skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Onsdag 25 maj

Kategori: Allmänt

Det känns som om någon "klämmer ihop" mitt bröst. Som om någon står med armarna bakom mig och trycket ihop mig och samtidigt står någon på mitt bröst. Det gör ont. Precis som om någon försöker trycka ihop mina revben. Det gör mest ont på kvällarna, men det har börjat komma nu på dagen också.

Underligt. Och jag tror inte det beror på magkatarr, eftersom jag tagit min tablett. Någon som vet?

Nu har jag tagit ett stort beslut... Jag ger min storebror bilen. Jag orkar inte betala för en bil som jag ändå inte kan köra. Och eftersom det ändå är han som lagt ner allt arbete på den, kan jag lika gärna ge honom den, så kan han laga den och sälja den för en billig peng eller något. Så sparar jag till en annan istället. Jag har ju faktiskt Ulrik såg länge (min ärligt stulna cykel. Ja, jag stal den av Jim, var han sen fick den, inte mitt problem. Så ärligt stulen) Han fungerar ju faktiskt ganska bra.
Åh vad jag hade velat vinna pengar, så jag kunde köpa en c30, jaaa mina vänner. Jag ska fortfarande äga en, iallafall någon gång, i mitt liv.

Nu har jag fixat med räkningarna. Och jag är så trött idag att det känns som om huvudet snurrar men kroppen står stil. En Linda Blair i exorcisten typ..

Nej helt allvarligt. Jag borde sortera min tvätt, ta något att äta och uppdatera min i True Blood serien. Fick hem säsong tre nu, men jag känner att jag halkat efter, så jag får kolla dom andra två först :D Inte så att jag lider precis :D

Nej, dagens bästa är Petra! Jag tycker verkligen om dig raring!


Söndag 22 maj

Kategori: Allmänt

So, so. Världen gick inte under. Vilken besvikelse... Ehum.
Det är ju inte första gången den där domedagsprofeten har haft fel heller. Varför ska han stressa upp sig så då? Andra gången han har fel nu... Lite pinsamt liksom. Det är ju inte precis som om han gissat sig till vilken soppa dom ska servera på torsdag, utan att världen ska/skulle gått under. Jaja, kunde vatt, skulle vatt, men ack ack!

Grattis på födelsedagen lillebror!
Ska ner en sväng ikväll. Sen är det ju jobb igen imorgon.

Var på bio igår... igen :D Men jag gillar't :)
På vägen till Ted var jag med om det bästa på hela dagen. Mötte en kvinna, som förmodligen var ute med en boende, från något av boendena här uppe. Hon möter mig lite före en farbror och frågar mig om han får lov att lämna blommor till mig, för annars får hon aldrig med honom hem igen.
Så den söta farbrorn kommer fram till mig, och sträcker fram en egenplockad blombukett.
"Varsågod, dom har jag plocka till dig".

Man kan ju inte annat än bli kär!
Jag tackade för de fina blommorna och kramade om gubben. Sa till honom att de skulle passa fint i mitt kök. Så stod kvinnan sidan om och hade en annan blombukett i handen, så säger gubben till henne:
"Men dom då? Ska hon inte ha dom också?"
Men då fick jag tacka nej och säga att han också behövde ha något fint på köksbordet. Det höll han med om. Sen tackade dom för sig och gick vidare, och jag med. Tårögd.
Så vill jag också bli.. Men jag tror jag vet att det kommer gå på andra hållet :)

Tyvärr höll blommorna inte särskilt länge, eftersom jag var borta större delen av kvällen, men jag har alltid lärt mig, att det är tanken som räknas :)

Så efter som jorden uppenbarligen inte gått under, bestämde jag mig för att kolla på "Det" istället.

Fredag 20 maj

Kategori: Allmänt

Hmm.
För första gången har jag nu lite svårt att veta hur jag skulle inleda ett inlägg..
Vilket jag ju nu har gjort, men man brukar ha något att börja med. Iallafall.

Något av det bästa med att ha en ny dator, vet ni vad det är?!?! Att min ipod fungerar igen och att jag faktiskt kan lyssna på musik på datorn, utan att den hänger sig eller dör!! Yaaaayy! Och nu är jag helt kär i Bodoms nya skiva som jag fick hem i veckan. Alexi Laiho ligger mig alltid varmt om hjärtat. Jag har ju tom. träffat karln en gång :D Handsome as he is! Naminam!

Nej, jag somnade på soffan strax efter jag kom hem i e.m. Bror och jag, hämtade reläet till min bil, men den startar inte... Matte sa att det nog också är bensinpumpen. Äsh, jäkla skräp bil. Känns snart inte lönt att lägga en massa pengar på den om jag ändå ska köpa en ny. Ja, iallafall, så somnade jag någon timme efter att jag kommit hem, sov väl till och från i ca 3 timmar.
Jag behövde det efter natten som gått. Hade en dålig dröm, plus att jag glömt att ta sömntabletten (brukar ta den då jag vet att jag ska upp tidigt, för att säkert få sova)
Somnade väl runt 12-tiden och vaknar vid 03. Lampor och tv står igång som vanligt. Och jag låg sträckt efter boken jag somnat ifrån.
Antar att dom flesta läst om, detta nya påfund, att "jorden går under den 21 maj 2011, 18.00 amerikansk tid". Vilket jag ju inte tror sådär skit mkt på, men min undermedvetna gör nog.

Drömde om att jag var på ett konstigt ställe, allt runt omkring var kalt på något vis. men ändå kändes det som om vi vore på en båt, men inte var det. Kärnkraftverk fanns det visst i närheten iallafall (detta mest troligt av allt som hänt i japan den sista tiden)
Av någon anledning, måste man spränga detta kraftverk, men människan ska tydligen överleva ändå. Så vi får bege oss ner i underjorden, typ. Som om dom grävt fram detta "rum" speciellt för detta. Och man måste gräva ner sig under jorden för att överleva när det väl sprängs. Jag i min tur, hittar min "grop", där det ligger en resväska (!?!?!?!) som jag kryper ner i, alla andra lägger sig, som för döden mer eller mindre i sina gropar och drar jorden över sig. För skenet som kommer från smällen, måste man skydda sig för. Och jag känner det fortfarande i kroppen, förväntan och förskräckelsen som alla väntar på, när vi väl gömt oss. Alla ligger tysta och bara väntar, för vi fattar alla, att vem fan överlever en sån smäll, när det ska föreställa komma från ett kärnkraftverk?!? Och så minns jag hur det känns som om allt skakar och så ser jag ett ljussken, genom den stängda resväskan som jag ligger i... Och sen vaknar jag med ett ryck och lampor och tv är igång som sagt.

Som sagt, jag tror inte på det här med jordens undergång. Och om det skulle vara så... Too bad!! Det finns inte ett skit vi kan göra åt det ändå. Så varför stressa upp sig? Men jag måste erkänna, att jag inte mådde bra när jag vaknade kl tre på natten, efter en sån dröm.
Sen sket sig som sagt sömnen, somnade väl typ 1 timme innan kl ringde igen. Och då drömde jag mer eller mindre att min lillebror "rånade" mig. Han kom åt mitt kort och länsade mig mer eller mindre på allt jag hade och skulle sen inte betala tillbaka eller be om ursäkt. Hmm.

Och här är jag nu.
Var på bio i förrgår. Jack Sparrow är alltid lika läcker! Och jag ska se honom imorgon igen. Med Ted :)
Jag gillade den faktiskt. Inte riktigt samma känsla om i dom andra, men den var bra.
Jaha min vänner, då får vi se "om vi vaknar" på lillebrors födelsedag på söndag :)
Annars har vi ju försökt laga min bil förgäves!

Detta blev långt, så nu ska jag läsa lite och sen kommer jag förmodligen somna igen!
Kiss kiss, BANG BANG (?!?!?) ;)

Söndag 15 maj

Kategori: Allmänt

Jag är otroligt trött. Sömnen börjar bråka med mig igen, när man äntligen känner sig som en människa igen.
Råkade dock somna en stund precis, på sådär 10 min, hade hörlurarna på, så det blev ganska obekvämt och mina armar har liksom domnat bort.
Jaha.

Nu är då helgen över, och jag mår som sagt bättre. Huvudet har jag ont i än, men är nästan helt "snor-fri" nu. Och det ska bli skönt att komma ut lite igen. Jag börjar blir lite rastlös. Jag älskar min lägenhet, men efter en vecka inom dess väggar blir man ändå lite trött på det. Och Troll är nog trött på mig nu också. Och på min syster :)

Åh, jag tackar min lyckliga stjärna, för att dom skickade henne till mig. Jag... vet inte vad jag ska säga.
Hon kom upp igår, vi hade bestämt att kolla mellon tillsammans. Självklart började regnar när hon cyklade upp, så hon kom upp som en dränkt katt, min lilla syster.
Vi satt och mös framför tv, hejdade på Erik och danmark. Men sen vet vi inte riktigt vad som hände. Azerbaijan vann ju. Fattade inte alls hur det gick till, och sen retade det mig att italien gick om sverige.
Men skitsamma, vi kom trea. Men hade dom haft Nettan med, hade det gått annorlunda, jag lovar! Hon blev galen! Helt underbart!
Jag och min dysfunktionella familj :)

Sitter och kollar Fenomen nu dessutom, och Uri gissade förra veckan vem som skulle vinna mellon, ska bli spännande att se sen, vad han skrivit.

I morse, vaknade jag dock, återigen till min underbara syster. Ni ska veta att hon pratar något otroligt, OTROLIGT mkt i sömnen. Jag kommer inte på något annat exempel nu, men imorse var det över det vanliga. Jag vaknar av att hon verkligen ropa: "Hallå!" Man blir ju skit irriterad på sånt. Och jag tror alltid att hon är vaken när hon pratar. Så jag svarade liksom: "Jaaaaaa....." Och nu ser vi hur skadade vi är av dagens samhälle, för till svar fick jag: "Nej hon har ingen mottagning"

Ni förstår säker hur kul detta är kl.... ja jätte tidigt på morgonen.
Sen att min syster oftast vet hur hon ska få mig att må bra, och nu gör hon det även i sömnen :)

Jaha, jag känner att det blev en massa flum nu. Kollar ju tv samtidigt. Och det är ju hockey också. Så vi får väl hoppas att Sverige vinner något denna helgen.

Fredag 13 maj

Kategori: Allmänt

Jag har kommit ur mitt "zombie-tillstånd", litegrann iallafall. Huvudet värker fortfarande och kroppen också. Näsan rinner kanske inte så mkt, nu känns det mer som om det bara är konstant stopp. Åh herre min get!!! (kommer hon någonsin sluta klaga?!? Svar: NEJ)
Kände att jag fick bli hemma i helgen också. Det går ju inte att jobba när man blir andfådd av att bara gå på toaletten.
Jäkla tur var det väl då, att Ann-Ch. messade mig idag. Hon ville kolla hur det var med mig. Sa som det var, ont, förmodligen århundradets förkylning. Då visade det sig, att personen jag sjukanmält mig till igår, inte hade sagt något, till någon alls! Så dom trodde ju att jag skulle komma. Jäkla tur att hon messade, annars hade dom varit en personal kort i e.m. Lagom roligt att försöka fixa in någon då.
Nej och själv bara retar jag mig på hur kass man kan blir, och hur mkt pengar man går miste om. Huh.

(och då jag nu också insåg, att jag beställt en massa grejer för dyra pengar denna månaden.... igen)

Mello igår. Haha, har två grejer jag måste säga, eller ja, 4 då. Det första var, nu kommer jag inte ihåg vilket land det var, men hon med handen?!?! WTF!! Hon gjorde samma grej med handen hela tiden. Antagligen var det därför hon inte gick vidare, hon förblindade folk med handen, så man hörde inte hennes låt.
Sen, Irland. As kul killar, verkligen. Dom såg ut precis som barn, som har såna axel puffar när man ska lära sig simma. Jag kunde inte sluta skratta, jag tyckte det var hysteriskt!
Breakdancen var über cool! Jag vill också kunna :/
Jag röstade iallafall på mitt halva "moder-land", hehe (moder land, mamma är ju faktiskt därifrån) Danmark. Mysig låt.

Nej, jag har huvudvärk så det förmodligen känns till kina. Panodil och skit hjälper inte, och dricka en massa, det gör jag. Och rastlös är jag. Jag får sätta igång en film helt enkelt.

Gick igenom lite lådor igår, men saker som jag inte använder och som bara ligger nerpackade. Hittade gamla skolkataloger. Hur kul som helst. Hälften hade man glömt, och man har fått nya vänner på vägen. Och Petra, du måste ha varit världens sötaste 9 åring :D
Jag älskar nostalgi!

Då håller vi tummarna för Saade imorgon, och så får vi se om min syster kommer hit ikväll (mest för badkaret skulle som vanligt) men jag ska tvinga henne att ta hand om mig!!

Onsdag 11 maj

Kategori: Allmänt

Jag sitter fortfarande och snorar. Och dåligt mår jag. Jag förstår inte hur man kan bli så trött i kroppen bara av att sitta upp.
Och ursäkta mig nu men... Hur mkt snor kan en människa ha egentligen?! Jag har gjort av med 2 paket, stora då alltså, såna med tio st. i ett paket. Alltså tjugo förpackningar med tio näsdukar i varje sen igår. Eller ja, sen i måndags kväll. Vilket som är det sjukt. Kan inte minnas när jag var så förkyld sist. Och det gör ont. Peppar, peppar, så har jag inte så mkt hosta, men det kanske kommer det med. Är ju som sagt hemma från jobb också. Man kan inte jobba i en tillstånd som detta. Till och med Troll börjar bli trött och rädd för mig. Sitter i soffan med min papperskorg, näsdukar och halstabletter. Men nu sover han. Han passar på nu, innan satan kommer ut rinnandes ur näsan på mig.

Bokade biljetter till Pirates igår :D Yaay! Hånk i 3D. Sånt gillar vi. Har suttit och spelat lite tv-spel nu, måste ju fördriva tiden med något, men fick frispel då jag dog hela tiden. Dumma Resident Evil.
Borde nog titta på film, bara ligga ner, för det känns som om mitt huvud ska implodera när jag sitter för länge. Känner för något jobbigt. Stephen Kings Det kanske... Eller Petsematary. Ja vi får se, eller också snora till en barn film. Hitta Nemo var det ju jävligt längesen jag såg. Och efter Thor i helgen, är jag lite sugen på Valhalla också.

Jag måste bara få fortsätta klaga lite, lite till. Såg ni mello igår? Där var ju inte precis någon favorit, eller jo, finland gillade jag. Ungern var okej. Men snälla, ryssland?!?! Det jävla fånet kan ta sina fula byxor och sjunga någon annanstans. Huh. Han var fasen läskig. Sen, ja, alla vet att jag gillar rock/metal och allt som är tungt, men det finns ju också gränser för hur dåligt det får vara. Bara för att man är stenhård och skit tuff många ggr, så gäller det för bövelen att du kan sjunga. Och hur det gick till när Georgien (?) gick vidare med sin "tuffa" låt, det har gått förbi mig. Hon kunde ju inte sjunga!!! Instrumenten gör mkt, men om man inte har en sångare som kan sjunga, så är man förlorad. Eller inte, dom gick ju vidare. Åh nu ska man våndas med att behöva se det igen på lördag. Och jag håller för finland då!

Nej nu har jag gnällt en massa. Men jag mår dåligt, och tänker bara på hur mkt pengar man blir av med, för att man är sjuk. Dumma, dumma förkylning!
Jag funderar på om jag ska steka några fiskpinnar, vilket känns onödigt, då ingenting smakar. Läskigt, att tugga, men itne veta vad det smakar.

Nej, ett bad och kanske en stor kopp te sen, så får vi se hur det blir med resten av veckan.
På fredag åker mamma och co till London. Måste ner och lämna pengarna till henne. Jag får springa in och springa ut för att inte smita henne! :)

Long time, no see

Kategori: Allmänt

I'm back!!!!
Och jag är snorigare än någonsin.. Typiskt att det skulle drabba mig nu. Nåja, bättre sent än aldrig, right?!
Så hur har alla haft det där ute?

För att göra en lång historia kort, min gamla dator is no more! Det är därför som jag varit frånvarande. Har varit utan dator sen strax innan påsk. Den gamla har gått hädan, så nu sitter jag här med en ny dator. Hämtade den idag och det har tagit mig ett tag att hitta allt som man hade och att lägga över allt på den nya. Nåja, det blir nog bra det med.
Tänker inte dra in er i allt som hänt de senaste tre veckorna (även om det inte är så mkt) utan drar en snabb resumé.
Varit en runda Lund med Ted, väldigt trevligt. Bio två ggr, Red Riding Hood med Cindy. Vi vet inte riktigt vad vi skulle tycka om den, men det krävs nog att man ser den mer än en gång (iallafall min åsikt) Och jag har hittat nytt ögon godis :D Shiloh Fernandez. Naminam! Bio nr 2: Thor med Ted. Vad är liksom inte bra med asatron? Skit bra, jag gillade den riktigt mkt. Också granna pågar att titta på.

Har varit på marknad med Cindy, Tanja och Pernilla, i hbg. Åkte karusell med Tanja (dom där magen och tuttarna fick plats i iallafall) Träffat Cindy en del för övrigt, hon har ju köpt ny bil.
Vilket jag också hoppas göra snart. Bilen dog i fredags, eller ja, den stod och hackade. Men den startade inte, så jag fick parkera på Statoil, så storebror fick hjälpa mig att bogsera hem den igår. Han sa att det var fel på något "relä" eller en säkring, så han ska köpa en ny, och så får vi se sen. Jag är reda att skrota skiten annars. Jenny och Jim kände till ett ställe i skogen, där man köpa bättre beg. cyklar. Så jag ska försöka göra det. Kan ju behövas i vilket fall som helst ändå så :)

Nej, annars har det nog inte hänt så mkt. Åt grillat i lördags, första gången för mig i år. Drack vin, vilket också är första gången i år för mig (första gången på en lång tid) Sov hos Jenny och Jim och mös i deras trädgård igår morse. Jag får nog skaffa mig ett hus på landet.

Nej, det är fortfarande en del arbete med den nya datorn och jag måste försöka ta mig något att äta, även om det inte smakar något. Så tyck nu lite synd om mig!
Så hörs vi snart igen, det kommer inte gå tre veckor igen (om jag inte mot förmodan har sönder den nya!!!)

En snorig kram till er alla!