jag fick mitt bilhandtag i handen här om dagen. Tack du! Det bara lossnade, så nu kommer ingen in i baksätet bakom föraren, inte utan att öppna den inifrån. Som Jenny sa, min bil är självmordsbenägen.

Jag har haft en massa att göra efter jobb. Betala min brors räkningar, vilket också var en hel vetenskap. Fick efterlysa honom i Thailand. Jag fick ringa nervösa samtal. Men fick till slut tag på honom och allt löste sig.
Lillasyster har sovit här.
Jag har gjort av med för mkt pengar, som vanligt.

Efter en jobbig dag på jobbet igår, for vi iväg till Ikea, vilket skulle varit Väla, men vi hann in där med i en halvtimme. Det var ju lördag. Köpte iallafall ett nytt soffbord (vilket ledde till att jag var tvungen att köpa en ny matta idag, jisses vilket projekt det var) Jag fick köpa en ny länk till min klocka, då den gamla gått sönder och jag inte tål spännet. Jag hittade rätt, och efter en tur på Ikea/väla och sen hem på maxi och en runda till mamma, så lyckades jag komma hem. Monterade upp bordet och skulle ge mig på klockan. Allt gick bra, tills jag insåg att jag fått på länken bak och fram. Åh nej!! Jag satt och bråkade med en i över en timme. Fördärvade mina naglar och kom in alldeles för sent i duschen. Men till slut, fick jag fram en kniv och löste allt (uppenbarligen är jag inte självmordsbenägen, eftersom jag skriver nu, men efter denna vecka, så vore iallafall att hamna i koma en jävligt skön upplevelse)
Nu måste jag bara korta ner länken också.

Sen har vi det faktum att jag har tappat min mobil för många gånger och därav försökt klistra ihop det. Det har gått bra fram till idag, då jag förmodligen råkade få lim på någon "viktig" del, så nu är mobilen, kaputt. Så imorgon får jag köpa en ny. Grattis Bella. Dom hade inte den jag ville ha inne på Onoff, så jag får se om jag hittar den. Annars får jag ge mig ut på expedition "Hitta-den-rätta-mobilen-till-en-klantröv-ala-Bella"

Jenny ringde innan. Dom har ställt in resan till Tunisien. Nu ska vi hitta något annat som passar. Vi pratade om Kroatien. Vi får se, men iväg ska vi. Jag har ju skaffat pass, och resorna är betalda. Så det ska nog lösa sig.

Nu sitter jag alltså här, och har längtat efter denna stund, sen klockan ringde imorse. Jag grät nästan när jag insåg att jag var tvungen att gå upp. Min rygg protesterar, det knäckte till i armen innan, så smärtan är på topp. Näsan rinner, jag har huvudvärk och det kliar i ansiktet..

Så du, Nalle Puh, kom inte och gnäll över spilld honung :)

Som tur är, har en träff med Cindy att se fram emot på tisdag. Då ska jag låna böcker och vänta på att mina nya kommer i lådan (plus den där nya väskan jag råkade köpa, och förhoppningsvis kommer min Keyblade snart) Och så ska jag äntligen få städa här hemma, det ser för jävligt ut!

Jag är nöjd, med vad jag presterat, men inte min kropp..

Så hur har ett lov varit? :) Puss!

Söndag 20 februari

Kategori: Allmänt

Jag sa det. Cindy skulle skratta åt mig, och det gjorde hon. (det där med Keybladen)
Det gör jag med litegrann, och min mamma. Förmodligen en hel del till, men skit i det. Man lever bara en gång, och jag kan lika gärna unna mig nu, när jag är 24, som att göra det när jag är 124 eller något.

Åh, vet ni. Dom här väderförändringarna gör mig lite sådär uppmärksam på hur denna sommaren förmodligen kommer att bli. Och som det ser ut nu, blir det en jobbig sommar. Det kliar överallt. Verkligen överallt! Jag kommer snart få en massa rispor i huden igen, för det spricker så fort man bara rör den. Usch, och smörjer gör jag hela tiden. Usch.
Nej det är inte min kväll idag.

När man dessutom lyckas böla till Prison Break, då är botten nådd. Det är illa. Men jag hade för mig att det slutade helt annorlunda. Jaa, jag ska inte släppa en teaser för dom som inte sett det (även om det annars ligger mig i fatet att göra bort mig) Men jag får se filmen också, kanske den jag sett slutet på? Äsh, iallafall. Nu är det snart klart.
Tänkte jag skulle skriva lite dagbok (jaa mina vänner, jag skriver fortfarande dagbok), sen får jag kolla filmen. Så jag sen kan fortsätta till Blues Brothers, så inte pappa blir galen på mig.

Haa, jag var och fixade pass i fredags. Jag säger då det. Synd att jag inte kunde få använda bilden från mitt gamla pass istället, för det där är fan pinsamt. Jävla tur att man inte ska visa upp det hur ofta som helst. Om jag säger att den är värre än min körkortsbild, då är det fan illa. Ser ut som om jag förstorat läpparna på mitt körkort (åter igen till följd av denna underbara eksem, jag skaffat mig)

Vi firade iallafall mamma och Leffe igår. Smörgåstårta is the shit! Galen släkt och massa skitsnack vid matbordet: Välkommen till familjen Friman
Men det var trevligt iallafall, och mamma fick vad hon önskat sig.
Idag följde jag med pappa och Nettan ut och hälsade på farfar. Dom blir ju äldre dom också, så man får passa på att ta hand om tiden nu. Speciellt som jag egentligen inte har någon "relation" till mina farföräldrar. Men jag fick lite ensamtid med farfar i bilen på vägen hem, och insåg att där finns mkt att lära. Vi kan nog lära varandra mkt.
Och jag fick veta en hel del, både om gammalt och nytt.
Ush ja. Tänk så mkt man egentligen kan lära av dom äldre.


En gång ska du vara en av dem som levde för längesedan

 

Som sagt, det finns mkt att lära.

 

Där är fortfarande inga framsteg med lillasysters klänning, men jag ska försöka ta kontakt med någon som kan hjälpa mig annars. Bara jag isåfall får tillbaka mina pengar, så skiter jag i vilket sen. Men ush vad sur man blir.

 

Imorgon blir det helsingborg. Laserdome :D Svettas och leka man. Underbart. Sen kommer jag se ut som en spetälsk när vi går därifrån, med mitt fina ansikte.

 

Nej, jag får nog fasen ta ett bad i hudsalva och sen knarka en sömntablett, för det här, kommer inte att hålla ens halva natten!

Torsdag 17 februari

Kategori: Allmänt

Okej, bitterfittan has left the building, for now, iallafall.

I ett Bella fall, vet man att hon inte är långt borta. Hehe.

Sitter och lyssnar på Phil Collins, åh, helt underbart! Barndomsminnen, och inte bara det, minns när jag var och såg Tarzan på bio, haha. Gud, minnet är verkligen en fantastisk grej/sak/hjärnfunktion.

Jag vet inte om jag ska bli förkyld eller inte, det är visserligen alltid kallt i lägenheten (jag har soffan ganska nära elementet, så ja, ni fattar), men jag har frusit hela kvällen, haft huvudvärk och känt mig lite så, off, som när man är på gång mot något. Äsh, en sjuk kropp till en sjuk människa, det är väl inget att gnälla om? :)

Ehum, nu vet jag en person som kommer skratta åt mig. Jo, jag har ju en tendens att lägga pengar, på absolut ingenting. Nu hände det igen..
Cindy, jag köpte Keyblade smyckena :S




Alltså, jag satt på tradera igår, och gjorde vad en Bella gör. Hittar dessa fantastiska grejer.
De kommer från ett av, enligt mig (märk att jag säger enligt mig, för annars kommer det kommentarer om hur efter jag är som spelar ps2 fortfarande och inte har utvecklat en orgasmisk reaktion till ny grafik eller what ever) tv-spel i världen. Kingdom Hearts. Jag är hemligt kär i Riku, kan nästan alla replikerna i spelen, och alla mina favorit Disney karaktärer är ju med.
Så vad detta är, är alltså de vapen Sora slåss med. Keyblade. Och jag hittade dom, som smycken.
Nu undrar ni: "Vad ska hon göra med dom då?" Jag svarar: "Bra fråga"
Men dom var inte så dyra, och som den nörd jag är, så drömde jag om dom i natt, och kunde inte alltså inte släppa dom, så nu är dom snart mina.

Jag hittade en lite tuff väska också (plus en Jack Skellington väska som jag ska se om jag kan ha råd med sen) Ja, jag skulle då inte dö för "alla" min skor, men väskor, det är ju underbart!

 



Jaha, jag hade tänkt att jag skulle bada katten ikväll egentligen, han luktar illa, vet inte vad han har hittat på. Dessutom kanske det skulle lugna ner honom i ett par timmar, eftersom han är inne i någon trotsålder nu, och inte alls lyssnar på vad jag säger.

Jag har inget att läsa, är inne på sista säsongen av Prison Break, men vad fan. Jag har ju grejer på datorn att glo på, kom jag på. Nåja, det ordnar sig. Nu är jag iallafall ledig i 4 dagar.
Vi ska fira mamma i helgen, sen på måndag ska jag spela laserdome igen :D Hehu. Sen är det sex dagars jobb som väntar på mig...

Jaha, slå in mammas present och lägga mig, för nu börjar den här huvudvärken bli riktigt jobbig.

Onsdag 16 februari

Kategori: Allmänt

Är det onsdag eller torsdag idag?

Äsch, vem fan bryr sig. Idag är jag bitterfittan Bella. Ingen bra eftermiddag kan jag säga.
Det är inte roligt när man känner sig som femte hjulet oftast, eller att folk bara hör av sig när dom vill ha eller behöver något. Fick ett psykbryt på min lillebror innan. Fast att han egentligen inte förtjänade det. Men ett exempel på att man bara känner att folk hör av sig när dom vill något, och det skrev jag till honom också.

Men vad fan, han har precis fått körkort, har ingen egen bil, och vet hur svag jag är för mina syskon, så han ville ut och köra. Men det fick mitt lilla utbrott att gå över styr. Som vi alla vet, om inte innan så nu, så har jag ju väldigt kort stubin. Och det blir bara kortare och kortare för varje år, eller kanske dag..

Någon som också gjort mitt utbrott lite värre kanske, är min systers klänning. Vi beställde en student klänning till henne den 21:a januari. Men det hände liksom ingenting på en tid, så jag mejlade företaget, 3 ggr, innan jag fick något svar. Och då sa dom att det var deras leverantör som strulade. Men varför skrev dom inte det från början då, och sparade sig lite irriterade kunder?!?! Nejdå... Får iallafall besked på att klänningen ska vara iväg och att jag ska ha den inom 1-2 dagar, detta var i tisdags förra veckan. Jag säger bara KYSS MIG I RÖVEN! (Ja, jag har alltid sagt att jag är en otrevlig jävel) Jag fick hem räkningen på klänningen i förra veckan, och det är betalt. Men var fan är klänningen då?!??!?! Mejlade dom igår igen, eftersom ingenting fortfarande hänt, inget svar. Så ikväll blev jag fan sur (detta också efter incidenten med lillebror), skickade ett mejl till, där jag klagade på deras dåliga service och kontakt och sa att åt dom att om jag inte får något besked inom det närmaste kommer jag gå vidare med det. Idioti!!

Därför är det ganska skönt med tvätt tider. Då är jag kung i min egen värld. Jag dansar runt i tvättstugan, med min blötta tvätt, och tror att jag sjunger som Beyonce, ser ut som Jessica Alba och ingen kan störa mig där.
Där är jag oövervinnelig.


Åh, så ringer dom jävlarna från dom satans erotikpartyna också. Om man inte svarar de första 20 ggr de ringer, varför fortsätter dom?!
Fan ikväll är jag på krigsstigen.


Jenny, jag råkade bli lite arg på min mobil precis, (märk att den for iväg en bit, och att jag förmodligen också borde kolla om jag har någon bokstavssjukdom) men jag blev nyfiken på hur intervjun gick idag! :)

Nu får ni ursäkta. Jag ska ner och sjunga i tvättstugan...

Undrar om ni överhuvudtaget fattar något av det jag skrivit ikväll!?

Fredag 11 februari

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ovanligt trött, en aning illamående, haft ont i huvudet och nu lite sådär ont i magen.
Meen, jag är lika glad för det :D
Hehe

Som jag sagt förr, jag har inte mkt till liv och alltså inte mkt att berätta om det. Men en sak kan jag säga, köp INTE grönsaker på netto, och kolla datumen på allt ni köper.

Fick ju för mig att äta tacos här om dagen, så jag körde in och köpte grejer. När jag gjorde vid det igår (alltså handlade jag i förrgår då ju) så hade den jäkla salladen möglat! Och det var i princip den enda salladen i sallads "disken" som var okej, jag lyckades få ut litegrann sallad i mitten iallafall. Köttfärsen, jaa. Nu är detta ungefär den 3485713298658635 anledningen till att jag inte lagar mat, jag kolla aldrig ordentligt på datumen. Den gick ut igår. Okej, det gick bra att äta, men varför kollade jag inte bättre, och varför, har inte affärerna bättre koll på deras varor? Jaja, skit samma, jag fick tacos och nu är jag mätt (rester is the shit!)

Men så hade det ju snöat igen. Inte min favorit grej liksom, men vad fan. Jag är ledig nu i några dagar, så jag behöver ju inte tvunget går ut i det.
Jo imorgon ska jag. Det blir bio imorgon. 127 timmar. Jenny sa att den skulle vara bra, så jag och Ted ska kolla.

Jag sitter just och kollar den 2:a säsongen av Prison Break. Jag säger det igen, jag trodde jag hade koll, men icke. Så det är lite kul att kolla nu, för det är ju nytt, en del.

Jag måste nog prata med min läkare, tror jag kan ha magkatarr. Det kan ju också vara därför jag har ont i magen. Jo, det ligger nog något i det.

Nej, titta vidare, och kanske spela lite tv-spel sen.
Asma, jag saknar dig också, jag har bara haft så mkt att göra, och samtidigt inte, (detta vet vi är en dålig ursäkt), sen är jag också sämst på att höra av mig, men jag tänker på dig, det vet du. Varje gång jag går förbi min tavla i köket :D
Jag ska se till att vi ses snart.

Onsdag 9 februari

Kategori: Allmänt

Nu.. Precis nu kände jag hur det kom glidande över mig. Tröttheten.

Men till min eloge (stavas det så?!) måste jag ju säga att jag mer eller mindre hållit igång hela dagen, sedan kvart i fem imorse för att vara exakt, även om det känns som om det vore igår.
Så det jag ville säga var, att nu får jag lov att vara trött.

Fick tillbaka räkan igår, men det var på bekostnad av att jag fick gå upp, som sagt, kvart i fem imorse, för att köra bror till helsingborg, för att sen köra hem och springa upp i lägenheten snabbt innan det var dags för mitt eget jobb. Jobbade inte så länge, men har varit ute på äventyr idag, sen sov jag nog inte så många timmar inatt heller, så nu börjar det göra sig "märkt"

Dagen har liksom bara sprungit förbi en. Har varit att göra hela tiden. Jag fick till och med "handleda" på jobb. Fan. Jag kände mig själv som en praktikant där jag stod. Kände att jag upprepade mig hela tiden, att jag inte riktigt visste vad jag gjorde och började fingrar på tröj-kanten som en annan idiot istället. Ush, jag är verkligen ingen ledartyp, det har jag förstått nu. Men jag går ju ändå efter mottot "Gör mot andra, som du själv skulle vilja ha det, eller bli bemött" Okej, jag kanske inte alltid följer det själv, men det är lättaste meningen att sammanfatta allt med för en praktikant, och jag själv, tyckte iallafall att den meningen sa väldigt mkt när jag började där jag var.
Ush ja, nej nu rabblar jag mest en massa random saker.

Morbror fyller år imorgon :D Grattis Leffe!

Cindy har varit här ikväll, lånade böcker och snackade en massa skit. Allt från hur mkt pengar jag lagt på filmer (vilket faktiskt chockerade även mig när vi räknade på ett ungefär), till gamla filmer och släkten och ja.
Jag har ju städat och tvättat idag också. Köpte hem grejer till tacos, men eftersom klockan blev så mkt, så får jag spara det till imorgon. Sen är det helg, efter jobb imorgon. Och jag ska göra absolut ingenting. (har ju självklart en träff med Ted att se fram emot) Möjligtvis planera ett massmord om inte lillasysters klänning kommer imorgon eller på fredag. Det är sjukt hur länge man ska behöva vänta på ordentlig service. Inte ens ett svar, och då har jag skickat 2 snälla och ett hatiskt (nej nu överdriver jag igen, men bara för jag kan), elakt då, mejl. Men nu skulle dom ha skickat den så. Vi får se, annars får ni se mig i tidningen till helgen mest troligt. Eller va?!

Sitter just nu och försöker hålla ögonen uppe. Nej, jag får nog se mig besegrad, går in och borsta mitt nytt tvättade hår och kanske smörja in min axlar med lite linnement.
Jag kommer definitivt somna innan jag landar på huvudkudden ikväll.
Nettan:
Nu domnar mina ben för dig...

Måndag 7 februari

Kategori: Allmänt

Jag ska ärligt berätta för er nu, att jag inte klätt på mig ännu. (nej, det är inte någon vidare sexig syn, när jag ligger i boxer och min "king-kong-ginatrico-tröja") Jag har legat i sängen hela dagen, tittat på Prison Break och löst korsord. Fattar hur skönt det är?! Okej, jag har diskat och lagat lite mat också, men annars har jag bott i sängen. Det är rätt jäkla skönt ska jag säga :)

 

Inser nu hur mkt jag egentligen missade av Prison Break när det gick på tv. Har precis tittat färdigt på första säsongen. Och jag är, precis som när det gick på tv, lite små kär i Wentworth Miller.... (är tvungen att kolla hur hans namn stavas på google) Och nu är jag... chockad!?!? Som vanligt är jag säkert sist med allt, men enligt en del artiklar där... Så ska han vara gay?!?! Meeeen åhh! Jag blir så ledsen, och folk undrar varför jag inte ska gifta mig. Är det inte givet? Alla granna karlar, är antingen jätte upptagna, kändisar eller gay. Funkar ju inte då.. Nåja, njuta på sikt kan man fortfarande göra.
Men å andra sidan, det närmaste jag skulle komma Wentworth i vilket fall som helst, är Peter Stormare, och jag har inte mer gemensamt med honom än att han är svensk, så så bra gick den planen. Wohooo!

Det gick iallafall väldigt bra i fredags :D Efter mkt slit på jobbet, som också drog ut på tiden, kom jag som sista kvinna ner till Capri, där mesta dels av mamma släkt satt och hade ätit. En överrasknings middag för mamma, som hon inte hade en aning om (fast att hon trodde att hon visste). Jag kom iallafall ner och när jag kom blev det dags för hennes present. Blommor och en resa till London. Behöver jag berätta att mammas min och allt annat var oslagbart?
Helt oslagbart!

Sen tror jag att jag får ansöka om delad vårdnad för min räka. Alla vill visst låna min "skit-bil" nu förtiden. Storebror sålde volvon förra veckan, så han får låna den denna veckan för att kunna ta sig till jobbet. Sen sticker han ju till thailand i 5 veckor på söndag, så då behöver han inte den mer, men sen fick ju lillebror körkort, och då är det alltid bra att ha en syster, som jag antar att alla vid detta laget, har fattat att jag har svårigheter att säga nej.
Vilket resulterade i, att i lördags, efter kalaset hos Lasse, en runda på maxi och sen hämta lillebror, så fick han handla på Willys, och så undrade han om vi kunde hämta hans flickvän i klippan.
Jag hade bestämt för en lugn kväll framför tvn.
Men vi körde dit, och väl där, blir vi inbjudna till hennes släkt :S
Jag hade inte träffat Malin förr, än mindre hennes släkt, men vi blev inbjudna på tårta och fick inte gå därifrån förrän vi ätit. Haha
Hon hade trevligt släkt iallafall, och Malin verkar själv vara en tuff brud :)

Så hädan efter, ska jag aldrig planera att ta det lugnt, för varje gång jag gör det, så händer något som ändrar det.
Men delad vårdnad får det nog bli iallafall.

Jag har lyckats installerad msn på datorn också, fråga mig inte hur, för det vet inte jag heller. Men nu har jag det, och nu tror jag att jag börjar känna igen min dator. Haha, vadå vanemänniska.

Nej, om jag nu skulle återgå till Scofield och Burrows, och kanske lite korsord, det är ju jobb igen imorgon, och eftersom jag är "räk-lös", får jag antingen kolla upp bussen eller gå. Eller också både och. Haha

Torsdag 3 februari

Kategori: Allmänt

Jag känner mig "trängd". Jag är inte bekväm.
Jag har känt mig på dåligt humör, och då menar jag inte bara "Bella-är-som-vanligt-grinig" humör, utan verkligen, på dåligt humör. Och jag vet egentligen inte varför.

Där var självklart inget fel på mina axlar enligt röntgen, vilket på sätt och vis är skönt, men jävligt jobbigt, för nu sitter jag här med smärta igen, och vet inte vad det är. Förmodligen en del av mitt dåliga humör.
En bra grej dock, lillebror fick sitt körkort :D Jag hade egentligen inte väntat mig något annat, men var ändå väldigt nervös för hans skull när vi stod och väntade på honom. Så, jag fick så snällt låna ut min räka till honom (bilen då), eftersom jag lovat det, och han sen fick lämnade den vidare till storebror som behövde låna den, då han sålt sin bil. Men han ska komma och lämna den imorgon, och jag hoppas han kommer innan jag börjar jobba. Han sa att han skulle göra det, för sen jobbar jag ju hela helgen.

Lillebror körde iallafall hem mig (detta var alltså i tisdags) och jag började tvätta. Allt gick bra, trotts att jag hade mkt tvätt. Men när jag kom ner och skulle hämta den efter två timmars tork tid, så är skiten inte torr än. Jag fick hänga upp halva mitt hem här hemma. Skit dåligt när man betalar hyra för att ha tvätt tid till 22, men dom stänger av det innan. Jävla rövar!

Nej, mitt horoskop sa att jag skulle ha en bra vecka, men jag vet inte.
Sitter och kolla Prison Break nu, och jag har kommit fram till, efter att ha drömt om "Scofield" också, att jag ska bli lika bad ass som han i mitt nästa liv. Jag ska bli en kille, men långt blont hår som spelar fiol. En Zakk Wylde fast med fiol som sagt. Och jag ska vara tuff!
En riktigt BAD ASS som sagt. Men som jag alltid sagt innan, så kommer jag nog återfödas som en kackerlacka för mina synder skull.

Nu har jag iallafall kollat in en massa böcker, och vet när det kommer på marknaden. Nu ska jag bara vänta mig alla filmer jag vill också. Såg att Nina lagt ut en lista med massa bra filmer som kommer upp på bio i år och nästa.
Hmm, jaa. Det är så mitt liv ser ut.

Nej, efter mitt bad, helkroppsrenovering och sura beteende här, ska jag återgå till att drömma om att bli kille och sätta på mig ett linne och boxer. För det anser jag är jävligt manligt :D

Ser fram emot imorgon iallafall.
Vad det gäller, får jag återkomma med :D