skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Söndag 29 april

Kategori: Allmänt

För att beskriva en del av min gårdag, med lite kortare ord ska ni här få mitt sms till lillasyster:

"Okej efter en sjukt skum morgon har jag nu äntligen fått ordning på den.
Hittade inte min plånbok hemma, det visade sig att jag glömt den i bilen igår.
Dom hade inte fler väskor på Rusta, så jag fick pengarna tillbaka och gick och letade på öb istället.
Bestämde mig då för att köra och in och prova lyckan på rusta i hbg istället,
och som hade samma väska som faktiskt fungerade!
Hurra!
Och där låg tom ett expert sidan om. Smiter in där för att köpa kameran.
Som visade sig vara piss, man måste ha AA batteri i den.
Så jag köpte en Olympus för 100 kr  mer plus ett minneskort.
Nu har jag gjort av med alldeles för mkt pengar, men hittade plånboken,
fick tanka bilen en onödig extra gång, fick en väska som fungerar och en ny kamera.
Hur har din morgon varit? :) "

Jodå, jag fick ordning på allt till slut. Och hade en riktigt bra dag till på det.

Efter mina bravader fram och tillbaka med resväskor och kameror så hann jag inte hem om för att äta middag innan jag skulle möta T i stan. Jag körde in på mcdonalds och köpte en liten burgare och liten pommes. Det gick väldigt bra att äta, men det var inte särskilt gott. Efter att nu ha vant sig vid hemma lagad mat så var det ganska äckligt med snabbmat. Men då vet jag det, och har nu också provat det.

Var och kollade T's vernissage i stan och sen hem till honom för att sedan dra vidare och spela bowling. Jag vann, även om det var en jämn kamp och jag först hade hittat ett "jinxat" klot. Sen körde vi faktiskt till mcdonalds igen, inte för mat. Nej efterrätt :) T ville ha paj och jag vågade mig på att prova en mcflurry. (eller hur dom nu stavas) och det gick också väldigt bra. Glass är ju jävla gott alltså :)
Sen hem till dom för att bara chilla. Och där blev det pizza till kvällsmat. Så matmässigt igår, var det ingen nyttig dag, men det var lördag och min första gång jag provade på allt. Man börjar så väldigt försiktigt för man tror magen ska vända sig ut och in. Ha..

Jag kom också på att jag inte gett er någon "före-efter" bild på mig heller. Men jag ju inte precis varit med på foton den sista tiden, så jag får återkomma med det nu när jag köpt en ny kamera och snart åker på semester.

Jag mår bra, förkylningen är borta igen. Mötet med tränaren på T.A i torsdags gick bra, och jag längtar faktiskt till jag kommer hem och får börja träna. Jag ser riktigt mkt fram emot det.
Jag har nu gått ner 23 kg. Vågen stod på 94.6 imorse. Igår fick jag på mig ett par byxor som jag endast använt en gång för över 3 år sedan när jag köpte byxorna. Märklig känsla.
Fick byta ner mig i storlek i kläderna på jobbet också. Fick på mig de ljusblå tröjorna som jag inte heller kommit i på 2 år. Åter igen, en märklig känsla.

Så ja, det händer grejer. Och människor pratar med mig när jag är ute, jag såg tom. en kille som kollade in mig igår (det kan ju också vara för jag ser ut som en påse nötter med mina förstora kläder) men jag ser saker jag försökt glömma och gömma mig för väldigt länge. Och det är ganska häftigt.

Hämta tvätten, spela lite tv-spel, lämna tillbaka en bil, börja packa och imorgon ska jag lämna iväg mitt hjärta. Tror han märker att något är på gång. Han är väldigt mysig. Kommer och puffar på en. Åh mitt lilla hjärta, jag kommer få ångest när han är borta imorgon...

----------------

22.30

Jag har en massa ångest för att lämna bort mitt lilla liv imorgon :(
Hur ska jag klara mig utan honom i en vecka?

Jag ska nog aldrig bli mamma, för jag klarar inte av saknaden...

 

Min bebis! <3

Onsdag 25 april

Kategori: Allmänt

God eftermiddag.

Jag är helt såld på en låt som heter ”Switchback” med Selldweller, men jag kan inte hitta någon skiva med dom. Låten är nog jätte gammal, men ack så bra. Får lyssna på den på youtube. Faktiskt en sak till jag gillar med min lilla iphone nu, att man kan lyssna på och se grejer via internet. Haha. Jag börjar vänja mig vid livet som alla levt det i flera år nu. Haha.

Nej jag är en typisk människa som lever i dåtid annars, så varför ha bråttom med saker? På tal om det köpte jag lite gammal film igår. 28 veckor senare och Labyrinth med David Bowie. Minns inte så mkt av filmen själv, men mamma har sagt att det var en av mina favoriter som barn, så vad fan. 80 kr för en bluray var inte så dyrt heller. Men det suger pung med lönen nu. Tur att jag har lite sparat sen innan, för annars hade jag fått åka fattig till England. Det lönar sig inte precis att vara hemma sjukskriven.

Idag var jag på sista Mindfulness träffen. Känns lite tomt, just för veckorna gått så fort. Jag började med detta en vecka efter operationen. Dom andra har en vecka till, men jag är ju iväg då, så det går inte. Men vi bestämde att vi kan skriva upp oss på en telefonlista om vi ska ses igen. Det vore trevligt. Man har ju ändå lärt känna nya människor i alla åldersgrupper nu. Och jag har ju tänkt fortsätta med detta, frågan är bara hur mkt tid jag kommer ge mig själv till det. Nej det är upp till mig att ta tiden. För detta har ändå hjälpt mig en hel del på vägen. Och jag tror det kan hjälpa många faktiskt.

Jag kände mig ytterst effektiv i måndags. Jag var iväg och skaffade gymkortet :D Så imorgon ska jag träffa en personlig tränare, som ska lägga upp träningsschema till mig. Dock avhåller jag mig från träningen imorgon, vilket också känns jävla dumt när man skaffat kortet, men jag drog ju verkligen igång en förkylning nu i helgen. Och eftersom vi åker på tisdag, så vill jag inte riskera att bli ännu sämre. Förkylning brukar ju ändå sitta i en vecka minst för mig. Och efter det var ju hos älsklings lillebror och kollade film också. Vi, eller ja jag, kollade in hans 3D tv. Vi kollade Step Up 3D då, trefligt! Och sen kollade vi In Time också. Jävla bra film. Måste jag komma ihåg att införskaffa vid ett senare tillfälle. Justin Timberlake är ju lita Naminam!!

Jo så det händer mkt nu i det närmsta känner jag. Ska lämna blodprover igen imorgon, för mindfulnessen (dom tappar mig på en massa rör), sen till tränings akademin då. Jobba, anhörigträff på jobb imorgon. Fredag är det jobb igen, köra till väla för att köpa presenter till familjen vi ska bo hos i England. Jaga en resväska och handlar hem nödvändigheter till hemmet. Träffa T på lördag, tvätta och packa söndag, lämna Troll på måndag och sen tisdag åker vi. Shit jag tyckte jag fick resan precis och nu gäller det snart. Åh, jag ser verkligen fram emot detta.

Och när jag kommer hem ska jag och mina kusiner ha en tjejkväll. Så jaa, jag har fullt upp. Och vet ni vad, jag älskar det!!

(en bild på pappa och en 21 kg tyngre Bella när jag fick resan i födelsedagspresent)

Söndag 22 april

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit på en nackdel med att gå ner i vikt.
All "vaddering" man haft tidigare, som liksom gjort en "stötdämpande", det försvinner. Och det gör även effekten. Så helt plötsligt känner man av saker man inte riktigt gjort innan. Haha.
Men det kan jag nog leva med.

Har också insett nu hur mkt lättare det är att gå i trappor. Det gör inte ont längre, och tänk då när man gått ner allt man ska, så mkt lättare det kommer vara då. Vilken fantastisk känsla..

Jaha, då är det söndag igen. Söndag hela veckan känns det som ibland. Om en vecka håller jag på och packar :D Happyface! Jag ser verkligen fram emot det nu. Måste nog skriva en lista på vad som behöver göras innan, för jag har inte varit iväg på så länge, att jag minns knappt hur man gör längre. Haha.

Typiskt nog håller jag nog på att bli förkyld igen. Fick ont i halsen på jobb innan och började nysa en massa. Får trycka i mig lite halstabletter och dricka te så ska det nog lösa sig.

Imorgon ska jag hem till min lillebror, har lovat honom hur länge som helst nu att jag skulle komma upp, så nu får jag allt göra det. Ska köra bort till tränings akademin och prata med dom också, så jag får igång ett träningskort och schema, för en annan negativ sak som jag också märkt, är hur dålig min rygg är. Jag måste komma igång och träna upp den. Och resten av kroppen klart.

Igår köpte jag blommor hör ni. En hortensia och två andra krukväxter. Katt-fan är på hortensian hela tiden så jag får jaga undan honom jämt, men det blev fint. Och nu känns det som om jag vill ha mer. MER MER MER! Jag kan inget om blommor och tänker nog inte lära mig heller, förmodligen inte mer än hur långt tid det tar för dom att dö, men det hemtrevligt ut :)

Jag bara älskade Cindys reaktion igår, när vi kollade Mio min Mio. Hela hennes liv bygger på en lögn. En dubbad lögn. Hon kan förstå hur barn känner, som får veta, efter 25 år, att dom är adopterade. För så kände hon när hon såg med egna ögon att den är dubbad. Hon ska inte låta sitt barn någonsin få se filmen, för hon vill inte förstöra h*ns liv, som hennes blivit. Aw, gulle. Då ska tant Bella allt lära den :D Jag ska lära den allt jag kan, och vi vet att det inte är mkt, och det mest är onödigt vetande, men jag ska lära h*n :D

Nähä, krypa ner under täcket, för nu fryser jag. Adios!

Torsdag 19 april

Kategori: Allmänt

Jag sitter i sängen och njuter av iste. Mango smak. Jag gillar't :)

Cindy, Cindy, Cindy, nu kan du få klappa mig på huvudet. Idag har jag städat hemma och rensat ut en massa!! Slängde en massa saker, och en del av det kändes tungt att slänga. Saker jag fått i julklapp och så... Missförstå mig inte nu, jag försöker inte spela martyr eller så. Nej nej, jag var bara tvungen att sätta ner foten för prylbögen i mig. Så små saker som bara samla damm åkte ut. Och böcker och filmer skickades vidare till min mamma. Min stackars mamma får ta över allt jag inte vill ha... Haha!
Har omorganiserat i hyllorna och känner att jag börja få koll på mitt nya system.

Men bara för vi pratat så mkt om blommor förr, så vill jag köpa hem en massa och ha i fönstret. Men jag är samtidigt rädd för hur mkt min lilla Mister här hemma kommer sätta i sig.
Men några blommor måste jag försöka med, vi har ju alla ganska bra koll på hur bra jag är på det där med blommor ju...

Jag har funderat mkt här hemma. Och ofta. Vilket gör en paranoid. Haha. Jag mår så otroligt bra nu. Och det känns märkligt att man kan må så bra efter en så stor omställning i livet. Så ibland far tankarna iväg till: "Tänk om dom inte gjort någon ändring på mig då?!? Tänk om dom bara skurit upp 5 små hål i magen på mig och sen sytt ihop mig igen?!?"
Jaaa jag vet, paranoid, men det känns ibland för bra för att vara sant. Och jag känner mig ju som jag gjorde innan, i stort sätt. Dom kanske satte in ett chip i huvudet på mig istället? Haha, nej nu börjar det bli överdrivet.

Jag trivs bra med min iphone. Jag hittar nya grejer med den hela tiden och jag är som en 5 åring på julafton varje gång, tills jag kommer på att detta kan förmodligen alla andra också, och har antagligen kunnat det hela tiden.
Men vad fan, jag kan le ändå :)

Igår spenderades först på jobb, sen Mindful-träff, min nästa sista, och sen hem till Cindy. Sen gick vi bort och åt på lindens, och nu gör jag reklam för deras nya grej: Pasta med såser.
Jag fick en med kyckling curry. Och det var NAMINAM!!! Jag säger inte det för saken skull, eller ens för att det är vänner och släkt som sliter med det, utan för det verkligen var gott! Så gå och njut av deras pasta och ni blir inte besvikna!
Sen gick Cindy och jag hem till henne och pratade Astrid Lindgren filmer. Cindy visste inte att Christian Bale spelar JumJum. Så då blev jag sugen på att kolla Mio min Mio. (Har inte hunnit idag dock) Och så spelade hon lite Kingdom Hearts. Jag känner mig lite som en "stolt fotbollsmamma", för jag kan berätta saker som ingen egentligen bryr sig om, och för att jag kan förinta den jävla vattenspelade "Nobodien" när Cindy inte kan.
Jag har lärt henne allt jag kan :)

Stolt fotbollsmamma alltså :) Haha.

Måndag 16 april

Kategori: Allmänt

Mitt ansikte brinner upp! Klåda!!!

Hann ner till min läkare imorse också, fick nytt recept på salvan och atarax utskrivet, men dom hann jag inte hämta ut däremot. Vilket blir resultatet nu, att det känns som om mina ögon ska hoppa ur sina hålor och mitt ansikte ska rinna av skelettet.

Men ändå ler jag :) För jag mår bra!
Läkaren log mot mig idag, han tycker jag sköter mig bra. Lite mkt B12 brist, men annars såg han inte att jag inte skulle klara mig bra. 7 kg innan operation (1.5 kg la jag ju på mig extra under frosseri-helgen, som dom inte vet om) och ytterligare 13 kg efter operation. Vad jag inte gillade är deras våg bara, den stod på mer än min, men det är ändå mindre än vad det var första gången jag stod där, det är ju det jag får tänka på.

Jag har även funderat mkt på det här med mitt hem och mitt maniska samlade av saker. Prylbögen i mig måste jag ta dö på. Jag har inte plats med allt krimskrams som jag alltid samlar på mig. Så jag ska sortera ut när det är dags att städa. Har även fått gå över min film lista :S Där är alltså, 15 minst, antagligen, filmer som åker ut. Filmer som jag egentligen inte vet varför jag har, eller inte ens gillar och jag behöver platsen bättre till kommande. Så jag ska kolla in dessa 15, för att se om det är något att hålla på eller skicka vidare. Det gör lite ont i mig eftersom det ändå är min grej, men varför hålla med filmer jag aldrig kommer att titta på igen?
Det har alltså varit dagens stora beslut. Och även... Betty min Betty, hon får snart inte plats heller. Mina större statyetter får stå kvar med de mindre åker ner. Sorry!

Helgen annars har gått i jobbet tecken, så gör även den kommande. Och snart åker vi till England :D Tiden har gått så sjukt fort att jag inte inser hur nära det är. Men det ska bli så skoj :)

Lyckades ta mig på Baby Shower för blivande mamman Jenny igår också. Det var en trevlig stund. Träffade mkt folk man inte sett på längre, och blev lovad en bild på en person i onepiece, uppknäppt, men det kom ingen. Läs min besvikelse...

Allt går framåt, tiden, livet, jobbet, vikten, vänner, maten och allt därtill.

Det ska bli spännande och se om jag kan ta ett steg tillbaka sen, och hitta den Bella som varit borta ganska längre nu, även om jag trivs bra med att bara sitta själv och njuta av tystnaden i ett tyst rum...

Fredag 13 april

Kategori: Allmänt

Det har alltså gått en vecka sedan sist redan.

Jag trodde inte det. Men tiden flyger förbi och det gäller att hänga på.

Håller på och tvättar, som Cindy sa: "Vem tvättar en fredag kväll?!" Jag, tydligen, för ingen annan ville. Haha. Det stör mig när mina grannar lyckas komma in och rucka på mitt schema. Jag brukar vilja tvätta på torsdagar, det är bra.

Jag tänker inte dra den långa varianter denna gången, jag behöver nog bara säga att samma sak hände med mitt sim kort denna gången. Men nu efter timmar i vänte tid, 2 dagar utan telefon och en glömska om att kräva ersättning så har jag fått igång min iphone. Och allt funkar som det ska. Tror jag... Men jag är nöjd. Haha.

Jag är inne i en dålig "hud-period". Är torr som fnöske i ansiktet, river hål på min själv hela tiden och det svider och sticker. Jag skulle vilja noppa ögonbrynen, men jag vågar inte, för då kommer jag se ut som leatherface när jag är klar. Alldeles säkert. Nåja, jag får finna mig i det. Smörjer mig allt som oftast, får nog be om nytt recept snart. Den SVINDYRA salvan är snart slut, men då kan jag kanske få lite "sluta-klia-piller" också.

Annars går allt framåt. Jobba, jobba, jobba. Ska jobba min första helg på typ 2 månader nu. Har tyvärr inte tagit mig tiden att gå till tränings akademin än. Min kollade upp lite med avtalet på jobbet som vi har med dom. Ska ta tag i det i veckan.
På måndag ska jag och mor ner för vår första läkar kontroll. Ska bli spännande och se vad dom säger om det.
I onsdags vägde jag in på 98.7. 19 kg minus. Det går lite slött nu känner jag, bara något kilo i veckan, men vad fan det händer något iallafall ;)
Kläderna börjar sitta väldigt konstigt nu. Och jag är i ett mellan läge, för liten för det jag har på mig nu men det går om jag drar upp det hela tiden, fortfarande lite för stor för alla kläder jag sparat. Men det går på rätt håll iallafall. Och jag vill inte köpa en massa "mitt-emellan" kläder om jag har som jag snart kan använda.
Äsh vad fan. Klaga inte kvinna! Det kunde varit värre :)

Nej, nu ska jag fortsätta min slöa-fredag med att kolla in big brother, kanske fortsätta spela Resident Evil, har redan varvat 1 och första delen med Leon på RE 2. Ja, vad det blir, det återstår att se.

Treflig helg då!

 

Ps: Jag blir lite ledsen när jag läser att In Flames ska spela på Metaltown i Gbg i sommar... :(
Det är deras enda spelning i sverige.... Buhu!!!!

Fredag 6 april

Kategori: Allmänt

Jag har så mkt grejer jag vill göra just nu. Jag hann aldrig städa klart eftersom jag däckade en stund i soffan när jag kom hem efter jobb. Och städning går aldrig snabbt när jag gör det. Jag har liksom ett visst mönster jag följer och kan lika lätt gå ifrån en grej och börja med en annan. Haha. Vadå disträ?

Jag vill spela tv-spel, är sugen på en Resident Evil tur igen, jag vill läsa eftersom jag har en del böcker på hög, jag måste kolla in Big brother eftersom jag missat det sen i måndags, jag vill lyssna på musik. Det blir lite tjockt att göra allt på en gång liksom. Så därför bloggar jag och lyssnar på musik nu, ska kolla BB snart då. Mitt vardagsrum ser ut som kriget. Är klar med dom andra delarna, resten får jag ta imorgon helt enkelt.

Så vad har då hänt sen sist? Det har varit en hektisk vecka. Jobb, hela tiden känns det som, men det är skönt med mkt att göra, då kan man som sagt njuta av den lediga tiden. Jag har hunnit vara i Halmstad och spela laserdome och till på köpet gått vilse en massa. Haha. Vadå att jag inte har en inbyggd GPS? Det hade varit jävligt bra dock. Men det kanske inte behövs nu när jag har en iphone? :)
Fick hem den igår. Meeeeeen, så var det ju det här med sim kort och Bella.... Nej ingen panik, jag ska inte bli galen denna gången. Jag har fungerande telefon. Men det hade blivit något fel när dom skickade telefonen till mig, för dom har inte aktiverat sim kortet som låg med. Teknikerna skulle kolla på det idag, men jag har inte hört något idag så jag får hoppas att någon kan hjälpa mig imorgon. Undertiden trycker jag och kollar in det lilla jag kan. Min lillasyster och Cindy kommer förmodligen få agera lärare.
Pinsamt bara att min lillasyster sa igår att iphone är utvecklad för att en 4 åring ska klara av det.... Så med detta vill vi ha sagt?!?!? ;D

Det händer grejer med maten, vikten och kläder också.
Jag provade en kycklingrulle i halmstad. Där finns bara en massa kebab ställen eller svin dyra resturanger att välja mellan tydligen. Och då kunde jag sträcka mig till att prova en rulle med kyckling. Och det gick väldigt bra. Hade mer än halva med mig hem (den var inte lika stor som dom här hemma) men det räckte ju. Fick med mig en fin tvålpump med ankor i till mitt blodiga badrum också. (bara en liten parantes och för att det passar så bra ihop). Annars försöker jag hålla mig till sånt som är enkelt och som jag vet jag kan äta. Imorgon ska jag äta påsk mat hos mor. Och jag ser fram emot det.
Har slängt ut lite kläder som inte passa längre, och det känns så nice. Har en massa byxor som jag sparat, som jag aldrig använt, som jag snart kommer i :D
Och den gladaste nyheten var att jag i onsdags var under 100-strecket :D 99.7!!!! Underbara känsla. Jag minns inte när det var under sist faktiskt. Men det känns underbart. 18 kg borta!
Efter påsken nu ska jag sticka bort på tränings akademin också och skriva in mig så jag kommer igång.

Jaha, liten uppdate. Men ännu en parantes.. Har ni hört talas om låten "Äckligt" med "Ansiktet"?
Egentligen är låten skit dåligt, men jag kan ändå inte låta bli att gilla den nu.. Haha. Det är ju verkligen ingen Bella-låt.

"Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby

Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,

Ska vi göra något äckligt, baby

Jag blev tagen på sängen, baby

Jag låg där naken och ängslig, baby

Men det kändes okej, när du visade mig

Hur man gör nånting äckligt, baby
"

Men jag vill också göra något äckligt ;)

Söndag 1 april

Kategori: Allmänt

Jag är otroligt trött idag.

Det har varit en hel späckad helg och jag har kommit i säng sent och det sätter sina spår nu. För jag känner mig urgammal. Haha. Inte med det sagt att jag inte haft en trevlig helg, för det har jag.
Plus att jag tror att Cindy smittat mig med sin förkylning.

Första veckan med riktig mat alltså. Jag mår bra :)
Jag äter knäckebröd för första gången på 2 månader och jag älskar det. Jag tycker ju så mkt om det. Men jag hade problem med att veta vad jag skulle handla i fredags när jag var iväg. Jag minns knappt vad jag åt innan min operation och ännu mindre vet jag vad jag kan äta nu. Man får ju klart känna sig fram, men det kände dumt och inte vet vad jag skulle köpa. Men jag har massor med grönsaker i mitt kylskåp iallafall.
Det är alldeles grön och det är inte mögel :D (vill bara poängtera att jag aldrig haft mögel där heller, men ändå)

Igår vägde jag 100.4 :D Så nu har jag gått ner 17 kg. Så sedan den 6 februari har jag gått ner 17 kg. Och jag är snart under det där dömda 100-strecket. Underbara känsla.
Ska på återbesök nu i april också. Ska bli spännande och se vad som säger. Hoppas man sköter sig enligt dom :) Haha.

Nej jag var på tillställning hos en arbetskamrat i fredags. Innan dess var det jobb och handling som gällde. Och det gick undan. Var hemma sent och kom inte i säng förrän 3-tiden. Har inte varit uppe så länge alls sen jag blev opererad. Sen var det upp tidigt igen igår, för att gå till gymmet med Ted. Vilket jag INTE alls kände för. Nervös var jag, och trött. Och jag är ju ingen gym människa så varför gick jag med på detta?!?
När jag väl kommer till min vän, berättas det att det även är öppet hus och där kommer nog vara en del människor.
Great! Ännu mer människor som kommer stirra och glo på en människa som svettas som om hon stod i duschen.
Tyvärr är det så att jag alltid lidit av detta problem. Har alltid tyckt det varit jobbigt med svett. Och får alltid för mig att människor stirrar extra mkt just för man svettas. Och till det då att man är en tjockis.

Men väl där, gick allting jätte bra. Människor tom. pratade med mig, som om jag vore en av dom.

En av dom.

Nej jag var väldigt nöjd efter mitt lilla pass med Ted. Och jag ska absolut kolla upp mer och gå tillbaka. För det kändes väldigt bra när man väl var där och jag sprang mellan alla olika grejer jag ville testa, så Ted fick tom. säga till mig att jag måste vila mellan varven. Jag har lite träningsvärk idag, men inte så farligt som jag trodde.

Jag hade senare på kvällen en mkt trevlig stund med min goda vän Therese. Vi var och såg Hunger Games (gång nr 2 för min del) och jag gillar filmen ännu mer än förut. Sen gick vi hem till henne och snackade skit tills klockan blev 2 igen. Och åter igen kom jag i säng sent, och eftersom min dygnsrytm nu mera är att jag vaknar kl 7.00, så gjorde jag även så idag. Frukost och sen ligga och dra mig och små slumra i sängen för att nu sitter här och strax ska gå ner i tvätten.
Jag har haft en väldigt bra helg, och jag tackar Therese otroligt för stöd, prat och allt som hör därtill.
Fick äntligen träffa min kära Asma också i fredags.

Nu ska jag bara se till att spendera tid med min kära fru också. Hennes saknar jag jämt.

Låt oss hålla tummarna för att min förkylning inte håller i sig, att jag kommer igång med träningen snart, och att jag ska känna mer gemenskap till andra människor. Och inte bara tro att jag är ett ufo bland alla stjärnor....