skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

The Human Stain

Kategori: Allmänt

Visst blir man irriterad, när man verkligen vill ligga steget före, och ändå inte kan? Jag vill alltid fixa med mina räkningar, så att pengarna finns på kontot redan samma dag som jag får lönen. Jag vill inte behöva tänka efter om jag ska handla, hur mkt pengar jag har över. Utan jag vill göra sånt färdigt. Meen, så har jag inte fått hem mina papper från facket, så jag kan inte betala den!!! Jo jag kan, men inte utan ocr-nummer. Wogo, intressepil tänker jag nu! Nåja, det ordnar sig nog det med. Men tur att man har mamma som ändå fattar sig på sånt. Vad gör jag den dagen hon inte är här? Äh, hon ska inte dö ändå, det har jag och Matte bestämt.
Det är så mkt sånt med papper och skit som jag inte fattar, jag har nog gjort ett massivt fel med a-kassan också. Jaja, det reder väl ut sig det med.

Okej, det gick bra igår. Jag blev inte "sjuk" av att vara utanför mina väggar. Hade faktiskt riktigt trevligt. Man, eller JAG glömmer bort vikten av att ha mina vänner nära. Men samtidigt fick jag förklarat mig för Jenny igår, och om det är någon som förstår så är det hon. Kändes bra att sitta och prata till kl 4.oo imorse :D Det brukar bara vara jag och katten som gör det annars :P Vilket påminner mig, ska ni se en läskig film, jag menar verkligen läskig då, då ska ni se The Fourth Kind. Jag säger bara Paranormal Activity, SLÄNG DIG I VÄGGEN! Det var riktigt läskigt. Bygger på verkliga händelser. För en gångs skull blev jag rädd, eller åtminstonde påverkad.

Jag älskar dig Jenny!

Som alla vet, så bojkottar jag facebook, och igår/idag fick jag det bekräftat ännu mer för mig. Jisses, där är massor av bilder på mig därute, och jag har inte ens skiten själv :S Min far är en förrädare som skaffat det fast vi sa att vi inte skulle. Och jag förstod mig verkligen inte på hur det funkade. Satt och lekte lite via Jims (aka Ananasen xP ) Nej, jag har sagt det hela tiden, och säger det igen, NEJ TILL FACEBOOK!
Visst att det kan vara bra, för man får kontakt med typ alla man någonsin aldrig ens har velat bry sig om på riktigt, visst. Men jag håller mig utanför. Det är jag och Petra. Vi klarar oss utan det.

Annars då? Ska med mor till Lund imorgon. Åka tåg, det var längesen jag åkte så långt. Jag gillar att åka tåg :D
Ska fika med kusin Cindy i veckan. Jobba, fundera över vad jag ska ge lillebror i 20 års present.

Nej, läsa eller titta på tv, kvällens dilemma.
Men här har jag ett bra exempel på bilder som finns på facebook, utan man ens visste det.. Jisses..
Ja, va fan, inte den bästa bilden, men eftersom facebook redan äger den, och den kan ses ändå, så kan jag ju lika gärna bjuda på den själv. Gamla tider. Det är rätt mkt som förändrats.

Breathe

Kategori: Allmänt

Denna dagen kunde faktiskt inte blivit bättre känner jag. Och ändå är den inte så annorlunda mot mina vanliga dagar. Men sitter här och hyperventilerar och är helt exalterad.
Har tvättat och städat hela lägenheten idag, vilket behövdes. Måste köpa nya golvgrejer bara, "vrida-ur-moppen-grejen" är ju sönder. Jävla öb-skit! Men så nu har jag ett fint hem igen. Mindre dammråttor och skit i hyllorna.

Käkade lite, gick bort till Ted. Vi ville vara duktiga och gå ner till stan, men självklart när vi skulle gå, så började det regna, så Bengt fick köra oss ner iallafall. Dom visade en massa trailers för bra kommande filmer. Tron Legacy och framför allt, och jag fick rysningar. Resident Evil - Afterlife. Sitter och kollar rollistan, och vilken snygging om inte Wentworth Miller kommer att spela Chris Redfield? Åh jag är i chock. Totalt chock!
Sen såg vi Clash of the Titans. Kanske lite "för mkt Herkules" över den, men jag gillade den skrapt ändå. Jag menar bara kolla in den rollistan: Sam Worthington, Liam Neeson och Ralph Finnes. Tre mkt vackra karlar. Och Ralph passade så jävla bra som Hades.
Och ikväll, såg jag, utan tvekan, världens vackraste kvinna! Gemma Arterton


Är hon inte vacker? Shit, om man ens hade hälften av hennes utseende, hade jag varit nöjd. Meow!

Så en bra film och massa ögongodis senare, sitter jag här. Hade till och med glömt bort, att dom skulle släppa Eclipse trailern idag. Så kvällen blev bara ännu bättre nu när jag kom hem, och fick sen trailern! Detta året kommer bli så fullt av massor med bra filmer att jag blir gråtfärdig! Avatar kommer ut nästa vecka, och allt jag redan nämt. Nu är jag så full av glädje och energi att jag inte ens bryr mig om vad som händer imorgon. Om jag blir utskälld på jobb, om jag kommer få ta hand om hela kvällen själv, och det faktum att jag är skit nervös över att träffa min bästa vän. Allt det där rör mig inte i ryggen (märk för tillfället). Jag är i extas!

Det ska firas med Vampire Diaries och sen kanske jag drar igång King Kong, den från 76, det var längesen jag såg den sist. Åhh!

Tänk bara jag kunde få behålla denna känslan lite längre!

Room of Angel

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på en massa läskig tv-spels musik. Silent Hill. Det är läskig musik. Sånt som gör att man känner bubblor i magen och lite snurrig i huvudet. Som om man tagit för mkt värktabletter helt enkelt.
Läste ut Frost i morse, och den andra kommer ut på engelska nu i juli, så förhoppningsvis på svenska i år också, men sen kommer inte trean förrän nästa sommar. Typiskt. Men den som väntar på något gott, säger dom ju...

Nu kom dom där "vi-vill-bara-visa-dig-en-bit-ur-bibeln-för-dig"-tanterna igen, kanske inte ska kalla tjejen tant, hon är nog i min ålder. Men jag sa åt dom att dom inte behövde komma igen, inte precis som om jag är troende, och efter att ha läst "Om det så skulle kosta mig livet", så är jag inte så inspirerad av "gudstjänare".
Så nu ska jag läsa millenium-triologin också, sen är det tomt med böcker, så kom gärna med tips.

Känner mig lite små kymig (?) idag, känns inte som om allt står rätt till. Sover som vanligt dåligt. Inatt var det delvis mitt eget fel. Hade råkat stänga in Troll i badrummet, så jag vaknade av att han rev halva rummet. Men sen somnar man om i en timme och sen är man vaken igen. Sen blev jag väkt av telefonen kvar över sju, och har varit vaken sen. Ska jobba extra ikväll. Se om tanterna är på bättre humör idag, för det var dom sannerligen inte igår.

Jag ser på ett sätt fram emot på lördag, träffa Jenny igen. Det var så längesen vi gjorde något. Och ändå är jag nervös. Varför? Hon är den som känner mig bättre än någon annan.. På ett sätt vill jag säga "nej, jag orkar inte", men på ett annat vill jag verkligen. Jag förstår egentligen inte vad jag är så rädd för.
Jag tänkte att om jag skrev det här, så har jag ingen ursäkt för att inte göra det. För då vet ni vad jag tänker.
Men jag kan inte sätta ord på varför.

Det är väl som med mkt annat just nu, upp och ner, höger eller vänster. Förhoppningsvis får jag rätsida på allt snart. Men där är en del att ta tag i, som sagt.
Varför kan jag inte få vara 17 år igen? Och nästan var så social att det var skadligt på det hållet istället?

Jag ska leta fram mina gamla dagboker och läsa dom, så kanske jag mår bättre sen.
Gjorde det för ett tag sen, men hann bara läsa lite. En annan sak, som fick mig gråtfärdig, var att jag hittade breven från Jimmy, när vi var tillsammans. Jag var helt säker på att jag kastat dom. Men jag hittade dom. Känns ganska surrealistiskt nu när han är försvunnen. Och ändå minns jag när jag fick breven som om det var igår.
Minns inte säkert, men det är väl 11 år sedan Henrik försvann också, nu i maj. Så underligt, och att tiden ändå kan gå så fort.
Världen är läskig och människor lika så. Dumma och egoistiska varelser, inte minst jag själv...

Jag hoppas inte ni tar mig för en idiot, jag har bara lite problem med mig själv.


Angels of Clarity

Kategori: Allmänt

 

Mitt lilla monster. Jag kommer älska dig till döds. Verkligen. DU tar dö på mig. Jag får inte sova om nätterna. Tur för dig att du är så jäkla hängiven.

The Human Stain med Kamelot är orgasm! Woooa! Bra musik. Allt jag tjatar om, det och film. Nej hade ju en massa tankar om vad jag skulle skriva idag, men allt liksom försvann. Det är kallt i lägenheten, men jag stängde å andra sidan av elementet. Men så när man vaknar på morgonen är det så jävla varmt här, så jag får väl elda med värmeljus eller något.

Pappa ringde mig i förrgår. Han lät inte okej. Så jag frågade vad det var. Då började han storgråta i telefonen. (Min pappa gråter sällan, eller mer och mer nu när han är äldre och sentimental, men det bör tilläggas att jag aldrig sett eller hört min pappa gråta förrän jag var 8-9 och Nettan höll på att drunkna). Så jag blev lite skärrad själv. Det visar sig, att pappas bästa vän är jätte sjuk. Cancer. Vi har vetat länge att han är sjuk, men inte hur sjuk. Jag har inte själv träffat John på flera år, då han bor i england, men det gjorde ont. John är en av de snällaste människor jag träffat på, och som jag lärt mig mkt av. Han är rätt illa nu, morfin, så pappa trodde inte han hade mkt kvar.
Nettan och pappa hinner, förhoppningvis åka över och hälsa på honom innan något händer. Så jäkla orättvist. Han är inte ens gammal.

 

Blev lite inspirerad när jag läste Fridas blogg för en stund sen, om det här med att ha minnen med saker. Jag fick ett engelsk lexikon av John när jag var yngre. "To Isabelle. Kram + Puss John"

Jo, det är konstigt ibland. Tacka har jag ju ändå katten. Annars hade jag blivit tokig. Mitt lilla Troll! Har förresten en kusin som fyller år idag också. Men jag kan inte komma ihåg hur mkt. Men jag minns när farbror Kalle ringde och sa det. Minns det som igår.

Operation naglar går.. jodå, det går. Har börjat läsa en ny bok, Frost. Den verkar väldigt bra, så det ska bli spännande med resten. Spelar lite Kingdom Hearts II igen. Mina älsklingar Riku och Axel :D Kärlek! Jobbar på så mkt det går. Ska på bio på fredag, Clash of the Titans med Ted. Var och spelade laserdome i fredags. Alltså dom som känner sig manade och vill följa med nästa gång, säg till. Det är så sjukt roligt och ju fler vi är, desto roligare blir det. Har bestämt dejt med Jenny på lördag efter jobb. Se om det bli att avbryta mitt alkoholstopp för första gången sen juni förra året :P Det ni..

Nej jag vet inte riktigt vad jag säger eller gör idag, har sovit dåligt som sagt. Får nog dra mig iväg till läkare snart iallafall, ärmarna är bättre, men nu sitter det i höften? :S Nåja, gnäll gnäll. Ta igen ett avsnitt på Vampire diaries och äta upp cevap cicin (?) från igår.

 

 

 

Kiss kiss, bang bang!

 

 

(efter 5 min)

Okej.... Nu gråter jag snart. Läste ju kusin Nivis blogg... Dom köpte en C30... En svart. Jag dog inombords nu.. Verkligen, jag dog..

 

 

Tie My Rope

Kategori: Allmänt

Onsdag.
Håller på att bli paranoid i min lägenhet.
En lampa är sönder utanför, någon är ute efter mig.
Någon slår igen entredörren, någon är på väg in till mig.
Katten stannar upp och bara stirrar. Någon är redan inne...


Håller på att läsa en bok nu, handlar om kristna sekter (jag är inte troende eller så)
Idag hade en sån, "knacka-på-dörren-jobbig-guds-föreläsare", varit här igen. Hon skrämde skiten ur mig när jag kom in genom entredörren. Hon märkte det nog, för hon tittade konstigt.
Jag blev helt stel och bara tänkte "efter vad jag håller på att läsa just nu, ska du bara gå vidare, annars kan detta bli ett jobbigt och obeghagligt samtal"

Hon gick.

Känner mig off.
Som jag skrev i min bdb: Jag är frånvarande för närvarande.
En kul mening :D

Klåda i ansiktet igen. Är rädd att jag kanske fått en hudinflammation igen :/
Men jag avvaktar, precis som med allt annat. Jag har tid, men inte råd. Jobbat 3 extra turer på en veckan, det ni. Inte fy skam. Får kanske tom gå upp till 75% redan nu i april. Då ska jag ringa arb.förm. och be dom dra åt helvete (nej det vågar jag inte) och säga till dom att jag inte behöver deras hjälp längre. Dom kan skriva ut mig igen. Så kommer jag om det är något annat.

Jag skrev till Jenny igår. Bad om ursäkt för att jag är ett rövhål.
Men det är mkt som snurrar just nu, mkt som ska på plats och framför allt, jag måste hitta min plats i allt detta. Var passar jag in? När ska jag passa in? Och hur passar man in?

Blir lite nervös, när jag tänker på att träffa dig igen. När vi inte umgåtts på så längre. Känns som om allt förändrats. Du, jag... Vi?


"Jag saknar dig. Jag saknar dig otroligt. Jag är ett rövhål, jag vet. Men jag har för mkt tankar snurrandes och mkt att tänka på. Jag ber om ursäkt för min frånvaro. Men jag kommer igen, när jag känner mig redo. Förlåt"


"Men älskade vännen. Du behöver absolut inte be om ursäkt. Det är ju det som är det fina med oss två, vi vet att vi alltid är där för varandra när vi känner att vi behöver det :) "

The Nightmare Factory

Kategori: Allmänt

I am drifting off to somewhere
Anywhere sounds good to me
But as I fade into darkness
Something's happening to me
Slipping, failing, demon's calling
Spiders crawling, dogs are mauling
Walls are closing, tumor growing
Reaper's sewing, blood is flowing
Wake up screaming
As I lay my head back down
Soaked and shaking, trembling
Please just let me slip into a
Good night's rest
Vision failing, broken railing
Tumbling off the wall you're scaling
Skin is peeling, body stealing
Total loss of any feeling

Guilty pleasure, daedly weather

Terrified to be together
Snakes are hissing, kid went missing
Crying out but no one's listening



*Nynnar*
Vem gillar musik? (Bella räcker upp handen)
Fan vad härligt det är att plugga igen när man håller på med tvätten, vilket inte så bra egentligen, då jag blir så jävla paranoid att någon kommer in när jag står i tvättstugan. Det är ju bättre nu dock, än när mamma bodde i 5:an och vi fick tvätta i källaren typ ett helt område från lgh. Det var läskigt.

Letar ju ständigt efter nya böcker att läsa. Och jag hade en här om dagen. Mörkrädd. Köpte den för rätt längesen, men kom inte för mig att läsa förrän nu. Och den verkade hur bra som helst, och jag blev riktigt intresserad när jag började läsa, men så slutar den helt fucked up. Och jag blir jätte besviken. Vad är det med svenska författare att alltid förstöra en bra bok, med ett uselt slut? Nej, besviken. Så ska snart ge mig an millenium-triologin tänkte jag. Har ju egentligen rätt dåligt koll på böcker, men det är mkt för jag är så kräsen. Och det är ju mest film som gäller annars.

Vilket för mig till... Såg Paranormal activity igår. Fick hem den med posten, när jag kom hem efter jobb, satte jag igång den. Hade så höga förväntningar, då tom min 25 åringa storebror lyckades bli uppskrämd.
Jag gick verkligen in för det och ville verkligen gilla den. Meeeen.... Det var nästan så Blairwitch ändå var bättre, och den är GRYMT kass. Jag ville verkligen gilla den. Tror ju på spöken och andar, så då borde jag gilla den. Men nej. Slutet var rätt okej, men... Nej. Surt.
Hittar liksom inget som skrämmer mig, i film väg, längre. Jag vill kunna krypa upp i soffan och nästan bli gråtfärdig så rädd jag är. Fan, Gremlins var bra på sånt när man var liten. Haha... Till och med "michellin gubben" i ghostbusters gjorde en rädd. (Jag vet att han inte är michellin men kommer inte på vad han är, marshmellow (?) gubbe, eller what ever)

Situation naglar går... Sådär, när jag inte håller på att peta ut mina ögon går det rätt bra. Shit, hade det inte varit för min breda häck och mina bröst, kunde jag likagärna varit man. Inget fel i det. Förmodar jag.

Nej, om man skulle köra i en film till. Har kollat Upp och Bolt precis. Har en massa film att ta igen, slutet på Inglourious Baterds, Cold Creek Manor, Blues Brothers, Saw 6 är bara några att nämna.
Ja, så ser livet ut ikväll, jobba imorgon, och måndag och tisdag. Längesen man jobbade 7 dagar på rad, men jag gillar det :D


Crystal Ann får mig att vilja dö av rysningar!

Walk Away

Kategori: Allmänt


Just walk away (make it easy on yourself)
Just walk away (Please release me from this hell)
Just walk away (there’s just noting left to feel)
Just walk away (pretend like none of this is real)

Please forgive me

If I told you that I cared.
Would you be sorry
If I swore that Id be there?
Please forgive me for laughing when you fall.
I’m so sorry but I never cared at all!

Påsken är över.
Men jag jobbade hela helgen ändå, så det kan kvitta. Kan lika gärna tjäna extra pengar då. Påsken är ju inte så nog ändå. Ännu mindre när man hör att svenskarna är dom i världen (!) som äter mest godis. Inte för jag känner mig skyldig (tro det eller ej), men godis är inte min grej. Nej, men chips är :D Haha
Som om det är ännu bättre liksom? :)

Dagens text... Ja, det skulle kunna relatera till mitt senaste utfall. Inte lönt att prata om det, men jag gjorde för mkt, när jag egentligen vill för lite. Och jag vill bara lägga mig under täcket, och ta tillbaka det.

Jag har förresten, eller försöker sluta bita på naglarna, vilket kanske ändå inte är en bra ide, då jag förmodligen kommer peta ut mina ögon pga dom! Jag kan inte hantera det, men det är så "kvinnligt" med naglar.

Jag läste på danmarks texttv här om dagen, Tim Burton funderade visst på att också göra Törnrosa :D Min favorit Disney. Och Angelina Jolie, skulle spela Malificent :D Det hade kunnat bli så jäkla bra. Undra bara vem som ska spela Aurora isåfall?

Nej, jobba extra imorgon. Skulle gått till doktorn hade jag tänkte, men det får vänta. Tyvärr är pengar väldigt mkt, om inte allt ibland. Får försöka hitta med doktorn på fredag, eller måndag.
Anyway, jobbar ju hela helgen, igen!
Idiot!

Never Enough

Kategori: Allmänt

In the end we're all just chaulk lines on the concrete
Drawn only to be washed away
For the time that I've been given
I am what I am

I'd rather hate you for everything you are
Than ever love you for something you are not
I'd rather you hate me for everything I am
Than have you love me for something that I can't

It's never enough, it's never enough
No matter what I say
It's never enough, no it's never enough
No matter who I try to be
It's never enough, no it's never enough
No matter how I try to change
It's never enough, never never enough
I'll never be what you want me to be


Tänk vad mkt man kan förklara med musik. Känslor, tankar, humör, liv.
Minns den dagen då jag tog musik på allvar, och började lyssna på texten. Man blev som en annan människa efter det. Saker och ting fick en annan betydelse. Förr var det bara musik, men nu, som sagt, man kan förklara så mkt med det.

Just nu är jag överkär i Never Enough med Five finger death punch! Meow! Det är kärlek ända in i benmärgen. Älskar, att på kvällarna när man är så trött att man måste hålla uppe ögonlocken med all kraft man har kvar, att plugga in ipoden, lägga mig i sängen och bara nynna med. Stänga ute alla andra ljud. Åh, vad skulle jag inte göra för att få dö så... :) Det måste vara det bästa sättet, att få somna in till något man verkligen uppskattar.
Nåja, nu ska vi inte bli långrandiga, ingen ska dö än.

Har egentligen en massa nya filmer jag måste se, en massa nya böcker att läsa och en del tv-spel att ta igen, men tiden räcker inte till. Nu denna veckan jobbar jag mkt igen, men sen blir det luckor i schemat som vanligt, men vi får se. Om jag nu inte gjorde bort mig helt igår, så får vi kanske gå upp till 75% tidigare än väntat, inte mig emot. Men det ska inte vara på bekostnad av att  vi bara ska jobba helg, för det går jag inte med på. Om ingen annan behöver göra det, ska inte vissa behöva göra det, bara för att.

Nu till det fina i kråksången. Var ju på släktkalas i fredags, vi kom att prata om allt från min, Nivi och Louise sommar, då vi satt i stentrappan och spelade kort, till Louise fint dekorerade rum :D
Och.. Nu mina vänner, Jesper, aka "Adam", hade sålt sin A3:a, (förmodligen en av ä-holms snyggaste btw), och nu letade dom en ny bil... Gissa vilken?...
EN C30!!! Och inte med vilken färg som helst, en svart!
Det var bara att sticka dolken lite för långt in.
Tokiga idiot, jag vet. Jag är inte ens så bilintresserad egentligen, senast var när z3:an kom. Så vi får se vad nästa blir, men en c30 ska jag äga någongång i mitt liv. Så...
Åh nu blev det rörigt!

Gå och duscha, sjunga för katten och sen läsa lite.

Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade.

Pacing Death's Trail

Kategori: Allmänt

Frustrerad!
Kollade just det avsnittet av uppdrag granskning, där det handlade om en 14 årig tjej som blivit våldtagen.
Jag har sååå starka åsikter när det gäller våldtäkter eller övergrepp. Och ännu värre blir det när man ser en dokumentär som denna, där vuxna människor inte gjort ett skit åt det!
50 åringar som sitter och säger "Jag hörde via en bekants bekanta att...". Men herre min get, du är 50 år, har man inte mer vett än att lyssna på rykten.
Jag vet inte heller vad som hänt, men jag lider med tjejerna som får lida igenom en hel by som vänder dom ryggen. Där är aldrig någon mer än dom som var där, som vet vad som hänt, men när det hänt 2 ggr, att det ska behöva hända 2 ggr, innnan någon gör något åt det!

Jag blir mörkrädd. Vuxna som gör hatgrupper på facebook mm. Ungdomar som hotar med att dom borde blir "våldtagna på riktigt". Gaaah!

Ush, som sagt, jag har så starka åsikter när det kommer till våldtäkter/övergrepp. Man är så jäkla försvarslös.
En präst, en rektor.  Jaa

Egentligen är jag inte ett dugg bättre än alla dom som skrivit om det. Men jag blev så arg när jag såg det. Var är hjälpen, dom vuxna, dom ska veta bättre?

Pfffs.
-----------------------------------------------------------

Bilen är ej fixad ännu. Cyklade till jobb imorse. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag kom fram, har nog aldrig haft så ont i mina armar. Det kände som om någon satt och gnaggde på dom, samtidigt som någon blåste iskall luft på dom. Så nu har jag ont. "Men du Bella, kanske dags att gå iväg då?!"
Jo jag ska... Någongång.
Vill inte bli sjukskriven igen, har inte tid, ork, råd eller energi till det. Känns ju redan som om man är det när man bara jobbar 52 %.
Jobbar dock 4 helger på rad nu, sådär lagom bra planering.
Jaja, är huvudet dumt, får kroppen lida säger dom!

Nej kids, försöka ta en värktablett och kanske se om man får sova lite.
Släktkalas imorgon, sen är det jobb hela helgen, och sen hem och få påskmiddag hos mamma :D
Me love mamma, loooong time!

Kiss kiss, bang bang!