skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Tisdag 23 oktober

Kategori: Allmänt

Jag är hel såld och kär i Swedish House Maffia låten "Don't you worry child"

Stod och dansade i köket till den innan, samtidigt som jag stekte mina fiskpinnar.

Lyckades både "ånga" och bränna mig, vilket bara leder till min slutsats sedan tidigare:

Jag ska inte laga mat!!!

Jag skadar mig alltid då. Glömmer aldrig fläskläppen jag gav mig själv då jag stoppade en varm gaffel i munnen utan att tänka mig för :)

Klumpig är bara förnamnet :D

Sitter och kolla svenska hollywood fruar nu. Ska bli spännande och se hur allt urartar. Gunilla Persson liksom. Jisses.

Jag har en full vecka. På riktigt full späckad.

Jobb imorgon, sen träning med lillasyster, ska inviga henne på tränings akademin, och sen är det middag hos en arbetskamrat. Ledig torsdag, men ska då tvätta och försöka träffa pappa för att planera hans 50 års fest. Fredag är det jobb igen, lördag lika så, först b-gården och sen med Mr. T, och på söndag är det namngivning till lilla Sam och efter det ska jag och Nina ha prov middag, vilket också innebär att vi ska handla först.

Jisses, det blir mkt att göra på kort tid känner jag.

Är annars inne i en "trött period" nu, sover mkt. Sitter jag still för länge, somnar jag direkt, har somnat på soffan innan kl 22, varje kväll. Men för att jag sover för mkt, än att jag inte får någon sömn.

Men så har jag också humörsvängningarna jumbo.

Jag går från likgiltig-apatisk-skit förbannad-gråtmild-ledsen-über glad-neutral-förvirrad och så börjar det om igen.

Jag vet inte varför. Igår märkte jag att jag darrade större delen av kvällen på jobb, varför? Ingen aning.

Jag går från det enda till det andra humöret från 0-100 på ingenting, det bara vänder. Och det skrämmer mig lite, för jag brukar ha kolla på mitt humör, men det bara svänger.

Är det för alla förändringar man har varit med om det senaste året?

Jag har aldrig varit åldersfixerad förr, men nu börjar jag tänka på det mer och mer. Och dessutom, en bok som jag läser genom jobbet (läs mellan raderna, blir tvingad att läsa) som går igenom alla olika stadier och sjukdomar som gamla drabbas av, det gör absolut inte att jag vill bli gammal.

När fasen hände allt detta?!!?! Och varför tänker jag på det just nu?

Nåja, tiden, ålder och alla funderingar kan jag ju tänka på hur ofta jag vill, för det kan vi inte ändra på.. Äldre blir vi alla.

Jaha, jag är inne på säsong 6 av desperate housewives, jag väntar ny böcker och nya filmer. Så mitt liv rullar på som vanligt annars.

Nej, kolla visare här och njuta av musiken jag är kär i :)

Måndag 22 oktober

Kategori:

Det är det ju nu, måndag alltså. Eftersom klockan är efter tolv.

Ha precis kommit hem från Sandra och Dennis. Och Dennis visade just en massa "spök serier" som, när jag tänker efter, inte är bra att titta på såhär innan man ska lägga sig.... Ensam i min lägenhet. Jag ringer Sandra om något går åt helvete, haha.

Har haft en bra dag.
Messade Cindy imorse om hon och Alexander ville med på hälso mässa på bibblan. Sagt och gjort. Sen tog vi ev fika, och jag fick min efterlängtade paj, även om den kunde varit bättre. (Har alltså varit sugen på paj sen i fredags)
Sen gick vi till Cindy och jag fick lite bebis mys med Alexander. Och två par byxor med mig hem :) Tack Cindy!

Sen åkte jag hem, skulle gjort fiskpinnar tänkte jag, men försvann upp i trappen bredvid och fick god bacon "gegga" med makaroner istället :) snyltare som jag är, älskar jag att slippa laga mat själv ;)
Blev mer bebis mys där, då Jenny och Sam var där.
Och jag fick komplimanger (som fortfarande är svår att ta emot), för hur smal man blivit och att jag har jeans, vilket är så inte Bella annars, haha.

Sandra fick för sig att leka med mitt hår, vilket utvecklades till att hon skulle göra mig till en "rocker" och därför också sminka mig. "Anka" lilla. Men det var roligt och att någon tar hand om ens hår, säger man aldrig nej till.
Så bild bevis på hur det blev och Bella och Sam mys finns här under :)

Klockan är mkt, jag ska försöka kolla lite desperate housewives för att glömma spöken, demoner, maffian och andra lösligheten som jag är säker på finns därute ;)

Onsdag 17 oktober

Kategori:

Okej, jag har blivit lurad. Min våg "prankade" mig :/
Jag hade inte alls gått mer 4 kg. När jag vägde mig igår morse igen, hade jag bara gått ner 1 kg, till 81 från 82.
Inte så att jag inte är nöjd, men jag vet inte hur vågen lyckades. Jag vägde mig ändå 2 ggr för att vara säker, och det stod 78. Nåja.

Jag är nöjd ändå, jag vet ju att det går neråt. Men jag undrar hur fasen vågen gjorde.

Jag fick mig en boost iallafall när vi var på Ullared igår. Jag insåg när jag provade byxor, att jag gått ner 10 storlekar. När jag var som störst, hade jag 52, ingen kul grej ska jag säga.
Men igår kom jag i ett par jeans i storlek 42 :D
Tio storlekar, det är bra mkt. Minns inte när jag bar det sist. Samma med bh:ar. Jag är ju en 80 B. Gått från 95 E till B kupa. Och jag kunde köpa en push-up. Haha, det har jag inte precis haft behov av på ett tag, men det behövs nu. Haha.
Jag gjorde av med 3600 kr igår, men faktiskt inte ett enda onödigt köpt. Kläder och julklappar köptes och jag är väldigt nöjd.

Så även om vågen lurar mig, så säger storlekarna en hel del :)

Har haft middagsbjudning idag. Ja ni läste rätt. Och ingen är mer förvånad än jag :)
Mina kusin Cindy och Victoria fick lasangette och sallad. Så det var inget avancerat, men mkt trevligt. Mkt prat och trevligt sällskap.
Städar har jag också gjort och imorgon är det jobb igen, och efter det ska jag diskutera en annan middags bjudning som svart väntar.

Min och Ninas halv åtta kväll. Mer Ninas kan vi ju säga, för det är hon som kan laga mat ;)

Nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng och faktiskt njuta av livet som smalare, även om vågen inte är min vän ;)

Måndag 15 oktober

Kategori:

OHHH HOLY F.U.C.K!!!!!

Jag vägde mig nu på morgonen, och jag kan inte säga att jag är besviken precis.
Jag har ju känt att träningen varit lite tung nu ett tag, så jag ska ta kontakt med tränaren på tränings akademin också, för nya tips, bara en parantes liksom.
Iallafall, jag var på te kalas hos Jenny och Sam igår. Fick lukta på gräddkola samtidigt som jag fick lätta mitt sura humör. Och jag berättade att jag inte alls var sugen på att träna, att jag verkligen hamnat i en down period.
Men jag fick betalt igår :) Det var värt att gå och träna, och det var tom. värt nuggetsen som jag köpte efteråt, av ren lathet.

Igår morse vägde jag 82.4..... Vet ni vad jag vägde idag? 78.3 :D
Fatta jag har gått ner 4 kg sen igår då. Och träningen känns verkligen värt det, och te kalas hos Jenny is the Shit!

Jag har inte vägt något på 70 sedan 2004, tror jag. När jag mådde bra över min vikt sist, vägde jag 75 kg. Och nu är jag snart där. Fan vad läskigt :)
Och nu fick jag den boost jag behövde känner jag.

Jag har jobbat mesta dels, reta mig på allt och mkt, större dels, läst ytterst lite men tittat massor på desperate housewives sen sist. Och det har inte varit så svårt att låta bli att läsa som jag trodde, men jag har ju också bytt ut mitt beroende mot ett annat. Tv-spel har jag inte hunnit med men det kommer :)

Denna veckan har jag fullt upp igen, och träningen kommer bli lidande igen :( men jag ska ju ut och springa på Ullared, så det kanske ändå räknas?

Nej, nu är jag lite lyrisk, så jag fortsätter min housewives resa och väntar på att jag ska hitta den man som ska stå ut med denna trasiga, bråkiga, gnälliga, envisa och ilskna men ack så barnsliga människa ;D

Torsdag 11 oktober

Kategori: Allmänt

Tiden går och går.
 
Jag kände att jag mådde lite bättre efter mitt förra inlägg. Som om jag verkligen kom på problemet med mitt liv.
Att saker la sig till rätta. Nu ska som sagt bara huvudet hänga med.
 
Men jag är som alltid lätt retad och stör mig på mkt. En del saker mer än andra, och utan att säga för mkt, så rör sig en del på jobbet. Men man vågar knappt yppa ett ord, för då man uttrycker sin åsikt, får man på huvudet.
Trist när det är så, men jag tar mig igenom det också, jag får bara vänja mig vid att hålla käften och göra som man blir tillsagd. Haha.
 
Nej, nego ut och happy in :D
 
Det har väl inte hänt så mkt den sista tiden ändå. Jobbat mest. Och nu har jag visst blivit utnämnd till min fars 50 års fest planerare. Jisses, när gick jag ens med på det? Det gjorde jag inte, men det blev så ändå. Men det kommer kosta. Och det har jag sagt till min käre far också. När vi, mina syskon och jag, får påpeka vilka man ska bjuda, då är det illa. Speciellt om man glömmer sina syskonbarn, ehum... Nåja, han blir ju trotts allt 50 år, så, who can blame him? :)
 
En tripp till Ullared på tisdag, lite julklappar som ska börja köpas och även lite nya underkläder, tröjor och byxor behövs. Igen, haha. Pendlar mellan 80-82 kg nu. Står lite still, men det kommer väl igång snart igen. Har tappat suget på att träna igen. Tränade inte på 2 veckor. men var iväg i tis. Men kände inte alls för det. Det är skönt när det är gjort, men det var trögt. Mkt gör det också att jag är nervös för operationen med knäet, eller när den ska ske mer exakt. Och att mina armar nu gör ont även när jag tränar. Shit shit.
 
Annars flyter allt på som vanligt. Har inte varit på bio på ett tag, men väntar på Breaking Dawn, part 2 nu :D
Och allt där emellan tar vi som det kommer.
 
Jag har egentligen inte så mkt att säga, och dessutom kollar jag desperate housewives samtidigt, svårt att kontrollera sig på båda... Även om jag redan sett det, haha..

Fredag 5 oktober

Kategori: Allmänt

Jag är tillfreds med mig själv.

Ny badad, helkropps renoverad, städad lägenhet och målade naglar.

 

Och jag har funderat igen... "Åh nej" tänker ni då. "Vad är det denna gången?"

Jag har kommit underfund med att jag är inne i min "efter-operationen-baksmälla".

Det är därför jag inte mått bra, eller det ska jag inte säga, för jag mår bra, men jag känner mig inte som "mig"

 

Och detta kom jag på under städningen till Enya innan.

Jag är som två motpoler. Minus funkar inte med minus, eller hur är det? Nej fysik var inte min grej.. Eller är det kemi?!?

Jag är iallafall två motarbetande poler mot varandra.

 

Jag är den "ny-gamla" Bella mot den "gamla-nya" Bella. Den Bella jag var som ung, som kommer tillbaka och vill vara med och leka, och den Bella som jag varit dom senaste 6 åren.

Dom kommer inte överens.

Jag försöker kombinera dom, men mitt huvud motarbetar mig.

 

Jag vet inte om ni kan förstå... Jag mår jätte bra med mig själv nu, jag är nöjd med hur livet går framåt nu. Och jag vill ta del av allt igen. Men samtidigt har jag levt i min bubbla i sex år. Med mig själv och mina fantasi foster, allt från Twilight till Harry Potter, till Kingdom Hearts till Resident evil.

Och jag har svårt att balansera den gränsen. Jag vet inte på vilken sida jag ska stå. För allt har gått så fort.

Jag har inte hunnit förbereda mig på allt detta. Och det känns som om jag kastar mig med huvudet in i en tsunami, fast att jag vet att jag inte kan ta mig ur.

Så är nog det enklaste sättet att sätta ord på det som händer.

 

I mitt hem, här hemma, lever jag fortfarande i "bubblan" och spenderar därför min tid med böcker. Har ju gjort det den senaste tiden. Jag har knappt tittat på tv eller film bara. Och verkligheten glider mig sakta ur händerna här hemma. Men så fort jag går utanför dörren, så vet jag var jag är och vad som gäller.

 

Och eftersom jag blir så påverkad av böcker, så ska jag låta bli dom ett tag. Jag ska läsa Livet deluxe nu, men inte stressa mig igenom den, utan jag ska hinna göra det jag ska däremellan. I väntan på nya böcker som kommer i slutet av månaden. Då kanske jag hinner få ett "klart huvud" tills dess.

 

Rimligt säger ni kanske? Svår uppgift säger jag.

Mina fantasifoster.

 

Jag har pratat mkt med min syster om detta. Inte så att hon precis vet allt jag pratar om, men hon har sina egna bekymmer och diagnoser att ta hänsyn till, och hon känner mig bättre än någon annan och kan också få mig tillbaka till verkligheten, på ett sätt som inte jag själv alltid kan. Min älskade lill-fis!

Vi kanske är en hög med bokstavs sjukdomar allihopa :)

 

Jo det är baksmällan som ställt till med dålig sömn, humörsvängningar och random gråtattacker. Den självdiagnosen ställer jag.

 

Sådär, det var mina funderingar denna gången. Jag har åtta säsonger av Desperate Housewives att se fram emot nu :)