skeksis

"Good girls are bad girls that don't get caught"

Metaphor

Kategori: Allmänt

You stole my pure intention
You are the sickness in between
Let me in, I'll bury the pain


Igår blev en riktigt lyckad och trevlig dag. Satt hemma först och kolla Sunes sommar. Fan nostalgitripp! "Har du hår på snoppen?"
Åh, jag älskar Håkan :) Har som sagt en del filmer att ta igen, får göra det snart.
Åhhh, måste berätta. Jag är ju tv-spels nörd också, inte den utvecklade typen, utan sån som står still och tvunget ska ha av allt det gamla. När jag var 12 år, och hade körtelfeber, var jag hemma från skolan i 2 månader. När febern väl var över, och jag kunde sitta upp igen, fick jag ett tv-spel som hetter Azure Dreams av mamma.
Det gick ut på att man skulle gå in i ett stort torn, samla på sig monster, och levla upp dom. Och så fanns det ett antal våningar i det tornet. Jag lyckades aldrig varva spelet själv. Och så lånades spelet ut och det kom tillbaka i bitar. Sedan dess har jag sökt, efter detta spel. Fick först ett bränt (som jag har kvar förvisso) men det tar sån tid att få igång.
Lyckades hitta spelet igen för något år sedan, men det var inte för vår region (europa, utan för amerika) Så samma långa prosses kvädes igen. Men så här om dagen, hittade jag det. Mitt tv-spel! Fick hem det igår, så jag har inte hunnit spela det än, men det var ren lycka! Hade man kunna samla den lyckan på flaska, hade vi inte haft krig i världen, kan jag säga :P

Nog om mitt "inte-så-spännande-liv". Jag och Jenny åkte till helsingör. Där vi glassade runt och shoppade lite. Jag mest :P Hittade billiga "foppa-tofflor", 2 par, till jobb. En jätte kortlek, som Jenny hittade först, så vi köpte vars en. Lite roliga kort och en laddare till ipoden.




En mkt lyckad och trevlig tripp till grannarna. Och sen hem och äta på uteserveringen. Vi gjorde "inbrott" i en av BajaMajorna på torget. Nöden har ingen lag :) Sen såg vi Eclipse..igen :D Vi och alla små folken.
Satt en stund på uteserveringen sen och sen hem och bråka med Jim i skogen.
Kollade Transformers 2 idag. (jag vet, för att kolla mkt film, har jag ändå sett väldigt lite)
Sen hem, har nu städat. Och sitter här och verkligen lider! Mitt ansikte är torrt som fnöske. Känns som sandpapper när man tar på det. Inga salvor hjälper, och det gör verkligen skit ont! Ataraxen tog slut igår, så vi får se hur mkt jag får sova inatt. Går det inte får jag dra till akuten eller något. På måndag ringer jag nog hud iallafall. Se om det finns andra salvor. Starkare sömntabletter.

Hade en jätte konstig dröm natten till igår. Min brors granne (han ville, på riktigt, byta sin bil mot min golf) Så jag drömde att hans flickvän drogade mig, för dom tänkte sno min bil. Men det var inga vanligt droger, utan en nermald pall, jaa träpall, så det gav inga utslag på proverna jag lämnade in på sjukhus. Men dom visste att jag blivit drogad. Nåja, dom lyckades inte sno bilen iallafall. Ha. Vem fan bil sno den liksom!?

Asma har gjort klart tavlan jag bad henne göra till mig.
Jag finner inga ord. Jag är helt tagen, och den är så mkt mig att det är löjligt. Jag tror fan Asma känner mig mer än jag själv gör!
Asma, jag kommer föralltid stå i tacksamhetsskuld till dig!!




Jag hade tänkt sätta mig och skriva ner alla min filmer, men jag orkar inte i kväll. Ska slänga soporna nu, och sen lägga mig i badet och verkligen hoppas på att få sova inatt.
Jag verkligen hatar sommaren, eller iallafall värmen!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: