skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Tisdag 28 februari

Kategori: Allmänt

God dag :)

Nu precis ringde min telefon för att påminna mig om mitt e.m mål :) Idag får det bli lite äppeljuice :) Naminam! Jag gillar juice.
Har varit iväg och handlat med lillasyster i förmiddags. Kändes underligt att handla mat igen, men så duktig jag kände mig när jag gick därifrån med en hel ica-kasse full med grönsaker jag får äta om en vecka :) Det kommer ju vara länge, men det kändes ovanligt bra. Och inget skit som trillade ner i påsarna "av sig själv" heller :) Fantastiskt!

Det är som om man på något sätt programmerat om mig under tiden, men ändå inte. Jag har bara förstått och vill ta detta på allvar. Det är ju en "once in a lifetime"-grej man inte gärna vill slänga bort.

För att påminna er om mina gaser i magen då, så måste jag berätta att det har lättat. Jag kan inte rapa och fisa på beställning längre, men jag är inte heller uppsvälld längre. Och jag har till och med lyckats "lämna ifrån mig". Så jag slipper använda det dära hemska lavemanget jag köpte, om ifall att. Huuuh.

Vi körde upp en sväng till storebror och skulle lämna av något och där stod mina båda, svettiga bröder och tränade i den äldres sovrum. Jag blev förundrad och en gnutta avundsjuk på hur smidig min äldre bror är nu för tiden. Han har ju absolut jobbat sig till det, men det är också en grej man inte riktigt hunnit med. Han är så liten nu förtiden. Min "lilla" storebror.

Imorgon blir det en tidig morgon igen. Fast jag har ju bara tidiga morgonar nu känns det som. Vaknar vid 6.oo snåret och sen är drar man sig lite och sen är det upp och äta och se vad världen bjuder på idag. Imorgon är det dags för min mor. Och det kommer bli så bra!
Jag har redan min första vecka avklarad. Tiden går ju så läskigt fort.

Tänkte väga mig imorgon för att se om det hänt något. Jag känner inte av något än, men kroppen har ju en del inställningar den ska göra. Det tar emot att erkänna, när man misshandlat sin kropp som jag gjort, men därför, vill jag också göra det bästa av det jag blivit given nu.

Jag började på 116 kg. Jaa, ingen lättviktare precis. Skulle gå ner 6 kg till op-dagen. Sagt och gjort, nästan, 110,4 låg jag på då. I lördags kollade jag mest för skojs skull, då var jag nere på 107.4. Så visst händer det saker, men sen ska man ju inte hänga upp sig på det för ofta. Så jag ska försöka en gång i veckan och sen dra ut på det och ta det varannan vecka.
Spännande.

Och Frida kom med tips till min belöningstrappa. Så jag får anamma några av dom och så återkommer jag med vad jag bestämt mig för, om jag lyckas bestämma mig :)

Jag ser faktiskt fram emot att få köpa sim kort och kunna gå och simma om 3 veckor :D

(på tal om ingenting, men min farfar skulle blivit 18 år imorgon... Eller 72. Man får ju se det hur man vill :) )

Söndag 26 februari

Kategori: Allmänt

God middag alla nära, kära, vänner, grannar och bekanta.

Jag är hemma, det har jag varit sedan i torsdags och jag mår bra. För att säga som släkten sa, jag mår oförskämt bra. Vissa tyckte att jag var väldigt pigg och på väldigt gott humör.
Men jag mår ju bra, så varför vara på dåligt humör? :)

Det har varit en intensiv vecka. Men operation och allt gick bra. Jag vaknade upp och var illamående och hade ganska ont, men det hade gått över till torsdagen. Jag hade väldigt trevligt säng grannar och man blev väldigt väl omhändertagen på avdelningen. Det enda som gjorde mig ledsen, och det har inte med dom att göra, det var att mina piercingar i brösten växt igen under dom timmar jag hade dom ur :(
Men å andra sidan så är det kanske inte så snyggt med piercingar när brösten hänger i knävecken. Jag får helt enkelt skriva upp det på min "belöningslista". När jag fixat tuttarna, ska jag pierca dom igen.
Kalla mig naiv och töntig, men sån är jag.

Jag har haft lite problem med gaser i magen. Jaha, nej men förlåt om du inte ville veta det, jag trodde bara att vi lärt oss så pass att läser man här, så får man vänta sig det mest oväntade :)
Det känns märkligt för en människa som aldrig haft problem med varken att rapa eller fisa förr, knappt kan göra det nu. Sådär ja, där kom den bomben också :)

Jag har inte hunnit göra särskilt mkt egentligen. Allt beror på "äta/dricka/sova"-klockan som ringer hela tiden. Jag är redan trött på allt som har med soppor att göra, och om jag behöver äta potatis- purjolökssoppa eller tomatsoppa igen, så kommer vi att märka om man kräka med denna nya mage. Tacka vet jag smoothies :D

Jag fick lämna in min mobil på siba igår. Navigationsknappen, neråt och en annan knapp bara slutade fungera i måndags. Så nu har jag något skämt till lånetelefon dom kommande 2 veckorna. Och jag blir galen om dom skulle påstå att jag gjort något med telefonen. Jag har inte magiska fingar, så alltså kan jag inte få bara 2 knappar att sluta fungera. Nåja. Vi hoppas på det bästa så får vi se när jag får tillbaka telefonen.

Ja, så så är läget alltså. Jag försöker hitta grejer att lägga till på min belöningslista mellan alla mina måltider. Har inte ens hunnit läsa någon. Jisses. Men det är skönt att tiden går framåt.
Så nu är det alltså dags för middag. Och sen ska jag hämta tvätten och gå ut en runda i det fina vädret :)


Tisdag 21 februari

Kategori: Allmänt

Okej Bella. Andas... Puh..

Nu känner jag mig nervös. Det känns som om jag har en burk med fjärilar i magen som slåss om utrymmet.
Och dom byter gärna håll mitt i allt och snurar på andra hållet också. Vilket resulterar i att jag mår lite illa.
jag undrar över hur jag kommer sova i natt? Jag hoppas min mobil inte dummar sig mer en den redan gör, så klockan ringer vid 5.oo imorgon. För det skulle vara förödande om det hände.

Men det känns bra. Jag känner att jag har många som stödjer mig i detta nu. Många som önskat mig lycka till och ringt mig ikväll. Imorgon blir det tidig morgon som sagt. Upp klockan 5.oo för att ta tabletterna och duscha med descutan igen.
Har gjort i det ikväll också, och nu svider det i ansiktet. Men vill man vara fin får man lida pin som dom säger.

Nej, jag är som sagt uppskruvad, och vet inte riktigt vad jag skriver, så jag ska försöka läsa och slappna av lite..

Men... lycka till mig. Vi ses på andra sidan vågen ;)

Söndag 19 februari

Kategori: Allmänt

Okej, det kan både ses som något bra, men också som en dålig last.
Men jag har just insett att jag fäster mig vid saker och ting alldeles för lätt. Jag menar död ting eller grejer som bara finns omkring mig, fäster jag mig vid, alldeles för fort.

Jag har alltså då, köpt en ny bil. Och nu undrar ni säker hur rik jag är som kan ha köpt en ny bil igen. Men det var mer av ett byte egentligen. Min storebror fick sälja sin pärla och fick en bil och pengar emellan, men han behövde ingen ny bil. Och jag kände för en mindre så vi byte. Min saab mot en liten Lupo. En perfekt bil för mig, för jag behöver inte större egentligen, men jag kommer sakna min saab iallafall. Men den ska inte så långt, bara till min lillebror. Haha, "bil-incest" :S Läskigt. Haha.

Nej men så nu har jag en mindre bil. Mer lagom till mig, speciellt om jag nu också ska bli mindre :)
Har håller min vikt, ett halvt kilo kvar att gå ner. Var det i morse iallafall, så det ska nog lösa sig.
Alla har frågat mig om jag är nervös nu, men jag har egentligen inte känt efter så mkt. Men det kommer nog snart. Bara mån-tis kvar nu ju. Sen smäller det :D Hoho!

Min älskade mamma fyller år idag :D Grattis mutter!
Vi var hela familjen samlade i hennes lägenhet idag. Och jag älskar min dysfunktionella familj, som jag brukar säga. Vi är en brokig skara, en aning högljudda och en aning vulgära. Men det är underbart. Jag hade aldrig haft så kul utan dom. Och jag älskar att kunna säga att jag har syskon, och att dom är mina bästa vänner.

Jag har ett fullt schema de sista dagarna. Imorgon åker jag en runda till Lund. Spattsera runt och njuta, hoppas det inte snöar bara. Sen jobbar jag min sista morgon på 4 veckor på tisdag. Då jag också ska åka och handla hem allt jag behöver ha hemma till efter allt. Storebror ska köra mig på onsdag och sen tar vi det därifrån. Älskade kusin Cindy erbjöd sig att hämta mig på torsdagen, och det är skönt att veta att man har så mkt folk runtomkring sig som bryr sig om en. Jag tackar ödmjukast.

Nej, nu ska jag lägga mig sidan om min gråa springare och njuta av kvällen :)

Onsdag 15 februari

Kategori: Allmänt

Snor, snor, snor och åter snor.

Det ligger snorpapper och äckel överallt här. Nej det gör det inte, men det snoras en hel del.
Inte riktigt vad jag ville nu känner jag. Jag har lyckats klara mig för kräksjuka, men drar på mig en förkylning istället. Nåja min vanligt tur. Vi får helt enkelt hålla tummarna för att det går över snart. Ska ringa lund imorgon och bekräfta min operationstid nästa vecka och berätta hur mkt jag gått ner. Jag har iallafall gått ner 5 kg, så jag hoppas på att fixa de sista till tisdag nästa vecka. Annars kommer jag gråta blod, det ska ni veta.

Jaha, så förkyld, fryser och jag är torr som fnöske över hela kroppen. Så jag får ligga i badet tills jag ser ut som ett russin sen (vilket inte är särskilt svårt för mig, då jag mer eller mindre kunde bott i ett badkar) och sen smörja in mig från topp till tå.

Jag sitter och kisar, heter det så? Stavas det ens så? Nåja, kisar iallafall för man tror man ska nysa hela tiden och man tål inget som helst ljus. Jag ser drogad ut. Illa, idag känner jag mig ganska borta. Sovit dåligt och förkyld då ju. Tur att dagarna går så fort. Och att jag har något att göra på mitt jobb. Full rulle idag. Men jag gillar att ha något att göra, för då har man rätt att njuta av ledigheten när det är dags.

Okej, jag måste också ta av hatten för Michaela Lindell på tele 2. Än om jag tycker det är lite läskigt att man lyckats hitta min blogg och vad jag skrivit, så ska det erkännas att den ursäkten hade jag inte väntat mig. (Ni kan se hennes kommentar i mitt förra inlägg)
Men jag uppskattar att du tog dig tid och skriva till mig och bad om ursäkt. Jag har aldrig haft problem med tele2 förut, därför tyckte jag det var tråkigt att det skulle komma nu. Men idag har jag en fungerande telefon, så jag ska inte klaga. Men iallafall, tack för ursäkten och besväret jag också ställt till.

Nej nu kan jag inte titta på skärmen mer för det känns som sandpapper innanför ögonlocken. Jag ska trycka i mig 2 panodil och sen lägga mig i badet tror jag.
Håll nu tummarna för mig att jag blir frisk i tid!!

(okej här kommer Michaelas kommentar)

Hej Bellate,

Det är väldigt tråkigt att läsa att du fick problem med din telefon vid simkortsbytet. Vanligtvis aktiveras simkorten utan problem när man följer instruktionerna i brevet så vi får verkligen beklaga de besvär detta orsakat dig. Anledningen till att vi skickat ut nytt kort till dig och flera kunder är för att du ska få full funktionalitet på abonnemanget hos oss. Vi hoppas att detta framöver kompenserar för de problem bytet innebar för dig.

Med vänliga hälsningar

Michaela Lindell, Tele2

Torsdag 9 februari

Kategori: Allmänt

Det tog ju bara nästan 2 dygn, 3 sim kort, 4 arga telefonsamtal och en chat konversation att få igång det där jävla abonnemanget igen.
Och som kompensation får jag en ring pott på 100 kr. Woho! Se hur jag jublar.

Jag ska inte tråka ut er med hela historien, för jag själv är så trött på den nu efter att ha dragit upp den för 5 olika personer i olika samtal och under chatten.

Jag säger då bara: GALET! Det är sjukt alltså. Jag känner mig som en idiot också, för jag ber ändå om ursäkt varje gång jag behöver prata med en ny, men blir lika arg också för jag måste säga det igen och för att få olika svar hela tiden. Och för att jag egentligen är så teknisk okunnig. Jag kan det, jag tror mig behöva kunna och det jag orkar bry mig om att kunna, men annars bryr jag mig inte något särskilt. Det ska ju finnas så många andra som kan det.

Har varit på en föreläsning med Björn Hellkvist på biblioteket idag. Han är/var tränare för rögle för dom som inte vet, men mer än så vet ju inte jag heller egentligen. Eller jag fick lära mig idag. Iallafall, killen är 35 år och har Parkinson. En hemsk sjukdom. Men jag kände mig nöjd när jag gick därifrån, alltså att det gett mig någonting. Man jobbar ju med den sjukdomen, som vanligtvis drabbar gamla och äldre. Så det var intressant och givande.

Dag fyra annars, det känns bra. Jag kan inte säga att jag varit fläckfri, för jag har utsatts för frestelser lite överallt. Så jag har smakat lite på saker som kommit i min väg. Men 3 av 6 kg är borta, och jag har 2 veckor kvar, så det ska jag nog fixa. Får ta mig i kragen och dricka ännu mer så jag inte känner av hungern bara. Men det blir lite jobbigt när man ska stå över maten på jobb, känna doften av det och så.

Sen har dom vinterkräksjukan på en annan avdelning också. Inte precis vad jag behöver nu. Så mina redan torra och fördärvade händer ser om ännu värre ut nu än annars för man spritar och tvättar dom så mkt. Men det sista jag behöver är att behöva skjuta upp min operation för jag blivit magsjuk. Inget hit precis. Och jag kan ju inte dricka konjak eller whiskey som dom annars säger man ska göra :) Dels för jag bantar men också för att det är så vidrigt att det inte är värt det om det inte skulle vara 100% garanti på om man höll sig frisk.

Iallafall, jag hoppas jag är kontaktbar för omvärlden nu iallafall. Har fått och har skickat sms. Och provat ringa och det ska ju förhoppningsvis fungera nu.

Läskigt, jag har känt mig ganska naken "utan" min telefon i 2 dagar.

Tisdag 7 februari

Kategori: Allmänt

Dag två, och jag är med all säkerhet snart i helvetet.

Jag är så arg att jag på riktigt sitter och gråter just nu. Mord, skulle vara en lätt sak att förlåta just nu.
Jag är skit hungrig, jag mår illa, jag har ingen som helst "kontakt" med världen pga ett jävla skit sim kort.

Jag fick ett sms här om dagen att jag behövde ett nytt kort, som skulle komma med posten. Det gjorde det idag också. Jag ska göra lite grejer innan jag kan sätta i det. Sagt och gjort. Men då ska ni få höra det fina i kråksången, NU HAR JAG INGEN FUNGERADE TELEFON! Och jag vet inte ens vad det är som är fel. För enligt tele2 så ska abonnemanget ha "klarat övergången". In my ass att det har gjort. Jag kan inte ringa någon, jag kan inte sms någon, och nu har jag försökt i 2 timmar att få hjälp via deras jävla skit chat på deras hemsida. Men allt den sagt i två timmar är: "Vi har inga lediga chat rum för tillfället, men stanna kvar så får du hjälp om några minuter". Fan vad dom måste ha långa minutrar. Och så står de också där, bara för att håna mig när jag sitter och skriker, gapar och gråter för mig själv: "Du kan också ringa vår kundservice".
HUR FAN DÅ!?!?! JAG KAN INTE ANVÄNDA MIN TELEFON!!!!!

Och dom ska vara våga säga att jag måste köpa en ny telefon för kortet, för då tänker jag fan kräva dom på det. Jag tänker inte lägga flera tusen på en jävla telefon jag inte vill ha, bara för att få ha ett fungerande sim kort.

oiwenfioawnefipoawhfnioawfpoiavioaiof! Och fan och hans moster. Jag blir nog vräkt imorgon också, tredje dagen sådär ni vet. Och för att jag suttit och skrikit i 2 timmar nu, och nu bara bölar jag.

Jag är så sjukt hungrig.

Nej jag får köra ner till min mamma, för jag kan fan inte vara utan telefon. Och jag varnar er, kom inte i vägen, för risken är ganska stor att jag kör över någon i frustration och hunger....

Söndag 5 februari

Kategori: Allmänt

En effektiv vecka. Men en minst sagt lat helg. Haha.
Men allt har rullat på, och jag behövde en "lata-mig-spela-tvspel-titta-på-film"- helg.

Imorgon börjar allvaret. Från och med imorgon är det pulvetdiet som gäller i 2 veckor. Gissa om folk kommer unvika mig? :D Miss Happy-Face kommer nog inte närvara. Haha.
Men jag ska också jobba en massa nu innan, så jag kanske inte hinner tänka så mkt på det.

Så ikväll, tänkte jag avnjuta pyttipanna med stekt ägg, eftersom det inte blir på ett tag sen.
Men det känns bra, jag sköt på det över helgen iallafall, skulle börjat nu men.. Ja, så blev det ju inte.

Vet inte om jag håller på att bli förkyld heller, nyser hela tiden och näsan rinner. Men vad kan man annars vänta sig i denna istid :)

Nej vet ni, jag satt och kollade runt på tv-spel här nu. Och det kommer ett Resident Evil 6, på min födelsedag i år :(
Men så tänkte jag, man ska ju sätta upp mål för sig, nu när man gör en så stor förändring i livet. Jag måste ha en pepp-lista. Som det ser ut, har jag 3 mål än så länge.
  • Jag ska börja simma, ta tag i det ordentligt.
  • Och eftersom jag är efter min tid, borde jag införskaffa ett ps3 eller xbox. Så det får bli ett mål, men det är läääängre fram.
  • Och så ska jag klippa av mitt hår och klippa undercut istället.

Man måste ju ha mål, jag har en liten lista men har inte kommit på "hur" den ska vara än. Man får börja med något iallafall. Så om ni har några fler förslag, som är bra för en och en extra knuff, så säg gärna till :)

Så nu har jag hunnit med en massa att göra här hemma, när jag egentligen skulle skrivit, så nu har jag helt tappat tråden.

Nåja, jag ber om ursäkt i förväg iallafall, bitterfittan kommer vara mer aggresiv än någonsin dom kommande veckorna... :/