skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Bad Horsie

Kategori: Allmänt

Attans, nu gjorde jag bort mig igen igår.
Dagen gick inte alls som planerat.

Köpte en massa skit igår, fast att jag mådde piss, och egentligen bara borde legat nerbäddat, så körde jag iallafall och köpte skit. Det är precis som om, bara för att jag har pengar så måste jag göra av med dom. Sjukt. Och det värsta är att det oftast inte är på något vettigt heller.
Men så efter mitt utfall av sockerbegär, ville jag inte åka hem. Klockan var strax efter halv åtta. Jag insåg att jag hade tankat min brors bil för mkt. Iallafall för mkt för mig, eftersom jag bara skulle ha bilen i 2 dagar, så jag körde ner en runda till klitterhus och gick ner till bryggan och tittade lite. Solen tittade fram borta vid kullen och jag hade glass som låg och smälte i den varma bilen. Men jag var ändå inte nöjd. Så tänkte jag, vad gör jag?
Jag körde till andra sidan stan och gick av i sibirien och gick ner till stranden där också.
Är jag helt ute och cyklar, eller var det inte där man var när man var liten och kolla, för det tydligen var någon som sett ett ufo där? Kan ju också var jag som fått det för mig, för nu var där bara skyltar om fågelreservat.
Klockan hann iallafall bli halv nio innan jag kom hem, satte igång Inglorious Basterds, och somnade lagom till slutet. Så när jag väl orkade resa mig ur soffan, trillade jag i säng, och sov, märk väl SOV, en hel natt, för första gången på veckor, fick jag sova en hel natt!

Så nu är jag lagom utvilad. Men det var ju säkert också för jag mådde skit igår kväll. Förkyldning eller något. Men tung i huvudet och sådär lagom skakig som man kan bli.


Så tänkte jag slänger upp en bild, på ängelholms vackra strand.
Man blir ju ändå en aning nostalgisk när man är där nere. Har hittat på så mkt där. Gick förbi nyhemskolan när jag skulle hem till min bror här om dagen också. Och jag kan inte låta bli att le när jag tänker på den tiden. Även om man bara var 14 år, så har jag aldrig mått så bra som jag gjorde då. Men naiv som man var då, så skulle man ju ta livet av sig bara för man hade fel hårfärg.
Men jag lärde mig så mkt nytt, fick så många vänner och hade roligare än någonsin under mina 3 år där. Så om jag skulle dö snart, vill jag tillbaka till den tiden :)

Påsk snart. Jisses.
Ska boka in lite nya tider med Ted, ta reda på när jag går upp till 75% i sommar.
Fick ju hem skattebesked igår, 17.500 tillbaka, man tackar ja :D
Nu kan jag kanske äntligen börja bygga upp ett sparkonto. Nej, spela lite tv-spel innan man ska iväg och jobba kl 16 :S
Men jag jobbar med Helena ikväll, så det kan ju bara bli bra :D

Puss

Vaccum

Kategori: Allmänt

Lie, rape, steal and murder, smile, applaud, love, hail.

Listen in silence, hear her voice
How far are we ready to take this?
Listen in silence, hear her voice
Before it all crumbles

Jag gjorde av med på tok för mkt pengar igår. Men samtidigt så, som min lillasyster sa, "Vad skulle du annars lägga pengarna på?" Hon känner mig, alldeles för väl ibland :)
Blev lite tröjor, underkläder och ett par skor. Sånt man alltid behöver. Några filmer och tv-spel också.
Men det var en jobbig runda. Var alldeles kallsvettig efter bara någon timme. Kändes som om alla stirrad, vadå paranoid?
Man gör sig mkt besvär, för något som inte borde vara så jobbigt.
Men så var jag i helsingborg idag, i jobb. Och då är det precis som om det går bra, för man går in i en annan roll "än sig själv". Ted gav mig tom komplimangen att det var bra att ha med mig, för han fattade lättare beslut när jag var med. Haha, tänk om det kunde vara lika enkelt när det gäller mig själv. Det är något jag har svårt med. Att fatta beslut. Eller egentligen inte, men vägen dit, tills jag får det gjort, det är det jobbiga.

Men jag var ändå stolt över mig själv igår, köpte inte med mig något skit hem, med skit innebär det chips eller liknande. Köpte hem nutrillett, tänkte ta det dom dagarna jag bara är hemma och inte äter så mkt. Så kan det kanske hjälpa lite, och nu när våren är på ingång, så tänkte jag plugga in ipoden och gå ut och gå. Har inte insett det innan, men här är väldigt fint att gå runt i mina kvarter :) Kanske inte just här, men ja.
Klockan ska fram en timme sen, inte glömma. Tur att jag inte ska jobba imorgon. Blev inte mkt sömn inatt.
Kan säga att det knarrar ganska bra i taket, pga någon nattliga aktiviteter :S
Nog för man vet att folk gör vad dom gör, men det är rätt läskigt när man har det sådär, precis ovanför sig.

Bror ska försöka fixa min bil i veckan, så jag får tillbaka min racerbil igen :)
Snart påsk och grejer. Shit. Hinner inte med.
Jag har egentligen all tid i världen, men ändå inte, för den tiden man har över, ska man hinna klämma in så mkt på. Måste träffa Asma snart också. Det var så längesen nu. Borde nog ringa Jenny med, har inte pratat med henne på länge. Mkt som borde, men jag är seg på att ta tag i...

Bara för att, tänkte jag komma med fem sanningar om mig själv..
(inte för det har med något att göra, men satt och tänkte för mig själv innan)

1. Jag skriver fortfarande dagbok, men det är väl med månadsbok i mitt fall.

2. Jag är äckligt dålig på att höra av mig, och har varit det större delen av mitt liv, tyvärr.

3. Jag har väldigt svårt att låta andra komma mig in på livet, om man inte redan känner mig. Ärlighet är otroligt viktigt för mig.

4. Jag tror, att blir jag en vän, så finns jag kvar hela livet, men att jag kan göra dig jävligt besviken på vägen..


5. Jag pratar väldigt mkt med mig själv, för då får man inga dumma svar :D


Fan Salem Al Fakirs skiva är riktigt bra.
Och gitarrsolot i In Flames Vaccum är så äckligt bra! Texten också!
Nej, tillbaka till tv-spelet :D

Kiss kiss, bang bang!

Stranger than Fiction

Kategori: Allmänt

Snart ännu en dag till ända, eller vad man nu säger :)
Humöret är lite bättre nu.
Insåg att jag fick mer i lön än jag trodde, så det alltid något.

Pappa och Matte kom hem i förgår, så jag fick en fint armband.
Och pappa har lovat att han ska betala servon på bilen och att jag får ha hans under tiden han inte är hemma. Nåja, tills golfen mår bra igen iallafall. Man blir ju så läskigt slö av sig när man skaffar körkort och bil. Latheten själv.
Men det är ju upp till mig att ta tag i det så, men allt inom sin tid.

Vet inte om folk tror mkt på ödet, och inte egentligen om jag ens tror mkt på det, men jag tror ändå att något är planerat för oss, så det ska bli spännande att se vad livet har i behåll för en.

Nog nog, var ju på Jennys 20 års fest i lördags. Snacka om galet roligt :)
Om inte min lillebror gifter sig med Jenny, så kommer jag göra det. Helt otrolig släkt. Så trevlig, och så jäkla social.
Som sagt, om inte Johan gifter sig med Jenny, så gör jag det :)

Det händer inte så mkt annat annars.
Försöker jobba så mkt jag kan, men det är inte alltid så lätt. Mina armar värker och inatt fick jag även ont i sidan. Kommer bli ett sånt fall som endast tycker synd om sig själv och har ont överallt.. Eheh, tar igen för allt :D
Träffade Cindy igår, alltid lika roligt. Älskade kusin!
Imorgon blir det kanske väla och ikea med mamma, pappa och Nettan. Får se vad som händer. Måste köpa hem nya gardinstänger och gardiner.

Troll mår bra, växer och får sina frispel när han känner för det.
Grannarna.. Ja, där händer det grejer. Den ena håller på att bli vräkt när det är den andra som för väsen. Nej, sånt är inte okej, ska se vad som händer härnäst. Annars får man ju säga ifrån (ska komma från den konflikträdda lilla Bella)

Nej, ville egentligen bara skriva av mig lite. Lyssnar på Five Finger Death Punch. Mina små raringar!


Is this what you wanted to be
Alone standing by yourself
Is this all you wanted to be
Or was that a cry for help
By yourself, by yourself, by yourself

Is this what you wanted to be

Alone standing by yourself
Is this all you wanted to be
Or was that a cry for help!

It's stranger than fiction

How you've decayed
It must be so lonely
Lost within your ways



Glöm inte ställa om klockorna i helgen, kids!
Puss!

Grattis Nettan och Jenny!

Kategori: Allmänt

Socialt handikappad

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag har blivit en väldigt "tråkig" människa under dom senaste åren.
Och samtidigt, känner jag att jag inte ska behöva, eller behöva är fel ord, men man måste inte alltid säga vad eller varför saker och ting är som dom är.
Men för min egen skull är det nog en bra grej också. Jag har utvecklat ett socialt handikapp.
Dom som känner mig tycker säkert det låter konstigt, eftersom jag oftast inte (eller aldrig) har problem att vara social och "Bella" i era sällskap. Men då känner jag mig såpass trygg, för ni vet vem jag är. Och även om ni dömmer mig, så är ni där.
Jag vill inte ut, för det känns som om alla stirrar på mig, som om jag inte passa in. Jag blir kallsvettig så fort jag vet att jag ska ut på något där jag kommer synas i mer än 5 sek. Att veta att jag kan stöta på folk, som jag känner/känt eller umgåtts med, får mig att må illa.
Jag drar ner mössan och pluggar in ipoden och stirrar mest ner i marken när jag går förbi. Skulle du se mig och vi får ögonkontakt, så låtsas jag som om jag inte såg dig, även om jag gjorde det.

Nej, jag söker inte empati, inte mer än att jag vill att ni ska förstå varför jag säger nej, när ni fråga om jag vill med.
Jag vill tro att jag inte medvetet är otrevlig på den punkten, men jag vill förklara så att det inte ska låta fel när ni frågar. Jag kommer att ta tag i det, när jag känner mig redo för att följa med.
Tills dess vill jag som sagt att ni ska förstå, och inte ta illa vid er om jag blir arg/nervös/sur över att ni frågar.


New Moon kom igår :) Och jag är självklart en av dom som beställt den limiterade boxen (Yes, ni får gärna skratta). Satt och kollade filmer igår och allt extra materiall idag, det är nästan det bästa, att kolla hur filmer är uppbyggda. Otroligt intressant. Och jag skyller allt på Linus, hade han inte fört in mig på film-vägen, hade jag inte haft en hylla mer över 200 dvd:er (tror det är 200, men säkert över, har inte räknat alla).
Men jag ångrar det inte, även om det kan kännas som slöseri med pengar och tid.
Aldrig för mig.
Det är det jag gör när jag inte är social. Kollar film eller läser. För i fantasins värld, får man vara vem man vill.

Lillasyster fyllde 18 år, så nu har mamma bara vuxna barn. Jisses vad fort det gick ändå. När jag fyllde 18 var jag på Rammstein konsert i köpenhamn. Blev tafsad på av äckel och förmodligen passivt hög eftersom han rökte på precis framför oss. Så jag fick gå ut och kräka som en gris. Eller som Sandra säger: "Lägga ett kräk" ;)
Det är 5 & ½ år sedan. Samtidigt som det känns som om tiden står still, så försvinner den alldeles för fort också.

Jenny har 20 års fest ikväll, så jag borde egentligen göra mig i ordning, eftersom jag glott på film hela dagen.
Ja, det blev ju inget "WOHO-JAG-ÄR-PÅ-TOPP-HUMÖR" inlägg.
Men jag kände att jag var tvungen, eftersom jag kan uttrycka mig väldigt klumpigt, och vill bara att folk ska låta mig ta det i den takt jag vill.
Jag kommer när jag är redo, och då säger jag till.

Until then, take care kids!

Galna grannar

Kategori: Allmänt

Inte nog med att jag aldrig får sova ut pga min armar, som ständigt får för sig att värka hur jag än rör mig, ligger eller bara tänker på att röra mig.
Dom har fler talet gånger dammsugat och spelat musik till sent på kvällarna.
(det är sjukt lyhört i dessa lgh, man kan höra bara dom pratar lite högre ibland)
Men imorse började dom dammsuga kvart över sju :S

Okej att jag ändå brukar vakna, men det suger att behöva vakna av att höra deras jäkla dammsugare... igen.
Dom dammsuger nu igen, tror det är 4 gången denna morgonen bara..
Antingen så lider dom av någon manisk grej, som gör att dom måste, eller också har dom jävligt skitigt.

Vilket får mig till att tänka hur, hur skitigt jag egentligen har det :P
Jo jag ska städa idag.
Men har haft huvudvärk fram till nu, så nu ska jag göra det, när jag är färdig här... Jaja.


Var på arbetsförmedligen igår.
Känns ju också som en jävla dubbel moral att man ska behöva söka jobb, när jag redan har en fast tjänst.
Behöver stämpla upp då jag gått ner i tjänst.
Så ska man ändå söka andra, och så sitter man här hemma och betalar in multum till facket varje månad.
Fan vad sånt gör mig frustrerad.
Men går ju upp lite i sommar igen, så får vi se vad det blir av det sen.
Kanske skulle det vara bra med ett nytt jobb, men ändå är jag så jävla rädd för förändring.
Vilket är så olikt mig.
Men jag har blivit som en gammal kärring :D Yaay!

Nej, städa, tvätta och ikväll är det Desperate Housewives igen :D

Lillasyster (om du nu läser), jag beställde din födelsedagspresent igår :D

Hoppas bara den hinner komma, och att New Moon kommer på fredag i lådan.
Ciao!

Remember me

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen.
Vaknade vid 6 tiden, men har sovit några minuter hit och dit.
Är alldeles darrig och det gör ont i min axel när jag andas, ehum okej..
Snuvig blev jag också igår visst.

Har vaknat flera gånger inatt, drömt en massa om varulvar och vampyrer.

Förmodligen för mamma och jag var och såg Remember me (?) igår.
Haha, Robert Pattinson, är lätt, en av världen bästa skådespelare.
Är fortfarande helt tagen av filmen.
Den var absolut inte vad jag förväntade mig, utan mkt mkt mer.
Helt vannsinigt bra och helt oväntad.
För min del lär den lätt bli en av årets bästa filmer.
Slutet är helt jävla, äckligt otroligt och otippat.

Men nog om det.
Ha, mitt största intresse så det lär väl bli svårt att undvika här kan jag säga.

Salem gick aldrig vidare igår, synd. Men som vanligt så funkar inte grejerna när man ska rösta, så skiter lägger ner. Men Anna gick vidare, så det var bra.
Hade nog hellre sett Salem dock.
Men va fan, man kan inte få allt här i livet.

Imorgon är det arb.förm. som kallar, verkligen inget man ser fram emot.
Men har ju blivit "lovad" att få gå upp till 75 % i sommar, så vi får se vad som händer.
Just nu är jag så omotiverad med att söka nytt jobb, och samtidigt vill jag inte stanna på bäckagården hela mitt liv.
Osäkerhet.
Det är allt det hänger på, och att jag bara få tummen ur röven och ta tag i mitt liv.
Men varför stressa?
(men filmen igår fick en verkligen att fundera över val i livet och liknande)

Nej, mitt huvud bultar.
Tror jag ska ta mig ett bad och se vad som händer, jobba i e.m.


Gaah, jag känner mig så frustrerad!

Dubbel moral?

Kategori: Allmänt

Okej, 3:e gången gillt.
Jag har varit fram och tillbaka med om jag skulle starta en blogg eller ej.
Har ju totalt bojkottat facebook (det gör jag än) och blogg.
Meeeen, jag faller lätt för grupptrycket :D

Så, nu sitter jag här alltså.
Vilket tidsfördriv.
Att dividera med sig själv om man ska börja blogga eller ej.
Tss.

Ja jag säger inte att det kommer bli varken intressant eller rolig läsning, men det kan ge mig en "upp-peppning"
Så, read or weap, liksom.


Vet ni, idag kom första trailern för Eclipse, jag ryser så det gör ont i hårsäckarna.
Detta kommer bli så jäkla bra!
Har en hel del att se fram emot under den närmaste tiden.

Nog om mig, for now.
Ska bli spännande och se om någon läser.
Inte som om jag kommer bli blondinbella (ehum, ha...ha?)

Bye kids!