skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Tisdag 31 januari

Kategori: Allmänt

Satans, jävla, skit, äckel och idioti stad!
Dom här jävla rondellerna dom envisas med att slänga ut överallt. Och sen alla jävla idioter som inte vet hur fan en blinkers, EN BLINKERS, fungerar!
Idag höll det på att gå åt helvete i den satans rondellen vid maxi. Och eftersom jag är perfekt, så var det inte mitt fel. Nej, men det var det inte. Jag låg i rätt fil, jag blinkar som jag ska (för jag inser faktiskt att det inte är ett tillval på min bil, utan att den finns där) men nog fan är där något stolpskott, som inte blinkar, som inte ligger i rätt fil och, som kronan på verket, inte tycks bry sig om en enda jävla bil i närheten. Han svänger rätt ut framför mig, där jag skulle sväng och blinkade mig ut rondellen och efter kommer annan idiot som jag höll på att klippa i sidan. Tro man blir förbannad?!?!?
Vad fan ska man göra om allt till rondeller??? Och varför, VARFÖR, lär dom inte folk hur man ska köra i dom om man nu tvungen ska kasta ut dom som om det vore en jävla krona i en önskebrunn?

Nej, ta mig fan. Jag ska bli statsminister och sätta stopp för alla jävla idiot idéer om jävla rondeller.

Jag sitter och fryser. Kan ni tänka om jag fryser nu, hur mkt kommer jag frysa sen, när jag inte är inbäddad i fett? ;) Haha, jag vet att min bror fryser nästan konstant. Men vad fan, det löser sig sa mannen som sket i vasken.

Till helgen ska jag börja banta, har jag bestämt. 6 kg är inte mkt men det ska bort och bättre att gå ner för mkt nu än att inte hinna göra det. Vilket skräckscenario.

Hela dagen är full späckad imorgon. Ner till laxen imorgon bitti, hem och tvätta och städa och imorgon kväll ska jag träffa Therese. Det ska bli spännande. Roligt att träffas igen. Och få tips och trix :)

Idag träffade jag "gullgos" också. Kramfaktorn är på topp, än om jag kunde kramat och sniffat på henne hela dagen. Vi har många timmars kramande att ta igen. Så snart får vi se till att ha en "Eriksson/Friman/Jönsson" kväll som hon sa :)

Nähä raringar.
Om jag skulle få upp värmen lite och bara glo på tv ikväll. Mkt mer orkar jag inte ikväll.

Torsdag 26 januari

Kategori: Allmänt

Idag är jag Miss Happy-face! :)

Min bil gick igenom besiktningen. Vilket förmodligen ingen vettig människa trodde. Jag och min bror är lika förvånade båda två, men det är ju bara bra. Jag har grejer som vi vet måste fixas med bilen iallafall, men nu har vi ingen med blåslampa i nacken iallafall. Så det känns bra :)

Sen åt jag frukost hos bror och stannade där tills det var dags att jobba.
Och ni sitter jag här.

Jag fick idag veta att mina blodprover, faktiskt hade kommit fram och att det är klart för operation :) Den 22:a februari börjar mitt nya liv  Jag ska börja med medicinerna innan, för jag har lite kalk och vitaminbrist, så. Men övning ger färdighet brukar man säga :) Haha.

Så idag har varit en bra dag. Jag ska hämta ut allt imorgon och handla hem lite annat som behövs i mitt hem, men också börja planera för bantningen och så som kommer. Men jag känner att jag fixar detta, detta kommer bli så bra och jag har många vid min sida som hjälper mig :)

Jag har annars haft en mindre bra vecka på andra håll. Jag gav mig inte, vilket också resulterade i att jag hade fel ändå på jobb. Men det gav ingenting ändå, så det kändes som en enorm käftsmäll rätt i ansiktet. Jag känner att det inte är mkt man ber om jag är bra på mitt arbete och jag gör allt efter den kapacitet jag har, men ändå kändes det som om man inte gör rätt eller tillräckligt. Men jag minns, och jag kommer alltid att göra...


Nej nu ska jag fira med att slänga av mig kläderna, slänga mig i sängen och läsa lite i "En vampyrs bekännelse".
Imorgon är en ny dag, och jag kom just på att jag glömt att läsa dagens horoskop, undra om det stämmer in på min "bra-dag"-idag :D

Måndag 23 januari

Kategori: Allmänt

Jag somnade till och från på soffan igår, från mellan 18-22, har sovit hela natten och är ändå så otroligt trött idag.
Man ska uppenbarligen inte ha semester. Man vänjer sig snabbt av och till med rutiner. Iallafall jag.

Upp tidigt idag igen, för att då få lämna in mina prover som blivit "missade" eller vad dom nu vill kalla det. Sa också till dom att det verkligen är viktigt att dessa kommer iväg, just för dom inte gjorde det förra gången. Så jag ska ringa ner på torsdag, till lund, för att se hur det står till. Så nu håller vi tummarna för att det ser bra ut, och jag sen kommer igång för operation. Ska gå ner 6 kg innan dess och hämta ut en massa mediciner.

Ilska och jag är ganska bra vänner. Det är ett med min personlighet och idag fick några av mina arbetskamrater se det också. Att jag inte alltid är glad och lycklig. Nej, jag blir riktigt förbannad när jag känner mig ignorerad och bort prioriterad utan anledning. Och nu har jag faktiskt bevis på att jag har rätt för en gång skull och denna gången ger jag mig inte. Det står klart och tydligt "mor- och farföräldrar". Och det är då inte mina föräldrar. Jag blir irriterad varje gång jag tänker på det och jag har svårt att tygla mig. När jag dessutom blir bemött, på vad jag tyckte var ett ganska otrevligt sätt, gör det absolut inte saken bättre. Nej, jag ger mig inte denna gången.
Och så jävla enkelt är det.


Det har annars varit en effektiv dag enligt mig. Jag har sagt upp det där jävla "hitte-på" abonnemanget på telenor, och han frågar mig om jag vill ha en sluträkning eller 3 månaders uppsägning. "Ehh, sluträkning" "Okej, då skickar jag en direkt. Inget annat du undrar över?" "Nej verkligen inte"
Men så tänker jag nu i efterhand. Vadå sluträkning? Jag har betalt på en jävla mobil i 2 år men aldrig rört abonnemanget, så om dom skulle bara våga sätta upp mig för betalning på något..
Ja, jag är irriterad igen, eller en aning förbannad.

Jag träffade min bror och pappa en sväng imorse också. Min älskade Böffe. Blod är tjockare än vatten.
Och jag kommer alltid stå vid hans sida och älska honom för den han är. Han skiner snart igen.

Eftersom jag snart ska banta, för sista gången i mitt liv, tänkte jag unna mig idag. Semlor blir det om en stund, och ikväll.... Puh, tänker jag äta min sista påse chips :S Hur ska jag förklara detta utan att låta som en idiot? Jag har ätit mig till den jag är idag, uppenbarligen. Men chips och jag har en speciell relation till varandra. Vi är som salt och peppar. Mjölk och choklad. Korv med mos (märk min mat relatering till allt) Haha.
Men för att nu blir, bättre än jag en gång kanske varit, är det ingen stor uppoffring för mig, men jag måste ändå få njuta en sista gång...

Fredag 20 januari

Kategori: Allmänt

Jag har en djävulsk huvudvärk och är trött.
Men kan inte gå och lägga mig nu, för då sover jag inte i natt.

Det har varit full rulle hela veckan, och jag ber om ursäkt om jag inte hunnit höra av mig eller träffa folk. Saker och ting har verkligen löst av varandra hela tiden, så det har knappt funnits några luckor.

Det har varit en otroligt jobbig dag, samtidigt som jag är väldigt nöjd. Det var en väldigt fin begravning och det var så mkt "farfar" över den. Äldre från Frälsningsarmén som sjöng, en mkt bra präst och min stora och udda släkt. Och man blir ju alltid mer påverkad av sånt här än vad man tror. Men det känns värdigt och bra efter idag. Men saknaden är som alltid stor efter någon man mist.

Så jag var i lund igår. Kära Jenny körde med mig ner och satt som moraliskt stöd och "utfrågad-du-har-gjort-detta-innan"- sällskap :) Stackaren satt med foglossningar och stod ändå ut med att köra med mig ner. Det var väldigt snällt.
Förhoppningsvis är jag, så gott som klart till operation. Men något rikspucko, har på något vis "missat" eller "glömt" skriva in alla de blodprover jag lämnade efter jul. För dom hade bara fått in en del, men eftersom dom inte fått alla för att se så allt såg bra ut, kunde dom inte ge mig någon tid igår. Annars har jag en tid om 2-3 veckor typ. Men jag tänkte ju vara smart och lämna in proverna idag, men då hade labb visst stängt. Idioti!
Jäkla tur att jag inte betalde för besöket sist, för då hade jag krävt pengarna tillbaka. Men jag kanske ska klaga på "förlust av blod, som inte kom till någon nytta sen, för svaren försvann på vägen".
Jag måste vänta till måndag, så jag får ringa ner till dom då och se vad som händer sen...
Men det kan som sagt vara på gång.

Det känns bra, men jag är nervös.

Imorgon är det jobb igen, börjar efter 2 veckor, men det känns som om jag varit iväg i 5. Haa, sen får vi se. Då kanske jag bara jobbar 3-4 veckor till för att sen vara hemma i några veckor igen. Herre min get, vilken tur att jag gillar mina fyra väggar :)

Måndag 16 januari

Kategori: Allmänt

Vet ni vem Patrik Sjöberg är?
Det är iallafall en biffig, kille som varit/är duktig inom idrott. Vunnit guld och så inom höjdhopp.
Inte alls så att jag själv är idrottsintresserad, men han är en kille man lägger märke till.

Han är ju inte det typiska "idealet" för en idrottare. Lång, biffig, tatuerad och små långt hårig kille, iallafall, det jag ville komma till.. Jag tittade på programmet "Det blir bättre" på 3:an i lördags. Då handlade det om honom. Han blev antastad av sin styvpappa och tränare under hans "stora era".
Jag kan inte låta bli att bli påverkade av människors historier. Och det är väl det värsta som kan hända ett barn/ungdom? Att man inte ens ska känna sig säker på ett av dom ställen man nog värderar högst i hela världen. Och av människor man ska kunna lita på.

Detta bevisar bara att vi alla, känd som okänd, inte är mer än människor. Och hur vi än ser ut, eller har växt upp eller vad som helst, det är ingenting som hindrar hur vi blir behandlade av andra runt omkring oss.
Ja jag har tänkt på detta ett tag.
Samtidigt som det är fruktansvärt, så är det bra att man tar upp det. Där finns så många som säkert bir utsatta och det måste tas upp. För att man ska kunna hjälpa.

Jag måste får fråga, är det någon annan, som spenderar en hel lördag, med att gå runt i en sliten tröja och byxor och ligger mesta dels i sängen och läser eller glor på tv? Eller det är bara jag som gör det? För det var så jag spenderade min lördag. Och det var underbart!! Jag älskar att bo själv. Att få vara själv och bara få dra omkring för mig själv. Vet inte om det egentligen är socialt accepterat när man är 25, meen, How cares?!?!

Mycket att göra i veckan, och snart börjar jag jobba igen. Ett besök på kvinnokliniken imorgon, kanske bjuda lillebror på frukost, jag har inte bestämt mig. Städa och tvätta ons, köra till Lund på tors, för att se hur det slutar. Begravning på fredag och sen är det jobb igen. Ja, så sen 25 årings liv ut idag alltså.

Och eftersom jag nu är en ägare till bluray spelare, måste jag köpa lika filmer, så nu har jag Unbreakable, the Bucket list och nyckeln till frihet att kolla in. Har ju också Avatar sen innan som måste kollas in.
Äsh, vem fan vill läsa om det här då?

Fredag 13 januari

Kategori: Allmänt

Jag har halsbränna, eller sånt att det "suger" i halsen.
Mkt stress och lika mkt att göra.

Det har varit full rulle hela veckan. Turer in och ut till helsingborg, och köra fram och tillbaka till alla min egna ärenden. Så jag kan inte annat än förstå att jag faktiskt är trött. Det har ju inte alls blivit "den sovande" semester jag hade bestämt mig för :)

Håller på att tvätta, och sen tänkte jag ta det lugnt idag. Har träffas massa folk hela veckan och det är underbart, men idag vill jag bara ta det lugnt. Efter att ha sett Once upon a time.. på tv igår, blev jag sugen att titta på Snövit :) Så jag ska tvätta färdigt och sen kolla in lite Disney film tänkte jag :)

Jag har hunnit fika två gånger redan. Ena dagen med Jenny och igår med Asma. Och det är härligt att träffa folk, än om jag är hemmakär och gillar att dra omkring hemma. Men då får man bolla lite idéer och annat med folk som ser annorlunda saker. Haha, ja ni fattar nog.

Beställde blommor till farfars begravning igår. Nästa vecka alltså. Och jag har fortfrande inte fått veta hur det ser ut med "nära anhörig"-statuset. Borde kanske ringa själv och kolla vad som händer också. Men man kan inte låta bli att bli lite besviken på att jag inte hört av någon.

Tss. Ja. Jag har kanske en "guide" och ett fint sällskap med mig ner till Lund på tors nästa vecka. Jenny erbjöd sig att åka med om hon kunde. För jag inte kan bestämma mig för om jag skulle köra eller ta tåg ner. Nej nu babblar jag.

Jag borde äta något, eller göra något.
Ikväll blir det iallafall stuvade mackaroner!!! Det har jag varit sugen på sen i förrgår. Så idag gäller det...

Måndag 9 januari

Kategori: Allmänt

Ny vecka, och jag har semester. Det har varit en mkt effektiv början på den måste jag säga.
Jag städade och plöjde undan all julpynt och slängde ner det i källaren igen, till nästa gång. Så nu trivs jag igen. Haha, och jag skadade mig inte! Woho. Kryss i taket.

Jag har beställt foton från min 25 års fest, och två nya bilder till min "Wall of Fame". Men det blev fel storlek, så jag får se hur jag ska göra när det kommer hit. För dom har ju inte svarat på mitt mejl. Nåja, det får jag helt enkelt leva med.

Jag har också hunnit med ett besök hos lillebror och ett hos Cindy (vilket påminner mig om att jag köpte mjölk så jag skulle dricka chai latte ikväll... humm) Och sen har jag kollat in den senaste Desperate Housewives boxen och.. Nu njuter jag mina vänner. Jag har spelat Super Nintendo. Varvade Zelda igår :D  Kan ju det tv-spelet utantill så det var egentligen inga svårigheter, men det var kul. Satt och kom ihåg hur Leffe (min morbror) försökte klara det för masssssa år sen nu. Det är ju gjort 91-92 så det är ju sådär lagom 20 år gammalt. Och nu, titta på utvecklingen nu. Jisses. Men jag är ett barn i en vuxen kvinnas kropp och kommer alltid vara. Dessutom har jag lätt för att hänga upp mig på saker. Haha.

Gjorde en tripp till stan idag, och blev sur när det snöade, men det slutade igen så.
I julas lämnade jag in ett på guld örhängen jag fick av min mormor när jag var liten. Dom var trasiga och jag är ingen människa som samlar på örhängen, så jag sålde dom till en butik. Jag tog en titt in idag och hittade "min skyddsängel". Köpte en ängel i lagom storlek och en kedja som jag har nu. Det kändes inte riktigt rätt först, men när jag kom hem kände jag hur det passade mig. Och jag tror mormor skulle vara nöjd med mig. Och det symboliserar ändå henne. Det gör ont när man saknar folk för mkt.

Använde mina presentkort och köpte lite böcker till mig också. Får ju fördriva semestern med något ju :)
Har ändå litegrann planerat, imorgon blir det att ta det lugnt igen ;) Ringa lite samtal och reda ut begreppet "nära anhörig". Onsdag ska jag fika med Jenny och på torsdag med Asma :D

Sen har vi nästa vecka också, och tiden kommer gå fort, så vi får se.

Nu kan jag snart inte sitta länge, mina höfter spela bingo så mkt som dom hoppar.
Det är ingen vidare skön känsla vill jag medge..

God kväll!

Torsdag 5 januari

Kategori: Allmänt

Som dom flesta nog förstått (dom flesta har nog läst via facebook) så gick farfar bort i söndags kväll, den 1:a januari. Lugnt och stilla klockan 18.55.
Och det gör riktigt ont. Jag har inte gråtit så mkt egentligen, men det är precis som om det är förbjudna saker. Man lägger det i ett fack tills man känner att man orkar ta tag i det igen. Tills dess låser man in det. 
Hur beredd man än tror man är, och jag tror att jag är det jämt, för jag jobbar med det jag gör, så är man aldrig beredd.
Jag känner mig snuvad på tiden vi skulle haft tillsammans nu, precis som alla andra. Men jag kan bara önska "trevlig resa och sov gott farfar".

 

Tiden flyger förbi. Och jag känner mig återigen uråldrig. Allt hinner ikapp en eller också väntar det runt hörnet. Men nu ska jag har semester i 2 veckor, och jag ska försöka koppla av och tänka igenom saker. Ska ju ner till lund snart också. Och då får vi se hur det blir. Jag håller tummarna för mig själv :)

Hoppas alla haft en bra början på året och en trevlig nyårsafton iallafall. Jag har ju jobbat, som jag gnällt om tidigare, så nu, hoppas vi på en go lön i januari. Det ska fan veta att jag förmodligen behöver.

Jag har dragit ner allt julpynt nu, ska ner och hämta kartongerna imorgon. Somnade på soffan ikväll. så håll nu tummarna för att jag inte trillar igen :) Haha, det vore väl pricken över i:et.

 

Nej, jag ska kolla igenom mina bilder och sen ta kvällen som den kommer.

Farfars dödsannons i tidningen idag: