skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Belive it or not

Kategori: Allmänt

Most of us have nothing to complain about
Most of us have things we could live without
Everyone need advice on how to get along

Get along; we don't, until we figure out


Believe it or not everyone…


Believe it or not, everyone have things that they hide

Believe it or not, everyone keeps most things inside
Believe it or not, everyone, believe in something above
Believe it or not, everyone, need to feel loved


Ni får ursäkta mitt dåligt beteende igår. Det var inte meningen. En dålig dag (vilket dock drabbar mig rätt ofta)

Sitter och kollar idol nu. Alltså, Jay Smith. I år är det skåningarnas tur. Om inte han vinner, då kommer jag bojkotta Idol nästa gång.. Han är helt otroligt killen!
Åh vad jag önskar att jag kunde sjunga på det viset.

Brukar sjunga för mig själv nere i tvättstugan, men då har jag också lurar på, så jag inte hör det själv. Så jag låter lika bra som dom som sjunger i mina öron. (enligt mig, förmodligen inte enligt dom som råkar gå utanför)
Lite läskigt är det ändå. Lampan har alltid sloknat när man ska ut ur tvättstugan, så jag måste blunda, springa ut och verkligen banka på lampknappen tills det tänds. Man har en massa fantasifoster och hjärnspöken där nere. Har en tendens att skrämma upp mig själv när jag står där nere.

Dagen har annars varit bra. Min arm är lite öm, som vanligt. Natten var ganska illa, vaknade vid 3-tiden, med värsta magknipet EVER! Kunde fasen inte somna om. Men lyckades till slut (uppenbarligen).
Sen upp vid 9, var på jobbet halv kvart i 10, vi skulle ju till Sommarsol.
Trevligt ställe, fick mig verkligen att längta till Lalandia, som jag btw kanske ska besöka i november med kusinerna. Vi får se.
Tillbaka på b-gården vid halv fem.
Snabbt ner till stan och handla baby kläder. Hittade först inget roligt på lindex, stressar bort till H&M och Åhleéns, och ska sen ge mig in på kapahl, då en man trillar utanför affären och faller i marken rätt ordentligt.
Springer fram och kollar så allt är okej. Då blöder han ganska kraftigt från bakhuvud.
Han är vid medvetnade och pratar med oss hela tiden (det var jag och en annan kvinna, och två unga killar som kom fram) Han blev nog lite irriterad tom så mkt som vi frågade om.
En av killar ringde efter ambulans och dom kom efter stund. Dom skulle ta med sig mannen till ä-holms sjukhus. Så jag hoppas han blev okej. Att det inte blev något allvarligt.

Vet ni, Jag gjorde något bra idag!
Det är ju egentligen det som gör att jag inser att jag vill jobba med människor. Jag gjorde egentligen ingenting där jag var, mer än att försöka prata och lugna. Mannen var jätte tacksam när han fick hjälp. Men å andra sidan, kan jag bara önska att människor bemötte mig på samma vis om det skulle hända mig.
Men jag gjorde något bra idag.

Det firade jag med att äntligen köpa godis (då jag haft godis cravings i 3 dagar nu. Godis är inte min grej annars) och en dubbel dvd med Pet Sematary :D

Idag var en bra dag!
Nu ska vi bara se till att Smith kommer vidare i idol och att jag inte somnar från tvätten :D

Outside

Kategori: Allmänt

I’m on the outside
I’m looking in
I can see through you
See your true colors
Cause inside you’re ugly
You’re Ugly like me
I can see through you
See to the real you


Ungdomsminnen. Mjo...
Nåja, tisdag. Vilket för oss till att jag överlevde min första helg efter semestern. Men ibland skulle man önska lite mer uppskattning för vad man gör på jobbet. Man har varit borta i 5 veckor, och ändå kan dom vara sura och elaka.
Jag är annars nöjd med mitt jobb, märk nöjd. Det finns alltid någon som är bättre, men jag orkar inte ta tag i det just nu. Jag har ett jobb.

Jag har sprungit, nej nu ljög jag, jag har legat i soffan eller sängen större delen av dagen i boxer och linne. Jag har så onnnnt i min arm! Kvittar hur jag vänder eller försöker sträcka den, så gör det ont. Inte som första gången, jag kan röra den, men vissa vinklar, då känns det som om någon vrider den av min axel.
Min mage bråkar med mig också. Eller förmodligen jag mer med den, eftersom jag tror jag har magkatarr (?), what ever! Mina öron blöder för jag jämt ska riva hål i dom!!
Mähhhäää!

Nej, vet ni. Jag har precis beställt böcker för 500 kronor. Varför!? Jo för jag KAN!!! Mohaha! Jag har ju något sjukt behov av att göra av med pengar så fort jag får dom. Dumt att spara jag menar. Kom på också att jag måste besiktiga bilen. Jag har förmodligen inget bakljus som funkar, och den jävla lampan där framme glappar igen. Varför kan jag inte bara vinna pengar och köpa en ny bil? Och en mekaniker till den!?

Jag fick ett smärre sammanbrott på katten igår. När jag kom hem, låg det en massa tapetbitar på golvet. Då har han fan lyckats klösa bort en del i köket och i hallen. Inte mkt dock. Men det är surt. Det måste fixas. Men o andra sidan inte förrän jag flyttar. Men det är ju inte kul och veta att han kan dra upp en massa när jag inte är hemma. Skällde ut honom och stängde ut han i hallen. Han förstod nog att jag var arg, för han har inte ens klöst på dörren inatt. Men han bad om ursäkt imorse när jag släppte in han. Då satt jag och snusade på honom, den lilla studen jag fick. Så alltså, jag måste ha tag i någon som kan tapetesera innan jag flyttar också.

Men egentligen, vem fan bryr sig om sånt här?!?


Imorgon blir det Sommarsol med jobbet, efter det ska jag ner och köpa bebis grejer :D (nej INTE till mig)
Sen hem och tvätta och fördriva tiden med att bara vara jag.
Nästa vecka börjar en massa bra serier igen..

My friends

Kategori: Allmänt

Rest now, my friends.
Soon, I'll unfold you.
Soon you'll know splendors
You never have dreamed
all you days,
my lucky friends
'Til now your shine was merely silver.
Friends, you shall drip rubies, you'll soon drip precious rubies...



Åh nej, åh nej, åh nej, åh nej, åh nej!!!!
Nu är det väderförändringar på G. Det kliar, det spänner, ögonen tåras. Åh! Detta är verkligen inte vad jag vill. Huh, måste ner till apoteket och hämta ut den dära svin dyra salvan imorgon. Den blir ju inte precis billigare för att jag väntar. Och bara för det, hade man en massa extra räkningar denna månaden, en massa som fyller år.. Meeen ja, vad ska man annars lägga pengarna på?! ^^

Min rygg håller också på att ta livet av mig. Den håller bokstavligt talat på att gå av, inte på mitten, utan vid svanken. Tror det är den jäkla disken som petar på fel håll, som bråkar med mig igen. Och nu har jag slängt pappret med övningar som jag skulle göra, men jag tror jag minns. Annars får jag improvisera.
Jag har för övrigt skött mig bra idag.
Har precis skickat iväg så alla räkningar ska dras imorgon. Har städat hela lägenheten, hunnit göra handlelista, hämtat och kört hem lillebror, städat lite till OCH lagat mat. Fick fira min sista semester dag med pommes och schnitzel (?).

Troll var inte så arg på mig som jag trodde igår, han var ganska mysig när jag släppte in han imorse. Till mig alltså, han har ju inte varit ut, då jag bor på 2:a våningen, och det inte riktigt går. Meeen, skit i det.
Kände bara att jag behövde lite sympati, för det är synd om mig nu, när jag har ont.

Har ju ändå legat i badet i 2 timmar. Åh, underbara badkar! Lämna mig aldrig!

Har ni förresten läst det och Joaquin Phoenix?! Det där med att han skulle bli rapartist och nu inte.
Vilken jävla tur, han är fan en av mina drömmars män, (eller heter det man? Det är trotts allt mer än en liksom) hur skulle det sett ut om han helt plötsligt slog i huvudet och började skita i allt som är bra. Neeeeej nej! Det hade han ju visserligen gjort. Odlat skägg och grejer. Men det var ju för att han skulle spela den rollen, som rapartisten då ju. Nej, men han får fortsätta göra det han är bra. Stå och vara udda och snygg :D

Sång texten där uppe, är btw från Sweeney Todd. As bra, den borde ni se. Jag kan alla låtarna utantill nu! Woho, status!

Nej borsta håret, ta en värktablett och smörja ansiktet. Imorgon är den dags igen!
Jobbet, here I come!

Förlåt mig!!

Kategori: Allmänt

Jag har precis gått igenom bilderna på datorn. Det hinner ju bli en del genom åren.. Och det jag kommer visa nu.... Det är helt klart 2000-talets bästa syskon bild!!

Den är så jävla bra!!! Förlåt Jenny och Sandra, men... Detta måste världen sen!
Hittade en hel del annat också, men hann inte glo igenom allt helt. Men bara för att, så bjuder jag på lite gott och blandat!! Haha





Det är roligt när man får klä upp lillebror Johanna också xD

Och jag insåg också, hur långt hår jag hade innan. Nåja, det växer ju ut igen :D

Nej, jag borde nog kolla till katten.
Duschade honom innan, så han är nog lagom skitförbannad på mig..
Ja, va fan ska allt annat städas imorgon, kunde jag lika gärna städa av honom också... Stackaren!

The Piper Never Dies

Kategori: Allmänt

Come and fly away with me
And your eyes are gonna see it all
And sleep with the fire - do you feel me
Go obtain divinity, be the one you wanna be
And don't be afraid to give in

And ride into the shadows
The piper never dies, never dies
Ride into the shadows
The piper never dies, never dies

Jaha, då var det onsdag igen.
Har ni lyckats hitta några favoriter i idol än? Jag gillar han Jay Smith (?), från helsingborg. Hoppas han går vidare. Sen var där hon... Linda tror jag hon hette, tatuerad, röd hårig, kom från dalarna men sjöng i malmö. Henne gillade jag.
Det är nu det börja bli spännande, och gissa då vem som jobbar på fredag kväll när det avgörs?! Nåja
Får hålla ett ordentligt öga nu istället.

Nu har jag alltså snart haft 5 veckors semester redan. Shit.
Som min bror jag igår, (åkte med honom till markaryd igår kväll för han skulle hämta grejer) snart är det jul!! Gah. Man hinner inte riktigt med.
Vi satt och pratade om allt möjligt i bilen. Allt från hur många av hans vänner jag varit tillsammans med till när jag hittade breven från Jimmy i min låda. Mjo, tiden går fort.

Btw, Cindy, boktips. Fallen Ängel av Becca Fitzpatrick. En ganska lättläst bok på 280 sidor, men den var rätt bra faktiskt.
Håller på att läsa Twilight på engelska. (Jag vet, jag vet. Vampyrer, och hon som sa att hon var trött på dom) Men det är bra att träna engelskan också.
Sen har jag Sookie böckerna att läsa också, men dom är på svenska.

Nu är det snart lön igen, och räkningarna ska betalas. Känns som om man har mer än vanligt.
Och jag känner bara för att göra av med en massa pengar redan, men det går ju inte riktigt om man inte ha några..

Nej, jag borde verkligen göra något åt den där kycklingfilé jag tog ut igår. Blev ju inte att jag åt den då. Var med syster hon käftis. Dom drog hennes visdomstand.. ehum....

Sen bara försvann dagen och det har den gjort idag med. Förstår ni mitt dilemma?! Jag hatar att laga mat. Jag får fan skaffa mig en kock. Det kommer aldrig bli någon reda med det annars. Mina framtida barn kommer att svälta ihjäl.
Äsh.

 

Jag har ett skit bra upplägg på vad jag skulle skriva innan, men eftersom mitt kuk, satans, jävla, skit (nej men ursäkta språket) mobila bredband bara dummar sig hela tiden. Om du bara RÅKAR dra ut modemet, EN MILLIMETER kan du inte bara koppla upp dig igen. Neeeeeeeeeeeej då, du måste starta om datorfanskapet också!
Satans jävla skit dator!

Bara så ni vet, jag ska Resident Evil... igen.... på söndag. Med lillebror.
Där var ju några bajsa-på-sig-moments, och jag kommer älska varenda minut av det!
Så det så!

Åt helvete med denna datorn nu!


(efter att för ANDRA GÅNGEN startat om datorn nu)

 

Okej, nu ska jag göra mat. Sen ska lägga rätt alla papper, kolla efter hur det ser ut med försäkringarna för mitt lilla monster, förbereda för imorgon. Tvätt och städ dag. Kan ju vara skönt att ha det gjort nu när jag börjar jobba på fredag. Sen är det fullt ös igen. Funderar på att ta ut semester i början på nästa år igen, som jag gjorde detta åren. Men nu simmar jag ut på allt annat. Nej. Jag ju sån Uncel Bens sås hemma. Thai curry. Tror jag ska slänga ner kyckling där!

Woho, något kan jag göra!
Åter igen.
Åt helevete med denna datorn nu!

Heal me

Kategori: Allmänt

Heal me, please heal me
I need something bad, something to call my own
Won’t you heal me, please heal me
I need something bad, something to call my own


Ta mig fan, nu skäms jag över att vara ängelholmare.
Såg ni killen som just sjöng på idol?! Han totalt slaktade Linkin Park's Breaking the habit.
Herre mig get. Jag skrattar så jag gråter. Minns den killen från när jag jobbade på ica dessutom. Skum kille. Ahaahahahhhahhahahahah!

Så vad har annars hänt under veckan?
Jag har tagit det rätt lugnt (nähä, det menar du inte!!!!) Njutit av den sista tiden av semestern. Börjar ju om en vecka, ska bli skönt ändå, men som sagt, det säger man bara dom 2 första dagarna, sen kan man gå på semester igen.
Nej men vad har jag gjort?
Agerat taxi lite då och då. Spenderade mer eller mindre hela söndagen på akuten med lillasyster, bara för att få vänta i 4 & ½ timme för att få veta att hon stuckat foten. Sjukt att inte sköterskorna kunde skicka hem oss. Ha, dom blev nog lite sura då dom hörde Nettan ryta några gånger och att hon stod och glodde i dörren allt som oftast. Jag kunde inte göra annat än skratta.
Jag såg Vampyrer suger på bio med Ted i lördags. Haha, sjukt kul.

Och vet ni, nu ska jag ge allt min beröm till min älskade kusin Cindy!
Hon ringde mig i lördags, märk nu också, att hon använde sitt sista batteri på telefonen för att ringa och höra om jag hade det, som hon köpte till mig.
På detta måste också tas, att hon faktiskt verkar lyssna och också komma ihåg vad jag pratar och berättar om :D
Så igår, mina vänner, var jag nere och hämtade mitt........ efterlängtade.....
BLOD DUSCHDRAPPERI!!!!! Woho!!!!!
Har fotat i lgh nu så ni ska få se hur fint det är (ta ingen notis om hur dålig fotograf jag är)

Cindy, jag älskar dig!!!!
Hon hittade också en annan cool detalj som jag nog måste införskaffa. En blodpåse som tvålhållare.
Absolut, jag kommer bo på min toalett, jag älskar det!!

Imorgon är det Resident Evil afterlife!!! Denna veckan kan inte bli bättre!!
På lördag åker jag nog till Jenny och Jim.

Åh, nu är jag i mitt esse :D

Såhär blev det med hyllan i hallen. Som ni ser har mitt lilla monster redan intagit sin hylla (ser ni även den fin plastblomman jag har i hyllan, ahaaa ahaa!)

Åh, ser ni så vackert!?!?!? Jag älskar mitt badrum!!

Det är inte så lätt att fota i små uttrymmen, men jag gillar det :D

Köket. Troll ska vara med överallt.

Jag ville bara ge ett bevis på min "pryl-bögs-överdrivna-hylla"

Ja jag gör en Pippi Långstrump, jag sover med huvudet i fotändan. (måste ju kunna se tv:n)

Min soffhörna. (kolla kolla kolla in Pattinson på hörnet, naminam!!!)

Alltså, jag är inte så uppdaterad i teknikvärlden. (som Jim så snällt påpekade under vår sammankomst på sjukhuset) STOOR tv, dvd, ps2, nintendo 8 bit och super.


Nej, detta känns så jävla bra, att jag ska låta mig piskas i lite shack på datorn. Stavas det verkligen så?! Shack? Shjack? Äsh

 

 

Jerk

Kategori: Allmänt

I rather be a jerk, than being hip like you
I rather be a jerk, than do the shit you do
I rather be a jerk, than snort 'til I turn blue
I rather be a jerk, I rather be a jerk


Jag fick som jag ville. Jag köpte en hylla (jaa, som Cindy påpekade, nu har jag 3 bokhyllor) till hallen :D

Blev inte så tokigt ändå. Fick mig en liten titt in i en av 2:orna här innan, grannen. Jag skulle nog kunna tänka mig en av dom. Kanske ska ner och säga till dom på ängelholmshem. Nåja, detta går ju så länge.
Jag blev ganska nöjd, efter allt "Byggare-Bob" arbete jag tog mig igenom igår.

Blir ju alltid så ivrig när något ska byggas, så jag läser inte bruksanvisningen ordentligt, så jag fick ju skruva loss en hel del flera ggr, för jag vänt hyllorna fel, eller bara att hålen som skulle vara på vissa ställen inte var där. Nåja, det är uppe och klart. Ska bara ta mig för att städa.
Skulle gjort det idag, men fick ju gå upp mitt i natten för att köra ut pappa till garaget, där han skulle bli hämtad med sin lastbil. Jobba jobba igen.

Så sen var hela min morgon knas. Har lyckats tvätta och gått igenom min "viktiga låda".

Har en låda i garderoben, där jag samlat brev, foton, gamla dagböker, allt sånt man vill ha kvar. Så om något skulle hända, så vet jag var den finns. Haha, det är rätt kul när man läser gamla brev från lågstadiet:
"Vilken kille i klassen tycker du är snyggast!? SÄG DET ABSOLUT INTE TILL NÅGON ANNAN!!"
"Alltså, är du bara tillsammans med honom för du tycker han är snäll, eller du tycker verkligen om honom? För du är ju inte särskilt snäll mot honom"


Haha, skit kul. Läste igenom en av dagböckerna också. 01-03.
Förmodligen det bästa tiden i mitt liv, än så länge. Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde då, men å andra sidan inte mått så bra som jag gjorde då heller. Och man inser så mkt med både sig själv, och alla andra när man läser tillbaka till det. Jag håller inte med, som många andra, att tonåren var den värsta tiden i ens liv. Nej, min tid på Nyhem tex. Jag har aldrig haft så kul.

Ja, jag har några dagböcker till att läsa, men jag är trött. Min dag blev som sagt knas, när man fick gå upp kl 5 för att köra far. Tur för honom så har han iallafall ett barn som är uppe med tuppen ^^

Så imorgon ska jag städa, hämta paket på posten, försöka hinna in om jobb och skriva på nya anställningsbevis. Får fortsätta jobba 70% fram till i slutet på januari. Man tackar!
Occccch, vet ni det bästa?!?!
Jag ska bada för första gången på nästan 4 veckor!!! Inte så att jag inte tvättar mig på 4 veckor nu, jag har duschat, men jag har inte fått bada, till följd av vissa ingrepp.

Nej, läsa lite om magins värld och skaffa mig fler rivmärken genom att fisa på katten :D

(ska se om jag kan fota mitt "fort" och visa hur jag lever)

The morning after

Kategori: Allmänt

I just had a dream
She was by the riverside
Alone and dressed in white
Paling in the cold
Walking on the icy face
On memories of glory days

Carry on

Carry on
Meet me on the other side
Once the mourning after turns to day

Alltså... Grattis på födelsedagen Cindy och Caroline :D

Vet ni, nu är jag trött på detta.
Det finns två (egentligen tre, men jag kommer inte på vad det tredje är för tillfället, så jobbigt är det) grejer som verkligen, verkligen retar mig på tv.
Ni vet den fruktansvärda kavli-reklamen. Den som började med ungen som började dansa, som man sen gjorde om till knuttar, gamla tanter, ungdomar! När ska dom ge upp den fattiga reklamen?!?! Inse att det var rolig en gång, men ju mer dom kör den, ju mer självmordbenägna blir vi andra... Gaaaah! Jag hatar den.

Och det andra är hur långt tid innan dom börjar visa reklam för kommande program. Vet inte om alla gör det, men kanal tre gör det. Typ som den jäkla "ensam mamma söker", dom började visa reklamen innan jag gick på semester, och nu är man redan trött på skiten. Inte för jag skulle glo på det iallafall, men ändå. Tröttsamt.

Nu kom jag förresten på vad det tredje är (på tal om tröttsamt liksom)... Svenska "hmmm" fruar, KYSS MIG I RÖVEN!

Nu har dom fan kommit med något så pinsamt som skånefruar, och new york fruar, eller vad fan det är. "Jag hatar socar, och det gör mina hundar också..... Bara så ni vet". Men snälla, vem bryr sig?!?!?! Jag är nog fan hellre fattig än och lägga ut mig som dumma idioter på tv som dom gör. Jisses!!

 

Nej nu ska jag inte trötta er med det mer. Jag behöver egentligen lite tips. Jag har fortfarande en del böcker hemma, men har ju (precis som alla andra 14 åringar) snöat in på allt med vampyrer. Jag vill ha lite tips på vad man mer kan läsa. Håller på med Harry Potter nu, men är snart färdig.. Så gärna tips..

Har också fått för mig att jag måste köpa en bänk eller hylla att ha i hallen. Jag har verkligen inte plats egentligen, men jag kan inte få tanken ur huvudet. Så jag ska kolla in IKEAs hemsida lite, och se. För jag kommer köpa något. Blir liksom lite manisk när jag fått för mig något. Jobbigt. Jag borde nog verkligen bara sätta upp mig på en större lägenhet. Men o andra sidan, vem säger att det är fel på compact living?! :D

Jag borde verkligen ta tag i mitt liv...

When the children cry

Kategori: Allmänt

Little child
Dry your crying eyes
How can I explain
The fear you feel inside
´cause you were born
Into this evil world
Where man is killing man
and no one knows just why

What have we begun
Just look what we have done
All that we destroyed
You must build again

When the children cry
Let them know we tried
´cause when the children sing
Then the new world begins


Nu har jag haft semester i lite mer än 2 veckor, alltså halva tiden... typ...
Har precis städat av kattlådan, gett det lilla monstret mat och vatten. Så, nu har jag varit duktig.
Har också kollat alla X-men filmer (finally.....) Har ju bara haft dom i ett år, utan att se dom. Massa kändisar var där med också ju. Jisses, ibland är det pinsamt vad mkt man missar.
Vilket leder mig till, att dom som inte sett Spartacus, håll ögonen öppna. Dom kommer sända det på kanal 6 nu i höst/vinter, antar jag. Åhhhh, kärlek!!!
Ett måste helt enkelt! Snygga halvnakna män, massa snusk och en hel del blod, kan det blir bättre!?!? :D

Vet ni vad jag gjorde här om kvällen? Umgick med Jenny... och drack vin!!! Hör och häpna mina vänner! Jaa, det är sant. Bella drack vin! Woho! Hade en trevlig pratstund. Sen drog vi till nya IKEA i fredags. Inhandlades en massa ljus. Och nu har jag inte plats för allt. Så jag har funderingar över att köpa något lite, "bänk-aktigt" att ha i hallen, så jag kan dumpa av lite grejer där, så jag har plats med lite mer i vardagsrummet. Eller också kanske jag ska sätta upp mig på en 2:a? Nåja, jag trivs här, så det ska nog fasen gå det med.
Träffade Cindy igår. Kollade Vampyrer suger. Haha, sjukt säger jag bara.

Nåväl, nåväl kids.
Kände för en ny South Park gubbe idag.
Såhär ser alltså jag ut idag, oduschad, (dom hade ingen "oborstat-hår" bild), svullen och dreglandes framför tv:n/filmerna med en massa granna karlar i :D


 

Så.... God kväll mate :D

747

Kategori: Allmänt

Tystnad
Tunnel, avfart
När taxametern slagits på
försvinner allt i regnet
utan spår
& som en viskning
ser vi syner nu igen
Det här är nåt
som inte ens har hänt...

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet
av fart
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss
Vi rör oss, Ni står still...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv


På ett sätt känns det som om semestern gått fort. Har ju haft 2 veckor nu, har 3 veckor kvar, och ändå känns det som om det är längesen jag gick. Tror det är för jag drygar ut på dagarna och inte gör någonting. Var borta och lämnade tillbaka gamla nyklar idag. Och sa till om mattan i köket. Den är missfärgad. "Det är solen som bleker"
"Även under spisen, solen är ju inte där så mkt precis?"
"Ja, men det är dålig kvalité på mattorna också, så det är inget vi gör något åt"
"Neeej, dom är inte precis fantastiska dom där mattorna. Men bara jag inte får skit för något när jag flyttar så...."
"Hahahah... Nejdå.."

Hum, han är underlig den där vaktmästaren. Men, så länge jag inte får skit för det sen. Men det kan nog ingen lova. Men jag har vittnen. Bevis!!!!
Mor var här igår, hälsade på, och jag fick en anledning att använda BÅDE ugnen och spisen. Kåldolmar vet ni. Fina grejer. Idag bjöd storebror på pizza. Och på fredag blir det smördegsrulle hos mamma.
Så det blir mat 3 ggr denna veckan iallafall :P
Nej jag kommer ju inte bli kock precis..

Och nyss bestämde jag en dejt med Cindy. Imorgon ska jag träffa Jenny. Hon undrade först om jag ville med och plocka svamp... Ehum, nej tack.. Inte min grej. Sånt får duktiga människor göra :D
Jag ska tvätta och gå igenom mina papper..
Annars har inte mkt hänt. Läser mkt, löser en del korsord (det låter som om man är väldigt smart då, men det är BUSLÄTTA KORSORD, så jaa...) glor mer på tv och ibland på film. Har sett en del av dom jag låg efter med.
Kollade Wrong turn igår.
Fan jag älskar inavlade mördare :D Sånna filmer är så sjukt kul! (det är nu som min familj undrar över hur vi verkligen är släkt)
Det är så kul när man ser hur överdrivet allt är. Dela en människa på mitten med en slö yxa. Min älskade Gimpy!
Jag kommer blir mördare i mitt nästa liv... Det är förutbestämt. Om jag inte återföds som kakerlacka. Vilket också är ganska sannolikt.

Kan det vara så att jag fått nya grannar, eller den gamla är tillbaka?!?! :O
Någon går runder där uppe iallafall.

Nej vet ni...
Jag är faktiskt sugen på ett glas vin... Hmmm.


(43 min senare)

Hehe, jag älskar south park gubbar.
Detta är dagens Bella och Troll :D

 

HAAAAA!
Underbart!!!!