skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Söndag 29 juli

Kategori: Allmänt

Jag insåg just, att antingen är jag väldigt ute, eller också är jag extremt ute. Ingen annan verkar blogga längre. Alla håller på med sitt faceboooook. Buhu. Nej skit i det, jag är nöjd. Jag har lite kontakt med omvärlden, eller omvärlden kan läsa om mig, och jag behöver inte ta del av någons trista vardag eller alla jäkla intriger som pågår överallt.

 

Skönt.

 

Söndag igen, har just avslutat min jobb helg. Känns skönt. Har haft en bra helg, så jag klagar inte.

Hela min vecka har känt ganska bra faktiskt.

Det blev ju tyvärr inget Dead by April på hbg-festivalen, det hade hänt något med en av bandmedlemmarna, så. Vi får sen istället surt nog stå och vänta nästan en halvtimme på Loreen, och inte orkade vi vänta på att höra euphoria, då hon började med en massa andra trista låtar. Så vi gick. Lättare sagt än gjort, man höll på att aldrig ta sig ut.

I övrigt var det en kanon dag, härligt väder och jag hittade en ny tyg väska :D Yayy!

 

Var tidigare på dagen (i torsdags då) och handlade. Lyckades hitta nya gardiner till mitt kök, och jag fyndade en utomhus matta till balkongen billigare än innan, så jag blev skit nöjd :D

 

Och nu har mitt älskade Troll en ute plats också. Kopplar på honom kopplet och sen smyger han runder där ute. Han låg där hela f.m medans jag städade här hemma.

 

Vet inte om jag berättat det innan, men det kommer ju inte heller som en nyhet att jag funderar för mkt. Men ibland får jag tankar, som jag inte ens tänkt själv, dom bara kommer. Jag mår bra nu. Jag trivs med vem jag är, och jag börjar hitta mig själv igen. Och ändå, ganska ofta faktiskt, får jag tanken: "Men vad är meningen med livet?"

Jag har det bra nu som sagt, men ändå, undrar jag ofta, vad är meningen med livet? Man går i skolan för att lära sig, för att sen kunna skaffa ett jobb som man ska trivas med och hålla på med hela livet. Och där emellan ska man skaffa familj och barn. Men sen då? Är det allt? Är det allt man får ut, när livet egentligen är för kort? Man ska spara till än det ena och än det andra.
Jag är en människa som lever så mkt i fantasin värld, att det egentligen är ett under att jag inte går klädd som Harry Potter, att jag inte gift mig med Edward Cullen än, att jag lyckats vara otrogen med Patch, för att sen spöa skiten ur alla zombies som trillar fram över allt. Ni fattar vart jag vill komma va? Är det allt man får?

Jag gnäller jämt om att tiden inte räcker till, men räcker ens livet till? När jag inte ens vet vad som ska tillfredsställa det? Jag vet ju inte ens om jag vill ha barn. Ska jag då, bara jobba tills jag blir pensionär, spara varenda krona nu, för att vara för sen vara så snål för att använda dom sen när jag bli gammal?

 

Nej jag vet, det sätter griller i huvudet på en. Tänk er då, när man sitter och sjunger som mest till Five finger death punch och den tanken slår en rätt i ansiktet. Eller när jag blir lycklig för en utomhus matta som är på rea, eller bara att jag köpt gardiner som Troll inte kan klösa på i köket.

 

Livet känns ganska banalt när man ser det från den sidan...

 

Imorgon åker jag till köpenhamn för att ta mig en tur till zoo. På tisdag ska jag sniffa Alexander och sen.... BATMAN!!! Jag raggade upp kusin Nina för en dejt med Christian Bale. Och sen ska jag kanske sniffa vidare på Sam på onsdag, beroende på hur Jennys dag ser ut. Sen flyter det på på jobbet igen. Nu är det ju bara 2 &½ vecka kvar till semester. Försöker få med brudarna på jobb i en tur till liseberg. 2 av 3 är med på det än så länge, men jag ska nog lyckas få som jag vill :)

 

Nej kolla lite gammmmmal film som Hajen på tv och mysa i mina rena lakan, medans jag tänker på meningen med livet... Om jag någonsin kommer på det, eller också hemsöker tanken mig för alltid.. Det är också ett sätt att se på saken.. Haha.

Onsdag 25 juli

Kategori: Allmänt

Det ska erkännas att jag är lite avundsjuk på min mamma som just ser/har sett den nya Batman filmen :(
Själv har jag smällt bort på jobbet hela kvällen, och här sitter jag nu.
Har fixat räkningarna och kollar över min handle lista för imorgon, den blir inte rolig den heller. En massa dyra saker jag behöver få hem. Hm. Nåja, räkningarna är betalda iallafall.
Och några extra filmer är beställda.. Jajajaja. Ni vet ju hur jag är.
Men sur är jag för jag inte vet när, NÄR jag ska hinna se Batman. Jobbar hela veckan ju, och min lediga dag är tisdag nästa vecka, så jag får nog sikta in mig på den. Om jag så ska gå själv, så ska jag.
 
Som sagt räkningarna är fixade, magen kurrar, så jag får nog ta mig något att äta, för det har inte gått så bra att äta innan idag. Det är liksom en negativ grej med sommaren, ingenting smakar och man är absolut inte hungrig.
Nu får det inte bli varmare. Och ja,jag får gnälla, för jag gillar den inte. Igår var det lagom, idag var det bara döden.
 
Imorgon blir det helsingborg med T. Kolla inte Dead by April och kolla in marknaden. Kanske köpa en ny väska eller något. Just för jag inte har någon eller så. Nejdå
.
Annars är det som det ska. 3 veckor till semestern imorgon. (på papper går jag den 20/8, men man är ju smart och går av den 16/8 ju). Så.. nu är det bara tre veckor till semestern, men vem räknar? Jag hade faktiskt kunna vara utan den också, för denna sommaren har varit bra (so far). Men sen mitt "nya liv" började, har jag ju knappt hunnit med mitt hem. Så jag ska låsa in mig, kolla film och spela tv-spel värre än jag någonsin gjort förr :D
Det är så långt jag planerat. Några bio filmer som ska ses också, RESIDENT EVIL :D:D:D, besiktiga och felsöka lamporna på bilen och bara vara. Så får det bli. Men som sagt, där är ett tag tills dess.
 
Nej flickor, pojkar, grannar, nära och kära. Tänkte jag slänga mig ur min "jag-har-bajsat-på-mig"- dräkt, och krypa ner under täcket med en bra bok.
Fasen också. Jag måste ju skriva min handlelapp först... Huh..
 
 

Måndag 23 juli

Kategori: Allmänt

I’ve come to the conclusion - yes, I know

That between black and white,
there is no room for two
The scale might be wide,
but there is no need to be blind
Between black and white,
there is no room for two

Tolkas in som det vill. 

Nåja, nog om mig.

Det är både på gott och ont med min iphone, jag sitter mindre vid datorn då, och jag kan blogga via telefonen men det är inte lika kul. Så ni får hålla tillgodo med att det blivit mindre.

Tiden går ju bara fortare och fortare. Och det har hunnit hända mkt på vägen. Barndop, super trevlig tjej-kväll med mina brudar på jobb, ett års kalas, träning och bara allmänt träffa människor.

 

Nu är det bara fyra veckor kvar till semester, men vem räknar? :) Jag trivs bra på jobbet (med vissa undantag) och det är skönt att ha något att komma tillbaka till. Det har varit rörigt där också. Blixten slog ner och slog ut hela systemet på jobb, så där har varit lite stress och jäkt hit och dit, men allt som allt, löste folk det väldigt bra. Var inte involverad i just det, så jag kan inte ta åt mig av hur duktiga dom var.

Cindy kommer kanske bli lite arg på mig, men jag bjuder på 3 bilder från dopet, för jag tycker dom är fina :)

 

Det var en trevlig eftermiddag och jag hade klänning på mig :) Dagen till ära.

Sen var det som sagt tjej-kväll med lillasyster, Petra och Tina. God mat, fint sällskap och massa snusk prat. Kan det bli bättre?

I lördags, som ni sett, var jag på ett års kalas. Och man blir tårögd när man ser alla dess små liv som växer upp och blir stora. Emil var klart sötast på ställe :)

 

Han hade på sig kläderna han fick av oss i dop present i nov förra året. Och visst blir man kär?!

Vikten står still just nu. Pendlar mellan 87.5 och ibland är det 88. Hmm. Visst hamnat i en platå, men det händer, inget att hänga upp sig på. Jag är ändå mindre än jag varit förut, och mindre nu än jag varit på flera år. Tränar så ofta jag kan, vilket nog bara hinner bli en gång denna veckan. Huuuh. Jobbar verkligen varje dag denna veckan. Ska in till hbg-festivalen med T och kolla in Dead by April på tors :D Sen är det jobb i helgen igen, och så rullar det vidare i 4 veckor till.

Nej vet ni, nog om mig, nu är det snart middag och idag bjuds det på pytt i panna tror jag :D

 

(jag bjuder på en bild från i lördags, en sminkad Bella och en ganska ointresserad Troll)

Lördag 21 juli

Kategori:

Just nu är jag på ett års kalas :) med god mat och fint sällskap.

Söndag 8 juli

Kategori: Allmänt

Just nu händer det mkt i världen. Och det är en orättvis tid.
Under en månads tid, har 4 personer som jag känner/har känt gått bort.
Mina bröder har på 2 veckor, blivit av med 2 av deras vänner.
 
Det händer så mkt grejer just nu, att det är läskigt. Sommaren har inte börjar bra precis.
Jag kan bara beklaga till anhöriga och till mina bröder.
 
Det har varit en fullspäckad veckan, som vanligt. Och även denna vecka har träningen blivit lidande. Men jag har blivit förkyld också, men det verkar inte vilja bryta ut helt, så jag har inte vetat vilken fot jag ska stå på. Skit samma. Jag försöker iallafall få in träningen när jag kan. Det är mer än jag gjorde förr. Absolut mer.
Vågen stod på 88 kg jämt imorse. Så visste händer det grejer hela tiden. Inte bara negativa.
 
Igår var en hemsk dag. Jag började jobba kl 07.00 och jag satt inte ner en enda gång, förrän jag kom hem 15.00. Det ni, det gjorde ont. Jag missade 3 måltider och jag mådde så illa att jag trodde min mage skulle gå sönder. Det är inte okej. Verkligen inte okej.
Så när jag kommer hem, helt slut körd, och bara vill lägga mig ner och dö, så ser jag detta på mitt bord
 
Med vas och allt. Det gjorde min dag. Jag blev tom tårögd efter min katastrof morgon. Tack!
 

Sen bjöd Cindy och Alexander mig på kvällsmat, vilket också gjorde min dag, eftersom jag då inte ätit på ca 9 timmar. Det är märkligt, för så såg mitt liv ut förr, men nu blir jag som en 5 åring efter 4 timmar. Så gissa om jag var grinig innan dess.
Och så fick jag sniffa bebis hela kvällen, jag blev inte ner kissad denna gången, råkade bli det när jag skulle på middag hos Jessica i onsdags. Haha.
Vilket för övrigt också var en mkt trevlig kväll, och jag fick ett uppmuntrande sms på kvällen också. Tack "Anka".
 
Just nu sitter jag och försöker beställa hem fotona från Englands resan. Roligare att bläddra i ett album än i datorn. Ska jobba kväll idag, så jag hinner lämna av min bil hos min käre bror, som ska fixa det sista arbetet med den, eftersom han snällt nog servat den till mig.
 
Ja, det är ju bara 6 veckor kvar till semester, men vem räknar? Och jag har som vanligt massor att göra. Dop på söndag, måste fixa skor. Vilket också är en grej jag aldrig brytt mig om förut, men sen man går ner i vikt, måste man ändå se presentabel ut. Snart ett 1 års kalas som väntar också. Och träning!!! Bella måste ta tag i sin träning!
 
Jag bjuder på en bild av den andra killen i mitt liv (Troll är den första) Och jag gör det utan att ha frågat hans mamma först. Mohaha!! :D
 
 
Vi är buddies, til the end.