skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Söndag 1 maj

Kategori:

Och så har en vecka spenderad i Skåne bara "poff" försvunnit. 
Varför kan ingen bromsa tiden? 

Det var tufft att åka hem denna gången. Men nu har jag varit nere själv & i en hel vecka. Det har hänt massor under veckan & ändå skulle jag kunna göra lika mkt till. 
Men det känns bra att ha varit nere nu även
om solen först visar sig när man åker hem 😒


Jag saknar mina män där hemma & det ska blir skönt att få krama om Magne ikväll. Det är första gången sen vi flyttade ihop som vi varit från varandra så länge, woho en hel vecka. För pratade vi veckor men man vänjer sig snabbt. Jag hörde någonstans att det tar cirka 23 dagar att bilda sig en vana, undra då hur långt tid det tar att göra sig av med den? 
Tyvärr får vi bara ikväll ihop för sen åker Magne vidare på jobb imorgon igen & jag ska komma tillbaka till min egen verklighet. Nu blir det inte så mkt mer semester förrän när vi drar till USA i augusti. 

Och jag ser nog inte Skåne igen förrän vi ska dit om bröllop. Min lillebror. Gifta sig. 
Det har varit en hel del snack om bröllopet nu & han & Malin bjöd på kinden efterlängtade smördegsrulle i tisdags. Som jag saknat all den goda mat mina nära & kära bjuder på 😍😍


En vecka går som sagt fort, men jag hann ändå med träff på jobb, 2 timmar samtal med världens bästa Petra i hennes bil 😘 
En runda hos Johan & Malin, jag fick klippt av mig håret igen. Skönt var det & billigt.
Jag fick träffa kusinerna & deras små krabater & jag blev bjuden på den bästa fika man kan tänkas. Fantasi te & luft kakor 😙 jag åt & drack så mkt där att jag säkert gått upp massor i vikt. Underbara små varelser. Det var Tant Bella hit & tant Bella dit. Men det bara älskar jag så självklart ställer man upp. 

Torsdagen spenderades i skogen (nästan) tillsammans med käraste Håkansson/Snygg/Nielsen. 
Jenny gjorde grymt god risotto, vi spelade rummikub (fråga inte om det ens, för jag vet knappt vad det är fortfarande), lite heads up & charader. Till detta hade vi massa räkor & snittar & aioli. Jag blir hungrig bara jag tänker på det. Sandra & jag hade en av våra djupa diskussioner (som förmodligen ingen annan i världen skulle förstå något om), Jenny visade ett fotoalbum som jag visst gett henne för 10 år sedan i julklapp & dagen var bara så bra som man kan tänkas i fantastiskt sällskap.


Än om mitt älskade gudbarn numera är ganska okänd med mig. Det är en sak som gnager mig litegrann i hjärtat. För jag är ganska kär i den lilla "Snyggingen"

Fredagen hälsade mami & jag på hennes väninna. Och sen kom storebror 😘 
Mami & jag åt vårrullar så det sprutade ur öronen på oss & zombie & Matte snarkar & smaskar i kör. Men det gör ingenting, för vad skulle annars vara mer hemtrevligt än det? 


Igår var vi nere & fikade på stan med syskon & vänner för att sen ta oss till bowlingen alla syskon, mami, Malin & Rex. Och jag vann ju förstås (som om det hör till vanligheterna)
Och vi fick oss många härliga skratt tillsammans. Sen hade vi tacomys hos mami. Jag, mami, Matte & Nettan. 
Så där ser min vecka ut i stora drag. Och jag skulle gärna gjort mer, träffar fler & absolut velat ha mer sol. Men man kan inte få allt & nu är jag iallafall påväg tillbaka till mina hjärtan ❤❤❤

Magne mamma & hennes sambo kommer till firandet av 17 mai. Själv jobbar jag på dagen men det ska nog gå bra ändå. 
Annars är det mkt jobb som gäller. Vi fixade till i rabatten på balkongen innan vi åkte iväg, vi köpte en grill & den har använts några ggr redan. 
Vi har en tur till gbg inbokad i juni för ett Lisebergs besök, sen kommer bröllopet & strax därefter åker vi till USA. Så tiden har verkligen gått undan. 
Jag trivs fortfarande vääääldigt bra i Oslo, på jobb & allt vad det har att erbjuda i Norge. 
Jag blir fortfarande bortskämd & jag blir dyrare i drift 😅

Men jag har det bra. Jag saknar bara dom som gör det helt perfekt, just för dom inte är med mig. Fördelen är att vi har mkt att prata om när vi alla ses. 


Kort summering av vad som händer i vanlig ordning & det blir ju oftast när jag sitter på bussen, även om det var längesen nu. Förhoppningvis går tiden fort tills nästa gång vi alla ses. 

På återseende kids, kära & nära, vänner & bekanta ❤❤❤😘