skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Onsdag 28 september

Kategori: Allmänt

Mjo.

Nu tappade jag helt bort vad jag skulle skriva.

Kollar Idol. Tycker nog inte någon av killarna är särskilt bra ikväll. Fast vem är jag till att klaga?! Katten rymmer om jag öppnar käften.

Första dagen på jobb idag. Man faller in i rollen snabbt igen, och ändå kände jag mig som "ny-på-jobbet"-tjejen.
Jag började med att inte bli igenkänd. Haha, ja det är uppenbart inte bra att ha semester, av många skäl.

Jag har inte fått hem något kontrakt om roddklubben än, så jag börjar faktiskt bli lite orolig. Jag ska försöka ringa ner imorgon och se vad som händer.

Hälsade på farfar igår. Det var både skönt och jobbigt. Han är bättre och han pratade på och skämtade. Men återigen, det är orättvist.
Ja, jag är ju också världens med bittra människa (och jaaa jag vet, det tjänar ingenting till) men jag har mkt negativt att säga. Ahahah. Underdrift!

Jim fyller år på fredag. Jag har glömt att ringa Jenny igen och nu har jag så fullt upp att jag inte hinner ses. Jobbar massa nu framöver. Och så får vi ju se hur det blir med jobbet sen.
Nej ursäkter, ursäkter, ursäkter!

Imorgon ska jag hämta mina parfymer och så har jag mina friskvårdscheckar, så jag funderar på att gå ner och boka massage. Där var något med en massa chokladinpackning eller grejer. Haha, det låter som något.

Nej jag tappar tråden och jag glömde vad jag skulle skriva.

Söndag 26 september

Kategori: Allmänt

Jag känner mig otillräcklig.

Jag har funderat mkt i helgen, och det är aldrig bra. Jag mår dåligt för jag funderar, jag mår dålig för jag inte har något att göra och jag mår dåligt för jag inte tar mig mer "frihet" att göra saker.

Jag har precis betalt mina räkningar, i vanlig ordning. Och jag fick lite mer pengar än jag trott, så jag har självklart lagt undan till min 25 års fest, men jag ville ändå unna mig något också. Så jag köpte parfym för 700 kr. Och då får jag 3 parfymer, var av den ena är med en sminkväska, Body lotion och duschcream. Varför sitter jag då och har dåligt samvete?! Det är mina pengar, och jag har tjänat ihop till dom själv. Men det känns bara dumt.

Jag känner att jag har så mkt annat som flåsar en i nacken. "Jag måste köpa vinterdäck" "Jag ska spara till min 25 års fest" "Folk fyller år" "Det är snart jul" "Du ska snart gå ner i procent"
Ja, nog finns det anledningar till att sparka sig själv i röven.

Ena stunden känns allt jätte bra och man mår.. bra, och nästa så kommer det över en, allt som händer och inte händer och den där fallgropen kommer på igen.

Varför finns det ingen bruksanvisning på hur man ska klara vuxenlivet?

Det är riktigt obehaglig att känna att man är så vilsen i sitt eget liv...

Lost in time
Feels like I'm fading

All that's left is my fate
I'm lost within I'm trapped inside me,
My past is staring at me

I am lost
So far away,
I am lost
So far away!

Fredag 23 september

Kategori: Allmänt

Jag är RASTLÖS!!
Hade det inte varit för denna onda förkylning hade jag varit min första dag på jobb idag, istället fick jag skicka min lillasyster. Haha, nej hon fick mina turer, så dom får ha tillgodo med "mini.me". Ahhhh hahahaha!

Nej men jag hostar så jag känner mig sårig i halsen och rösten försvinner lite ibland, så jag gjorde nog bäst i att stanna hemma. Dels så jag blir frisk och kan jobba, och så jag kan åka ner och hälsa på farfar snart...

Jag känner mig ganska vilsen i vardagen och mitt liv just nu. Som om man bara trillar och trillar men ser ingen grund att landa på. Men jag är rätt att när jag landar, så blir det med en jävla smäll.

Jag älskar Dead by Aprils nya skiva. Och Jimmie Strimell är snusk snygg. Jag har ju faktiskt bild på honom, om än att det var min lillasyster som fick gå fram och ta den. Haha. Jag älskar min syster. Jag har väldigt roligt med denna människa. "Maya-indianerna förutspådde att någon skulle bli av med monopolet. Och det blev apoteket"

Sen att jag ligger och tydligen stönar och hummar i sömnen (jag hade tagit sömntablett) och hon frågar vad fan jag håller på med och hon får till svar: "Ja, jag drömde om tandpetare" Hahah.

"Jaha, och du kände att du behövde stöna över det?!?"

Jag tror inte jag behöver svara mer på det.
Och jag är väldigt snäll med mina smeknamn "när man är i påverkan av sömnpiller".

Nej jag vet inte. Jag är jätte rastlös. Och jag mår illa.
Jag har lagt in mitt schema, ska ju gå ner till 50 % igen, så det var ju lätt gjort. Jag...
Känner mig vilsen.

Dead by April beskriver en väldigt bra... Därför ändrade jag namnet på bloggen igen. Skeksis är visserligen inte från dom, men Two Faced är en av deras låtar. Och den stämmer in ganska bra faktiskt.

Naminam!

Tisdag 20 september

Kategori: Allmänt

Nu är det alltså dags för årets andra förkylning.

Jag snorar värre än en kran rinner, jag har ont i halsen och jag fryser. Jag har en "ligga-i-sängen-dag"-idag. Jag började må dåligt igår, och det känns bara sämre och sämre för varje minut som går.
Sovit som en kratta, torr och snuskig i munnen som man blir. Och så fick man ingen luft och då fick man sätta igång fläkten.

Jag bara babblar på nu, vilket är ett vanligt fenomen hos Bella, när där finns annat man tänker på.
Läget hos farfar, är bättre, på sätt och vis, men vi väntar fortfarande. Nu väntar vi på att han ska vakna.

Väntan, väntan.

Det är tur vi har varandra, släkten. Man har någon att luta sig mot och prata med, för det blir ju aldrig mindre jobbigt ändå.

Jag fick iallafall hem Dead by Aprils nya skiva idag :)
Och den låter bra, när jag inte snorar ner allt papper jag får tag på emellan.
Jag fick visst autografer också, på skivomslaget. Man tackar!

Nej jag är trött, irriterad, ledsen, sjuk, snorig, trasig och jag behöver fortfarande på lagning.

Jag hoppas att allt, allt, går över snart, så jag kan få tillbaka mitt liv...

För det är sånt här som gör att man funderar över meningen med det…

Söndag 18 september

Kategori: Allmänt

Döden och livet.

Nej jag ska inte bli poetisk, men jag har tänkt mkt på det de sista dagarna.
Farfar är fortfarande på sjukhus. Jag och lillasyster körde ner och tittade till honom igår.

Det är orättvist när en människa bara är 71 år, redan ska bli så dålig. Nu kan vi bara vänta, och hålla tummar och tår för att han är starkare och fixar detta.

Jag skulle inte säga att jag är rädd för döden. Jag har respekt både för livet och döden. Jag är inte rädd för min egen skull, utan mer för andra runt omkring mig.
Men jag tror också, att eftersom jag jobbar runt "ämnet", med gamla, så får man en annan syn, på både och. Absolut har jag respekt för det, men det är också det enda man kan vara säker på. Det är det enda vi vet i livet, att vi alla ska dö. Men det blir ju inte mindre jobbigt för det, när folk försvinner för en.


Farfar, bli bättre och kom hem nu! Vem ska annars köra med sköterskorna på sjukhuset!!??!


Nej, det har varit en tuff helg.
Jag mår illa hela tiden, det gjort ont i huvudet och mina armar går snart av. Det gör ont i dom även när man sitter still. Huh. Vill någon låna ut en kropp till mig, så jag kan lämna denna på lagning?

Min semester gå mot sitt slut, jag har hunnit göra en del, och vid närmare eftertanke, finns där grejer jag också önskar att jag gjorde mer. Men det är lätt att vara efterklok. Och man kan inte tänka så heller. Men nog gör man det.

Nej, nu kan vi bara vänta och se. Så snälla håll tummar och tår och allt för att farfar ska bli bra!

Torsdag 15 september

Kategori: Allmänt

Jag är i extas!
Jag har ståfräs, ryser över hela kroppen!

http://www.youtube.com/watch?v=PQNLfo-SOR4&feature=player_embedded


(jag har inte lärt mig hur man infogar "klippen" än)

 

Men det är en ny trailer för Breaking Dawn! Jag dör lite inombords, som alltid annars när något som ligger en kärt om hjärtat tar fart!

 

Det är inte långt kvar nu! Två månader, men det retar mig att man sen ska behöva vänta ett år innan sista filmen kommer. Allt för att mjölka klart.

 

Jag behöver något att skingra tankarna från, det händer lite annat idag, så för att har något annat att tänka på. Så jag dräglar över detta nu. Sen ska jag svettas över att städa och tvätta. Så jag kan lägga mig mellan rena lakan ikväll.

 

Jag hade en väldigt trevlig dag i ”skogen” igår J Tack Ann-Charlotte och lillasyster Jean. Jag hittade ingen ny kofta, men jag fick tag i batteri till min brandvarnare som väckte mig kl 05.00 igår morse när den pep. INTE ROLIGT!

 

Nej, så jag borde börja städa, men det är ju något man alltid drar ut på, just för att få tiden att gå, så jag kan spela tv-spel, läsa och bada sen.

Om en vecka är det jobb igen, och det ska faktiskt bli skönt att få något att göra igen. Sen flyger tiden på och man inser snart, att jag är gammal!


Uhuh :/

Tisdag 13 september

Kategori: Allmänt

Jag är på gott humör idag.

Än att jag fortfarande har ont i vaden och mitt pekfinger, så har jag en bra dag. Jag har spelat lite tv-spel, suttit barnvakt (pengaaaar!) läst litegrann och imorse ringde dom från roddklubben, och det visar sig att dom har ledigt min "födelsedags-helg" :) Yaaaaay! Nu ska jag bara komma på vad jag ska bjuda på och komma på vad jag önskar mig :) Haha
Nej men det känns riktigt skönt, då vet jag vart jag ska ha det iallafall. Ska kanske inte ropa "hej" än, inte förrän jag skrivit på kontraktet kanske, men jag är jävligt nöjd ändå.

Imorgon drar jag till mina forna "barndoms-skogar", inte riktigt men jag har ju mer eller mindre växt upp i söndrebalj (stavas det så Jenny?!) Men jag ska liksom på andra hållet. Nåja, vä. hö. hö. Så det borde inte bli så svårt att komma ihåg, men för att nämna något jag önskar mig, en GPS :) Haa!

Nej jag hade inte tänkt skriva något egentligen, jag skulle bara in och kolla den nya Breaking Dawn trailern, men den kommer visst först inatt. Så jag tänker lägga mig och läsa lite, som alltid annars liksom :)

Jag skrev in mina filmer igår, dom har växt till 350 st nu, och det rullar in fler :D

Jaja, men då säger vi det!
Pussen, kramen, klappen!

Måndag 12 september

Kategori: Allmänt

Jag kan inte gå.

Jag har antingen träningsvärk eller en sträckning i vaden efter att ha klamrat mig fast för glatta livet i en karusell på BonBon land. Inte så att det var hemskt eller så, men när man gungar fram i 115 km/tim och man känner hur man lyfter från sättet, då kryper man tydligen ihop i fosterställning.
Och resultatet blir att man inte kan gå ordentligt. Jag haltar fram. Haha. Plus att jag igår, när jag skulle tillrättavisa min katt, drämde vä. pekfinger rätt in i bokhyllan. Det är lite blått och lite ömt idag.
Jisses.

Men jodå, vi hade en mkt trevlig dag.
Min dåliga dag blev fortsatt dålig. Jag skulle aldrig satt igång Star Wars, för helt plötsligt insåg jag, att jaha, då var dom också slut, och (SPOILER VARNING) min kära Hayden blir Darth Vader (å andra sidan, har du inte sett filmerna, så är du kass!!!) Jag hittade ingen höstjacka, och min kropp bråkar med mig. Min sömn också. Och drömmer gör jag, hela tiden och en massa konstigt. Igår mördade jag några gamla barndomskompisar, fast det inte var jag, och ja.

Jag ska annars ha en lugn sista semester vecka har jag tänkt. Ska ge mig ut i hjärnarps skogar på onsdag, och träffa Ted på lördag, annars är det inget planerat. Jag är så fattig nu så jag har inte råd med något annat heller. Har fortsatt planera lite på min 25 år fest, ska bara se om idioterna som håller i lokalerna svara någongång.
Jag kan ju alltid skriva en önskelista till folk vet vad dom kan köpa eftersom jag kommer vara fattig!!!

Nej herre min get.

Nu har jag börjat spela Kingdom Hearts (för jaaa, 60959640560495 gången) Läser fortfarande Det. Thor kommer i brevlådan snart, och jaa Cindy, VA Graphic Novel boken var värd 148 kr :D

Torsdag 8 september

Kategori: Allmänt

Nej jag ska verkligen inte säga att jag har en bra morgon.
Jag har haft 2 riktigt jobbiga nätter, i natt drömde jag obehagligt, det regnar, jag bara tänker på att jag måste skaffa en höst jacka, farfar ligger på sjukhuset igen, och så fort jag ser något från den elfte september 2001 så bölar jag.

Jag har vaknat flera gånger i natt och det kryper i kroppen, trycket över bröstet känns värre än någonsin.

Drömde konstigt också. Jag var med Cindy, Mariana (?) och mitt ex (??), i något köpcenter, helt plötsligt blir vi jagade, av någon eller något (jag har ju sagt det, jag förstår inte varför jag ska envisas med att spela Silent Hill, det kan ju inte vara bra för själen) Exet och jag springer på ett håll, Cindy och Mariana på ett annat. För att ta oss ur det här, stänger vi av strömmen och hittar vapen på vägen för att överleva (nu när jag tänker efter, är det verkligen för mkt tv-spel över det) vi lyckas bli av med "saken", men exet försvinner på vägen, förmodligen blev han tagen eller så. Jag hittar in i en ny del av köpcentret och hittar Cindy, jag har blivit av med min mobil, så jag har letat efter dom länge, men Mariana håller sig borta. Då är jag och exet helt plötsligt efterlysta för att vi stängt av strömmen och mer eller mindre ödelagt hela stan. Cindy och Mariana säger åt mig att ringa in till polisen och berätta hur det egentligen ligger till. Och precis när jag ska göra det, vänder jag mig om "till mig själv" (som om man såg allt uppifrån) och säger: "Eller också får du bara vakna. Vakna Bella!"
Och jag vaknade.

Och varför känns det alltid så lamt när man berättar om sånt här i efterhand? Det var bra mycket mer skrämmande när jag vaknade. Jaja.

Nej jag har ingen bra morgon. Farfar är dålig igen, ska ner och hälsa på honom också. Inte idag, ska försöka imorgon. 10 års dagen av elfte september kommer snart. Och så fort man ser något reportage om det, börjar jag böla. Såg på kanal 4 för ett tag sen, om en kvinna som lurade till sig en massa publicitet på att hon skulle varit en överlevare, fast hon inte var det. Hur fan kan man göra så!?!? Finns det inte folk som lider nog ändå?!

Jag måste ha en höstjacka, jag ska till Bon Bon land på lördag och jag kan inte åka iväg utan en jacka, det är ju kallt ute. Men ååååhhh!

Nej jag har ingen bra morgon!
Nu ska jag kolla in Hayden Christensen aka Anakin Skywalker, som jag absolut skulle kunna gifta mig med, eller bara döpa mina barn efter, för han är så sjukt snygg.
Men det hör till en annan del av mitt liv, eftersom jag INTE SKA gifta mig, och förmodligen INTE KOMMER FÅ någon son jag kan döpa till Anakin.

Nej jag har en dålig morgon.

 

Söndag 4 september

Kategori: Allmänt

Jaha, då var Silent Hill 4 avklarat.
Meeeen orka Bella! Varför ger du bara inte upp?! Jag funderar starkt på att sälja dom när jag är klar. Dom får en till en massa skumma tankar och jag gillar ju nog inte dom egentligen. 4 är väl ändå det spelet som är "vettigast". Om man nu kan säga det om dessa spelen. Nu har jag bara Origins kvar. Haha.
Jag som skulle kolla Star Wars (som jag fick hem i fredags!!!!) Men jag fastnade här istället. Så nu har jag suttit och skrikit och gapat över tvn sen kl 16. Men visst är det väl kvalitet om något?! Att få sitta uppe länge och göra som man vill :)

Alltså är 2 veckor av semestern gjorda. Det har gått fort, men det känns ändå bra. 2:a veckan har fått fortare än första. Men jag har hunnit träffa många och gjort en hel del, så det är väl därför det känns ganska bra.
Har hunnit leka med lillasyster lite, varit på "knytfest" hos en arbetskamrat. Bio igår, Cowboys and Aliens. Såg faktiskt den första trailern till "The Girl with the Dragon Tattoo". Rooney Mara har mkt att leva upp till. Men klart att man ska se filmen. Bara för att vi sen ska kunna säga att vi faktiskt ändå gjort ett bättre jobb! Haa! Men kan inte ha amerikaner till att göra en svensks jobb. Om ni förstår hur jag menar.

Kära kusin vitamin fyller år i veckan. Jag har ett möte inplanerat imorgon men annars har jag en lugn vecka. Känns rätt bra ändå, för jag har haft något nästa varje dag nu. Haha.
Jag har börjat läsa "Det". Det gick inte riktigt hem hos min syster, hon hatar clowner. Men jag har något att läsa ett tag fram över. Tills det börjar trilla in lite bra böcker igen. Ska nog låna lite av Cindy också. Bra och roligt med kusiner som man kan ta hjälp av.

Nej vet ni vad, jag känner mig rastlös, och min axel gör oerhört ont, så jag får nog ta en värktablett och lägga mig ner och läsa. Vilket förmodligen inte gör mkt för rastlösheten, men jag somnar nog :)

Jag längtar redan till jag kan börja spela Kingdom Hearts!!! (nörd!!!)