skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Onsdag 31 augusti

Kategori: Allmänt

Så, då har jag läst ut ännu en serie. Vampire Academy. (Cindy vi ska ses snart så du också får läsa ut dom)
Och för att citera Cindy en gång:

Du är den enda jag vet som kan sörja filmer och böcker på ett sådant känslomässigt plan, men det är underbart, du hade inte varit Du annars :)

Ja, jag sörjer verkligen. Visst väntar man alltid på att få veta hur allt slutar och man kan inte bärga sig för att se hur det går. Men när det är över, så är det över. Och böcker och filmer är en så stor del i min vardag, så det gör "ont" när det är slut. Där kommer ju alltid nya saker man hänger upp sig på sen, men just i det ögonblicket man inser att allt är slut, då blir jag lite gråtmild.

Ja, vad fan, jag har insett att jag är en jävligt känslig människa. Inte så att man springer runt och bölar öppet för alla, inte ens någon egentligen, man har ju ändå ett ryckte att hålla uppe :P

Nej jag läste ut boken inatt, och hade jätte svårt att somna efter det.
Så för att skingra tankarna lite, så sitter jag nu och ska spela lite Silent Hill igen. Ha, att jag inte bara ger upp det. Men jag kan inte, har jag gett mig in i något, måste jag avsluta det, även om det innebär att jag måste fuska för att klara det. Haha.

Nej vad vore livet utan sagor.

Söndag 28 augusti

Kategori: Allmänt

Tiden och pengarna flödar när man har roligt ;)

Har precis kommit hem efter en dag på väla/ikea med lillasyster, Mickis och Emil. En väldigt trevligt eftermiddag.
Där har ju blivit väldigt fint på väla får jag säga. Och jag hade ju planerat att inte köpa så mkt, vilket jag inte gjorde heller, men jag gjorde av med mer pengar än jag räknat. Men jag hittade den underbaraste koftan på länge inne på Gina. Och jag var bara tvungen att köpa den, och vet ni; Jag tog ingen svart! Haha. Mickis och Nettan tyckte bestämt NEJ! Så det det blev en ljus istället, en sån lång kofta. Åh jag är kär! Inte i priset, den var dyr, men jag blev ju kär! Köpte ett linne också, för 30 kr så det kan jag inte klaga på precis. Och så investerade jag i en ny lampa till mitt rum. Har haft en sån ikea lampa med "ris-klädnad", eller vad man ska kalla det, men så hittade jag en annan. Så det blev lite smått sånt där med. Inga ljus idag, har ljus här hemma nu så det snart kommer se ut som om jag bor i en vax-borg.

Och så var jag ju bara tvungen att skynda hem. Jag hade fått ögonen på alla 6 Star Wars filmerna på tradera. Så gissa vem som snart är ägare till dom?!! Meee! Jag fick dom alla för 420 (med frakt faktiskt) Inte illa pinkat faktiskt. Jag har varit på jakt efter dom länge. Nåväl nåväl, så nu skriker plånboken på mig att ta hand om den, för den är snart tom om jag fortsätter såhär. Haha. Som tur är har jag semester och ska inte göra av med så mkt mer pengar. Jag har för bövelen en 25 års fest att spara till. Jisses.

Laserdome igår. Och det känns idag kan jag säga. Har lite träningsvärk i benen och min nacke och rygg är väldigt stela, men det var en väldigt bra dag igår. Fick mitt hår klippt också. Det var jäklar i det långt alltså. Haha.

Nej imorgon drar jag en sväng till Asma i halmstad, så nu ska hon få visa mig runt i den stora staden. Träffa Mia igen på torsdag, eventuellt bio på fredag och annars har jag inte mkt planerat. Ta det lugnt, njuta av alla filmer som är på väg hem och läsa ut den sista boken i VA-serien (som hon tjatat om nu i allllll evighet)

Nej, så som sagt, over all, en mkt bra helg. Ja, så nu ska jag läsa lite och försöka se om min skit bank ger med sig och släpper in mig!
God kväll!

Onsdag 24 augusti

Kategori: Allmänt

Om en månad börjar jag alltså jobba.
Haha, att man inte bara kan släppa det och njuta av att vara ledig.

Igår träffade jag bebis :) Så nu är jag "Tant-Bella"
Det är läskigt hur man kan skapa ett helt nytt liv på 9 månader. Och jag blir lite rädd när man sitter där med ett liv i handen. Jag längtar själv efter den dagen då jag kommer bli mamma, men ibland, känns det som om det aldrig kommer att hända. Det är ett helt liv du håller i dina händer!
Tänk om något händer detta lilla liv?! Tänk om jag gör fel, säger dumma saker eller bara.. jaa, glömmer bort att det är ett liv man har hand om. Jag blir rädd.
Joo, det är mkt att fundera över. Inte så att jag kommer bli mamma imorgon, men jag umgicks med lilla Emil hela dagen igår (mer eller mindre) och bara under den tiden hann man bli ganska rädd för det lilla livets skull.
Men en så söt bebis. Totalt hängiven alla i sin närhet, trots allt bollande med det stackars livet. Åter igen, stort grattis Mickis och Thomas. Han är fulländad lilla Emil.

Jag började alltså med ett tv-spels maraton. Silent Hill, försökte mig först på Pagemaster till super nintendo, men det var så längesen jag spelade det, att det gick helt illa.
Så det blev Silent Hill. Jag vet egentligen inte varför jag spelar det. Jag vet inte ens om jag gillar det. Det finns 4 olika slut, beroende på om du tar vägen till höger eller vänster borta vid bensinmacken (eller ja, något liknande) Och jag fattar inte spelet egentligen, men det var det första spelet som jag minns att min bror spelade, som fick in mig på PS spel. Och det får mig att tänka på Jimmy. Matte lånade alltid spel av honom, däribland Silent Hill och Resident Evil. Ush ja. 7 år sedan han försvann. Tiden försvinner.

Nej imorgon ska jag nog träffa andra barn :) Och på fredag är det lön, så då far vi en runda til väla och ikea, jag, lillasyster, Mickis och lilla Emil. På lördag är det laserdome, och Cindy, jag lovar att jag ska ta mig tid för dig också innan din födelsedag :)

Nej, om jag skulle ta och göra färdigt mitt Silent Hill maraton, ändå, har ju trots allt aldrig klarat 3:an och jag har Origins som jag aldrig ens spelat, och en massa annat jag också ska spela.
Men jag tror den sista boken i VA-serien är på väg hem till mig idag :) Yaaay!

Söndag 21 augusti

Kategori: Allmänt

Sådär ja. Helgen har gått. Och jag har inte fattat att jag är ledig ännu, tror bara jag är långledig en helg eller så.

Nej, inte riktigt.
Jag mår inte riktigt bra idag. Det bränner innanför ögonen, ont i huvudet och kroppen värker. Jag tror jag tog ut mig en massa med all städning och så kanske jag har något "sjukdoms-aktigt" på gång i kroppen.
Nåja, jag har en lugn dag idag. Städa hela dagen igår också.

Haha, insåg när jag la mig i fredags, att jag haft bäddsoffa i två år, men aldrig sovit i den själv. Haha. Ja någongång ska ju vara den första. Och med all städning jag gjort nu, skulle man kunna tro att jag skulle flytta, men det behövdes, och jag gick igenom en massa saker, mkt som ska slängas och skänkas bort.

Så till något allvarligt. Ni kommer att skratta det vet jag... Men..
Igår tog jag det stora beslutet.... Att slänga... Min kängor!!! :(
Mina älskade, fina, slitna, söndriga och trasiga skor. Jag har aldrig köpt, ägt eller haft något så länge förr. Jag köpte/fick dom i julklapp julen 2003. 8 år mina vänner. Det gjorde riktigt ont i hjärtat nu när jag gick ut med påsen och kastade dom.

Jag förstår om ni skrattar, men det ligger så mkt bakom dom skorna. Jag hade en så bra period i mitt liv när jag köpte dom. Visst är där mkt jag ångrar från mina senare tonår, och det var inte alltid så lätt, men jag kände ändå att jag hittat mig själv och mådde bra då. Och även om jag inte använt dom under de senaste 2 åren, vilket bara bevisar hur jobbigt detta är för mig, så har dom varit mina trofasta vänner.

adjö mina kära. Tack för miltals bra skoskydd, enorma skoskav och fina brännskador!


Nej, ni får en bild på bilden som Ted gjorde till mig för några veckor sedan också och en på mannen i mitt liv!

 

Ja, idag känner jag mig väldigt trasig...

Fredag 19 augusti

Kategori: Allmänt

Nu mina vänner.... ÄR DET SEMESTER!!!!

Nu är jag ledig i 5 veckor. Och det ska bli så skönt, och det kommer att gå så fort :) Haha
Jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja, filmer eller tv-spels maraton?!?

Idag har iallafall varit en väldigt produktiv dag. Jag har städat ut alla mina skåp, städat ugnen och frostat av frysen och haft mig rejält. Tvättat har jag också hunnit med, men jag får fortsätta imorgon. Körde iväg en sväng och handlade med lillasyster innan, så några timmar försvann där.

Men gud vad man känner sig duktig när man gjort allt detta, imorgon ska jag omorganisera bland mina filmer, så alla får plats, det är ju en ständigt växande process.

I natt blir det att sova på soffan eftersom jag inte hann ren bädda och städa som sagt, vill ju inte lägga sig skitig i en ren säng liksom.

Så nu sitter jag och njuter av Resident Evil: Apocalypse på kanal 1. Dom visar Röd Drake på trean, och vem kan egentligen motstå Sir Anthony Hopkins när han är som bäst. Och inte för att glömma Edward Norton, naminam! Men jag kände för lite riktigt kärlek ikväll. R E 2 är ju faktiskt, enligt mig, det bäste av dom, eller jaa, svårt, den och Afterlife.
Nina visade mig just en trailer till Underworld 4. Den verkar också riktigt bra. Mkt bra filmer som kommer.

Nu har jag också planerat in lite träffar med folk. Ska träffa Mickis och hennes lilla Emil på tisdag, Mia och hennes änglar på torsdag. Ska försöka få in en träff i Halmstad också, så jag får se hur lilla Asma bor också ju :) Har ju lovat henne hur länge som helst nu, men vi vet ju alla hur bra jag är på det där... Ehum..

Nej om jag skulle bädda upp soffan, dra fram en rejält täcke, för det är fasen vad kallt det är och blåser gör det.
Njuta av lite Nemesis och sen ta vid imorgon där jag slutar idag.
Jag måste ju göra klart lillasyster överraskning också ;)

Ohh, jag har så mkt kul att se fram emot! Jag ska nog fira med lite 8 bitars Nintendo när jag är klar med allt imorgon!!!
God kväll mina vänner!

Måndag 15 juni

Kategori: Allmänt

Nu mina vänner, är det inte långt kvar till semestern :)
Jag jobbar 3 dagar till och sen är jag, med gott samvete ledig i fem veckor!

Mitt hem luktar av lasagnen som är i ugnen, men min huvudvärk, som det känns som om jag haft för evigt, vill inte ge sig, och gör mig inte särskilt hungrig egentligen. Men äta bör man, annars dör man, äter gör man, ändå dör man.
Så sant som det är sagt.
Har haft en "jag-är-så-trött-idag-att-jag-bara-tänker-springa-runt-i-boxer-och-linne-och-bara-glo-på-film-dag"-idag.
Så jag har kollat Transformers. Och det var bra mkt bättre än den där skumma drömmen jag hade för någon vecka sedan. Nu kollar jag in Grey's anatomi. Har satt in Donnie Darko i dvd och tänkte kolla när jag är klar här och har hämtat mat.

Men jag måste ju bara erkänna en pinsam sak, som jag insett först nu. Kollade Batman filmerna i helgen, dom nya med Christian Bale. Och jag är stor fan av skådisen Gary Oldman. Älskar hans "Dracula". Inte för att jag egentligen sett så jäkla mkt med honom kanske, men jag gillar honom, Dracula, Red Riding Hood, Harry Potter. Och så, missar jag honom totalt i Batman filmerna. Det är ju inte så att han inte har en ledande roll, jag bara... Kände inte igen honom... Jag kände igen honom direkt som Dracula, men med lite mustasch och ett par glasögon, så missade jag honom helt.
Haha.
Pinsamt för en som säger sig gilla film och skådespelare! Haha.

Nej nu är maten klart, och jag måste nog ta en huvudvärkstablett om jag ska överleva kvällen.

Tre dagar till, sen blir det stor städning här hemma och semester, som jag ska njuta av!
Hoppas bara min bok kommer snart, jag börjar få abstinens!

Lördag 6 augusti

Kategori: Allmänt

Jag lyckades hålla mig vaken den stunden jag behövde här om dagen.
Men hade obehagliga drömmar sen. Det var krig, inget bra, och helt plötsligt var där en massa Transformers som hjälpte oss. Inga söta som Bumblebee eller Optimus. Nej dom var läskiga, men dom hjälpte oss.
Det blev en konstigt dröm från allt mellan Hungerspelen, Transformers och verklighet. Läskigt.

Vecka har flutit på. Min rygg har börjar göra sig till känna igen, så ibland får man huka sig som en 90 åring.
Jag har kolla in Smurfarna, LadyLovelyLocks och I am number Four. Och nu kollar jag Millenium-triologin igen. Dom enda, enligt mig, bra svenska filmerna. Jag läste ut den sista boken jag har hemma av VA serien igår, så nu måste jag vänta i 10 dagar innan jag får hem den sista, så jag känner mig rastlös. Men jag har ju en hel påse med böcker i garderoben, så det borde inte bli några problem.
Ljusfesten igår, Ängelholms vis att tacka för sommaren. Men jag gick inte ner. Orkade inte, så jag kollade film istället :D Och nu är jag ledig i helgen, så nu ska jag ta det lungt. Har bestämt mig för att ha en lugn dag idag.

Igår fick jag nog det mest charmanta erbjudande jag någonsin varit med om. En farbror på jobb, verkade tycka att det var konstigt, att jag vid snart 25 års ålder, inte har någon man i mitt liv och inga barn. Men jag sa att jag var nöjd med katten. Då lovade han mig att han kunde hjälpa mig med insemination, som han då skulle stå för.
Men visst är det väl kärlek va??!! :D Haha! Jag skrattade så jag höll på att dö.

Jo tiderna förändras, ganska mkt.

Nu ska jag försöka fixa med en överraskning till min lillasyster och kolla på Luftslottet som sprängdes och önska att jag vore lika cool som Noomi Rapace :)

Trevlig helg!

Onsdag 3 augusti

Kategori: Allmänt

Dagens tio poängare går fan till mig alltså... Snacka om att strula till det.

jag har haft två riktigt bra dagar på jobb, så till och börja med har min "kropp" börjar ställ in sig på semester. Jag är helt med i huvudet, men jag känner hur off min kropp är. Funkar inte riktigt när man ska jobba i 2 veckor till.

Till saken iallafall, jag gjorde mig reda för att sticka till kusin Nina för att kolla in Fast and the Furious filmerna (då jag är mobbad för jag inte sett någon av dom än...) Så var hon iväg och jag kom på att jag var tvungen att sticka hem för att ringa några samtal (vilket jag kommer på nu, ändå har glömt, får göra det imorgon), jag har en enorm klåda i händerna och i ansiktet, så jag måste ta en antihistamin tablett. Och i min "klia-ihjäl-mig"situtation tänker jag mig inte för, och tar.... en sömntablett!!! Gaaaah! När Nina då messar mig, satt jag just och skulle skriva till henne, om vilken idiot jag är.
Jag somnade 4 tim och är fortfarande så trött att det känns som om jag har sandpapper innanför ögonlocken. Men jag kan ju inte sova ut nu, för då vänder jag på dygnet. Så jag måste tvinga mig själv att vara vaken i någon timme till.
Alltså, dagens tio poängare går till Bella, för totalt idioti! Jag behövde nog sova ändå, för som sagt kroppen har stängt av nu, så huvudet blir väldigt mkt mer lidande, men ändå. Så jäkla taskigt mot Nina.

Men förhoppningsvis känner min släkt mig, och vet vilken drummel jag är :)

Annars är det bra. Sitter och funderar ut hur jag ska göra med allt kommande. Måste köpa vinterdäck till bilen, två st iallafall, och så har jag en 25 års fest som kommer. Så det sitter jag och små putsar på. Ja, vi får se vad det blir av allt. Jag kanske får skära ner på filmer och böcker!??!?! :O
Nooooooo!

I alla fall, förlåt Nina!!!