skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Onsdag 25 juli

Kategori: Allmänt

Det ska erkännas att jag är lite avundsjuk på min mamma som just ser/har sett den nya Batman filmen :(
Själv har jag smällt bort på jobbet hela kvällen, och här sitter jag nu.
Har fixat räkningarna och kollar över min handle lista för imorgon, den blir inte rolig den heller. En massa dyra saker jag behöver få hem. Hm. Nåja, räkningarna är betalda iallafall.
Och några extra filmer är beställda.. Jajajaja. Ni vet ju hur jag är.
Men sur är jag för jag inte vet när, NÄR jag ska hinna se Batman. Jobbar hela veckan ju, och min lediga dag är tisdag nästa vecka, så jag får nog sikta in mig på den. Om jag så ska gå själv, så ska jag.
 
Som sagt räkningarna är fixade, magen kurrar, så jag får nog ta mig något att äta, för det har inte gått så bra att äta innan idag. Det är liksom en negativ grej med sommaren, ingenting smakar och man är absolut inte hungrig.
Nu får det inte bli varmare. Och ja,jag får gnälla, för jag gillar den inte. Igår var det lagom, idag var det bara döden.
 
Imorgon blir det helsingborg med T. Kolla inte Dead by April och kolla in marknaden. Kanske köpa en ny väska eller något. Just för jag inte har någon eller så. Nejdå
.
Annars är det som det ska. 3 veckor till semestern imorgon. (på papper går jag den 20/8, men man är ju smart och går av den 16/8 ju). Så.. nu är det bara tre veckor till semestern, men vem räknar? Jag hade faktiskt kunna vara utan den också, för denna sommaren har varit bra (so far). Men sen mitt "nya liv" började, har jag ju knappt hunnit med mitt hem. Så jag ska låsa in mig, kolla film och spela tv-spel värre än jag någonsin gjort förr :D
Det är så långt jag planerat. Några bio filmer som ska ses också, RESIDENT EVIL :D:D:D, besiktiga och felsöka lamporna på bilen och bara vara. Så får det bli. Men som sagt, där är ett tag tills dess.
 
Nej flickor, pojkar, grannar, nära och kära. Tänkte jag slänga mig ur min "jag-har-bajsat-på-mig"- dräkt, och krypa ner under täcket med en bra bok.
Fasen också. Jag måste ju skriva min handlelapp först... Huh..
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: