skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Lördag 30 juni

Kategori: Allmänt

Jag har sprängande huvudvärk. Inte så att det varit en jobbig dag eller något, det bara kom över mig nu när jag körde hem.

Har varit på sommarfest hos Berntsen.

Stående händelse varje sommar. Lika trevligt som alltid. I år höll jag mig nykter. Men jag börjar själv bli lite nyfiken på hur mkt alkohol jag kommer tåla med min nya kropp. Kanske prova snart?

Fick träffa mitt näst-kusin barn, Sam också :) En mkt söt bebis. Han var sötare i verklighet än på bild. Och så luktar han gräddkola, som alla nyfödda barn.

Imorgon ska jag sniffa vidare på kära Alexander. Vi ska på jonstorps marknad. Har inte varit på marknad sen jag var barn, så det kan bli spännande.

I övrigt springer tiden förbi som vanligt. Och som alltid hinner jag inte med. Har hunnit kolla lite film och spela tv-spel både igår och idag faktiskt. En trevlig avkoppling, som jag saknar när jag inte hinner med den.

Har funderat mkt i veckan också. Över rädslor.

Jag är en människa som funderar för mkt. Inser jag nu.

Jag är inte precis rädd för döden, men jag har respekt för den. Men där är en massa andra saker som gör mig rädd, och nervös.

Jag är rädd för att träffa någon, men jag är också rädd för att bli ensam. Jag är rädd för att en dag bli mamma, men jag är också rädd för att ge upp min "egen tid". (om man får lov att vara rädd och egoistisk för en sån sak) Jag är rädd för att låta någon komma mig för nära, för jag är rädd för att såra någon.

Jag är rädd för att bli "vuxen", men jag är också rädd för att folk inte ska ta mig på allvar.

Visst är det löjligt att vara rädd för saker som ännu inte hänt? Och kanske inte kommer hända. Saker jag inte ens är säker på att jag vill göra eller bli.
Jag är en otroligt egoistisk människa. Just för där är mkt jag inte vill ge upp.

Nej, jag funderar för mkt. Och jag pratar med mig själv ännu mer. Ingen bra kombination.

Och på tal om ego, så fick jag mig ett "ego boost" idag :) Människor, släkt och vänner jag inte träffat nu på ett tag efter operationen, gav sitt beröm till mig. Och samtidigt som det känns fel att ta emot beröm för något jag egentligen inte gjort själv, så är det underbart att höra att folk ser på en att man mår bättre. För det gör allt så mkt bättre överhuvudtaget.

Min knäppa, märkliga och ganska egna släkt är ju ganska underbar och stöttande när man tänker efter :)

Måndag 25 juni

Kategori: Allmänt

Nu är räkningarna fixade.
Jag ligger och fryser och är irriterad i sängen. Råkade ta bort hela mitt "musik bibliotek" på itunes här om dagen, och nu försöker jag lägga in det igen. Men nördig som jag är, så måste jag ha namn på allt. Inte lika nördigt kul kan jag säga.. Huh, att jag bara orkar.
 
 
Men jag får ju säga att det är mina tvångstankar.
Jag har ett visst mönster jag måste gå efter, annars kryper det i kroppen på mig. Ungefär som när jag städar, jag göra all i samma ordning alltid. För annars blir det fel för mig och jag låser mig..
Undra om jag är sjuk på någe vis?
 
Midsommar kom och gick. Firades med släkt och vänner hos mor min. Jag kelades mest med Alexander hela kvällen, så jag var lagom nöjd :) Har för övrigt spendera dagen med honom, Cindy och hennes bonus barn. Väla, och en sväng till ikea för min del. Har ju inga burkar att lägga min mat i. Alla jag har är upptagna redan. Och så blev det lite annat också. För man kan ju inte egentligen säga som jag gjorde: "Jag vet vad jag ska ha, så jag ska bara snabbt in och köpa det" Uhum.. Det blev lite mer än dom där "bara" burkarna jag skulle ha. Men det drabbade ingen fattig, eller?
 
Stort Grattis till Jenny och Jim som fick sin lilla Sam igår middags. Bebisar överallt minsann. Härligt. Det är bara jag som kommer leva som den galna katt tanten i min framtid :)
 
Fick ett tråkigt besked igår också. En vän till min bror har varit med i en olycka och klarade sig inte. Tänk er, att ett liv slutar, och ett annat börjar just. Undra vem som bestämmer att det ska vara så? Och säg inte att det är gud, för han tror jag inte på.
Nej det får en att tänka igenom en del. Eller också bara mig. För jag får för mig att tänka för mkt ibland.
 
Jaha, det är semester tider för många. Men vilket väder sen. Jag gillar inte värmen heller, men det får gärna bli lite varmare iallafall, för det är snart höst ute. Men å andra sidan, jag bara jobbar en massa. Jag har ju inte semester förrän om 8 veckor. Men vem räknar liksom?
 
Näha, bråkar lite mer med min dator, slasha sönder några zombies och bara chilla i sängen känns som en bra sak. Sen är det jobb hela veckan igen. Och träning, för det sköt jag på igen. Ajabaja flicka lilla!

Torsdag 21 juni

Kategori: Allmänt

Efter en hel dag i malmö är jag ganska slut i rutan.
 
Men jag menar inte att det inte varit trevligt, för det var det. Som alltid när jag umgås med T.
 
Jag förstår inte hur mitt schema alltid, nuförtiden, kan vara så fullt.
Jag som alltid hade tid förr. Vad hände?
Jag gick ner i vikt och fick ett liv. Haha. Jag har knappt hunnit spela tv-spel bara. Jag dreglar över det när jag kommer hem varje gång, men jag har jämt saker som ska göras, så innan jag vet ordet av är det dags att lägga sig.
Jag spelade lite i helgen, har bara lite problem att lära mig kontrollen. Har ju alltid varit en PS människa innan, så det blir lite nytt man måste lära sig.
 
Nog om det. Midsommar imorgon.
Vi blir en hel hög med människor hemma hos min mor imorgon. Trevligt. Dock blir min träning lidande denna vecka igen. Skulle tränat igår, men hade glömt att faster Tessa skulle komma på besök. Så tiden rann iväg igen, och nu hinner jag inte innan söndag. Får väl köra ett extra pass då. Haha. Nej men jag får lite ångest för jag inte hinner med allt jag vill göra. Just som jag sa, när jag alltid hade tiden förr.
 
Jag har ännu inte hunnit ikapp min film hög heller. Har hunnit se några filmer, men det kommer ständigt nya, så den bara byggs på. Läsa hinner jag göra på rasten på jobbet, men knappt annars. Jag vill ha fler timmar på dygnet!
Hur ska man hinna med familj om man knappt hinner med sig själv ibland? Nej, vi får se. Och så länge lånar jag alla andras barn :D
 
Det var inte mening att detta skulle bli ett negativt inlägg, men det blir lite gnäll om tiden, som man ändå inte kan påverka, lika lite som vädret.
 
Jaha, och nu insåg jag att jag inte hade mer att säga visst. Men om jag skulle sätta igång en film, samtidigt som jag läser några kapitel och försöker lära mig min nya xbox :)
 
Glad midsommar!

Söndag 17 juni

Kategori: Allmänt

Nu ska jag erkänna en äcklig sak. Jag har inte duschat ännu och jag kom hem från träningen för en och en halv timme sen... Huh.
Inte så att jag inte tänkt duscha, för det ska jag. Jag ska helkropps renovera idag :) Ligga i badet tills jag är alldeles skrynklig.
Men jag var så hungrig när jag kom hem efter att ha bränt en massa kalorier, så jag behövde fylla på bränslebanken. Så ska bara sitta här och vara äcklig en stund till.

Bara en parantes liksom :D

Ni vet det där inlägget som kom här om dagen, om mitt nya xbox och Resident evil? Det har inte skett än.. Jag har så fullt upp hela tiden att jag bara precis hunnit starta enheten men inte spelat än, så ikväll blir det invigning :D Ska bli roligt att spela lite nytt. Allt jag har kan jag ju redan.

Så det har hänt mkt i veckan. Jag har gjort av med en massa pengar, både på xboxet och till ullared trippen mor, lillasyster och jag hade i fredags. Men jag hittade en hel del och är nöjd med det jag fick med mig hem. Hör och häpna, ni kan tom. tappa hakan om ni vill. Jag köpte en klänning :O En lång klänning dessutom. Och konstigt nog känns det som om det var mitt bästa köp. Så jag har redan planerat vad jag ska ha på mig på Alexanders barndop. Köpte en jäkla massa underkläder, några nya bh:ar och lite linnen. Kändes märkligt att gå ner i storlek också efter så många år. Men ack vilken skön känsla. Att veta att även om det sitter lite trångt nu, så kommer det inte att göra det om några veckor.
Nej jag är nöjd.

Träffade Cindy, Victoria och Alexander i tors. Man får ta vara på att vi är jämn gamla kusiner och det är roligt att vi fått upp lite kontakt igen. Men självklart kommer ju ingen för att träffa Cindy längre, utan hennes kära son. "Fråga leka".

Jag har utvecklats på ett personligt plan också. Satt vak i veckan. Och var med om något jag aldrig varit med om förr. Så det finns utveckling även för mig. Även jag kan lära mig nya saker. Det är hemskt att säga på någon annans olycka, att jag är tacksam för upplevelsen. Jag kommer alltid att bära den med mig.
Tack min vän, och sov gott!

Imorgon har jag en ny playdate, imorgon ska jag träffa Asma igen :D Och resten av veckan består av jobb, jobb, jobb. Och ikväll blir det bad, helkropps renovering och xbox :D

Jag är Miss Happy face!

Torsdag 14 juni

Kategori: Allmänt

 

Gissa vad jag ska göra när jag städat, tvättat, kelat bebis och umgåtts med kusinerna idag/ikväll?! :)

KÄRLEK!!!

image description

 

Söndag 10 juni

Kategori: Allmänt

Idag är det sju år sedan jag tog studenten.
Och det är då man inser att man blir äldre. Sju år sedan. Herre min get.

Jag tror det är första gången på en vecka som datorn är igång. Har haft fullt upp så jag har varken haft tid eller brytt mig om det. Så kan det gå :)

Alltså har det hänt en hel del i veckan. Jag har hunnit kolla igenom 4 säsonger True Blood, se det sista Desperate Housewives avsnittet någonsin (och faktiskt gråtit en skvätt över det), jobba, träna, studentfirande, leka med Cindy och Alexander och gå på bio. Det blev ju en del när jag tänker efter faktiskt.
Ja jag har ju faktiskt rensat ur garderoben en första gång också. Det blev en ikea papp-kass som åkte till myrorna. Jag hade till och med en klänning från när jag var tolv sparad.

Den där klänningen hade jag kvar. Från vår spanien resa när jag var tolv. Så det var ju bara nostalgi värde i den, för... Jo jag provade den, och den satt som korvskinn, men ändå. Jag skulle aldrig använt den igen, så jag fick släppa den ifrån mig. Jag har ju redan berätta om mina prylbögs tendenser, så ni förstår ju att det inte varit svårt att spara den.

Så detta ledde till att vi på fredag drar till ullared. Och jag längtar. Längtar! Hur kan man längta efter att göra av med en massa pengar egentligen? Men som sagt, behöver ha lite nya underkläder, kläder och lite annat smått och gott till mitt hem. Så det ska bli skoj. Och med det sagt, så har jag idag beställt mitt XBOX :D Och Resident Evil spel :D Jag, precis som många andra skulle jag tro, fick mina skattepengar i veckan. Haha. Känns som om jag redan gjort av med allt, men det har jag inte.

Så det har som sagt hunnit hända en massa i veckan. Kom iväg och tränade i tisdags och fredags (innan studentfirandet, det är bra gjort det). Det var riktigt skönt efter två veckor, och ångesten lättade. Två gånger i veckan måste jag försöka hålla igång.

Var på bio med mamma, lillebror, lillebrors flickvän och Mr T igår. Snow White and the Huntsman. En naminam Chris som sagt, en asgrym Charlize och en kick ass Kristen. Jag hade nog förväntat mig mer av filmen, men jag är väldigt nöjd med den och tyckte den var riktigt bra.

Ser sjukt mkt fram emot the Dark Knight Rises i juli också :D

Nej vet ni, jag fryser och tänkte köra ett bad för att återfå min värme.

Så till dess, bjuder jag på ännu en nostalgi bild.

På återseende!

Söndag 3 juni

Kategori: Allmänt

Sitter och myser i min kimono i soffan, men en lite cola vanilj :D
Kimonon som jag fick i julklapp, som jag inte riktigt passade då, men som är för stor nu.
Jag måste göra en rensning av min garderob snart.

Och en inköps runda till ullared är att vänta. Jag får snart stoppa mina bh:ar med strumpor, som på den gamla goda tiden :) Men det är kul nu, när man kommer i byxor man inte haft på sig sedan sommaren 2007.
Det är en häftig känsla faktiskt.

Jag mår bra. Ont i mina stackars nacke. Vaknade med huvudet på sne imorse.
Var hos Cindy och Alexander igår och kollade film och åt god glass. Små somnade i deras soffa och sen ut i kylan för att sen kolla lite True Blood när jag kom hem och total däcka på helt fel sätt i sängen.
Men det känns bra nu, har masserat och smort in mig nu, så jag kan röra huvudet igen.

Har inte blivit någon träning i helgen heller. Nej jag vet, man blir snabbt lat. Men på tisdag efter jobb ska jag absolut iväg och träna. Det är lättare för mig att köra dit efter jobb än innan. Och nu är det två veckor sedan, så jag måste, för annars blir jag en soff potatis igen.

Har precis kollat in Big Brother finalen. Efter några bit märken på handen, så fick jag äntligen igång programmet på datorn och det slutade just. (ja, jag har en tendens att bita i mina händer när jag blir irriterad)

Nästa helg är det student och grejer. Är bort bjuden då, tackar tackar. Sen är det bio, Snow White and the Huntsman. En naminam Chris Hemsworth :)

Jaha, en status uppdatering bara. Nu ska jag återgå till säsong 2 av True Blood. Och låtsas att jag också är en vampyr som kan flyga :)