skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Söndag 31 juli

Kategori: Allmänt

God afton.
Ännu en helg till sin ände, och jag är trött. Vad ovanligt att hon gnäller om det säger ni då :)
Nej jag har haft en väldigt bra helg. Och en bra vecka, tiden flyger förbi och jag har fullt upp hela tiden känns det som.
Har jobbat mer eller mindre hela veckan. I onsdags fick jag agera kundvagnsvakt åt min mor på city gross. Trötta mig, den affären är sjuk. Sen gick jag på hbg-festivalen med Cindy och T. Hittade mig en fin tygväska och fikade en massa. Har snöat in helt på chai latte nu, jisses vad sofistikerat det låter. Haha.
Sen har det som sagt varit jobb, jobb. Men har haft en riktigt bra helg. Och förhoppningsvis blir min sista helg lika lugn.

Jobbar 3 veckor till, och då, ska jag fira med att bli full för mig själv. Haha. Det är nog det enda jag planerat, och kolla i en massa filmer jag får hem, läsa den sista boken i VA-serie, planera en present till Cindy och lite smått och gott, men jag ska ta det lugnt. Det förtjänar jag :)

Jag kan inte heller låta bli att le när jag ser min barnfilms hög jag samlat på mig. Jenny, jag köpte LadyLovleyLocks här om dagen :D
Och så har jag smurfarna att ta igen också.
Btw, Black Swan?!??!?! Det var nog fan en av tidernas sämsta, jaaa jag sa SÄMSTA film. Jag kan fatta att alla killar gillar den, men den var fan inte bra. Så om någon känner för att få filmen skänkt till sig, jag kan tom betala er för att ta den ifrån mig, så bara säg ifrån.

Min vän T mår bättre igen och jag ska tvätta imorgon, och skratta åt mig själv och hur jag alltid öppnar munnen innan jag tänker efter.

Men för att hålla med Arne Anka (den enda gång då jag faktiskt håller med honom)
"Att tänka innan man talar, är som att torka sig i röven innan man har skitigt"

Nej, läsa och njuta mellan rena lakan. God kväll!

Söndag 24 juli

Kategori: Allmänt

Kollade Jekyll + Hyde innan, den filmen blir man alltid lite knäpp av. Huvudrollen är rumpsnygg, men så bara blir filmen så konstig. Minns att vi hade den som tecknad när vi var barn. Och det var ingen barnvänlig film det vill jag lova. Dom visade hur Hyde då, en grönaktigt målad gubbe, går ut och misshandlar kvinnor och barn. EN TECKNAD FILM! Den försvann ur samlingen ganska fort vill jag lova. Men jag kan inte låta bli att bli påverkad ändå. Huh.

Jag blev besviken häromdagen.
Jag är inte perfekt, inte på långa vägar, aldrig, absolut inte. Men jag blir besviken när folk hånar andra människor, och skrattar på deras bekostnad, inte med dom utan åt dom, bakom deras ryggar. Men när det väl kommer till kritan sen, är det ganska bra att ha dom till hands. Och det tycker jag är fult. För man kan inte sitta och förnedra folk inför andra, när dom inte ens är där och kan försvara sig, men när dom sen sitter i ens sällskap, är dom bra att ta hjälp av när det behövs. Det är ingen snygg stil. Och jag blir besviken när människor säger sig vara så ärliga och ändå är dom det inte.

På sätt och vis är det dumt att lyssna för mkt runt omkring sig.

Jag insåg en grej för ett tag sen också, på tal om något helt annat. Det var inte Linus som fick mig att titta på filmer eller köpa dom. Det har legat för mig hela mitt liv egentligen. Pappa är precis som jag, och då har han ändå bra mkt mer filmer än mig. Men jag minns hur pappa skrev ner alla filmer vi hade som barn (detta var ju innan skrivmaskinen och datorernas tid), för hand och satte siffror på dom och ställde in dom i ordning. Linus kanske öppnade upp mig mer för intresset, men det var inte han som fick mig till det. Vilket jag trodde länge. Grattis Bella! Det tog dig bara ehum.... 8 år ungefär att komma på det. Ha, vilket samtalsämne.

Nej, nu har jag kollat in den nya Nightmare on Elm Street och då Jekyll + Hyde då ju, så nu ska jag kolla Black Swan, den börjar ju ganska segt det måste jag säga.
Imorgon blir det jobb igen. Liksom hela veckan, på tors. ska jag klippa mig och på lördag blir det helsingborgsfestivalen.
Åh, jag fick en så jäkla cool bild som Ted gjort åt mig igår. Han har "rispat" ut mitt ansikte på en svart "tavla". Ska rama in den och ha den synligt här sen. Får försöka lägga upp en bild sen. Jag säger bara killen har talang!

Nu ska jag mysa med tända ljus och doftolja :)

Lördag 23 juli

Kategori: Allmänt

Hallå ja.

Jag är rastlös, och ändå inte. Men jag känner hur det kryper innanför skinnet. Min bubbla håller på att gå sönder.
Huh, det känns... konstigt. Jag vet inte riktigt var jag ska göra av mig själv.

Igår fyller Jenny år, Grattis! Vi satt ner och käkade på uteserveringen i stan, mina äldre generationer kom ner också, pappa och storebror. Men jag var trött, så jag satt inte ute så länge. Jag gjorde mig själv det stora nöjet att också köpa en ny väska (neeeej, men du måste skoja med mig!!!) Och deg blev en lite större än vanligt, så nu får jag verkligen plats med, nästan hela mitt hem i den. Och självklart blev det en med Boopan på :D Yaaay!

Så sen sist då? Jodå, jag har hunnit ta igen mig lite på min "massor-att-kolla-in-hög-med-filmer"-högen. Köpte lite nya också, sedan onoff gått i konkurs, köpte jag 4 filmer Smurfarna :D Åh underbara nostalgi! Jag kommer aldrig att bli gammal. Jag vägrar!
Jag har varit på liseberg, och jag förvånade även mig själv. Jag åkte den nya, Atmosfear. Jag trodde jag skulle dö, 2 ggr till och med! Det tar dig 100 sek att åka upp, 3 sek att falla ner. Och du faller i 110 km/tim. Det var förmodligen det sjukaste jag gjort. Så ett Bungy (?) jump borde ju inte blå så svårt efter detta?!?? Eller??

På tal om nostalgi, spelade spökslottet igår, medans jag passade småttingar. Ett spel min bror fick när vi var små. Åh, det var verkligen roligt.

 

Ja, det var roligt. Dom hade till och med tårtbiten, ett spel jag hade som barn. Haha.

Nej, vad lättroad man är. Men det är ju så kul att få spela spel och känna sig som fem igen. Undra om det går att få tag på så gamla spel än?

Jag har 4 veckor kvar till semester, så jag jobbar på och står i ett tag till. Och i annat fall tar jag dagen som den kommer. Ikväll blir det nog lite minigolf, tvätta imorgon. Men åh, jag känner mig verkligen rastlös.

Jag får sitta och beundra min nya väska ett tag, sen gå in i duschen och se om jag kan skaka av mig känslan av att något hänger mig i hasorna.

Torsdag 14 juli

Kategori: Allmänt

Jag måste erkänna att jag är ganska ledsen.

Nu är Harry Potter över (även om jag fick mig några riktiga skrattattacker på bion), In Flames ska spela i GBG den 19 november, dagen då jag tänker fira min 25 års dag.
Mamma erbjöd sig att ge mig en biljett i födelsedags present. Och visst vore väl det något!?!!? Där är många band man skulle vilja se ännu, men dom ligger högst på listan. När jag sett dom, kan jag nog tom. dö lycklig.
Missade FFDP när dom spelade i köpenhamn för 2 år sedan. Och nu ska jag missa In Flames också, det gör ont i hjärtat, och jag dör litegrann inombords.
Men jag fyller ändå 25, vilket bara händer en gång, förhoppningsvis, kommer dom har fler spelningar som man kan kolla senare i livet. Tills dess får jag njuta på avstånd. Och dö litegrann varje gång.

Harry Potter.
Jo, jag är nöjd, det måste jag säga. Där var mkt som jag kände fattades, men dom avslutade det hela jäkligt bra. Och detta får nog vara en av de bästa filmerna (av de 7 (8) som gjorts) och sexan är och förblir alltid den stora besvikelsen. Jag har inte följt Harry hela hans liv precis. Jag började läsa först när den 5:e boken just kommit ut. Började följa filmerna runt den 4:e filmen på bio, tror jag, kan ha varit 3:an också, men tror inte det. Men precis som med Sagan om Ringen, Pirates filmerna, allt har ett slut, men visst är det skrämmande?

Veckan har varit en dimma. Jag går till jobb, sover, äter och sover lite till (dom som känner mig, vet att jag inte är en "sovare" precis), läser och sover.
I måndags var jag och lillasyster Jean hos Petra. (jag säger det igen Petra, du är värd din vikt i guld!!!)
Timmarna flyger iväg och man behöver inte göra mkt för att känna sig bekväm. Guldvärt!
I eftermiddag är det jobb igen, imorgon bitti också, leka med Ted på lördag och liseberg på söndag.
Måndag har jag en play date med min skogsnymf :D Kusin Cindy!

Nu ska jag njuta till dom ljuva tonerna av Anders Fridéns röst, medans jag diskar, viker tvätt och dränker mig i schampo.

 

All I hear is noise, hearts of false hope
Guess I took it all for granted
I know I went too far, I won't say I'm sorry
I got what I deserve, I got what I deserve!

Feel I was running an endless mile
Last candle burns and I'm dying inside
All of this will turn to ash, a change for a peace of mind



(en sido notis, jag byter namn på bloggen, haha Drottning över allt onödigt skit)

Torsdag 7 juli

Kategori: Allmänt

Jag har huvudvärk. Och den vill inte ge med sig. Jag har ont i bröstet och mår illa.
Bilen krånglar, visst. Men storebror trodde inte det var något allvarligt, men det hade visst med turbon att göra, så man ska inte köra med bilen. Så i helgen får jag locka fram Ulrik.

Jag känner inte alls för något. Jag är enormt trött.
Var hos läkare idag, fick nya sömntab. och antihistamin tabletter mot klådan. Jag är ju inte precis vän med solen om man säger så. Men (peppar, peppar) huden är ganska okej än. Men jag smörjer mig också, brer på som om man smörar en smörgås. Eller något.

Nu ska jag förhoppningsvis också ta itu med mina andra problem.
Jag längtar faktiskt efter semester nu. Men jag får vänta i 6 veckor till. Huh. Hoppas bara räkan blir bra.
Eller också har jag köpt ett måndags exemplar. Skulle ju inte vara helt omöjligt.

Nej, jag är otroligt trött.
Jag ska sätta igång fläkten igen, och börja läsa Hungerspelen, och bara vänta på att tiden ska löpa ut.

Jag undrar om någon skulle förstå om jag sa att jag är förlorad i mig själv...


Tisdag 5 juli

Kategori: Allmänt

Nu sitter och jag "depp-äter" krämbulle.
Vilket skit.

Helgen är över, och vilken helg sen.
Jag håller på att få spader här hemma. Trycket över bröstet har ökat. Mamma tror inte att det har med magkatarren och göra. Men så ringer man ner till vårdcentralen (min vanliga läkare är på semester) då ber dom en bara att återkomma, för dom har så mkt att göra. Ät bajs!

Nej jag känner att detta inte håller, jag måste ner och prata med någon, så jag får reda ut alla dessa knutor jag har i mitt liv.

Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar.

Ungefär så känns det. Man har bara knutit ihop det igen, och inte tagit hand om klumpen som ligger bakom. Men jag känner att om man ska fungera som människa, måste jag ta tag i det nu.

Sitter och väntar på att Harry Potter biljetterna ska komma ut på röda kvarn. Detta är ju en film man inte vill missa. Satte i Seven i dvd, men har inte startat den ännu.

Har fått en massa bett på benen, och jag hoppas jävlar i det att det är myggbett, annars flyger jag i taket!

Nej om jag skulle förbereda mat kanske, istället för att sörja över krämbullarna (och allt annat skit som åkte ner i påsen idag)

Idag ska jag återigen avnjuta nypotatis, gräddfil och prinskorvar...

 

Jag ber verkligen om ursäkt för allt som hänt!

Fredag 1 juli

Kategori: Allmänt

Herreminget!
Det är fan jobb med att ha en bil, man ska kolla vilken försäkring som är billigast och massa sånt. Har suttit och kollat runt nu i över en timme (men hade ju kollat innan jag köpte bilen också, så hade lite koll) men var ska har sin tid, eller vad man ska säga. Men nu blev det bra iallafall.
Så nu vet jag att räkan är i säkra händer.... Ehh va?!?!? Det skulle nog inte mina bröder hålla med om!!! Gahhhahahah!

Kollar in Troll nu, han ligger och myser i min säng. Tänk vad skönt det vore, att bara knalla runder och njuta av livet. Skita och pissa i en låda och ha mat och vatten serverat. Och en liten Jean som ger en för mkt godis :D Haha.

Har inte sovit mkt i natt. Har haft tryck över bröstet igen. Vet inte om det är den där magkatarren som spökar eller vad det är. Och så fick jag klåda i händerna mitt i allt. Fick gå ut och hålla i is för att det skulle släppa. Och laxen hade ingen tid till mig. Jag får hoppas på att min läkare är tillbaka snart, så jag kan få "sluta-klia-ihjäl-mih"-piller eller något.
Annars mår huden bra, faktiskt. Och det är enormt skönt.

Nej, jag känner mig rastlös. Jag ska nog försöka fixa till i film hyllan och se hur jag kan lösa detta.